×
سیاسی
شناسه خبر : 275974
تاریخ انتشار : سه‌شنبه 1404/11/28 ساعت 16:19
ابوترابی فرد: دشمن خارجی  تهدیدی برای ما نیست

برگزاری مراسم چهلم شهدا و جانباختگان حوادث دی ماه ۱۴۰۴ در تهران؛

ابوترابی فرد: دشمن خارجی تهدیدی برای ما نیست

مراسم چهلمین روز شهدا و جانباختگان حوادث دی ماه 1404در مصلی امام خمینی (ره) برگزار شد .

نورنیوز- گروه سیاسی: در مراسم چهلم شهدا و جان‌باختگان حوادث ۱۸ و ۱۹ دی‌ماه ۱۴۰۴ که به دنبال دعوت روز گذشته هیئت دولت ستاد کل نیروهای مسلح و سپاه پاسداران از مردم برای شرکت در این مراسم در مصلی تهران برگزار شد، جمع زیادی از مردم تهران مقامات لشکری و کشوری از جمله محمدرضا عارف، معاون اول رئیس‌جمهور، الیاس حضرتی، رئیس شورای اطلاع رسانی دولت، اسماعیل سقاب اصفهانی، رئیس سازمان بهینه‌سازی و مدیریت راهبردی انرژی، امین حسین رحیمی، وزیر دادگستری،محمد مخبر، مشاور مقام معظم رهبری، میر احمد موسوی، رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران، فاطمه مهاجرانی سخنگوی دولت، و محمدصادق معتمدیان، استاندار تهران و ... حضور داشتند.

این مراسم با قرائت آیاتی از قرآن کریم آغاز شده و با مداحی و سخنرانی ادامه خواهد یافت.

مردم شرکت کننده در این مراسم متنی را جهت شکایت از آمریکا و رژیم صهیونسیتی به دلیل دخالت و  دست داشتن در فتنه دی ماه ۱۴۰۴ و مصادره اعتراضات مسالمت آمیز اقتصادی مردم توسط اغتشاشگران و تروریست‌های مورد حمایت آنان، امضا کردند.

این متن به شرح زیر است: 

 ما امضاکنندگان این بیانیه، نسبت به مداخلات آشکار و پنهان دولت ایالات متحده آمریکا، رژیم اسرائیل و ترامپ و نتانیاهو در اغتشاشات دی ماه ۱۴۰۴ در مجامع و نهادهای  بین المللی ذی صلاح،  طرح شکایت خواهیم کرد و پیگیری حقوقی این اقدامات را حق قانونی خود می دانیم.

ابوترابی فرد: دشمن خارجی  تهدیدی برای ما نیست

حجت الاسلام و المسلمین سید محمد حسن ابوترابی فرد امروز سه شنبه ۲۸ بهمن ۱۴۰۴در مراسم یادبود چهلم جانباختگان حوادث دی ماه که به دعوت دولت در مصلی تهران و با حضور جمعی از مسئولان کشوری و لشکری از جمله محمدرضا عارف، معاون اول رئیس‌جمهور برگزار شد، با تسلیت به خانواده های همه شهدا و جانباختگان، گفت: همانطوری که رهبر معظم انقلاب امروز در بیانات خودشان تاکید کردند، امروز ما به خاطر خون های ریخته شده داغدار و عزادار هستیم. همه با در این زمینه یک نفس واحد هستیم، باید در مقابله با توطئه های دشمنان متحد و یکپارچه باشیم.

ابوترابی با بیان اینکه باید با اتحاد و انسجام و استفاده از همه ظرفیت ها و توانمندی های خود، تهدیدها را به فرصت تبدیل کنیم،گفت: دشمن خارجی هیچ تهدیدی برای ما نیست. جنگ ۱۲ روزه شکوه و عظمت ملت ایران را در برابر همه جهانیان به نمایش گذاشت و صفوف اتحادو انسجام مردم باید بیش از پیش تقویت و فشرده تر شود.

وی افزود: کسانی که ایمان آورده‌اید، زنان و مردان مؤمن، جوانان عزیز؛ «علیکم انفسکم». شما مسئولیت پاسداری از نفس خویش را دارید. خود را دریابید. در سایه حیات عقلانی، در پرتو علم و معرفت و انواع پرفروغ ایمان، مسئولیت‌های فردی، خانوادگی و اجتماعی خویش را رصد کنید و به وظایف خود متعهد باشید.

ابوترابی‌فرد تصریح کرد: در مقام تشخیص وظیفه و ثبات قدم در راه انجام شایسته رسالت خویش، درنگ نکنید. همیشه مراقب خویشتن باشید؛ که ثبات قدم در صراط مستقیم نیازمند مراقبه و محاسبه‌ای دائمی و همیشگی است. انسان در معرض خطر است در شناخت وظیفه و انجام آن، با عزم و قدرت حرکت کنیم.

وی ادامه داد: تولد و پیروزی انقلاب در طول نیم‌قرن در جبهه‌های مختلف و در رویارویی با همه قدرت‌های استکباری جهان از جمله دفاع مقدس و اقتدارآفرین هشت‌ساله، دفاع اقتدارآفرین و پرشکوه ملت بزرگ در جنگ ۱۲ روزه، این رویدادهای شگفت‌انگیز ۲۲ دی‌ماه، ۲۲ بهمن‌ماه و رویدادی که ۲۲ اسفندماه و روز قدس هم شگفت انگیز خواهد بود و جهان را خیره کرده و خواهد کرد و دنیای اسلام را در برابر همه جبهه کفر به یک مشت گره‌شده و یک قدرت پایدار تبدیل نمود، همگی ثمره «علیکم انفسکم» می‌باشد.

ابوترابی فرد با بیان اینکه شهدای ما دغدغه «شناخت وظیفه» و «انجام تکلیف» داشتند؛ چرا که پیام امام بزرگوار ما همین بود، تاکید کرد: تمام دغدغه آن عزیز سفرکرده و خلف صالح ایشان، رهبر معظم و عالی‌قدر انقلاب، چیزی جز شناخت وظیفه و انجام شایسته آن نیست. وظایف فردی، خانوادگی، اجتماعی، سیاسی و دفاعی ما همه در همین چارچوب معنا پیدا می‌کند. اگر بر اساس تکلیف حرکت کنیم، هیچ تهدیدی ما را آسیب نخواهد زد.

قاآنی: حامیان اغتشاشگران نتیجه اقدامات‌شان را می‌بینند

 سردار اسماعیل قاآنی فرمانده نیروی قدس سپاه پاسداران انقلاب اسلامی هم در جمع خبرنگاران و در پاسخ به سؤالی مبنی بر اینکه «چه‌پیامی برای مسببین این حوادث دارید»، اظهار داشت: کسانی که از اغتشاشگران و تروریست‌ها حمایت کردند، جنایتکار هستند و نتیجه آن را خواهند دید.

سردار قاآنی تأکید کرد: ملت ایران با انسجام، استحکام و همبستگی بیشتر، جواب دشمنان را خواهد داد.

حضور گسترده مردم در چهلم جان‌باختگان دی‌ماه، غرور ملی را زنده کرد

سخنگوی دولت در حاشیه مراسم چهلم شهدا و جان‌باختگان حوادث دی‌ماه ۱۴۰۴، تاکید کرد: امروز احساسی توأمان از غرور و اندوه را تجربه کردیم؛ اندوه به‌خاطر از دست دادن فرزندانمان و غرور برای داشتن این مردم بزرگوار که امروز با حضور گسترده‌شان، احساس غرور را برای ایران زنده کردند.


نظرات

آخرین اخبار
حمله آمریکا به شناورهای بی‌دفاع کارائیب؛ 11 نفر کشته شدند
اعلام آمادگی هیئت عالی نظارت مجمع در تسریع رسیدگی به لایحه بودجه 1405
استقلال (1) - الحسین (0)
امشب؛ ­مهلت ثبت نام خودرو‌های وارداتی به‌پایان می‌رسد
در کدام کشورها فردا اولین روز رمضان است؟
پیش‌بینی وضعیت آب و هوای تهران فردا چهارشنبه 28 بهمن 1404
الغرافه (0) - تراکتور (2)/عبور تراکتور از بحران با برد مقابل الغرافه
سی‌ان‌ان: در مذاکرات ایران و آمریکا پیشرفتی حاصل شده است
مذاکرات روسیه، آمریکا و اوکراین پایان یافت
رابرت مالی: توافق میان ایران و آمریکا قابل دستیابی است
یک تحلیلگر انگلیسی: ناوگان آمریکا در برابر ایران آسیب‌پذیر است
واشنگتن اعلام کرد: آزمایش‌های هسته‌ای را از سر می‌گیریم
عراق 150 داعشی زیر 18 سال را تحویل گرفت
حذف نام نوری المالکی از نامزدی نخست وزیری عراق تکذیب شد
وزاری خارجه ایران و سوئیس دیدار کردند
اعلام اسامی محرومان هفته بیست‌ودوم لیگ برتر فوتبال
مه خوش‌بینی در شب مذاکرات!
اختلافات داخلی در تیم مذاکره‌کننده اوکراین عامل پیچیده‌تر شدن صلح با روسیه
مذاکرات ژنو ترمز بازارهای مالی را کشید/ طلا و دلار سقوط کرد
آیین بزرگداشت چهلمین روز شهدا و جانباختگان ناآرامی های دی ماه 1404 در مشهد برگزار شد
بازه زمانی نام‌نویسی انتخابات شوراهای اسلامی روستا افزایش یافت
مقام آمریکایی: مذاکرات با ایران طبق انتظار پیش رفت
نمایندگان مجلس: برای جانفشانی آماده‌ایم
پیام پزشکیان به نخست‌وزیر ژاپن و تاکید بر تقویت همکاری‌های دوجانبه
عمان: مذاکرات ایران و آمریکا با پیشرفتی ملموس به پایان رسید
تغییر ساعات فعالیت میادین میوه و تره‌ بار در ماه مبارک رمضان
پرده برداری از وارونه‌سازی اغتشاشات1404 در ایران
پیش‌بینی آلودگی هوا امکان‌پذیر شد
اعلام زمان آغاز کلاس های حضوری دانشگاه تهران
دیدار وزیر خارجه عمان و گروسی با موضوع پرونده هسته‌ای ایران
عراقچی: حق ایران برای استفاده صلح‌آمیز از انرژی هسته‌ای غیرقابل مذاکره است
پزشکیان: ترمیم شکاف‌های شکل‌گرفته در جامعه ضرورتی اساسی است
زنگ پایان بررسی لایحه بودجه 1405 در مجلس به صدا درآمد
عراقچی: مذاکرات ژنو پیشرفت داشت/ وارد متن یک توافق احتمالی خواهیم شد
قیمت گوشی امروز سه‌شنبه 28 بهمن 1404 + جدول
جاماندگان از کالابرگ به سامانه سیمین مراجعه کنند+ لینک‌ سامانه
هشدار قاآنی به حامیان اغتشاشات در ایران
جدایی اسکوچیچ از تراکتور در نیمه راه + علت کناره گیری
مذاکرات هسته‌ای ایران و آمریکا در شرایط تصاعد بحران
رشد 25 هزار واحدی شاخص کل بورس تهران پس از سه روز نزول متوالی
پنجشنبه، اول ماه مبارک رمضان است + فیلم
قالیباف: قیمت نان و بنزین افزایش نمی یابد/ باید حقوق‌ها در سال دو بار افزایش پیدا کند
بازتاب سخنان و هشدار رهبری ایران به ترامپ و ارتش آمریکا در رسانه‌های جهان
نخست وزیر جدید بنگلادش سوگند خورد
لاریجانی با وزیر انرژی روسیه دیدار کرد
مجلس: هنوز بودجه‌ای برای فدراسیون‌های ورزشی تصویب نشده است
سفارش‌های تسلیحاتی آمریکا از 900 میلیارد دلار فراتر رفت
ابوترابی فرد: دشمن خارجی تهدیدی برای ما نیست
پادکست | لقمان حکیم:حکمت جاودانه در کلام قرآن
نورویدئو | پدرخوانده ای که ترامپ زیر سایه او نقش آفرینی می کند