×
سیاسی
شناسه خبر : 275864
تاریخ انتشار : دوشنبه 1404/11/27 ساعت 23:21
دریادار تنگسیری: بر تنگه هرمز اشراف کامل داریم

دریادار تنگسیری: بر تنگه هرمز اشراف کامل داریم

فرمانده نیروی دریایی سپاه گفت: برای این اشراف در سطح و در بالای سطح (هوایی) حتی به زیر سطح، اشراف ما در تنگه هرمز کامل است. این اشراف اطلاعاتی به جهت تامین امنیت عبور و مرور در این تنگه راهبردی است.

نورنیوز- گروه سیاسی: دریادار پاسدار علیرضا تنگسیری فرمانده نیروی دریایی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی با بیان اینکه «رزمایش دفاع مستحکم و تهاجم از جزایر خلیج فارس، در خلیج فارس و تنگه هرمز اجرا می شود»، اظهار کرد: جزایر ایرانی در خلیج فارس و تنگه هرمز دژها و ناوهای غیرقابل تصرفی هستند که ناموس ملی ما ایرانیان هستند. ماموریت دفاع از جزایر و سراسر خلیج فارس و تنگه هرمز بر عهده نیروی دریایی سپاه گذاشته شده و ما هم برای ایجاد آمادگی تامین امنیت این منطقه راهبردی رزمایش های روتینی را هر ساله پیش بینی می کنیم.

وی ادامه داد: این رزمایش هم طبق برنامه سالانه نیروی دریایی سپاه در حال اجرا است. تفاوت این رزمایش، در تمرین تاکتیک ها و تجهیزات به کارگیری شده است. در این رزمایش برخی از آنها را در تصاویر به نمایش می گذاریم و اما تعداد زیادی را هم نمی‌توانیم منتشر کنیم و در زمان مناسب از آنها نیز رونمایی خواهیم کرد.

فرمانده نیروی دریایی سپاه با بیان اینکه «در این رزمایش واکنش سریع و قاطع یگان های عملیاتی سپاه در برابر توطئه های ضد امنیتی دریایی در کانون تمرین ها قرار گرفته است»، تاکید کرد: در پاسخ به این پرسش که «این واکنش سریع چگونه در میدان عملیاتی و در سناریوی واقعی تمرین می شود؟» باید گفت که در طول چهل و هفت سال بعد از پیروزی انقلاب اسلامی، جمهوری اسلامی ایران توانسته امنیت این تنگه راهبردی را تامین و از ایجاد ناامنی جلوگیری کند. این یک اصل مهم است که منافع تمام کشورهای غیرمتخاصم در عبور و مرور این تنگه تامین شود و نیروی دریایی سپاه هم با استفاده از تجهیزات و هم با استفاده از سامانه ها و گشت های روتین، این امنیت را ایجاد نموده است.

دریادار تنگسیری گفت: یگان های واکنش سریع نیروی دریایی سپاه مرتباً در حال تمرین هستند تا در زمان نیاز برای جلوگیری از ناامنی وارد شده و شناورهای متخلف را در صورت لزوم بازرسی و یا اینکه بنا به دستور، توقیف کنند و این یک برنامه مشخص شده و کاملا هماهنگ با سایر اجزای تامین امنیت در تنگه هرمز خلیج فارس و آبراه‌های بین المللی است.

وی با تاکید بر اینکه اشراف اطلاعاتی نیروی دریایی سپاه در تنگه هرمز یک اشراف کامل بیست و چهار ساعته است، تصریح کرد: برای این اشراف در سطح و در بالای سطح (هوایی) حتی به زیر سطح، اشراف ما در تنگه هرمز کامل است. این اشراف اطلاعاتی به جهت تامین امنیت عبور و مرور در این تنگه راهبردی است. چرا که اقتصاد کشورهای این منطقه و حتی بسیاری از کشورهای فرامنطقه ای هم به امنیت این آبراه و تنگه مهم گره خورده است.

فرمانده نیروی دریایی سپاه تاکید کرد: روزانه بیش از ۸۰ نفتکش و کشتی های کانتینر بر تجاری از این تنگه عبور می کنند که سهم بالایی از تجارت دریایی را شامل می شود. بنابراین ما به عنوان نیروی دریایی سپاه با این مسئولیتی که به ما واگذار شده است، تمام تلاش‌مان بر این است که تنگه راهبردی هرمز برای تمام مردم دنیا که منافعی در خلیج فارس دارند و غیرمتخاصم هستند تامین شود و بتوانند با امنیت کامل از این تنگه استفاده کنند.


ایسنا
نظرات

آخرین اخبار
کارشناس حوزه انرژی: تولید بنزین در کشور با مشکل مواجه نمی‌شود
ایروانی: شورای امنیت باید اسرائیل را وادار به رعایت کامل آتش‌بس در لبنان کند
زاخارووا: آماده کمک به حل وضعیت وخیم در خاورمیانه هستیم
9 گل در 90 دقیقه! پاریسی ها مونیخی ها را میخکوب کردند
ذخایر راهبردی کالاهای اساسی در سطح بی‌سابقه
دلنوشته قالیباف برای رهبر شهید
جهش 24 درصدی قیمت انرژی در سال جاری
چارلز سوم: پیوند آمریکا و بریتانیا ناگسستنی است
رحمانی فضلی: ایران تسلیم خواسته‌های غیرقانونی نمی‌شود
پوتین درباره پیامدهای حمله پهپادی به پالایشگاه توآپس هشدار داد
مهار فشارهای تورمی در اولویت کار ملونی
دیدارهای دوستانه تیم ملی فوتبال لغو شد
حزب‌الله: مذاکرات مستقیم با اسرائیل به نفع مردم نیست
واکنش ترامپ به اظهارات مرتس درباره ایران: «او نمی‌داند چه می‌گوید»
ترکیه خواستار تضمین ادامه مذاکرات اسلام‌آباد شد
کریستی: ویتکاف و کوشنر به درد مذاکره با ایران نمی خورند
طرح مجدد دموکرات‌ها در سنا برای مهار جنگ ‌افروزی ترامپ علیه ایران
پدافند سفارت آمریکا در بغداد در پی رصد پهپاد فعال شد
خدمت اجباری سربازی، حریدی‌ها را باز به‌خیابان‌های تل‌آویو کشاند
ادعای مأمور سابق سی‌آی‌ای درباره ساختگی بودن سوءقصد به ترامپ
سقوط کم‌سابقه ذخایر گاز اروپا
هشدار سازمان ملل: وضعیت غزه و کرانه باختری در حال وخامت است
نورویدئو | محاصره ای که قبل از ایران جهان را هدف می گیرد !
ادعای مقام‌های غربی درباره همکاری روسیه در جنگ اخیر به ایران
توییت عراقچی نفت آمریکا را 3 رقمی کرد
اعلام تحریم‌های خصمانه جدید آمریکا علیه ایران
راه‌اندازی مسیرهای جدید ترانزیتی برای تجارت
توضیحات وزارت بهداشت درخصوص افزایش قیمت دارو
خبرنگار سی‌بی‌اس: ایران در وضعیت فروپاشی نیست
سرعت وزش باد در تهران به 90 کیلومتر بر ساعت رسید/6 نفر راهی بیمارستان شدند
تخفیف 30 درصدی در انتظار مشترکان کم مصرف برق
برقراری پرواز مستقیم تهران- شانگهای
روایت خبرنگاران خارجی از تنگه هرمز
حماس: دشمن به گسترش خط زرد به سمت غرب ادامه می‌دهد
اصلاح قانون حمل سلاح به زودی به صحن مجلس می‌رود
رئیسی: اجرای طرح پزشک خانواده وارد فاز سوم شد
دانشگاه شریف بازگشایی می‌شود
افسر بازنشسته آمریکایی: فروپاشی ایران توهم ترامپ است
صدها مقام و نظامی آمریکایی هدف حملات سایبری ایران
سناتور دموکرات: نحوه رهبری هگست خیانت پشت خیانت است
ازسرگیری پروازهای روسیه و چین به ایران پس از 2 ماه
وزارت بهداشت لبنان: شمار زخمی‌های حملات اخیر به 7863 نفر رسید
ترامپ: آمریکایی‌ها هیچ دوست نزدیک‌تری از بریتانیایی‌ها ندارند
پولیتیکو: ناتو در برابر ایران و روسیه آسیب‌پذیر است
برگزاری حضوری کلاس‌ها در دانشگاه‌های دور از مناطق درگیر
انتشار فایل صوتی سفیر بریتانیا جنجالی شد
اختیار اعلام فهرست گروه‌های تروریستی به شعام واگذار شد + تصویر
تحریم و فشار نظامی نتوانسته ایران را به فروپاشی اقتصادی بکشاند
رکوردزنی نیروگاه بیستون در فروردین
ایران: مسئولیت هرگونه اختلال در تنگه هرمز متوجه ایالات متحده است