×
بین الملل
شناسه خبر : 276038
تاریخ انتشار : چهارشنبه 1404/11/29 ساعت 00:45
مقام پیشین آمریکا: اسرائیلی‌ها دوستان ما نیستند

مقام پیشین آمریکا: اسرائیلی‌ها دوستان ما نیستند

مقام پیشین دستگاه اطلاعاتی آمریکا، با اظهاراتی درباره فعالیت‌های جاسوسی رژیم صهیونیستی در داخل ایالات متحده بار دیگر توجه رسانه‌ها را به خود جلب کرده است.

نورنیوز- گروه بین الملل: جان کریاکو، مقام پیشین دستگاه اطلاعاتی آمریکا که سابقه فعالیت به‌عنوان تحلیلگر ارشد در سازمان اطلاعات مرکزی(سیا) و ریاست واحد مبارزه با تروریسم این سازمان در پاکستان پس از حوادث ۱۱ سپتامبر را در کارنامه دارد و در اظهارنظرهای علنی خود به‌طور مکرر به موضوع رژیم صهیونیستی می‌پردازد، تصویری دوگانه ارائه داده است؛ از یک‌سو ارزیابی «حرفه‌ای» از توانمندی‌های دستگاه جاسوسی موساد و از سوی دیگر طرح اتهاماتی درباره اجرای عملیات جاسوسی تهاجمی علیه آمریکا.

وی در ویدئویی که اخیراً در شبکه‌های اجتماعی منتشر شده، جزئیاتی از نخستین روز کاری خود در سازمان سیا را بیان می‌کند. به گفته او، در جریان یک جلسه توجیهی امنیتی معمول، به کارآموزان هشدار داده شد که یک رستوران نزدیک محل کار، پاتوق عوامل روس است. کریاکو می‌گوید در همان زمان به او اطلاع داده شد که اداره تحقیقات فدرال آمریکا (اف بی آی) حدود ۱۸۷ عامل موساد را شناسایی کرده که بدون مجوز رسمی، در نقاط مختلف ایالات متحده فعالیت می‌کنند.

به گفته این مقام پیشین اطلاعاتی، مأموریت این افراد «سرقت اسرار امنیتی» بوده است. کریاکو افزود، وقتی پرسید چرا با وجود همکاری نزدیک اطلاعاتی میان دو طرف، آمریکا چنین فعالیت‌هایی را تحمل می‌کند، به او گفته شد که واشنگتن بخش عمده اطلاعات را در اختیار اسرائیل قرار می‌دهد، اما عوامل این رژیم به‌دنبال به‌دست آوردن «درصد باقیمانده» هستند. او در جمع‌بندی خود تأکید می‌کند: «اسرائیلی‌ها دوستان ایالات متحده نیستند.»

کریاکو در گفت‌وگویی دیگر در پادکست «یادداشت‌های یک مدیر اجرایی»، گفته است «جفری اپستین»، میلیاردر آمریکایی که به جرائم اخلاقی محکوم شده بود، به‌عنوان عامل موساد فعالیت می‌کرده است. به گفته او، اپستین با الگوی «عامل دسترسی» مطابقت دارد؛ فردی که با چهره‌های بانفوذ جهانی مانند بیل کلینتون، رئیس‌جمهور پیشین آمریکا، یا شاهزاده اندرو روابط نزدیک برقرار می‌کند تا اطلاعات قابل استفاده برای باج‌گیری جمع‌آوری کند.

کریاکو برای تقویت ادعای خود به وجود تعداد زیادی دوربین مخفی در تمام اتاق‌های اقامتگاه‌های اپستین، حتی سرویس‌های بهداشتی، اشاره کرده و این موضوع را نشانه اهداف باج‌گیرانه دانسته است.

وی همچنین ثروت هنگفت اپستین و توافق قضایی سبک‌تری که در سال ۲۰۰۶ از آن بهره‌مند شد را نشانه دخالت یک «دولت» توصیف کرده و مدعی شده است که «تنها اسرائیلی‌ها و روس‌ها هستند که باج‌گیری را به‌عنوان انگیزه‌ای محوری به‌کار می‌گیرند».


نظرات

آخرین اخبار
ناکامی اروپا در تحریم‌های جدید روسیه
برنهام تشکیل دولت جدید انگلیس را آغاز کرد
تحولات منطقه و اقتصاد؛ محور سفر هیئت ایرانی به پاکستان
تنها بازیکن آرژانتین که جوانمردانه رفتار کرد
سازمان ملل خواستار کاهش فوری تنش‌ها در منطقه شد
اطلاعیه درباره برگزاری امتحانات نهایی پایه‌های یازدهم و دوازدهم
المشاط: محاصره دریایی عربستان پاسخ به ادامه محاصره یمن است
ادعای جنجالی نماینده اردنی درباره نظامیان آمریکایی
جزئیات حملات دشمن جنایتکار آمریکایی به کشور/صدای پاسخ نیروهای مسلح ایران در اردن شنیده شد
برد پرگل هاکی ایران مقابل عراق در آسیا
درخواست قانونگذاران دموکرات آمریکا برای توقف جنگ علیه ایران
تحلیلگر سابق سیا: آمریکا توان حمله زمینی به جزایر ایران را ندارد
ادامه ناامنی و خشونت در آمریکا؛ 9 کشته و زخمی در حادثه تیراندازی
تبریک عراقچی به رئیس جدید دفتر سیاسی حماس
منابع مالی بازسازی خوزستان تأمین شد
گزافه گویی جدید ترامپ علیه ایران
روسیه، اوکراین را مسئول حمله پهپادی به خط لوله خزر دانست
عکس های منتخب ایران، دوشنبه 29 تیر 1405
انتقام یا اعتراف؛ کدام آمریکا را رسواتر کرد؟
روسیه: آماده فراهم کردن بستر گفت‌وگوی ایران و کشورهای عربی هستیم
باب‌المندب؛ اهرم فشار جدید صنعا علیه ریاض
ایجاد مسیرهای جدید پرواز اربعین
نماینده پارلمان عراق: خروج آمریکا شرط ثبات منطقه است
مشکل آتش‌بس دقیقاً اینجاست
الزیدی درباره سفرش به تهران با سفیر ایران گفت‌وگو کرد
وزش باد کیفیت هوای تهران را ناسالم کرد
زاخارووا: اوکراین به‌دنبال بی‌ثبات کردن بازارهای جهانی نفت است
روسیه ورود بدون ویزای شهروندان چینی را تا 2027 تمدید کرد
پزشکیان: حل مشکلات کشور بدون مشارکت مردم امکان‌پذیر نیست
نخست‌وزیر جدید انگلیس: حمایت از اوکراین تغییر نمی‌کند
شهادت ستوان دوم مهداد پاشایی در حمله آمریکای جنایتکار به تبریز
ادعای روسیه درباره برنامه هسته‌ای آلمان
آتش‌سوزی منزل مسکونی در بندرعباس 6 قربانی گرفت
عارف: ایران باید در جمع 10 کشور برتر هوش مصنوعی قرار گیرد
رضایت از تصمیم ترامپ برای حمله به ایران به منفی 30 درصد رسیده است
ضربات سنگین نیروی دریایی سپاه در موج 23 عملیات نصر2 به دشمن متجاوز آمریکایی
سخنگوی دولت: شایعات پیرامون افزایش قیمت بنزین کذب است
مسکو و پیونگ‌یانگ بر تعمیق همکاری‌های راهبردی تأکید کردند
تصمیم‌های سیاسی باید پیوست اقتصادی داشته باشند
حادثه دریایی در سواحل عمان
آغاز اجرای طرح آزمایشی توافق لبنان و اسرائیل با نظارت آمریکا
شومر: ترامپ فاسدترین رئیس‌جمهور تاریخ آمریکا است
نورنما | حال و هوای مسیر پیاده روی اربعین از بصره تا کربلا
بی‌اطلاعی وزارت ورزش از پاداش 350 میلیاردی تیم ملی فوتبال
سرکنسول جدید ایران در طرابوزان معرفی شد
محدودیت صادرات خرما برداشته شد
پیشنهاد بزرگ ایتالیا به گواردیولا
همتی: اصلاح سیاست ارزی و برخورد با بانک‌های ناسالم در اولویت است
سخنگوی دولت وارد هرمزگان شد
پرسپولیس قرارداد عمری را تمدید کرد