×
ورزشی
شناسه خبر : 276013
تاریخ انتشار : سه‌شنبه 1404/11/28 ساعت 21:30
الغرافه (0)  - تراکتور  (2)/عبور تراکتور از بحران با برد مقابل الغرافه

لیگ نخبگان فوتبال آسیا؛

الغرافه (0) - تراکتور (2)/عبور تراکتور از بحران با برد مقابل الغرافه

تراکتور ایران با برتری 2 بر صفر مقابل الغرافه قطر در رتبه سوم لیگ نخبگان آسیا در منطقه غرب قرار گرفت و از طرف دیگر الغرافه را حذف کرد.

نورنیوز-گروه ورزشی: تراکتور ایران در جریان هفته پایانی مرحله گروهی لیگ نخبگان آسیا، از ساعت ۱۹:۳۰ امشب (سه‌شنبه) در ورزشگاه ثانی بن جاسم دوحه به مصاف الغرافه قطر رفت که این دیدار در نهایت با برتری ۲ بر صفر تراکتوری‌ها به اتمام رسید.

تراکتور با ۱۷ امتیاز به عنوان تیم سوم منطقه غرب به مرحله بعدی راه یافت. شباب الاهلی رقیب تراکتور در مرحله بعدی خواهد بود.  الغرافه نیز با ۶ امتیاز با قرار گرفتن در رتبه دهم از گردونه رقابت‌ها کنار رفت.

در دیدار همزمان نیز، الاتحاد عربستان ۴ بر یک السد قطر را مغلوب کرد. السد با وجود واگذاری نتیجه به مرحله بعدی صعود کرد.

نیمه اول 

نیمه نخست دیدار تیم‌های الغرافه و تراکتور در لیگ نخبگان آسیا برنده نداشت.

در یکی از دیدارهای هفته پایانی از فاز لیگی مسابقات لیگ نخبگان آسیا از ساعت 19:30 امروز (سه‌شنبه) تیم‌های الغرافه قطر و تراکتور ایران در ورزشگاه ثانی بن جاسم الریان مقابل هم صف‌آرایی کردند که جدال آنها در نیمه نخست به تساوی بدون گل انجامید.

قهرمان فصل گذشته لیگ برتر فوتبال ایران در نیمه نخست دیدار مقابل نماینده قطر نمایشی قابل قبول داشت و حتی می‌توانست دروازه این تیم را باز کند، اما بدون گل زده و خورده زمین مسابقه را ترک کرد.

تراکتور که روز گذشته با شوک جدایی دراگان اسکوچیچ مواجه شد و در دیدار مقابل الغرافه مهرداد خانبان را به‌عنوان سرمربی موقت بالای سر خود می‌بیند، نیمه اول این مسابقه را با ترکیب علیرضا بیرانوند، محمد نادری، شجاع خلیل‌زاده، الکساندر سدلار، دانیال اسماعیلی‌فر، اودیل خامروبکوف، تیبور هالیوویچ، رجی لوشکیا، مهدی هاشم‌نژاد، دوماگوی درژودک و امیرحسین حسین‌زاده پشت سر گذاشت.

قضاوت دیدار الغرافه - تراکتور برعهده جونگ هیوک کیم از کره جنوبی است. این داور در نیمه نخست مسابقه به الکساندر سدلار از تراکتور کارت زرد نشان داد.

شرح گل:

الغرافه ۰- تراکتور ۱ (مهدی هاشم نژاد - دقیقه ۶۱): دانیال اسماعیلی فر یک بازیکن را دریبل زد و پاس خود را به لوژکیا داد که ضربه این بازیکن به دفاع خورد و در ادامه مهدی هاشم نژاد دروازه را گشود و توپ تبدیل به گل شد.

الغرافه 0 - تراکتور 2 (امیرحسین حسین زاده - دقیقه 81): مسعود زائرکاظمینی با پاس کات بک توپ را به امیرحسین حسین زاده داد و این بازیکن با شوت محکم توپ را به کنج دروازه زد و توپ تبدیل به گل شد.
 

 

 

 

 

مرورگر شما از ویدیو پشتیبانی نمی کند، شما می توانید از طریق این لینک ویدیو را دانلود نمایید.

 

 

 

 

 

 


 

 

 

 

لحظات حساس:

 

 

 

دقیقه 6: شوت امیرحسین حسین زاده توسط مدافع تیم الغرافه بلوکه شد و به طور خطرناکی به کرنر رفت.

 

 

 

دقیقه 26: شوت آرام تیبور هلیلوویچ در اختیار ابوبکر خلیفه قرار گرفت.

 

 

 

دقیقه 30: ضربه کومان از پشت محوطه جریمه به سادگی در اختیار بیرانوند قرار گرفت.

 

 

 

دقیقه ۵۵: ارسال روی دروازه تراکتور با ضربه سر فرجانی ساسی همراه شد که توپ در اختیار ببرانوند قرار گرفت.

 

 

 

دقیقه ۵۸: شوت متیاس کومان با شدت کم به سمت دروازه رفت اما توپ از دست بیرانوند سر خورد و راهی کرنر شد.

 

 

 

دقیقه ۶۶: شوت صیدو سانو از پشت محوطه جریمه با واکنش بیرانوند همراه شد و او توپ را به کرنر فرستاد.

 

 

 

دقیقه 74: فرار سریع مسعود زائرکاظمینی با پاس او به حسین زاده همراه شد و این بازیکن با پشت پا توپ را از بین پای دروازه به سمت گل زد که توپ با اختلاف بسیار یسیار کم گل نشد.

 

 

 

دقیقع 76: در موقعیت تک به تک و پس از تکل بیرانوند گونارسن روی زمین افتاد اما مشخص بود که تمارض کرده و داور هم به خاطر تمارض یک کارت زرد نشان داد.

 

 

 

دقیقه 80: شلیک محکم دانیال اسماعیلی فر از پشت محوطه جریمه با تکل بازیکن الغرافه راهی کرنر شد.

 

 

 

دقیقه 83: این بار فرار محمد نادری از سمت چپ با خلق موقعیت همراه بود اما ضربه این بازیکن با اختلاف کم از کنار دروازه به بیرون رفت.

 

 

 

تراکتور در شرایط متفاوت مقابل الغرافه/ترکیب تراکتور

 

 

 

تیم فوتبال تراکتور تبریز با وجود صعود به مرحله حذفی لیگ نخبگان آسیا در بحرانی‌ترین وضعیت نیمکت خود به مصاف الغرافه قطر می‌رود.

 

 

 

دیدار تیم های فوتبال تراکتور و الغرافه قطر از ساعت ۱۹:۳۰ امشب در هفته هشتم منقه غرب لیگ نخبگان آسیا در حالی برگزار می شود که سرخپوشان تبریزی صعود خود به دور حذفی را قطعی کرده اند. با این حال سرخ‌ها در بحرانی ترین شرایط ممکن خود به مصاف نماینده قطر می روند.

 

 

 

دراگان اسکوچیچ سرمربی تراکتور تبریز پس از یک ماه پر حاشیه که از جدایی ناگهانی دستیاران خود تا درگیری لفظی با شجاع خلیل زاده ادامه داشت تصمیم به جدایی از جمع تیمی گرفت که توانسته بود در فصل گذشته برای اولین بار با مقام قهرمانی لیگ برتر برساند.

 

 

 

با این وجود تراکتوری‌ها برای تثبیت و ارتقای جایگاه خود در جدول گروهی لیگ نخبگان، به سه امتیاز این بازی نیاز دارند تا در مرحله حذفی، با تیم آسان‌تری از لحاظ جدول روبه‌رو شوند اما باید دید آیا نیمکت تراکتور در حضور مهرداد خانبان تنها مربی فعلی تراکتور می تواند مقابل الغرافه نتیجه بگیرد یا تراکتوری ها که روی نوار شکست های متوالی هستند طعم تلخ باخت دیگری را تجربه خواهند کرد.

 

 

 

الغرافه‌ قطر که تا کنون ۶ امتیاز از ۷ دیدار مرحله گروهی لیگ نخبگان گرفته است در صورت کسب پیروزی مقابل تراکتور، با توجه به باخت‌های شب گذشته الدحیل و شارجه امارات به مرحله حذفی صعود خواهد کرد.

 

 

 

ترکیب تراکتور برای بازی با الغرافه به شرح زیر است:

 

 

 

علیرضا بیرانوند، شجاع خلیل زاده، سدلار، هلیلوویچ، دانیال اسماعیلی فر، مهدی هاشم نژاد، خامروبکوف، محمد نادری، دروژدک، لوشکیا و امیرحسین حسین زاده


نظرات

آخرین اخبار
حضور عارف در ایست‌های بازرسی بسیج
مرد دوم کاخ سفید، معاون اول ترامپ کجاست؟
ورود اعضای تیم فوتبال بانوان به مالزی با استقبال سفیر
اطلاعیه سازمان تأمین اجتماعی درباره زمان‌ پرداخت حقوق بازنشستگان و مستمری‌بگیران
شبکه خبر: شهادت کارمندان یک بانک در تهران در حمله شبانه آمریکایی صهیونی
مارک کارنی: کانادا در تهاجم به ایران مشارکت نخواهیم کرد
ادامه موج 37 عملیات وعده صادق4/ اصابت مکرر موشک های ایرانی به نقاط مختلف در سرزمین اشغالی
یحیی سریع: ملت ایران به رهبری مومن، حکیم و شجاع اقتدا کردند
حملات جدید آمریکایی- صهیونیستی به تهران و مناطق مختلف کشور/حمله به ساختمان مسکونی
پیام‌های تبریک مقامات خارجی در پی انتخاب رهبر جدید انقلاب
آزادسازی ذخایر راهبردی یک شوخی و اثر آن کوتاه‌مدت است
سخنگوی کاخ سفید: پنتاگون گزارش مربوط به حمله به مدرسه دخترانه را منتشر خواهد کرد
کشورهای خلیج فارس از کمبود موشک‌های رهگیر و پاسخ جالب آمریکا نگران شدند
امضا قرارداد بوئینگ برای تحویل بمب‌های هوشمند به رژیم اسرائیل
هشدار سخنگوی سازمان ملل درباره پیامدهای گسترده حمله به ایران
بقایی: متجاوز شکست‌خورده است
محکومیت کره شمالی علیه حملات آمریکایی-صهیونی به ایران
ویتکاف: مذاکره‌کنندگان ایرانی از همان ابتدا موضع سرسختی اتخاذ کردند
ادعای وزیر جنگ آمریکا در پی حمله به شناورهای ایرانی
نیروی دریایی آمریکا: قادر به اسکورت کشتی‌ها نیستیم
گفت‌وگوی عراقچی و لاوروف درباره تجاوز نظامی آمریکا و رژیم صهیونیستی علیه ایران
حدود 150 نظامی آمریکایی در جنگ با ایران زخمی شده‌اند
نامه رئیس سازمان محیط‌زیست به دبیرکل سازمان ملل درباره پیامدهای زیست‌محیطی حمله به ایران
تشکیل جلسه شورای امنیت سازمان ملل روز چهارشنبه درباره پایان درگیری‌ در خاورمیانه
عراقچی: ما تازه شروع کرده‌ایم
ایروانی: جامعه بین‌المللی باید برای متوقف ساختن این جنگ خونین علیه مردم ایران اقدام کند
درخواست پاکستان و چین برای کاهش تنش‌ها در خاورمیانه و منطقه
سردار موسوی: دشمن به زودی با شگفتی‌های جدیدی روبه‌رو خواهد شد
واکنش ترامپ به شایعات و ادعای دروغ مین‌گذاری ایران در تنگه هرمز
گفت‌وگوی تلفنی عراقچی و دبیرکل سازمان ملل متحد درباره آخرین تحولات منطقه
زاخارووا: در پی حملات به ایران کنسولگری روسیه در اصفهان آسیب دید
قرارگاه مرکزی خاتم الانبیاء:تهاجم به زیرساخت‌ها و کشتار غیرنظامیان ایران بی‌پاسخ نمی ماند
گفت و گوی تلفنی وزرای امور خارجه ایران و هند در خصوص تحولات منطقه
عراقچی: ادعای حمله ایران به ایالات متحده دروغ محض است
نتانیاهو: جنگ با ایران بسیار پرهزینه است
بیانیه ها و پیام های بیعت با آیت‌الله سیدمجتبی خامنه‌ای رهبر معظم انقلاب اسلامی ایران
استاندار: خدمات و زیرساخت‌های حیاتی تهران در وضعیت پایدار قرار دارد
تأکید وزیران خارجه روسیه و عربستان بر ضرورت توقف فوری درگیری‌ها در منطقه
عملیات سایبری علیه دوربین های امنیتی رژیم صهیونیستی
مشکلات خود را با سامانه فواد 128 درمیان بگذارید
تمدید تمام مجوزهای کسب و کار به مدت سه ماه
واژگونی اتوبوس در یزد درپی لغزندگی اسیدی جاده 5 کشته داشت
توییت جالب قالیباف درباره بلوف رسانه‌های آمریکا
معاون استاندار تهران اعلام کرد: هیچ قطعی برقی در شهر تهران نداشتیم
آماده‌سازی چهار پناهگاه و 2 بوستان برای اسکان اضطراری شهروندان در یزد
آمادگی تیم‌های عملیاتی هلال احمر مهاباد برای امدادرسانی در شرایط جنگی
آسان شدن حمله به پایگاه های نظامی رژیم صهیونیستی در حیفا
حمله موشکی به صنایع نظامی رژیم صهیونیستی
واکنش عارف به لزوم حفظ پروتکل‌های حفاظتی در شرایط جنگی
برقراری امنیت در مرزهای غربی در بهترین وضعیت