×
ورزشی
شناسه خبر : 276013
تاریخ انتشار : سه‌شنبه 1404/11/28 ساعت 21:30
الغرافه (0)  - تراکتور  (2)/عبور تراکتور از بحران با برد مقابل الغرافه

لیگ نخبگان فوتبال آسیا؛

الغرافه (0) - تراکتور (2)/عبور تراکتور از بحران با برد مقابل الغرافه

تراکتور ایران با برتری 2 بر صفر مقابل الغرافه قطر در رتبه سوم لیگ نخبگان آسیا در منطقه غرب قرار گرفت و از طرف دیگر الغرافه را حذف کرد.

نورنیوز-گروه ورزشی: تراکتور ایران در جریان هفته پایانی مرحله گروهی لیگ نخبگان آسیا، از ساعت ۱۹:۳۰ امشب (سه‌شنبه) در ورزشگاه ثانی بن جاسم دوحه به مصاف الغرافه قطر رفت که این دیدار در نهایت با برتری ۲ بر صفر تراکتوری‌ها به اتمام رسید.

تراکتور با ۱۷ امتیاز به عنوان تیم سوم منطقه غرب به مرحله بعدی راه یافت. شباب الاهلی رقیب تراکتور در مرحله بعدی خواهد بود.  الغرافه نیز با ۶ امتیاز با قرار گرفتن در رتبه دهم از گردونه رقابت‌ها کنار رفت.

در دیدار همزمان نیز، الاتحاد عربستان ۴ بر یک السد قطر را مغلوب کرد. السد با وجود واگذاری نتیجه به مرحله بعدی صعود کرد.

نیمه اول 

نیمه نخست دیدار تیم‌های الغرافه و تراکتور در لیگ نخبگان آسیا برنده نداشت.

در یکی از دیدارهای هفته پایانی از فاز لیگی مسابقات لیگ نخبگان آسیا از ساعت 19:30 امروز (سه‌شنبه) تیم‌های الغرافه قطر و تراکتور ایران در ورزشگاه ثانی بن جاسم الریان مقابل هم صف‌آرایی کردند که جدال آنها در نیمه نخست به تساوی بدون گل انجامید.

قهرمان فصل گذشته لیگ برتر فوتبال ایران در نیمه نخست دیدار مقابل نماینده قطر نمایشی قابل قبول داشت و حتی می‌توانست دروازه این تیم را باز کند، اما بدون گل زده و خورده زمین مسابقه را ترک کرد.

تراکتور که روز گذشته با شوک جدایی دراگان اسکوچیچ مواجه شد و در دیدار مقابل الغرافه مهرداد خانبان را به‌عنوان سرمربی موقت بالای سر خود می‌بیند، نیمه اول این مسابقه را با ترکیب علیرضا بیرانوند، محمد نادری، شجاع خلیل‌زاده، الکساندر سدلار، دانیال اسماعیلی‌فر، اودیل خامروبکوف، تیبور هالیوویچ، رجی لوشکیا، مهدی هاشم‌نژاد، دوماگوی درژودک و امیرحسین حسین‌زاده پشت سر گذاشت.

قضاوت دیدار الغرافه - تراکتور برعهده جونگ هیوک کیم از کره جنوبی است. این داور در نیمه نخست مسابقه به الکساندر سدلار از تراکتور کارت زرد نشان داد.

شرح گل:

الغرافه ۰- تراکتور ۱ (مهدی هاشم نژاد - دقیقه ۶۱): دانیال اسماعیلی فر یک بازیکن را دریبل زد و پاس خود را به لوژکیا داد که ضربه این بازیکن به دفاع خورد و در ادامه مهدی هاشم نژاد دروازه را گشود و توپ تبدیل به گل شد.

الغرافه 0 - تراکتور 2 (امیرحسین حسین زاده - دقیقه 81): مسعود زائرکاظمینی با پاس کات بک توپ را به امیرحسین حسین زاده داد و این بازیکن با شوت محکم توپ را به کنج دروازه زد و توپ تبدیل به گل شد.
 

 

 

 

 

مرورگر شما از ویدیو پشتیبانی نمی کند، شما می توانید از طریق این لینک ویدیو را دانلود نمایید.

 

 

 

 

 

 


 

 

 

 

لحظات حساس:

 

 

 

دقیقه 6: شوت امیرحسین حسین زاده توسط مدافع تیم الغرافه بلوکه شد و به طور خطرناکی به کرنر رفت.

 

 

 

دقیقه 26: شوت آرام تیبور هلیلوویچ در اختیار ابوبکر خلیفه قرار گرفت.

 

 

 

دقیقه 30: ضربه کومان از پشت محوطه جریمه به سادگی در اختیار بیرانوند قرار گرفت.

 

 

 

دقیقه ۵۵: ارسال روی دروازه تراکتور با ضربه سر فرجانی ساسی همراه شد که توپ در اختیار ببرانوند قرار گرفت.

 

 

 

دقیقه ۵۸: شوت متیاس کومان با شدت کم به سمت دروازه رفت اما توپ از دست بیرانوند سر خورد و راهی کرنر شد.

 

 

 

دقیقه ۶۶: شوت صیدو سانو از پشت محوطه جریمه با واکنش بیرانوند همراه شد و او توپ را به کرنر فرستاد.

 

 

 

دقیقه 74: فرار سریع مسعود زائرکاظمینی با پاس او به حسین زاده همراه شد و این بازیکن با پشت پا توپ را از بین پای دروازه به سمت گل زد که توپ با اختلاف بسیار یسیار کم گل نشد.

 

 

 

دقیقع 76: در موقعیت تک به تک و پس از تکل بیرانوند گونارسن روی زمین افتاد اما مشخص بود که تمارض کرده و داور هم به خاطر تمارض یک کارت زرد نشان داد.

 

 

 

دقیقه 80: شلیک محکم دانیال اسماعیلی فر از پشت محوطه جریمه با تکل بازیکن الغرافه راهی کرنر شد.

 

 

 

دقیقه 83: این بار فرار محمد نادری از سمت چپ با خلق موقعیت همراه بود اما ضربه این بازیکن با اختلاف کم از کنار دروازه به بیرون رفت.

 

 

 

تراکتور در شرایط متفاوت مقابل الغرافه/ترکیب تراکتور

 

 

 

تیم فوتبال تراکتور تبریز با وجود صعود به مرحله حذفی لیگ نخبگان آسیا در بحرانی‌ترین وضعیت نیمکت خود به مصاف الغرافه قطر می‌رود.

 

 

 

دیدار تیم های فوتبال تراکتور و الغرافه قطر از ساعت ۱۹:۳۰ امشب در هفته هشتم منقه غرب لیگ نخبگان آسیا در حالی برگزار می شود که سرخپوشان تبریزی صعود خود به دور حذفی را قطعی کرده اند. با این حال سرخ‌ها در بحرانی ترین شرایط ممکن خود به مصاف نماینده قطر می روند.

 

 

 

دراگان اسکوچیچ سرمربی تراکتور تبریز پس از یک ماه پر حاشیه که از جدایی ناگهانی دستیاران خود تا درگیری لفظی با شجاع خلیل زاده ادامه داشت تصمیم به جدایی از جمع تیمی گرفت که توانسته بود در فصل گذشته برای اولین بار با مقام قهرمانی لیگ برتر برساند.

 

 

 

با این وجود تراکتوری‌ها برای تثبیت و ارتقای جایگاه خود در جدول گروهی لیگ نخبگان، به سه امتیاز این بازی نیاز دارند تا در مرحله حذفی، با تیم آسان‌تری از لحاظ جدول روبه‌رو شوند اما باید دید آیا نیمکت تراکتور در حضور مهرداد خانبان تنها مربی فعلی تراکتور می تواند مقابل الغرافه نتیجه بگیرد یا تراکتوری ها که روی نوار شکست های متوالی هستند طعم تلخ باخت دیگری را تجربه خواهند کرد.

 

 

 

الغرافه‌ قطر که تا کنون ۶ امتیاز از ۷ دیدار مرحله گروهی لیگ نخبگان گرفته است در صورت کسب پیروزی مقابل تراکتور، با توجه به باخت‌های شب گذشته الدحیل و شارجه امارات به مرحله حذفی صعود خواهد کرد.

 

 

 

ترکیب تراکتور برای بازی با الغرافه به شرح زیر است:

 

 

 

علیرضا بیرانوند، شجاع خلیل زاده، سدلار، هلیلوویچ، دانیال اسماعیلی فر، مهدی هاشم نژاد، خامروبکوف، محمد نادری، دروژدک، لوشکیا و امیرحسین حسین زاده


نظرات

آخرین اخبار
مسیر صعود هموارتر شد؛ امتیاز مهم برای ایران
رایزنی مکرون و نبیه بری
جزئیات برنامه‌ریزی برای تشییع قائد شهید
پایان اختلال کارت‌های بانک تجارت
رونالدو تاریخ را بازنویسی کرد
هشدار پلیس فتا درباره کلاهبرداری با ترفند «به‌روزرسانی کارت‌خوان»
پزشکیان در دیدار با شریف : هیچ مذاکره‌ای درباره موشک‌های بالستیک صورت نگرفته و نخواهد گرفت
پوتین: نیروهای روسیه هر روز در حال پیشروی هستند
اوسمار در تمرین پرسپولیس حاضر شد
روبیو: آتش‌بس لبنان از مذاکرات با ایران جداست
کمیته سه‌جانبه ایران، آمریکا و لبنان برای آتش‌بس لبنان تشکیل می‌شود
قائم پناه: استانداران تا پایان تیرماه با مدل جدید ارزیابی می شوند
ادعای خلبان اف-15 درباره مشاهده پهپادهای هماهنگ ایرانی در آسمان
رشت به آستراخان متصل شد؛آغاز پروازهای چارتری در مسیر ایران روسیه
روایت بانک مرکزی از یک سال سخت اقتصادی؛ رشد منفی و افت تولید
نعیم قاسم: اسرائیل چاره‌ای جز عقب‌نشینی از لبنان ندارد
قالیباف: قوه قضاییه در مسیر افزایش اعتماد عمومی گام برداشته است
شهباز شریف: موضوع موشک‌های بالستیک در تفاهم ایران و آمریکا مطرح نبوده است
تازه‌های تولید و پخش تلویزیون و رادیو
تحریم‌های تازه واشنگتن علیه کوبا
تخصیص 17 میلیارد دلار وام توسط آمریکا برای تسریع ساخت 10 راکتور هسته‌ای
رسانه قطری: ایران اولویت‌های خود را در مذاکرات سوئیس تحمیل کرد
حمله اوکراین به نیروگاه کرچ روسیه و قطعی گسترده برق در کریمه
نورنما | فرا رسیدن ایام سوگواری تاسوعای حسینی تسلیت باد
حماس: اسرائیل دنبال تغییر ساختار سیاسی غزه است
ریابکوف: مسکو آماده کمک به ایران در مذاکرات با واشنگتن است
شفاف‌سازی درباره عوارض تنگه هرمز
«هالند مصر» رسماً بارسایی شد
احتمال بازداشت نتانیاهو در پی توافق ایران و آمریکا
بانک مرکزی: اختلال خدمات بانکی تا پایان امشب به‌طور کامل برطرف می‌شود
نسخه خطی نادر «لهوف» رونمایی شد
پایان ماجرای جنجالی دختر گمشده نسیم‌شهر
آغاز دور پنجم مذاکرات لبنان و اسرائیل در واشنگتن
نوراینفو |در انتظار تحقق شروط تفاهم نامه اسلام آباد
استعفای سرمربی صنعت نفت آبادان پذیرفته شد
جاده چالوس دوطرفه شد
نوراینفو | هنگام خرید ملک مستاجردار این نکات را فراموش نکنید
حملات اسرائیل به لبنان مصداق جنایت جنگی است
وزیر خارجه لبنان: مذاکره تنها راه برقراری ثبات در کشور است
پوتین: غرب برای جنگ با روسیه آماده می‌شود
تعطیلی مراکز معاینه فنی خودرو شهر تهران در روزهای تاسوعا و عاشورای حسینی
بلومبرگ: اسرائیل بدترین بازار جهان شد؛ بازارها از چه چیزی نگرانند؟
رئیس هیات نظارت بر رفتار نمایندگان: از نبویان رسما شکایتی وصول نشده است
تصمیم جدید درباره عبور و مرور کشتی ها از تنگه هرمز
وقوع انفجار در سلیمانیه عراق
ادعای جدید ترامپ درباره توافق هسته‌ای با ایران
کدام فرودگاه‌ها 12 تا 18 تیرماه موقتا تعطیل است؟
خبر خوش قوه قضاییه برای دانش‌آموختگان حقوق
سفارت دانمارک فعالیتش را در تهران از سرگرفت
فیفا سوت بازی ایران را به داور فینال جام جهانی 2022 سپرد