×
اقتصادی
شناسه خبر : 275996
تاریخ انتشار : سه‌شنبه 1404/11/28 ساعت 17:35
جاماندگان از کالابرگ به سامانه سیمین مراجعه کنند+ لینک‌ سامانه

جاماندگان از کالابرگ به سامانه سیمین مراجعه کنند+ لینک‌ سامانه

معاون رفاه و امور اقتصادی وزیر کار با تشریح جزئیات ثبت نام جاماندگان از کالابرگ و نحوه واریز اعتبار کالابرگ از شارژ اعتبار کالابرگ بیش از 86 میلیون نفر در کشور خبر داد.

نورنیوز- گروه اقتصادی: یعقوب اندایش درباره جاماندگان از کالابرگ توضیحاتی ارائه کرد و گفت: تاکنون کالابرگ ۸۶ میلیون نفر را شارژ کردیم و تقریبا یک تا ۱.۵ میلیون نفر هنوز درخواست نداده‌اند این افراد عمدتا کسانی هستند که از قبل یارانه نقدی نمی‌گرفتند یا ساختار خانوارشان در سامانه‌های حمایتی مشخص نبوده است، لذا باید اول بروند به سامانه سیمین یا هدفمندی یارانه‌ها مراجعه و اطلاعات را تکمیل و ساختار خانوار را مشخص کنند. پس از تأیید اطلاعات توسط سازمان هدفمندی، داده‌ها حداکثر ظرف ۴۸ ساعت به وزارت رفاه ارسال می‌شود و در همان روز، اعتبار روی حساب کالابرگ افراد شارژ می‌شود.

وی درباره افرادی که از خانوار جدا شده اند،گفت:کسانی که قبلا در ساختار خانوار قبلی یارانه نمی‌گرفتند می‌توانند ولی اگر گرفته باشند در قالب ساختار خانوار قبلی هر زمان درخواست بدهند خانوارشان را جدا کنند و اطلاعاتش به ما برسد، فقط آن ماهی را که نگرفتند شارژ می شود.

اندایش درباره افرادی که به دلیل نقص در سیستم اعتبار کالابرگ‌ها برایشان شارژ نشده گفت:اگر نقص سیستمی بوده باشد چون چک می شود اعتبار چهارماه یکجا برایش واریز خواهد شد.

معاون وزیر کار در خصوص آن دسته خانوارهایی که کم درآمد هستند ولی یارانه آنها قطع شده و از دریافت کالابرگ جا مانده اند نیز گفت: وقتی می‌گوییم کالابرگ ۸۶ میلیون نفر را شارژ کردیم یعنی فرد کم درآمدی بین آنها نیست که نگرفته باشد. ممکن است فردی تاکنون یارانه نمی‌گرفته و دهک بندی نشده باشد این فرد باید ابتدا به سامانه سیمین به نشانی simin.hadafmandi.ir مراجعه و ساختار خانوار خود را مشخص کند. اگر مشخص نبود یا تنها بود یا اعضای خانوار دیگری داشت باید در سامانه ثبت احوال آنها را اضافه کند تا تایید شود؛پس از آن اطلاعات به ما ارسال می شود و یکجا اعتبار چهار ماه را برایشان شارژ می کنیم.

اندایش با بیان اینکه برای تمام افراد حتی کارمندان دولت و بازنشستگان کالابرگ شارژ شده است، گفت: مگر اینکه کارمند یا بازنشسته‌ای بوده که قبلا یارانه نمی‌گرفته است. اگر نمی‌گرفته باید در سامانه سیمین (simin.hadafmandi.ir) ثبت نام کند تا ساختار خانوار او به ما اعلام شود ضمن آنکه فرد نباید مقیم خارج از کشور باشد.

معاون رفاه و امور اقتصادی وزارت تعاون،کارو رفاه اجتماعی تاکید کرد: افرادی که یارانه آن‌ها قطع شده یا نسبت به اطلاعات اقتصادی ثبت‌شده خود اعتراض دارند، می‌توانند از طریق سامانه «حمایت» درخواست بازبینی ثبت کنند.در این سامانه، شناسنامه اقتصادی خانوار شامل اطلاعات خودرو، ملک و حساب‌های بانکی قابل مشاهده است و امکان ثبت اعتراض وجود دارد.

وی در خصوص واریز اعتبار کالابرگ افراد جامانده گفت: غیر از ۷۲ میلیون نفری که روز اول اعتبار کالابرگشان شارژ شد مابقی از طریق سامانه حمایت مراجعه کردند.کسانی که ساختار خانوارشان نزد ما مشخص بود و از حذف شدگان یارانه بودند و کسانی که کلا یارانه نمی گرفتند یا طی سالهای ۱۳۹۲ و ۱۳۹۳ منصرف شده بودند از طریق سامانه سیمین و هدفمندی یارانه‌ها می‌توانند اقدام کنند که پس از تایید ظرف ۴۸ ساعت به ما ارسال می شود و هر زمان به دست ما رسید آپلود می شود و از روز بعد می‌توانند اعتبار خود را خرید کنند.

اندایش همچنین با تاکید بر حذف دهک‌بندی سنتی به معیارهای جدید حذف یارانه  مبتنی بر درآمد و دارایی‌های لوکس اشاره کرد و داشتن درآمد ماهانه بالاتر از ۳۰ میلیون تومان برای خانوار یک‌نفره، داشتن املاک به ارزش بیش از ۵۰ میلیارد تومان،داشتن خودروهای خانوار به ارزش بیش از ۵ میلیارد تومان را از جمله این معیارها عنوان کرد.

به گفته وی این شاخص‌ها بر مبنای مصوبه ۲۵ آذرماه هیات وزیران ملاک عمل قرار می گیرد و طبق برآوردها حدود ۱۵ درصد از جامعه مشمول حذف یارانه‌ها می‌شوند.


اخبار مرتبط
سامانه «فواد 128» چیست و چرا راه اندازی شد؟
جمعه 1404/12/01 ساعت 23:43
رئیس سازمان اداری و استخدامی کشور تشریح کرد؛
سامانه «فواد 128» چیست و چرا راه اندازی شد؟
معاون رئیس‌جمهور و رئیس سازمان اداری و استخدامی کشور از طراحی سامانه فوریت‌های اداری «فواد 128» با هدف شنیدن مستقیم صدای مردم در مواجهه با اختلال‌ها و نارسایی‌های اداری و آغاز اصلاح واقعی نظام اداری از شنیدن این صدا خبر داد.
میوه و تره بار هم مشمول اقلام کالابرگ شد
جمعه 1404/12/01 ساعت 10:34
میوه و تره بار هم مشمول اقلام کالابرگ شد
طی تفاهمی که میان وزارت جهاد کشاورزی و وزارت تعاون صورت گرفت، محصولات کشاورزی نیز به فهرست خرید اقلام کالابرگ اضافه شد و حالا طبق اعلام وزیر کار قرار است که از نیمه دوم اسفند ماه میوه و تره بار هم جای خود را در سبد کالابرگ پیدا کند.
مهلت ثبت نام جاماندگان دریافت کالابرگ مشخص شد + لینک ثبت نام
دوشنبه 1404/10/22 ساعت 23:26
مهلت ثبت نام جاماندگان دریافت کالابرگ مشخص شد + لینک ثبت نام
به گفته معاون امور اقتصادی وزارت رفاه؛ متقاضیان کالابرگ که تاکنون یارانه دریافت نکرده‌اند، تا 20 بهمن ماه فرصت ثبت نام دارند.
مهلت ثبت نام جاماندگان کالابرگ تمدید شود
یکشنبه 1404/10/21 ساعت 16:31
به دلیل اعمال محدودیت های اینترنتی؛
مهلت ثبت نام جاماندگان کالابرگ تمدید شود
با وجود آغاز ثبت نام متقاضیان کالابرگ، اعمال محدودیت‌ها سبب عدم دسترسی به سامانه‌های مربوط شده است از این رو نیاز به تمدید ثبت نام جاماندگان کالابرگ احساس می شود.
نظرات

آخرین اخبار
امتحانات مدارس البرز مجازی شد
رحمانی فضلی: چین وارد تقابل مستقیم با ایران نمی‌شود
شهادت رزمنده بروجنی حین خنثی‌سازی بمب عمل نکرده در تهران
وام 500 میلیونی خرید کالا ربطی به وام ازدواج ندارد
رئیس‌جمهور: شهدای پتروشیمی در راه خدمت و پیشرفت ماندگار شدند
شمارش معکوس برای محدودیت برقی پرمصرف‌ها
چطور با یک کد پیامکی بدهکارِ میلیاردها تومان وام دیگران می‌شویم؟
بیماری خاموشی که چشم‌ها آن را فاش می‌کنند
جهان به نقطه بحرانی انرژی رسید
دستان «مادر» دوباره جان گرفت
چرا معرفی نمایندگان فوتبال ایران به آسیا به کلاف سردرگم تبدیل شد؟
10 کشته و مفقود در پی باران‌های سیل‌آسا در 8 استان چین
پایان رایگان بودن عمومی مترو و اتوبوس در تهران/چه کسانی بلیت مجانی می‌گیرند؟
فرصت دوباره برای ثبت‌نام ایران‌خودرو + نوع خودروها و لینک ثبت نام
نحوه برگزاری امتحانات پایان سال ابتدایی‌ها اعلام شد
پیش‌بینی وزیر دفاع پاکستان: جنگ دوباره آغاز نخواهد شد
سقوط قیمت نفت پس از سیگنال‌های دیپلماتیک کاخ سفید
قیمت طلا و سکه امروز سه شنبه 29 اردیبهشت 1405 +جدول قیمت ها
آمریکا هنوز آماده جام جهانی 2026 نیست!
قیمت دلار و سایر ارزها امروز سه شنبه 29 اردیبهشت ؛ بازگشت به کانال 170 هزار تومانی+ جدول
افشاگری رسانه عبری از دیگر سفرهای محرمانه نتانیاهو
فردا بلیت سینما برای چه کسانی رایگان است؟
پزشکیان: حمایت‌های معیشتی باید هدفمند باشد/ مدیریت مصرف یک ضرورت ملی است
نورنما | نفس گیرترین نقطه اورست اینجاست
شرط بازگشایی نماد شرکت‌های آسیب‌دیده در بورس اعلام شد
مرزبانان در سنگرهای انفرادی دست به ماشه آماده‌اند
پشت‌پرده بی‌اعتمادی بن‌سلمان به ترامپ/ چرا عربستان به دنبال ائتلاف جدید با ایران است؟
عملیات انهدام مهمات در قم/ شهروندان نگران نباشند
شمارش معکوس برای حراج 147/تالار شمش طلا از ساعت 14 امروز باز می‌شود
پیام اختصاصی رهبر معظم انقلاب به خانواده شهدای آملی جنگ رمضان
فرودگاه امام (ره) دوباره 24 ساعته شد
واقعیت نگران‌کننده پشت پرده ذخایر سدهای کشور
سقف حقوق و پاداش کارکنان دولت تغییر کرد
محور پکن-مسکو مستحکم‌تر از همیشه
ضرب‌شست دادستانی به فراریان مالیاتی/ وصول 139 همت از مطالبات دولتی
قیمت گوشت قرمز امروز 29 اردیبهشت 1405 + جدول
قیمت طلای جهانی امروز سه شنبه 29 اردیبهشت 1405 / اونس طلا تقویت شد
چگونه با وثیقه سهام وام 200 میلیون تومانی بگیریم؟ +جزئیات
هزینه جنگ علیه ایران برای آمریکا از 85 میلیارد دلار فراتر رفت
سرلشکر عبداللهی: نیروهای مسلح دست بر ماشه و آماده‌تر از همیشه‌اند
ریانووستی: توان دفاعی ایران برای هر سناریویی آماده است
نوراینفو | با خواب آلودگی بهاری چه کنیم ؟
اجرای طرح ترافیک فعلا با شیوه سال گذشته
ادامه وضعیت قابل قبول کیفیت هوا در تهران
بازداشت دو عنصر نفوذی که در پوشش خبرنگار جاسوسی می کردند
عوارض خطرناک تزریق بی‌رویه سرم از تشنج تا اِدم مغزی
عقب‌نشینی فلزات گرانبها در بازارهای جهانی
اعتراف رسانه‌های عبری به تغییر تاکتیک حزب‌الله/گذار به جنگ چریکی و آغاز مرحله فرسایشی
طرح حذف تیم ملی ایران توسط آمریکا شکست خورد
کدام ازدواج‌ها بیشتر در معرض طلاق هستند؟