×
اقتصادی
شناسه خبر : 276096
تاریخ انتشار : چهارشنبه 1404/11/29 ساعت 09:16
قیمت خودرو داخلی و خارجی امروز چهارشنبه 29 بهمن 1404+ جدول

قیمت خودرو داخلی و خارجی امروز چهارشنبه 29 بهمن 1404+ جدول

قیمت خودرو امروز 29 بهمن 1404 با کاهش در بازار داخلی و نوسان در بخش مونتاژی‌ها اعلام شد؛ شرایطی که نشان می‌دهد بازار بیش از گذشته تحت تاثیر متغیرهای بیرونی و سیگنال‌های مقطعی قرار گرفته است.

نورنیوز-گروه اقتصادی: قیمت خودرو امروز 29 بهمن 1404 در شرایطی اعلام شد که روند غالب در میان خودروهای داخلی کاهشی بود و در بخش مونتاژی‌ها نیز بازار مسیر یکدستی را دنبال نکرد. این ناهمگونی نشان می‌دهد بازار بیش از گذشته تحت تاثیر متغیرهای بیرونی و سیگنال‌های مقطعی قرار گرفته و از یک روند مشخص فاصله گرفته است.

در مجموع نشانه‌هایی از برخورد بازار با سقف‌های قیمتی کوتاه‌مدت دیده می‌شود و از شتاب رشد نرخ‌ها نسبت به هفته‌های گذشته کاسته شده است. در چنین شرایطی، هرگونه تغییر در مسیر نرخ ارز می‌تواند به سرعت در قیمت‌های اعلامی اثر بگذارد و جهت حرکت بازار را تغییر دهد.

از سوی دیگر، سایه نااطمینانی‌های سیاسی و تنش‌های منطقه‌ای سطح معاملات را محدود کرده و بخش قابل توجهی از فعالان بازار را در وضعیت انتظار قرار داده است. احتیاط خریداران و سرمایه‌گذاران موجب شده تصمیم‌گیری‌ها به تعویق بیفتد و بازار از تحرک طبیعی فاصله بگیرد.

قیمت خودروهای داخلی

دنا پلاس بورسی نسبت به روز گذشته 29 میلیون تومان ارزان شد تا امروز با نرخ یک میلیارد و 415 میلیون تومان خرید و فروش شود. از سوی دیگر، پژو 207 با موتور TU3 افت بهای 15 میلیون تومان را پشت سر گذاشت تا در روز جاری با نرخ یک میلیارد و 285 میلیون تومان مورد معامله قرار گیرد.

ساینا دوگانه‌سوز نسبت به روز گذشته 14 میلیون تومان ارزان شد تا امروز با نرخ یک میلیارد و 6 میلیون تومان در معاملات حاضر شود. از طرف دیگر، شاهین GL ریزش بهای 13 میلیون تومانی را پشت سر گذاشت و روی شاخص یک میلیارد و 537 میلیون تومان ایستاد.

داخلی

قیمت خودروهای خارجی

تیگارد X35 پلاس نسبت به روز معاملاتی پیشین 150 میلیون تومان گران شد تا امروز با نرخ 2 میلیارد و 500 میلیون تومان خرید و فروش شود. از طرف دیگر، لاماری ایما ریزش بهای 50 میلیون تومانی را پشت سر گذاشت تا با نرخ چهار میلیارد و 60 میلیون تومان در پلتفرم‌های آنلاین خرید و فروش خودرو آگهی شود.

فیدلیتی پرستیژ (7 نفره) نسبت به روز گذشته 140 میلیون تومان ارزان شد و با برچسب قیمتی پنج میلیارد و 390 میلیون تومان به معاملات روز جاری رسید. از سوی دیگر، کاپرا دو کابین B افت بهای 50 میلیون تومانی را تجربه کرد تا با نرخ 2 میلیارد و 450 میلیون تومان در بنگاه‌های معاملاتی عرضه شود.

هایما S7 پرو کاهش بهای 50 میلیون تومانی را تجربه کرد و روی شاخص سه میلیارد و 175 میلیون تومان ایستاد. از طرف دیگر، چانگان CS55 نسبت به روز گذشته 15 میلیون تومان ارزان شد تا امروز با نرخ چهار میلیارد و 85 میلیون تومان مورد معامله قرار گیرد.

خارجی
 


اخبار مرتبط
بازار خودرو در هفته پیش‌رو افزایشی خواهد بود یا کاهشی؟
جمعه 1404/12/01 ساعت 12:07
سایه مذاکرات بر قیمت‌ها
بازار خودرو در هفته پیش‌رو افزایشی خواهد بود یا کاهشی؟
اگر مذاکرات به نتیجه برسد ممکن است بازار تا حدی روند کاهشی پیدا کند. اما در صورت بی‌نتیجه ماندن مذاکرات، بازار دوباره روند افزایشی می‌گیرد. این افزایش ابتدا جنبه روانی دارد و سپس با تاثیر موج افزایش قیمت دلار، شدت بیشتری پیدا می‌کند.
قیمت خودرو داخلی و خارجی امروز پنجشنبه 30 بهمن 1404+ جدول
پنج‌شنبه 1404/11/30 ساعت 13:15
قیمت خودرو داخلی و خارجی امروز پنجشنبه 30 بهمن 1404+ جدول
قیمت خودرو امروز 30 بهمن 1404 در شرایطی اعلام شد که بازار بیش از هر زمان دیگری درگیر بلاتکلیفی و تردید است. سایه تنش‌های سیاسی، رفتار معامله‌گران را محتاط‌تر کرده و سطح دادوستدها را به حداقل رسانده است. در نتیجه، بازار در وضعیتی میان رکود و انتظار قرار گرفته و از تحرک معمول فاصله گرفته است.
قیمت خودرو داخلی و خارجی امروز سه شنبه 28 بهمن1404+ جدول
سه‌شنبه 1404/11/28 ساعت 08:59
قیمت خودرو داخلی و خارجی امروز سه شنبه 28 بهمن1404+ جدول
قیمت خودرو امروز 28 بهمن 1404 در حالی اعلام شد که بازار به سقف‌های کوتاه‌مدت نزدیک شده و از سرعت افزایش نرخ‌ها کاسته شده؛ نوسان ارز می‌تواند مسیر قیمت‌ها را تغییر دهد.
نظرات

آخرین اخبار
ستاره آرسنال جام جهانی را از دست داد
ایتالیا تحقیق درباره رفتار بن‌گویر با کاروان امدادی غزه را آغاز کرد
پایان مشارکت هلند در طرح آموزش نیروهای اوکراینی تحت رهبری انگلیس
پرداخت مطالبات ناشران نمایشگاه کتاب
بسکتبالیست زن آمریکایی در ایران ازدواج کرد و مسلمان شد
پیام سید مجید نقطه زن به مردم چیست؟
سفارت ایران در برلین: آمریکا مسئول نقض آتش‌بس است
آتش‌سوزی گسترده در جنوب لندن؛ 100 آتش‌نشان به محل اعزام شدند
ادعای سنتکام درباره توقیف نفتکش در دریای عمان
حمله حزب‌الله به مواضع ارتش اسرائیل در جنوب لبنان
ترامپ: پنج کشور خواستار توقف درگیری‌ها و فشار بر نتانیاهو شدند
عزیزی: ایران مانع مذاکرات با آمریکا نیست
انفجارهای شدید در شمال عراق
حازم قاسم: سفارتخانه‌های فلسطین باید صدای مردم غزه در جهان باشند
قاآنی: مقاومت از هرمز تا باب‌المندب کمربند امنیتی می‌سازد
تداوم وضعیت فعلی تنگه هرمز هزینه سنگینی برای اقتصاد جهانی دارد
ادعای ترامپ درباره نتانیاهو؛ به او گفتم مقابل ایران تنها خواهی ماند
یزد 19 خرداد تعطیل شد؛ امتحانات طبق برنامه برگزار می‌شود
چرا جنگنده‌های اسرائیل وارد آسمان ایران نشدند؟
پایان کابوس دختران سنندجی؛ نامادری سنگدل راهی زندان شد
وزیر صمت: اجازه اختلال در زنجیره تأمین و کمبود کالا را نمی‌دهیم
افزایش شمار شهدای لبنان به 3637 نفر
تغییر تازه در پروازهای حج؛ بازگشت حجاج ایرانی به تهران از سر گرفته شد
مرحله سوم همسان‌سازی حقوق بازنشستگان امسال اجرا می‌شود
عارف: دشمن ناچار به التماس مجدد برای آتش‌بس شد
جهش گردشگری اسپانیا؛ جنگ خاورمیانه بازار سفر را تغییر داد
منبع امنیتی اسرائیل: تصور نمی‌کردیم ایران تهدید خود را عملی کند
جایزه بین‌المللی برای هدی زین العابدین در گرجستان
ایران دوست وفادار لبنان است
هدف مذاکرات پایان جنگ و ایجاد امنیت پایدار است، نه عادی‌سازی با آمریکا
هزینه سنگین درگیری با ایران برای رژیم صهیونیستی؛ تا این لحظه 171 میلیون دلار
معافیت مالیاتی برای خسارت‌دیدگان جنگ
بازگشت وحید امیری به پرسپولیس+ جزئیات و عکس
قالیباف:هدف مذاکرات با آمریکا عادی‌سازی روابط نیست
دولت هزینه برخی عوارض ملکی را کاهش داد
تبریک عراقچی به پاشینیان
عکس های منتخب جهان، 8 ژوئن 2026
دیدار اردوغان و رئیس‌جمهور موقت ونزوئلا در استانبول
واکنش ایران به تحریم‌های اروپا
بازنشستگان حکم حقوقی خود را چگونه دریافت کنند؟
نتانیاهو به توقف تبادل آتش با ایران اعتراف کرد
بقایی: نیرویی که برای تسلط بر دیگران آفریده بودند، دیگر از فرمانشان خارج شده است
آتش‌سوزی در نفتکش نزدیک سواحل عمان
نوراینفو | چگونه از روان کودک مراقبت کنیم؟
آسمان کشور به شرایط عادی بازگشت
رحمان بی رحم با کامبکی دیدنی در فینال
اعلام نحوه قیمت‌گذاری بر لوازم خانگی
آمریکا بیش از 100 مقام نیکاراگوئه را تحریم کرد
رئیس سابق اطلاعات اسرائیل: رهبر ایران پیام قدرت و اعتماد به نفس به مردمش داد
لبنان: اسرائیل 3491 بار آتش‌بس را نقض کرد