×
اقتصادی
شناسه خبر : 275525
تاریخ انتشار : یکشنبه 1404/11/26 ساعت 14:13
وزیر جهاد کشاورزی: 85 درصد امنیت غذایی از تولید داخلی تأمین می‌شود

وزیر جهاد کشاورزی: 85 درصد امنیت غذایی از تولید داخلی تأمین می‌شود

وزیر جهاد کشاورزی با اعلام صادرات 8 میلیارد دلاری محصولات کشاورزی گفت : 85 درصد امنیت غذایی کشور از محل تولید داخلی تأمین می‌شود.

 نورنیوز-گروه اقتصادی: غلامرضا نوری قزلجه روز یکشنبه در جلسه بررسی واردات کالاهای اساسی و نهاده‌های دامی در ساری، افزود: صادرات محصولات کشاورزی کشور با جهش سه میلیارد دلاری، از پنج میلیارد دلار در سال گذشته به هشت میلیارد دلار رسیده است.

وی اظهار کرد: در حال حاضر ۱۶ میلیارد دلار کالاهای اساسی و کشاورزی وارد کشور شده که بخشی از نیازهای ضروری را تأمین می‌کند.

وزیر جهاد کشاورزی با اشاره به سهم تولید داخلی در تأمین امنیت غذایی گفت: از نظر وزنی، ۸۵ درصد امنیت غذایی کشور از تولید داخل و ۱۵ درصد از طریق واردات تأمین می‌شود.

نوری قزلجه ادامه داد: از نظر ارزش تناژ نیز ۸۰ درصد امنیت غذایی متکی به تولید داخلی و ۲۰ درصد از طریق واردات تأمین می‌شود.

وی با بیان اینکه یکی از مهم‌ترین مطالبات استانداران، ورود جدی‌تر به حوزه تجارت و واردات کالا است، گفت: این موضوع هنوز به طور کامل محقق نشده و در این جلسه چالش‌ها به‌صورت شفاف بررسی خواهد شد.

وزیر جهاد کشاورزی همچنین با اشاره به شیوه‌های واردات نهاده‌ها افزود: واردات نهاده‌ها پیش از این از طریق روش‌هایی مانند ملوانی (کوله‌بری)، انتقال ارز شخصی و تهاتر انجام می‌شد.

نوری قزلجه گفت: با وجود فراهم شدن امکان واردات از طریق تهاتر برای اشخاص، این ظرفیت به‌طور کامل مورد استفاده قرار نگرفته و لازم است دلایل آن بررسی و موانع برطرف شود.

وی افزود: قرار است دستگاه‌ها به واحدهای استانی خود تفویض بشوند و مصوبه بعد از ارجاع به دولت به استانها اطلاع داده می شود.

 نشست مشترک وزیر جهاد کشاورزی با استانداران و رؤسای سازمان جهاد کشاورزی استان‌های مازندران، گیلان و گلستان و جمعی از تجار و تولیدکنندگان به میزبانی استانداری مازندران در حال برگزاری است.

در این جلسه مسائل مربوط به صادرات و واردات نهاده‌ها و کالاهای اساسی، اختیارات استانداران استان‌های مرزی و موانع پیش‌روی واحدهای تولیدی مورد بررسی قرار می گیرد.

این نشست با هدف تبادل نظر، بررسی دقیق مشکلات اختصاصی استان‌های شمالی و دستیابی به راهکارهای عملیاتی برای بهبود وضعیت واردات نهاده‌های دامی و کالاهای اساسی، تا ساعاتی دیگر ادامه خواهد داشت.


اخبار مرتبط
قیمت کالاها در مسیر تعادل و امنیت غذایی پایدار است
یکشنبه 1405/01/16 ساعت 09:36
وزیر جهاد کشاورزی:
قیمت کالاها در مسیر تعادل و امنیت غذایی پایدار است
وزیر جهاد کشاورزی اعلام کرد با اجرای اقدامات تنظیم بازاری، قیمت برخی کالاها کاهشی شده و انتظار می‌رود تعادل در بازار حفظ و تولید کشاورزان از نظر اقتصادی پایدار بماند.
وزیر جهاد کشاورزی: ذخایر راهبردی گوشت قرمز در وضعیت مطلوب است
یکشنبه 1405/01/09 ساعت 09:25
وزیر جهاد کشاورزی: ذخایر راهبردی گوشت قرمز در وضعیت مطلوب است
وزیر جهاد کشاورزی با اشاره به برنامه‌ریزی برای تأمین پایدار محصولات پروتئینی اعلام کرد ذخایر راهبردی گوشت قرمز کشور در وضعیت مطلوب قرار دارد و نگرانی در این زمینه وجود ندارد.
زنگ خطر  در بازار مواد غذایی به‌صدا درآمد
پنج‌شنبه 1404/12/07 ساعت 16:44
زنگ خطر در بازار مواد غذایی به‌صدا درآمد
بیش از چند ماه است که طلبکاران وزارت جهاد کشاورزی با تاخیر در دریافت مطالبات ارزی خود مواجه هستند. این موضوع نه تنها نقدینگی شرکت‌ها و پیمانکاران را تحت فشار قرار داده بلکه روند واردات نهاده‌ها و تولید محصولات کشاورزی کشور را مختل کرده و می‌تواند در ادامه به کاهش تولید و افزایش قیمت‌ها در بازار داخلی منجر شود.
وزیر جهاد کشاورزی: وضعیت بازار کالاهای اساسی پایدار است
جمعه 1404/11/17 ساعت 19:35
وزیر جهاد کشاورزی: وضعیت بازار کالاهای اساسی پایدار است
وزیر جهاد کشاورزی گفت: بازار کالاهای اساسی در وضعیت متعادل قرار داشته و قیمت‌ها در مسیر منطقی تنظیم شده‌اند‌.
نظرات

آخرین اخبار
تحریم سه صرافی ایرانی از سوی آمریکا
معلمان و کارگران ستون فقرات عرصه فرهنگ و اقتصاد هستند
تعرفه واردات خودرو از اتحادیه اروپا 25 درصد شد
دستگیری قاتل در پیشوا در کمتر از یک ساعت
حمله به مدرسه میناب، یک جنایت جنگی از پیش طراحی شده
حملات بی سابقه حزب‌الله به اهداف نظامی رژیم صهیونیستی
نگرانی سازمان جهانی بهداشت از فروپاشی نظام سلامت در غزه
معاون صدراعظم آلمان: به توصیه‌های ترامپ نیازی نداریم
صعود فوتسالیست های دائم‌پناه مشهد به لیگ برتر
رونمایی چین از جدیدترین ابررایانه خود
فلسطین، اینفانتینو را سنگ روی یخ کرد
محکومیت حمله به راهبه در قدس از سوی رهبران مسیحی
زمین؛ عجیب‌ترین سیاره منظومه شمسی!
پایان مرگبار یک درگیری ملکی در لنگرود
پاسخ برلین به تهدید نظامی ترامپ
پایان دور رفت فینال سوپرلیگ گلف با برد ملی‌حفاری اهواز
نورنما | میم مثل معلم مثل میهن
تمرینات ریکاوری ملی‌پوشان برگزار شد
پزشکیان: شرکت‌های پیمانکاری جمع شوند
بازسازی فوری صنایع آسیب‌دیده کلید خورد
عارف: موحد نماد روحیه پهلوانی بود
رئیس فدراسیون فوتبال ایران:فیفا از امریکا هراس دارد
آبادانی ایران بدون تلاش کارگران میسر نیست
بارش باران و وزش باد در ارتفاعات تهران
بیانیه حماس درباره تداوم بحران انسانی در غزه
پافشاری فرانسه بر از سرگیری مذاکرات بازگشایی تنگه هرمز
وقوع انفجار در حرم حضرت زینب(س) در دمشق
جنگ ایران صادرات نظامی آمریکا را متوقف کرد
لندن، صحنه بزرگ‌ترین حراج مدرن
افزایش تعداد موافقان برکناری نتانیاهو
گفت‌وگوی عراقچی و فیدان درباره مذاکرات
تالاب های عراق زنده شدند
تصادف مرگبار قطار در اندونزی
تحویل پیشنهاد تازه ایران به آمریکا توسط پاکستان
تمدید قرارداد فلیک با بارسلونا تا 2028
ائتلافی که وجود ندارد؛ اعتراف تلخ واشنگتن به ناتوانی
رای دهندگان آمریکایی به شدت از ترامپ ناامید هستند
رشد بی‌سابقه قیمت بنزین در آمریکا
فرمانده ارتش: با پشتوانه ملت مقابل تهدیدات دشمن می‌ایستیم
تشدید حملات پهپادی و موشکی حزب‌الله به مواضع صهیونیست‌ها
سپاه پاسداران :بمب پیشرفته امریکایی در پیشوا خنثی شد
رایزنی دنیامالی با وزرای ورزش ازبکستان و قرقیزستان
محسنی اژه ای: به همت کارگران ،دشمن آرزوی فروپاشی اقتصادی کشور را به گور می برد
ارائه متن تازه‌ترین طرح مذاکراتی ایران به میانجی پاکستانی
گفت‌وگوی تلفنی عراقچی با همتایان منطقه‌ای
بیکاری در فلسطین رکورد زد
شهردار نیویورک توقیف «ناوگان مقاومت جهانی» را محکوم کرد
وزیر بهداشت: ذخایر دارو و تجهیزات پزشکی با برنامه‌ریزی قبلی تأمین شد
پیام تسلیت عارف برای درگذشت پیشکسوت کشتی ایران
وقوع حادثه دریایی در آب‌های یمن