×
سیاسی
شناسه خبر : 274925
تاریخ انتشار : پنج‌شنبه 1404/11/23 ساعت 18:12
برخورد قاطع با دارندگان سلاح غیرمجاز

برخورد قاطع با دارندگان سلاح غیرمجاز

جانشین فرمانده انتظامی کل کشور از تشدید برخورد با دارندگان سلاح غیرمجاز و ابطال مجوز سلاح‌هایی که خارج از چارچوب قانونی استفاده شده‌اند خبر داد.

نورنیوز-گروه سیاسی: سردار قاسم رضایی در حاشیه معارفه فرمانده جدید انتظامی استان مرکزی اظهار کرد: مسئله سلاح‌های غیرمجاز از موضوعات مهم و در دستور کار پلیس است که با جدیت دنبال می‌شود.

وی بیان کرد: نگهداری و به‌کارگیری سلاح غیرمجاز جرم است و پلیس با جدیت نسبت به جمع‌آوری این سلاح‌ها اقدام می‌کند و از مردم درخواست می‌شود در صورت اطلاع از نگهداری سلاح غیرمجاز، موضوع را از طریق سامانه‌های ۱۱۰، ۱۹۷، ۱۴۷ یا مراجعه به کلانتری‌ها و پاسگاه‌ها اطلاع دهند.

سردار رضایی همچنین درباره سلاح‌های مجاز هم گفت: افرادی که دارای مجوز قانونی هستند اما از سلاح خود استفاده غیرقانونی می‌کنند، ضمن ابطال مجوز، تحت پیگرد قانونی قرار خواهند گرفت.

وی، با اشاره به برگزاری راهپیمایی ۲۲ بهمن و حضور گسترده مردم، اظهار کرد: حضور مردم پیام روشنی به جهان و تجدید میثاق با آرمان‌های انقلاب اسلامی بود.

جانشین فرمانده انتظامی کل کشور با اشاره به وضعیت جرایم در کشور افزود: در سال ۱۴۰۴ نسبت به سال گذشته حدود ۱۳ تا ۱۴ درصد کاهش وقوع جرایم ثبت شده و بیش از ۶۰ درصد جرایم به‌ویژه در حوزه سرقت کشف شده است.

در روز ۲۳ بهمن، سردار رضایی در ادامه با اشاره به ضرورت بازدارندگی مجازات‌ها، از نمایندگان مجلس شورای اسلامی خواست با بررسی دقیق‌تر قوانین، تناسب مجازات‌ها با جرایم را مورد توجه قرار دهند تا اثر بازدارندگی افزایش یابد.

مهدی زندیه‌وکیلی استاندار مرکزی نیز گفت: در روزهای حساس و مقاطع خاص، نیروهای انتظامی استان با اقتدار و هوشمندی در صحنه حضور داشتند و اجازه ندادند آسیبی به مراکز مهم و زیرساخت‌های اساسی وارد شود، اگرچه در این مسیر سختی‌هایی متحمل شدند، اما با ایستادگی خود از کیان نظام و امنیت مردم حراست کردند.

وی افزود: مردم قدردان خدمتگزارانی هستند که با خلوص نیت برای امنیت و آرامش جامعه تلاش می‌کنند و مسئولان نیز این مجاهدت‌ها را به خوبی درک می‌کنند.

زندیه‌وکیلی با اشاره به کاهش شاخص برخی جرائم در استان مرکزی گفت: این دستاوردها نتیجه برنامه‌ریزی، مدیریت جهادی و هماهنگی کامل مجموعه انتظامی با سایر دستگاه‌های امنیتی و اطلاعاتی است که جای تقدیر دارد.

استاندار مرکزی همچنین با خیرمقدم به فرمانده جدید انتظامی استان اظهار کرد: انتظار می‌رود با تداوم رویکرد هم‌افزایی و بهره‌گیری از خرد جمعی، مسیر پیشرفت و ارتقای شاخص‌های امنیتی استان با قدرت بیشتری دنبال شود.

در این آیین ضمن تجلیل از زحمات سردار سرتیپ دوم "هادی رفیعی‌کیا" طی دوره تصدی مسئولیت فرماندهی انتظامی، سردار سرتیپ دوم "فرزاد تاجره" به‌عنوان فرمانده جدید انتظامی استان مرکزی معرفی شد.


نظرات

آخرین اخبار
عراقچی: بازگشت به میدان جنگ شگفتی‌های بیشتری دارد
ترافیک سنگین تهران و بارش باران در جاده‌های شمالی
ادعای تازه ترامپ : جنگ با ایران به‌زودی تمام می‌شود
برنامه مسابقات ورزشی امروز 30 اردیبهشت 1405+ جدول پخش
آیا سفر پوتین به پکن آغاز آرایش جدید قدرت‌هاست؟
همه کشتی‌های ناوگان جهانی صمود توسط اسرائیل توقیف شدند
قاتل الهه حسین‌نژاد به دار مجازات آویخته شد + جزئیات جنایت
زاخارووا: تهدید به حملات مجدد علیه ایران وحشتناک است
آغاز آزمایشی حرکت قطار مشهد- سنندج از 6 خرداد
کاهش چشمگیر طلاق در فارس
اردوغان: تنگه هرمز باید در اسرع وقت بازگشایی شود
امضای حدود 40 سند همکاری میان روسیه و چین
از ابتدای سال 10 نوزاد خارجی در رویان متولد شدند
رشد سه برابری اعتبارات مدارس عشایری
توقف الطلبه منصوریان مقابل الکرما در لیگ عراق
هوش مصنوعی به کمک بیماران حرکتی آمد
تاکید معاون وزیر راه بر عزمی جدی برای بازسازی و ارتقای زیرساخت‌های صنعت هوانوردی
گفت وگوی وزیر خارجه آمریکا با دبیرکل سازمان ملل درباره تنگه هرمز
بقائی: سابقه بدعهدی آمریکا در قبال ایران، بیش از 73 سال است
آرسنال پس از 22 سال قهرمان لیگ‌برتر شد
نیروی هوایی در جنگ علیه ایران 42 هواگرد را از دست داده است
هلاکت معاون فرمانده گروهان اسرائیلی در جنوب لبنان
ابهام در روایت آمریکا از سقوط هواپیمای سوخت‌رسان بر فراز عراق
نشست مشترک وزارت خارجه و راه برای رفع موانع تجارت و ترانزیت منطقه‌ای
حکم پرونده پژمان جمشیدی صادر شد
سازمان ملل: 206 حادثه نقض آتش‌بس در جنوب لبنان
توکلی: تنها راه شکست دشمن دعاست
قاهره: راه‌حل نظامی درباره ایران وجود ندارد
شکایت پرسپولیس از سرمربی استقلال
بختیاری‌زاده: چرا روی کریم باقری زوم نکردند؟
یک الگوی چهاربخشی در پنج بار عقب‌نشینی
لژیونرها چه زمانی به اردوی تیم ملی در ترکیه ملحق می شوند؟
حضور ناتو در تنگه هرمز به دو ماه بعد موکول شد
وزیر رژیم صهیونیستی ترکیه را کشور متخاصم دانست
ناگفته های مخبر از روز حادثه بالگرد شهید رئیسی و نگرانی رهبر انقلاب
وزیر خارجه آمریکا راهی هند می‌شود
محیط‌زیست تهران: منشأ گرد و غبار هنوز مشخص نشده است
سپاه از انفجار کنترل‌شده در محدوده باقرشهر خبر داد
ادعاهای متناقض ونس درباره ایران؛ از تهدید نظامی تا دم زدن از بازآرایی روابط
مترو و اتوبوس تا هفته آینده رایگان است
مترو برا چه کسانی رایگان می‌ماند؟
رئیس الحشد الشعبی با سفیر انگلیس درباره تحولات منطقه گفت‌وگو کرد
صدها زائر ایرانی به‌زودی حج ‌می‌رسند
دیدار و رایزنی غریب‌آبادی و سفیر چین در تهران
مسکو: تمرکز ما بر تحولات خاورمیانه و وضعیت پیرامون تنگه هرمز است
آمریکا یک صرافی ایرانی و 19 کشتی مرتبط با صادرات نفت ایران را تحریم کرد
امارات مدعی پرواز پهپادها از خاک عراق به‌سوی «البراکه» شد
تعیین ضرب‌الاجل یک هفته‌ای برای ایران به‌منظور آمدن پای توافق!
رییس بازرسی سازمان اداری: رضایت‌ مردم از خدمات دستگاه‌های اجرایی نامطلوب است
طرح انتخابات تناسبی مجلس به کارگروه تخصصی کمیسیون امور داخلی ارجاع شد