×
بین الملل
شناسه خبر : 275193
تاریخ انتشار : جمعه 1404/11/24 ساعت 23:46
ماکرون: ما بیش از حد خجالتی هستیم!

ماکرون: ما بیش از حد خجالتی هستیم!

رئیس‌جمهور فرانسه گفت: ما بیش از حد خجالتی هستیم و به خودمان باور نداریم. همه باید از ما الهام بگیرند و باید از انتقاد از ما دست بردارند.

نورنیوز- گروه بین الملل: ماکرون گفت: «ما بیش از حد خجالتی هستیم و به خودمان باور نداریم. همه باید از ما الهام بگیرند و باید از انتقاد از ما دست بردارند.»

رئیس‌جمهور فرانسه پیشنهاد داد مجموعه‌ای از رایزنی‌ها میان کشورهای اروپایی درباره مسائل مهم و «تفکر راهبردی بلندمدت» آغاز شود. ماکرون تاکید کرد که فرانسه و دیگر کشورها خواهان اروپایی «قوی‌تر» هستند که «باید مورد احترام بوده» و در عین حال «شریکی خوب» برای ایالات متحده باشد.

وی خاطرنشان کرد که «معماری امنیتی» اروپا باید «بازطراحی» شود و گفت در این زمینه درباره سلاح‌های هسته‌ای با «فریدریش مرتس» صدراعظم آلمان در تماس است.

ماکرون در ادامه گفت: «وقتی درباره تبدیل شدن اروپا به یک قدرت صحبت می‌کنم، منظورم تبدیل شدن فرانسه یا آلمان به قدرت نیست؛ منظورم اروپا است.»

وی در ادامه صحبت‌های خود با تاکید بر لزوم توسعه پروژه‌های نظامی مشترک عنوان داشت: «منطقی است که سامانه نبرد هوایی آینده را به‌طور مشترک با آلمان و اسپانیا توسعه دهیم. همچنین منطقی است که پروژه‌های مشخصی مانند پدافند هوایی با سامانه‌های نسل جدید را با ایتالیا و انگلیس  دنبال کنیم. داشتن سامانه‌های هشدار زودهنگام مانند ابتکار مشترک ما با آلمان نیز منطقی است.»

رهبر فرانسه تصریح کرد: «اگر بودجه فقط صرف راه‌حل‌های ملی شود، ما پول و زمان خود را هدر خواهیم داد و بسیاری از این هم‌افزایی‌ها را از بین خواهیم برد. اشتباهی بزرگ! من شاید در این روزها فردی قدیمی‌نگر به نظر برسم اما به پروژه سامانه نبرد هوایی آینده ایمان دارم. به پروژه‌های مشترک باور دارم و به مرحله‌ای از سامانه‌های نسل جدید نیز معتقدم.»

ماکرون درباره درگیری اوکراین نیز گفت: «روسیه همچنان غیرنظامیان را هدف قرار می‌دهد و تاسیسات انرژی را با هدف آشکار منجمد کردن اوکراینی‌ها و واداشتن آن‌ها به تسلیم، تخریب می‌کند. پاسخ نمی‌تواند تن دادن به خواسته‌های روسیه باشد، بلکه باید افزایش فشار بر روسیه باشد.»

وی ادامه داد: «روسیه پس از حمله به اوکراین، کشوری تضعیف‌شده است. این کشور مقادیر عظیمی پول را در جنگی بی‌معنا هدر داده و اکنون وارد رکود شده است. از نظر اقتصادی منزوی بوده و کاملا به چین وابسته شده است. این کشور پیش از این نیز با مشکل جدی جمعیتی روبه‌رو بود و صدها هزار جوان را در راه یک توهم از دست داده است.»

رئیس‌جمهور فرانسه ادامه داد: «روزی روس‌ها ناچار خواهند بود با بزرگی جنایتی که به نام آن‌ها رخ داده و با پیامدهای ویرانگر بلندمدت آن برای کشورشان روبه‌رو شوند.»

ماکرون تاکید کرد: «ما باید کسانی باشیم که درباره معماری جدید امنیتی اروپا برای روز پس از این بحران مذاکره می‌کنیم، زیرا جغرافیای ما تغییر نخواهد کرد. ما با روسیه در یک جغرافیا زندگی خواهیم کرد و اروپایی‌ها نیز در همین جغرافیا هستند و من نمی‌خواهم این مذاکرات توسط کسی غیر از اروپایی‌ها سازمان‌دهی شود.»

وی همچنین در خصوص مسئله شبکه‌های اجتماعی گفت: «مداخله خارجی که از طریق پلتفرم‌های آنلاین و شبکه‌های اجتماعی تقویت می‌شود، آشکارا مسئله‌ای حیاتی برای همه ماست. چگونه ممکن است افراطی‌ترین و زیان‌بارترین روایت‌ها در فضای دیجیتال ما بدون نظارت باقی بمانند، در حالی که اگر به‌صورت چاپی منتشر می‌شدند، مشمول قانون قرار می‌گرفتند؟ آیا ذهن، مغز و قلب نوجوانان‌مان را به الگوریتم‌های شرکت‌های بزرگ واگذار خواهیم کرد؟ من کاملا مطمئن نیستم که ارزش‌هایم با الگوریتم‌های چینی بدون  نظارت یکی باشد.»

ماکرون ادامه داد: «به همین دلیل این ابتکار را برای ممنوعیت دسترسی افراد زیر ۱۵ سال به شبکه‌های اجتماعی آغاز کردیم؛ زیرا این مسئله هم به سلامت مربوط می‌شود و هم به حفاظت از آموزش و دموکراسی ما.»


نظرات

آخرین اخبار
برگزاری ادامه لیگ برتر از اردیبهشت به‌صورت متمرکز
دانشگاه آزاد: کلاس‌های آموزشی از 15 فروردین غیرحضوری برگزار می‌شود
جنگ، ایرانیان را حول دفاع از کشور متحد کرده است
بقایی در پاسخ به "نورنیوز": مهمترین اولویت امروز کشور، فقط تمرکز بر دفاع همه جانبه است
ترامپ قطعاً بازنده جنگ با ایران است
شگفتانه‌های جنگ رمضان
وزرای علوم و بهداشت حمله به دانشگاه‌های ایران را محکوم کردند
شوک نفتی تنگه هرمز به‌سمت غرب در حال حرکت است
98 درصد داروهای مورد نیاز کشور در داخل تولید می‌شود
همکاری با دشمن در شرایط جنگی مستوجب مجازات قانونی است
بیانیه سپاه پاسداران بمناسبت شهادت دریابان پاسدار، شهید علیرضا تنگسیری
مسیر تنبیه کامل متجاوزان را با تمام قوا ادامه می‌دهیم
نورنما | اونها نمونه های باورنکردنی برای جهان هستند...
ریزش سنگین بورس امارات
تداوم حملات حزب الله علیه مواضع ارتش رژیم صهیونیستی
توقف فعالیت در بندر جبل‌علی تأثیری بر تجارت خارجی ایران ندارد
بحران انرژی ژاپن؛ توکیو خواهان مذاکره سطح بالا با تهران
پارلمان بریتانیا: عصر اعتماد مطلق به آمریکا پایان یافته است
نامه رئیس فدراسیون فوتبال ایران به فیفا
در زرورق دفاع از نظام، پیچیده اند
جنگ تحمیلی علیه ایران؛ هرج و مرج در بازارهای مالی جهان
مدارس تا ایجاد شرایط پایدار، غیرحضوری است
نشانه‌های شکست آمریکا
افشاگری نیویورک تایمز از پشت پرده جنایات آمریکا در اولین روز جنگ علیه ایران
نحوه برگزاری آزمون‌ها به شرایط امنیت و سلامت بستگی دارد
بروجردی: عضویت ایران در NPT دیگر موضوعیتی ندارد
اعدام دو تروریست وابسته به گروهک منافقین توسط قوه قضائیه
چند پیشنهاد به وزارت خارجه
دوفوریتی | نوروز امسال: میهمانداری در روز، میدان داری در شب
ادامه رشد قیمت نفت پس از تشدید تنش‌ها در منطقه
ثبت بیش از 71 هزار تماس با خط مشاوره 1480 بهزیستی
آخرین جزییات حمله دشمن آمریکایی-صهیونی/ حمله به یک شهر بازی در اصفهان و 4 نقطه در قم
رسانه آمریکایی: جایگزینی آواکس منهدم‌شده در عربستان دشوار است
وضعیت جاده ها امروز 10 فروردین 1405
هشدار گلدمن ساکس در خصوص افزایش قیمت غلات
رویای «آقای توخالی جهان» شکست خورد!
سردبیر بین‌الملل اسکای‌نیوز: آمریکا «پلن B» ندارد؛ ترامپ در جنگ با ایران شکست خواهد خورد
چگونه به کودک مبتلا به اوتیسم در طول جنگ کمک کنیم؟
حادثه در ایستگاه برق و تصفیه آب کویت
استاددانشگاه قطر: ورود کشورهای عربی به جنگ با ایران بزرگترین اشتباه بود
احتمال جذب 9هزار پرستار جدید در 1405
مخالفت قاطع ائتلاف حاکم عراق به استفاده از حریم هوایی این کشور علیه همسایگان
ترامپ: دموکرات‌ها بیمار و مانند تروریست‌ها هستند
اسرای آمریکایی در دادگاه‌های ایران به عنوان تروریست محاکمه می شوند
تصویب بودجه 2026 رژیم صهیونیستی با افزایش هزینه‌های نظامی
2 واقعه امنیتی برای ترامپ در یک روز
سناتور آمریکایی: ترامپ به هیچ‌یک از اهدافش در جنگ با ایران نرسیده است
اطلاعیه‌ قوه قضاییه در خصوص نگرانی‌های ایرانیان مقیم امارات بعد از سلب اقامت‌ها
80 نفر از عوامل مرتبط با شبکه‌های معاند در مازندران دستگیر شدند
پایگاه ویکتوریای آمریکا در بغداد هدف قرار گرفت