×
اقتصادی
شناسه خبر : 275074
تاریخ انتشار : جمعه 1404/11/24 ساعت 13:00
فروش جدید خودروهای وارداتی تا سه روز آینده + جزئیات

فروش جدید خودروهای وارداتی تا سه روز آینده + جزئیات

طبق اعلام سامانه جامع عرضه خودروهای وارداتی، دور جدید ثبت‌نام برای خرید 6 خودرو آغاز شده و متقاضیان از فردا (25 بهمن) تا سه‌شنبه (27 بهمن ماه) فرصت دارند با وکالتی کردن حساب خود تحت عنوان «خودرو وارداتی»، نسبت به ورود در سامانه یکپارچه عرضه خودروهای وارداتی و انتخاب دو اولویت اقدام کنند.

نورنیوز-گروه اقتصادی : سامانه جامع عرضه خودروهای وارداتی، با انتشار اطلاعیه جدید (اطلاعیه عرضه ۲۵ بهمن ۱۴۰۴) از آغاز ثبت نام فروش خودروهای وارداتی، خبر داد و متقاضیان از فردا (شنبه ۲۵ بهمن ماه)  لغایت ساعت ۲۳:۵۹ روز دوشنبه مورخ ۲۷ بهمن ماه می‌توانند یکی از حساب های خود را نزد شعب بانک‌های واجد شرایط اعلامی در سامانه salecars.ir ، به نام «خودرو وارداتی» وکالتی و مبلغ ۵۰۰ میلیون تومان مسدود نمایند و متقاضیانی که با عناوینی غیر از  «خودرو وارداتی»  اقدام به وکالتی کردن حساب نمایند، امکان ثبت نام نخواهند داشت.

گفتنی است؛ پس از وکالتی کردن حساب (۲۴ ساعت پس از ثبت درخواست در بانک مربوطه) تا روز سه شنبه (۲۸ بهمن ماه) امکان ورود به سامانه و انتخاب دو اولویت برای متقاضیان در سامانه جامع عرضه خودروهای وارداتی فراهم خواهد شد.

در این اطلاعیه آمده است: 

- شرکت‌های عرضه‌کننده موظفند در کلیه فروش‌ها، ضوابط و روش‌های ذیل ماده ۴ آیین‌نامه اجرایی قانون حمایت از مصرف‌کنندگان خودرو را رعایت کرده و بر اساس برنامه‌ریزی‌ها و اقدامات انجام‌شده جهت ترخیص خودروها، نسبت به انعقاد قرارداد با خریداران اقدام نمایند.

- مفاد قراردادهای منعقده باید کاملاً منطبق با آیین نامه اجرایی قانون حمایت از مصرف‌کنندگان و تولیدکنندگان خودرو و سایر دستورالعمل‌های قانونی مرتبط بوده و هرگونه درج بند خارج از چارچوب یا اخذ وجه اضافه یا تعهد تحویل خارج از مهلت قانونی، موجب مسئولیت حقوقی و قانونی شرکت عرضه‌کننده است.

- متقاضیان باید پیش از هرگونه پرداخت وجه یا امضای قرارداد، تمامی اطلاعیه‌ها، شرایط عمومی و اختصاصی و سایر اسناد مرتبط را کامل مطالعه کنند. پرداخت وجه یا امضای قرارداد، به منزله قبول کامل شرایط است و ادعای عدم آگاهی پذیرفته نخواهد بود.

-این اطلاعیه مطابق با مجوزهای شماره ۷١۵۳۹١۷، ۷۱۲۷۵۷۲ و ۷۲۰۰۷۲۷ وزارت صنعت، معدن و تجارت تدوین شده است. شایان ذکر است قیمت‌های قطعی اعلامی از سوی شرکت‌های واردکننده مطابق با مصوبه هیات محترم وزیران و تصمیمات متخذه از سوی ناظران و سیاست گذاران حوزه خودرو بوده و نظارت‌های پسینه توسط سازمان‌های ذیربط مطابق قانون انجام خواهد شد.

- مسئولیت قانونی هرگونه تخطی از قوانین بالادستی برعهده شرکت‌های واردکننده خودرو بوده و سامانه عرضه خودروهای وارداتی مسئولیتی در این حوزه ندارد. شایان ذکر است سکوی عرضه خودروهای وارداتی صرفا محل نمایش اطلاعات خودروهای دارای مجوز عرضه در بند شماره ۴ بوده و این سکو هیچگونه مسئولیتی در خصوص قیمت خودروهای ارائه شده ندارد.

- کاربرانی که نسبت به وکالتی‌سازی حساب بانکی خود اقدام نموده‌اند، می‌توانند صرفا با شماره تلفن همراه ثبت‌شده در پایگاه اطلاعاتی بانک،  به سامانه ورود نمایند، لازم به توضیح است که به‌منظور حفظ یکپارچگی اطلاعات و جلوگیری از بروز مغایرت و تخلف، امکان ورود با شماره تلفن همراهی خارج از اطلاعات دریافتی از بانک وجود نخواهد داشت. چنانچه متقاضی به شماره همراه ثبت‌شده در بانک دسترسی نداشته و یا تمایل به ورود به سامانه با شماره همراه دیگری که به نام ایشان است دارد، ضروری است ابتدا به شعب بانک عامل مراجعه کرده و نسبت به اصلاح یا به‌روزرسانی اطلاعات تماس خود اقدام فرماید، بدیهی است بانک پس از ثبت تغییرات، اطلاعات جدید را در بازه زمانی تقریبی ۲۴ ساعت به سامانه ارسال خواهد کرد و سامانه هیچگونه مسئولیتی در خصوص ثبت اطلاعات نادرست توسط متقاضیان در بانک ندارد.


ایسنا
نظرات

آخرین اخبار
پیشنهاد تشکیل بلوک نظامی بریکس
تنها نقشه راه؛حفظ امنیت ملی
رایزنی وزرای خارجه قطر و آلمان درباره کاهش تنش‌ها در منطقه
عارف: هیچ بهانه‌ای برای کم‌کاری در توسعه روابط با آفریقا پذیرفته نیست
ادعای دوباره آمریکا در خصوص تنگه هرمز
حمله پهپادی به تاسیسات گازی آمریکا
فرمانده کل ارتش: بر عهد خود با ملت ایستاده‌ایم؛ دفاع از ایران تا آخرین نفس ادامه دارد
منطقه در لبه انفجار!
گزارش «سی‌ان‌ان» از دیدار ونس و نتانیاهو
سفر معنادار کویتی‌ها به پاکستان
نقش مخرب اوکراین در تسلیح گروه‌های مافیایی اروپا
بازی «بی بی» و زلنسکی در دفن گراهام
حسرت بزرگ لواندوفسکی از رد قرارداد میلیون یوریویی
رویارویی روسیه با 30 هزار تحریم
کانادا خشونت‌های صهیونیست‌ها در کرانه باختری را محکوم کرد
مراسم یادبود اکبر عبدی؛ از اشک هنرمندان تا عصبانیت از سلفی‌بگیران + تصاویر
فعالیت تمامی مدارس به صورت حضوری خواهد بود
هدایت پیکان به الهامی سپرده شد
هلاکت عامل تروریستی در شهرستان بوکان
زیدان برای عشق به فرانسه آمد، نه پول
تعیین ضرب‌الاجل تا بیست‌وسوم صفر
تامین اجتماعی به 48 میلیون بیمه‌شده خدمات می‌دهد
خوراکی‌ها؛ رکورددار خالی کردن جیب مردم
افشاگری «ریتر» از دلایل دوری ترامپ از دروازه‌های جهنم
مجلس اعلای اسلامی عراق: هدف از تجاوز به کشور ما، ایجاد بی ثباتی است
رضایت زائران از «مرز خسروی»
نورنما | فقط با آب می تونیم از زوارش پذیرایی کنیم ...
سید عمار حکیم حمله آمریکا و عربستان به عراق را محکوم کرد
بهبود معیشت مردم در فهرست ضروریات اساسی دولت
حمله AFC به پیشنهاد جنجالی فیفا
پیشنهاد جبران قطعی برق صنایع با تعطیلی هفتگی؛ کارگران چه می‌گویند؟
پیشروی ارتش روسیه در اوکراین
سرایا اولیاء الدم خواستار قطع روابط عراق با عربستان پس از حملات اخیر شد
ماجرای بسته اضطراری زمستانی ترامپ برای اوکراین
ذخیره خون کشور در دوران جنگ به 10 روز رسید؛ مشارکت مردم ناجی بیماران شد
حکمت اشراق و راز ماندگاری هویت ایرانی
بهره‌برداری از مسیر راه‌آهن چابهار ـ زاهدان تا پاییز انجام می شود
خبر مهم برای بازار خودرو؛ واردات 70 تا 75 هزار خودرو در دستور کار دولت
آخرین وضعیت ارتباطات در مرز مهران؛ اینترنت رایگان برای زائران اربعین
آخرین آمار اربعین 1405؛ کاهش 85 درصدی جان‌باختگان تصادفات زائران
شرط استقلال برای حفظ آسانی؛ حذف بند فسخ از قرارداد
دستگیری عضو سابق ارتش رژیم صهیونیستی به اتهام همکاری با ایران
وداع تلخ با پیراهن زرد؛ نیمار از تیم ملی برزیل خداحافظی کرد
محکومیت حملات آمریکا و عربستان به مواضع حشدالشعبی توسط رئیس پارلمان عراق
ریاست جمهوری عراق: حمله به مقرهای حشدالشعبی غیرقابل قبول است
اعلان قرمز روسیه علیه پاول دورف
بازسازی پل B1 کرج؛ زمان افتتاح و بهره برداری اعلام شد
ترامپ: حمله ایران غافلگیرمان کرد؛ فقط چند دقیقه فرصت واکنش داشتیم
جزئیات برنامه جدید استانداری قم برای کاهش مصرف انرژی در ادارات
آخرین تغییرات وثیقه خروج از کشور برای دانشجویان