×
اقتصادی
شناسه خبر : 275748
تاریخ انتشار : دوشنبه 1404/11/27 ساعت 15:47
وزیر کار معیارهای جدید حذف یارانه را اعلام کرد

وزیر کار معیارهای جدید حذف یارانه را اعلام کرد

وزیر کار ضمن اشاره به اینکه طبق تفاهم صورت گرفته با وزارت جهاد گفت: در صدد هستیم که برای اسفند ماه محصولات کشاورزی را هم به سبد کالابرگ اضافه کنیم. وی درباره معیارهای جدید حذف یارانه گفت : دهک‌بندی از معیار دریافت یارانه حذف شده است.

نورنیوز-گروه اقتصادی:  احمد میدری ـ در حاشیه همایش ملی وفاق برای ایران ماهر درباره اظهارات دیروز برخی از نمایندگان در خصوص دهک‌بندی‌ها گفت: نمایندگان مجلس و دولت نظراتی در این خصوص داشتند که در آیین‌نامه مصوب دی ماه در دولت به تصویب رسید و مقرر شد مبنای دریافت یارانه یک سطح درآمد مشخص باشد. طبق این آیین‌نامه که به کالابرگ ارتباطی ندارد، دیگر به افراد اعلام نمی‌شود که جزو دهک ۸ یا ۱۰ درآمدی هستند، بلکه این آیین‌نامه در مورد افرادی است که مجلس در بودجه ۱۴۰۵ مصوب کرد که سه دهک بالای درآمدی از یارانه حذف شوند.

معیارهای جدید برای حذف یارانه

وی ادامه داد: تلقی و برداشت جامعه دانشگاهی از سه دهک درآمدی سه دهک جمعیتی است.در آیین نامه جدید مبنا یک دارایی مشخص شد که شامل خودروی ۵ میلیارد تومانی یا خانه ۵۰ میلیارد تومانی به بالا و یک سطح درآمدی مشخص که جدول آن تدوین شده است.

وزیر تعاون،کار و رفاه اجتماعی افزود:برخی افراد ضعیف و فقیر مورد سوء واقع می‌شوند و به اسم آنها کارت بازرگانی یا حساب بانکی گرفته و فعال می‌شود و بر مبنای اطلاعات دریافتی، یارانه این افراد قطع می‌شود؛ لذا افراد اینطور برداشت می کنند که با وجود آنکه فقیر هستند، اما یارانه شان قطع شده است، در حالی که باید پرونده‌های مالیاتی این عده به نام واردکننده اصلی تغییر کند و اجازه سوء استفاده از فقرا داده نشود.

دهک‌بندی دیگر معیار حذف یارانه نیست

میدری با بیان اینکه دهک‌بندی دیگر تنها معیار حذف یارانه به شمار نمی‌رود، گفت:بر اساس معیارهای جدید، شاخص‌های ثروت به شکل دقیق مشخص شده و این شاخص‌ها شامل صاحبان دارای خودروهای با ارزش بیش از ۵ میلیارد تومان، افراد دارای خانه به ارزش بیش از ۵۰ میلیارد تومان و افرادی است که سطح درآمدی آنها از سقف مصوب آیین‌نامه بیشتر باشد.

وی تاکید کرد: اگر کسی جزو این سه شاخص قرار داشته باشد از یارانه نقدی حذف خواهد شد و اگر کسی اعلام کند که این ملاک‌ها را ندارد بر اساس اظهار خودش می‌پذیریم و یارانه  سالهای قبل او را هم پرداخت می‌کنیم.

افزایش اعتبار کالابرگ مشخص نشده است

وزیر کار در پاسخ به سوالی درباره احتمال افزایش اعتبار کالابرگ در سال آینده گفت: در این خصوص هنوز بحثی مطرح نشده است.

احتمال اضافه شدن محصولات کشاورزی به سبد کالابرگ

وی درباره مهلت استفاده از اعتبار کالابرگ و اینکه چرا در نیمه ماه شارژ می‌شود؟ گفت:مهلت استفاده از شارژ کالابرگ هر ماه، ۲ ماه است که تا ۳ ماه هم قابلیت تمدید دارد. طبق تفاهم صورت گرفته با وزارت جهاد برای اسفند ماه محصولات کشاورزی را هم به سبد کالابرگ اضافه می‌کنیم و این تفاهم نامه امروز در جلسه کمیسیون امنیت غذایی بانک مرکزی مطرح شده و احتمالا تصویب شود.

به گفته وزیر کار منطق اقتصادی بانک مرکزی برای شارژ کالابرگ در نیمه ماه این است که واریز ۸۰ همت منابع کالابرگ در ابتدای هر ماه با واریز حقوق‌ها تورم زاست و موجب افزایش نقدینگی می‌شود به همین دلیل اعتبار کالابرگ‌ در نیمه هر ماه شارژ می‌شود.

میدری همچنین از برگزاری نشست دستمزد شورای عالی کار در هفته آینده خبر داد.


اخبار مرتبط
حمایت ویژه دولت از واحدهای تولیدی در شرایط جنگی
چهارشنبه 1404/12/13 ساعت 17:31
حمایت ویژه دولت از واحدهای تولیدی در شرایط جنگی
وزیر کار گفت: دولت تمامی تدابیر لازم را برای تداوم تولید در کشور اتخاذ کرده است.
چه کسانی منتظر یارانه نباشند؟ همراه با جزئیات
پنج‌شنبه 1404/11/30 ساعت 16:47
چه کسانی منتظر یارانه نباشند؟ همراه با جزئیات
یارانه دیگر بر اساس دهک‌بندی خانوارها تعیین نمی‌شود و معیار اصلی حذف یارانه، درآمد و دارایی خانوار است.
خبر خوش میدری درخصوص محصولات جدید سبد دارویی کشور
چهارشنبه 1404/11/29 ساعت 19:14
خبر خوش میدری درخصوص محصولات جدید سبد دارویی کشور
وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی گفت: 15 محصول جدید به سبد دارویی کشور افزوده می‌شود.
میدری: مبلغ کالابرگ با تورم افزایش می‌یابد
چهارشنبه 1404/11/29 ساعت 12:44
میدری: مبلغ کالابرگ با تورم افزایش می‌یابد
وزیر کار، تعاون و رفاه اجتماعی اعلام کرد در صورت افزایش تورم، مبلغ کالابرگ الکترونیکی افزایش خواهد یافت و درباره پیشنهاد افزایش دوبار حقوق در سال، پیچیدگی‌های اجرا و نظرات کارگران و کارفرمایان بررسی می‌شود.
شیوه جدید پرداخت یارانه اعلام شد
چهارشنبه 1404/11/29 ساعت 10:20
شیوه جدید پرداخت یارانه اعلام شد
دولت قصد دارد شیوه جدید پرداخت یارانه نقدی را اجرایی کند؛ این مدل با توجه به درآمد واقعی، املاک، خودرو و گردش مالی خانوار، مشمولان را شناسایی می‌کند و احتمال حذف بخشی از خانوارهای پردرآمد وجود دارد.
هشدار مجلس درباره حذف یارانه سه دهک بالا
پنج‌شنبه 1404/08/08 ساعت 11:47
هشدار مجلس درباره حذف یارانه سه دهک بالا
عضو کمیسیون اجتماعی مجلس با انتقاد از طرح حذف یارانه سه دهک بالای درآمدی، هشدار داد که این اقدام می‌تواند منجر به اعتراضات و تشنج اجتماعی شود. وی تاکید کرد، بسیاری از افراد کم‌درآمد به دلیل مشکلات ثبت املاک و تراکنش‌ها، به اشتباه در دهک بالا قرار می‌گیرند.
نظرات

آخرین اخبار
سرمربی سابق منچسترسیتی پیشنهاد اینترمیامی را رد کرد
روسیه پنج رسانه و کارشناس انگلیسی را به فهرست سیاه اضافه کرد
آنکارا و ایروان درباره بهبود روابط و تحولات منطقه رایزنی کردند
وزارت خزانه‌داری آمریکا تحریم‌های تازه علیه ایران اعمال کرد
تأکید آیت‌الله جوادی آملی بر قطعی بودن پیروزی نظام اسلامی
افشاگری تازه درباره ملانیا ترامپ و پرونده جنجالی اپستین
هشدار احتمال وقوع سیل؛ آماده‌باش مدیریت بحران در 11 استان کشور
گفت‌وگو تلفنی رؤسای‌جمهور روسیه و بلاروس
مذاکره ترکیه و سودان درباره همکاری‌ها و منطقه در آنکارا
مالیات مقطوع صفر برای بیش از 90 درصد صاحبان مشاغل تمدید شد
بلژیک با دو گل از سد کرواسی گذشت
اعتراف روبیو: امارات و کویت در جنگ علیه ایران فعالانه همراهی می‌کنند
گفت‌وگو تلفنی وزیرخارجه ایران و عربستان
گروسی: حمله به تأسیسات هسته‌ای کاملاً غیرقابل قبول است
سخنگوی فدراسیون فوتبال: روادید تیم ملی تا فردا صادر می‌شود
بولتون: کاخ سفید به دنبال توافق با تهران است
تنگه هرمز به اهرم پرهزینه‌ای برای آمریکا تبدیل شده است
تأکید رئیس بانک مرکزی بر سرعت و دقت در تأمین مالی بخش تولید
گفت وگوی تلفنی وزرای امور خارجه ایران و مصر
محکومیت 8 کشور عربی و اسلامی یورش اسرائیل به مسجد الاقصی
تیم ملی والیبال ایران در دیداری تدارکاتی برابر برزیل قرار می‌گیرد
ترامپ ادعای توقف مذاکرات با ایران را رد کرد
معاون رئیس‌جمهور: دشمن با تغییر روش دنبال ایجاد شکاف داخلی هستند
بانک مرکزی دستورالعمل تسهیلات مسکن محرومان را به 8 بانک ابلاغ کرد
مجارستان: توافق با اوکراین درباره حقوق مجارها در زاکارپاتیا نزدیک است
پشتیبانی جریان حکمت ملی از اقدامات دولت عراق
اگر دولت نبود، احتمال قحطی در جنگ 40 روزه بسیار بالا بود
یارانه نقدی کدام خانواده‌ها سه برابر خواهد شد؟
عکس های منتخب ایران، سه شنبه 12 خرداد 1405
چرا دبی دیگر مقصد گردشگران نیست؟
اسپانیا به نقض حاکمیت لبنان در جنوب این کشور اعتراض کرد
رایزنی دیپلماتیک ایران و جمهوری آذربایجان
دبیر کل حزب‌الله لبنان: با وجود شهادت رزمندگان، دفاع از فلسطین ادامه دارد
واکنش القسام به تحولات منطقه؛ دشمن دچار سوءمحاسبه شده است
چرا طرح رایگان شدن مترو در شورای شهر تهران به تعویق افتاد؟
معاون اول رئیس‌جمهور: شرایط ایران پس از جنگ کاملاً تغییر کرده است
دستور رئیس جمهور برای پرداخت فوری مطالبات گندمکاران
کرملین شرط پایان جنگ اوکراین را اعلام کرد
ما مسیرمان شهادت است هیچگاه این باور از ما سلب نشد
ادعای وزیر خارجه آمریکا از نهایی شدن توافق با ایران
وزیر آموزش و پرورش: تأثیر سوابق تحصیلی در کنکور قطعی است
رویترز: با وجود هجوم نفت خام آمریکا به آسیا، جای خالی هرمز هرگز پُر نمی‌شود
احتمال استقرار سلاح‌های هسته‌ای آمریکا در نقاط جدید اروپا
نورویدیو | لبنان ؛ آزمون واقعی آتش بس یا آغاز یک معادله جدید ؟
مراسم «آن‌ها فرشته بودند» در تهران برگزار می‌شود
رئیس دفتر رئیس جمهور: حضور مردم در دفاع از کشور ستودنی است
علت تاخیر در پرواز تهران - نجف مشخص شد
ارتش اسرائیل هشدار تخلیه شهر النبطیه در جنوب لبنان را صادر کرد
نوراینفو | چگونه هنگام قطع برق، از سوختن لوازم منزل مان جلوگیری کنیم ؟
صدابردار پیشکسوت سینمای ایران درگذشت