×
اقتصادی
شناسه خبر : 275996
تاریخ انتشار : سه‌شنبه 1404/11/28 ساعت 17:35
جاماندگان از کالابرگ به سامانه سیمین مراجعه کنند+ لینک‌ سامانه

جاماندگان از کالابرگ به سامانه سیمین مراجعه کنند+ لینک‌ سامانه

معاون رفاه و امور اقتصادی وزیر کار با تشریح جزئیات ثبت نام جاماندگان از کالابرگ و نحوه واریز اعتبار کالابرگ از شارژ اعتبار کالابرگ بیش از 86 میلیون نفر در کشور خبر داد.

نورنیوز- گروه اقتصادی: یعقوب اندایش درباره جاماندگان از کالابرگ توضیحاتی ارائه کرد و گفت: تاکنون کالابرگ ۸۶ میلیون نفر را شارژ کردیم و تقریبا یک تا ۱.۵ میلیون نفر هنوز درخواست نداده‌اند این افراد عمدتا کسانی هستند که از قبل یارانه نقدی نمی‌گرفتند یا ساختار خانوارشان در سامانه‌های حمایتی مشخص نبوده است، لذا باید اول بروند به سامانه سیمین یا هدفمندی یارانه‌ها مراجعه و اطلاعات را تکمیل و ساختار خانوار را مشخص کنند. پس از تأیید اطلاعات توسط سازمان هدفمندی، داده‌ها حداکثر ظرف ۴۸ ساعت به وزارت رفاه ارسال می‌شود و در همان روز، اعتبار روی حساب کالابرگ افراد شارژ می‌شود.

وی درباره افرادی که از خانوار جدا شده اند،گفت:کسانی که قبلا در ساختار خانوار قبلی یارانه نمی‌گرفتند می‌توانند ولی اگر گرفته باشند در قالب ساختار خانوار قبلی هر زمان درخواست بدهند خانوارشان را جدا کنند و اطلاعاتش به ما برسد، فقط آن ماهی را که نگرفتند شارژ می شود.

اندایش درباره افرادی که به دلیل نقص در سیستم اعتبار کالابرگ‌ها برایشان شارژ نشده گفت:اگر نقص سیستمی بوده باشد چون چک می شود اعتبار چهارماه یکجا برایش واریز خواهد شد.

معاون وزیر کار در خصوص آن دسته خانوارهایی که کم درآمد هستند ولی یارانه آنها قطع شده و از دریافت کالابرگ جا مانده اند نیز گفت: وقتی می‌گوییم کالابرگ ۸۶ میلیون نفر را شارژ کردیم یعنی فرد کم درآمدی بین آنها نیست که نگرفته باشد. ممکن است فردی تاکنون یارانه نمی‌گرفته و دهک بندی نشده باشد این فرد باید ابتدا به سامانه سیمین به نشانی simin.hadafmandi.ir مراجعه و ساختار خانوار خود را مشخص کند. اگر مشخص نبود یا تنها بود یا اعضای خانوار دیگری داشت باید در سامانه ثبت احوال آنها را اضافه کند تا تایید شود؛پس از آن اطلاعات به ما ارسال می شود و یکجا اعتبار چهار ماه را برایشان شارژ می کنیم.

اندایش با بیان اینکه برای تمام افراد حتی کارمندان دولت و بازنشستگان کالابرگ شارژ شده است، گفت: مگر اینکه کارمند یا بازنشسته‌ای بوده که قبلا یارانه نمی‌گرفته است. اگر نمی‌گرفته باید در سامانه سیمین (simin.hadafmandi.ir) ثبت نام کند تا ساختار خانوار او به ما اعلام شود ضمن آنکه فرد نباید مقیم خارج از کشور باشد.

معاون رفاه و امور اقتصادی وزارت تعاون،کارو رفاه اجتماعی تاکید کرد: افرادی که یارانه آن‌ها قطع شده یا نسبت به اطلاعات اقتصادی ثبت‌شده خود اعتراض دارند، می‌توانند از طریق سامانه «حمایت» درخواست بازبینی ثبت کنند.در این سامانه، شناسنامه اقتصادی خانوار شامل اطلاعات خودرو، ملک و حساب‌های بانکی قابل مشاهده است و امکان ثبت اعتراض وجود دارد.

وی در خصوص واریز اعتبار کالابرگ افراد جامانده گفت: غیر از ۷۲ میلیون نفری که روز اول اعتبار کالابرگشان شارژ شد مابقی از طریق سامانه حمایت مراجعه کردند.کسانی که ساختار خانوارشان نزد ما مشخص بود و از حذف شدگان یارانه بودند و کسانی که کلا یارانه نمی گرفتند یا طی سالهای ۱۳۹۲ و ۱۳۹۳ منصرف شده بودند از طریق سامانه سیمین و هدفمندی یارانه‌ها می‌توانند اقدام کنند که پس از تایید ظرف ۴۸ ساعت به ما ارسال می شود و هر زمان به دست ما رسید آپلود می شود و از روز بعد می‌توانند اعتبار خود را خرید کنند.

اندایش همچنین با تاکید بر حذف دهک‌بندی سنتی به معیارهای جدید حذف یارانه  مبتنی بر درآمد و دارایی‌های لوکس اشاره کرد و داشتن درآمد ماهانه بالاتر از ۳۰ میلیون تومان برای خانوار یک‌نفره، داشتن املاک به ارزش بیش از ۵۰ میلیارد تومان،داشتن خودروهای خانوار به ارزش بیش از ۵ میلیارد تومان را از جمله این معیارها عنوان کرد.

به گفته وی این شاخص‌ها بر مبنای مصوبه ۲۵ آذرماه هیات وزیران ملاک عمل قرار می گیرد و طبق برآوردها حدود ۱۵ درصد از جامعه مشمول حذف یارانه‌ها می‌شوند.


اخبار مرتبط
سامانه «فواد 128» چیست و چرا راه اندازی شد؟
جمعه 1404/12/01 ساعت 23:43
رئیس سازمان اداری و استخدامی کشور تشریح کرد؛
سامانه «فواد 128» چیست و چرا راه اندازی شد؟
معاون رئیس‌جمهور و رئیس سازمان اداری و استخدامی کشور از طراحی سامانه فوریت‌های اداری «فواد 128» با هدف شنیدن مستقیم صدای مردم در مواجهه با اختلال‌ها و نارسایی‌های اداری و آغاز اصلاح واقعی نظام اداری از شنیدن این صدا خبر داد.
میوه و تره بار هم مشمول اقلام کالابرگ شد
جمعه 1404/12/01 ساعت 10:34
میوه و تره بار هم مشمول اقلام کالابرگ شد
طی تفاهمی که میان وزارت جهاد کشاورزی و وزارت تعاون صورت گرفت، محصولات کشاورزی نیز به فهرست خرید اقلام کالابرگ اضافه شد و حالا طبق اعلام وزیر کار قرار است که از نیمه دوم اسفند ماه میوه و تره بار هم جای خود را در سبد کالابرگ پیدا کند.
مهلت ثبت نام جاماندگان دریافت کالابرگ مشخص شد + لینک ثبت نام
دوشنبه 1404/10/22 ساعت 23:26
مهلت ثبت نام جاماندگان دریافت کالابرگ مشخص شد + لینک ثبت نام
به گفته معاون امور اقتصادی وزارت رفاه؛ متقاضیان کالابرگ که تاکنون یارانه دریافت نکرده‌اند، تا 20 بهمن ماه فرصت ثبت نام دارند.
مهلت ثبت نام جاماندگان کالابرگ تمدید شود
یکشنبه 1404/10/21 ساعت 16:31
به دلیل اعمال محدودیت های اینترنتی؛
مهلت ثبت نام جاماندگان کالابرگ تمدید شود
با وجود آغاز ثبت نام متقاضیان کالابرگ، اعمال محدودیت‌ها سبب عدم دسترسی به سامانه‌های مربوط شده است از این رو نیاز به تمدید ثبت نام جاماندگان کالابرگ احساس می شود.
نظرات

آخرین اخبار
نفت در آستانه 100 دلاری شدن؛ برنت و WTI جهش کردند
واکنش تند عضو کنگره آمریکا درباره حمله به عروسی سیریک
آخرین وضعیت جاده‌های کشور؛ تردد در محورهای شمالی روان است + جاده‌های مسدود
برنامه قطعی برق تهران امروز جمعه 13 شهریور 1405 + لینک جدول خاموشی همه مناطق
گزارش تصویری| مراسم تشییع پیکر شهدای کوهستک
آخرین خبر از فوق العاده خاص پرستاران؛ 25 هزار امتیاز در انتظار تصویب
آخرین قیمت طلای جهانی امروز جمعه 13 شهریور؛ هر اونس طلا چند دلار شد؟
وزیر آموزش و پرورش: مدارس حتی در شدیدترین شرایط حضوری برگزار می‌شوند
تحریم رئیس دیوان کیفری بین‌المللی توسط آمریکا؛ جهان در دوراهی قانون و زور
والیبال ایران 3 - نیوزیلند 0؛ شروع قدرتمند شاگردان پیاتزا در قهرمانی آسیا
افشای جزئیات حمله به سیریک؛ کارشناسان فرضیه اصابت موشک ایرانی را رد کردند
مسکو زیر حمله پهپادی؛ روسیه از انهدام تمام پهپادهای مهاجم خبر داد
آخرین قیمت محصولات ایران خودرو امروز جمعه 13 شهریور 1405؛ کدام خودروها افزایش قیمت داشتند؟
ادعاهای تکراری ترامپ درباره ایران؛ از نابودی سایت‌های هسته‌ای تا کنترل تنگه هرمز
رهبر دموکرات‌ها: اقتصاد ترامپ و جمهوری‌خواهان به «فاجعه» تبدیل شده است
آخرین وضعیت محدودیت های ترافیکی امروز 13 شهریور؛ جاده چالوس یکطرفه شد
وضعیت آب و هوا امروز جمعه 13 شهریور + رگبار و رعدوبرق در این استان‌ها
غزه زیر آتش؛ حملات گسترده اسرائیل به شرق غزه
برنامه مسابقات ورزشی امروز جمعه 13 شهریور 1405 + ساعت پخش زنده رئال مادرید و لیورپول
احتمال درمان سرطان سینه بدون شیمی‌درمانی
طراحی لیبل بدون فتوشاپ؛ بهترین سایت‌های رایگان را بشناسید
چگونه به فرزندان «خودمراقبتی» و مهارت «نه گفتن» را آموزش دهیم؟
نشانه‌های پیش از بلوغ، پیش‌بینی کننده درد قاعدگی
دورکاری مادران؛ حمایت واقعی یا قانون روی کاغذ؟
کیفیت رژیم غذایی یا کاهش کالری؛ کدام برای لاغری اهمیت بیشتری دارد
هشدار وزارت بهداشت؛ کرونا دوباره صعودی شد
تسلط نیروهای مسلح یمن بر مناطق راهبردی جدید در تعز
تهران؛ میزبان 150 رویداد هنری در «ماه هنر»
بقایی: ایران در حملات خود فقط اهداف نظامی آمریکا را زد
جنوب لبنان زیر آتش اسرائیل؛ علی الطاهر دوباره بمباران شد
سریال «رویای نیمه‌شب» فروش کتاب را دو برابر کرد
روایت پاک نژاد از روزهای سخت جنگ؛ صادرات نفت خام یک ساعت هم متوقف نشد
اژه‌ای: ایران به هیچ وجه زیر بار ظلم و زور نرفته و نخواهد رفت
آخرین خبر از پرداخت حق عائله مندی به زنان شاغل
نورنما | ظاهر سحرکننده پورشه 911
نیویورک تایمز: موشک آمریکایی عروسی ایرانی را به خاک و خون کشید
عضو ارشد کنگره: ترامپ در جنگ پرهزینه با ایران شکست خورده است
ونس حمله به عروسی سیریک را انکار کرد
تخصص ما؟ کشتار غیرنظامیان!
حمله دوباره اسرائیل به خاک سوریه
هشدار درباره مواد مخدر جدید؛ اعتیاد دیگر سنتی نیست
فجر مساوی کرد و پنجم شد
بمب نقل‌وانتقالات الهلال ترکید
مدودف به آلمان هشدار داد
شمار شهدای حمله به عروسی سیریک به 5 نفر رسید
صالحی: «مدرسه میناب» به حافظه ماندگار ایران و جهان تبدیل می‌شود
پاکستان از کشته شدن 15 شبه‌نظامی در مرز افغانستان خبر داد
بازگشت قشم به چرخه پروازهای بین‌المللی
ترامپ بار دیگر خالی بودن ذخایر موشکی آمریکا را انکار کرد
استقبال رهبران ادیان هند از رئیس قوه قضاییه ایران