×
بین الملل
شناسه خبر : 275159
تاریخ انتشار : جمعه 1404/11/24 ساعت 19:43
تنش‌های مرتبط با ایران از موضوعات اصلی کنفرانس امنیتی مونیخ

تنش‌های مرتبط با ایران از موضوعات اصلی کنفرانس امنیتی مونیخ

محور اصلی گفت‌وگوها در این کنفرانس شامل آینده نظم بین‌المللی و ائتلاف‌های فراآتلانتیک، تلاش‌های اروپا برای تقویت ساختار دفاعی و امنیتی خود، حمایت از اوکراین، بازسازی غزه و تنش‌های مرتبط با ایران است.

نورنیوز- گروه بین الملل: نشست سالانه کنفرانس امنیتی مونیخ از امروز جمعه با حضور بیش از هزار شرکت‌کننده از ۱۱۵ کشور جهان آغاز به کار کرد.

کنفرانس امنیتی مونیخ با حضور بیش از ۱۰۰۰ شرکت‌کننده از ۱۱۵ کشور جهان از جمله حدود ۶۰ تن از روسای کشورها و دولت‌ها از امروز در هتل بایریشرهوف مونیخ آغاز به کار کرد.

این نشست سه‌روزه در شرایطی برگزار می‌شود که به گفته برگزارکنندگان، جهان با «وضعیت اضطراری استثنایی» ناشی از بحران‌های متعدد، تنش‌های فزاینده ژئوپلتیکی و تغییرات عمیق سیستماتیک مواجه است.

«فریدریش مرتس»، صدراعظم آلمان، در مراسم افتتاحیه این کنفرانس سخنرانی کرده و پس از آن سخنرانان متعددی به ایراد سخنرانی خواهند پرداخت.

محور اصلی گفت‌وگوها در این کنفرانس شامل آینده نظم بین‌المللی و ائتلاف‌های فراآتلانتیک، تلاش‌های اروپا برای تقویت ساختار دفاعی و امنیتی خود، حمایت از اوکراین، بازسازی غزه و تنش‌های مرتبط با ایران است.

همچنین موضوعاتی نظیر تغییرات اقلیمی، امنیت انرژی، خطرات هسته‌ای، هوش مصنوعی و تسلیحاتی‌شدن روزافزون تجارت و فناوری در دستور کار این نشست قرار دارد.

از جمله سران کشورها که در این کنفرانس حضور دارند می‌توان به «ولودیمیر زلنسکی»، رئیس‌جمهور اوکراین اشاره کرد.

 بیش از دو سوم رهبران اروپایی نیز حضور خود را تأیید کرده‌اند.

آمریکا با «بزرگترین هیئت تاریخ خود» شامل بیش از یک چهارم اعضای سنای این کشور به رهبری «مارکو روبیو»، وزیر امور خارجه، در این رویداد شرکت کرده است.

علاوه بر این، بیش از ۵۰ رهبر سازمان‌های بین‌المللی از جمله روسای اتحادیه اروپا، ناتو، اتحادیه کشورهای جنوب شرق آسیا (آسه‌آن)، سازمان امنیت و همکاری اروپا، بانک جهانی، سازمان تجارت جهانی و بسیاری از نهادهای سازمان ملل متحد نیز در این کنفرانس حضور دارند.

در آستانه برگزاری این نشست، گزارش سالانه امنیتی مونیخ منتشر شد که با هشدار درباره ورود جهان به «دوره‌ای از سیاست‌های مخرب» تأکید کرد که «نظم بین‌المللی پس از جنگ جهانی دوم به رهبری آمریکا اکنون در حال نابودی است».

این گزارش با انتقاد از سیاست‌های دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور پیشین آمریکا که از آنها به عنوان «سیاست‌های بولدوزری» یاد کرده، نوشت: «این رویکرد نه تنها نظم بین‌المللی را تخریب می‌کند، بلکه راه را برای جهانی هموار می‌سازد که در آن ثروتمندان، قدرتمندان و هژمون‌های منطقه‌ای تعیین‌کننده هستند.»

به باور نویسندگان این گزارش، دستور کار تخریبی واشنگتن، از جمله بی‌توجهی به قوانین بین‌المللی و تلاش برای برچیدن قواعد و نهادهای موجود، تأثیری عمیق بر بحران‌ها و مناقشات سراسر جهان خواهد داشت.


اخبار مرتبط
امنیت یا سیاست‌زدگی؛ مونیخ کدام را برگزید؟
دوشنبه 1404/11/27 ساعت 08:04
نورنیوز بررسی می‌کند،
امنیت یا سیاست‌زدگی؛ مونیخ کدام را برگزید؟
نشست اخیر کنفرانس امنیتی مونیخ به‌جای ایفای نقش سکوی گفت‌وگوی امنیتی، به صحنه‌ای برای تقابل سیاسی با ایران بدل شد. این رویکرد نه‌تنها بیانگر خطای محاسباتی اروپا درباره تحولات داخلی ایران است، بلکه نشانه‌ای از افول جایگاه راهبردی آن در نظم نوین جهانی محسوب می‌شود.
ارتش سایه یا سایه‌سازی رسانه‌ای؟
شنبه 1404/11/25 ساعت 12:35
نورنیوز بررسی می‌کند،
ارتش سایه یا سایه‌سازی رسانه‌ای؟
ادعای «ارتش سایه» و بزرگ‌نمایی نفوذ خیالی، در امتداد پروژه‌ای رسانه‌ای برای بازتولید فشار خارجی علیه ایران قابل تحلیل است؛ پروژه‌ای که پس از ناکامی در موج‌سازی میدانی، اکنون با اتکا به لابی‌گری، نشست‌های نمایشی و روایت‌های حقوق‌بشری، مسیر تازه‌ای برای مشروعیت‌سازی تحریم و تهدید می‌جوید.
ماکرون: ما بیش از حد خجالتی هستیم!
جمعه 1404/11/24 ساعت 23:46
ماکرون: ما بیش از حد خجالتی هستیم!
رئیس‌جمهور فرانسه گفت: ما بیش از حد خجالتی هستیم و به خودمان باور نداریم. همه باید از ما الهام بگیرند و باید از انتقاد از ما دست بردارند.
وزیران خارجه سوریه و آمریکا دیدار کردند
جمعه 1404/11/24 ساعت 22:53
در حاشیه کنفرانس امنیتی مونیخ رخ داد؛
وزیران خارجه سوریه و آمریکا دیدار کردند
وزارت امور خارجه دولت موقت سوریه جمعه شب اعلام کرد که "اسعد الشیبانی" وزیرامور خارجه این کشور در حاشیه نشست‌های کنفرانس امنیتی مونیخ با همتای آمریکایی اش دیدار کرده است.
بیانیه اتحادیه‌اروپا درباره کنفرانس امنیتی مونیخ و برجام
دوشنبه 1398/11/28 ساعت 14:15
بیانیه اتحادیه‌اروپا درباره کنفرانس امنیتی مونیخ و برجام
اتحادیه اروپا روز دوشنبه با صدور بیانیه‌ای عنوان کرد که مسئول سیاست خارجی این اتحادیه در حاشیه کنفرانس امنیتی مونیخ با وزرای امور خارجه روسیه و چین دیدار و درباره آینده توافق هسته‌ای ایران رایزنی کرد.
نظرات

آخرین اخبار
ادعای گروسی درباره کوه کلنگ؛ فعالیت هسته‌ای در ایران دیده می‌شود
عربستان در شوک نفتی؛کاهش 1.9 میلیون بشکه‌ای تولید نفت خام
دام پلیس برای قاتل شوهرخواهر در شیراز
استقلال - پیکان / ترکیب دوتیم اعلام شد
یاوه‌گویی جدید وزیر جنگ رژیم صهیونیستی علیه ایران
پاداش پایان خدمت فرهنگیان؛ وعده واریز بازنشستگان 1403 و 1404
برگ جدید جنایت رژیم صهیونیستی؛ 23 مورد استفاده اسرائیل از فسفر سفید در لبنان
رویترز: جنگ ترامپ با ایران به «جنگ ابدی» تبدیل می‌شود؟
هشدار نارنجی هواشناسی؛ 3 استان در خطر سیلاب و رعدوبرق
قرعه‌کشی فوتبال ساحلی جام ملت‌های آسیا ؛ ایران حریفانش را شناخت
برنامه خاموشی برق البرز فردا جمعه 20 شهریور + لینک برنامه خاموشی
خاموشی برق کرمان فردا جمعه 20 شهریور + لینک برنامه خاموشی
مدودف: در صورت تهدید حیاتی از سلاح هسته‌ای استفاده خواهیم کرد
برق این مناطق فارس جمعه 20 شهریور قطع می‌شود؛ زمان‌بندی خاموشی
گاردین: ترامپ درباره 11 سپتامبر 6 دروغ شاخدار گفته است
پیش‌بینی قیمت دلار فردا جمعه 20 شهریور؛ موج گرانی در راه است؟
الجزایر روابط دیپلماتیک با امارات را قطع کرد
افزایش دما، معادله تازه امنیت و اقتصاد جهان
سازمان ملل: غزه در آستانه فاجعه جدیدی قرار دارد
نماینده پوتین: جنگ‌افروزان اروپا از توافق روسیه و آمریکا می‌ترسند
جزئیات آخرین تحولات جنگ ایران و آمریکا/ ترامپ از پایان جنگ گفت، نفت از 105 دلار عبور کرد
پکن و واشنگتن بر سر کاهش تعرفه‌های متقابل مذاکره می‌کنند
نیکزاد: دشمنان تصور می‌کردند تهران را سه‌روزه می‌گیرند، اما ایران را نشناختند
جاده چالوس جمعه یک‌طرفه می‌شود؛ جزئیات محدودیت‌های ترافیکی
میزان خسارت های طوفان و سیل در مازندران اعلام شد؛ 750 واحد مسکونی آسیب دید
آخرین قیمت طلای جهانی امروز پنجشنبه 19 شهریور؛ اونس طلا از 4400 دلار عبور کرد
کارمزد جدید بانک‌ها اعلام شد؛ هزینه دسته‌چک، چک برگشتی و گواهی تمکن چقدر شد؟
لغو 4 بازی هفته هفتم لیگ برتر؛ پرسپولیس و سپاهان بازی ندارند
عوارض 10 درصدی کرایه حمل مایعات نفتی و گازی متوقف شد
جدول پخش فیلم‌های تلویزیونی پنجشنبه 19 شهریور؛ از «دوازدهمین مرد» تا «اخراجی‌ها 2»
دو معاونت ریاست جمهوری مأمور پیگیری طرح مقابله با نفوذ شدند
دستور پزشکیان برای بسیج همه ظرفیت‌ها در مناطق سیل‌زده
آخرین قیمت طلا و سکه امروز پنجشنبه 19 شهریور 1405؛ سکه امامی به 240 میلیون تومان رسید
پهپاد کاریال عربستان به دست نیروهای یمن ساقط شد
هشدار پلیس فتا درباره کلاهبرداری با وعده درآمد دلاری از لایک کردن
هشدار بغداد؛ استفاده از خاک عراق برای حمله به کشورهای دیگر ممنوع است
قیمت خودروهای داخلی و خارجی امروز پنجشنبه 19 شهریور؛ تارا و اکستریم رکورد زدند
آخرین قیمت دلار امروز پنجشنبه 19 شهریور 1405؛ جهش 10 هزار تومانی یورو
وزارت دفاع: صنعت دفاعی ایران نابودشدنی نیست
مخالفت دولت با طرح مقابله با نفوذ سرویس‌های اطلاعاتی بیگانه
تعطیلی استخرها و سالن‌های همایش دولتی با دستور رئیس‌جمهور
رویترز: تصرف زهپاد آمریکایی فرصتی برای مهندسی معکوس ایران است
هزینه وام مسکن زوجین تهرانی به 470 میلیون تومان رسید
نورنما | نمایش هوایی جنگنده های ترکیه ای بر فراز اهرام مصر
آخرین اخبار از پیشتازی مخالفان نتانیاهو در آستانه انتخابات کنست
تعرفه تلفن ثابت بازهم گران شد؛ مکالمه با موبایل از فردا چقدر می‌شود؟
حمایت اسلام‌آباد از حق هسته‌ای ایران در نشست آژانس
یمن عربستان را به تشدید حملات متهم کرد؛ درگیری‌ها وارد مرحله جدید شد
قیمت گوشت قرمز امروز 19 شهریور 1405 + جدول قیمت گوشت گوسفندی و گوساله
عرب‌ها در انتخابات اسرائیل چه می‌کنند؟