×
سیاسی
شناسه خبر : 274916
تاریخ انتشار : پنج‌شنبه 1404/11/23 ساعت 17:20
پزشکیان:مهارت آموزی در مدارس ضروری است

پزشکیان:مهارت آموزی در مدارس ضروری است

رئیس‌جمهور که در هجدهمین مقصد سفرهای استانی دولت چهاردهم به استان گلستان سفر کرده، در جلسه نهضت توسعه عدالت آموزشی با مشارکت مردم گفت: با عشق، علاقه و اراده می توان موانع را کنار زد و کارهای بزرگی انجام داد. اگر به قدرت و توان خود باور داشته باشیم و تصمیم بگیریم، برای رفع مشکلات راه پیدا خواهیم کرد.

نورنیوز-گروه سیاسی: «مسعود پزشکیان» تصریح کرد: با چشم دوختن به کمک دیگران مشکلی حل نخواهد شد و نمی توانیم کاری انجام دهیم، باید خود را باور کنیم و با همت و اراده مردم برای توسعه و پیشرفت کشور و حل مشکلات در حوزه های مختلف از جمله حل مشکل فضاهای آموزشی در کشور بکوشیم.

رئیس‌جمهور با اشاره به اقدامات انجام شده برای افتتاح ۵۵ پروژه آموزشی و ۲۵۱ کلاس در استان، تصریح کرد: باید تمام پروژه‌های تعریف شده را تا امروز افتتاح می‌کردید، باید با عشق کار کنیم همانگونه که خیرین مدرسه ساز در این زمینه فعالیت می کنند. فرزندان و آینده سازان در همه جای کشور باید از فضا و تجهیزات مناسب برای آموزش برخوردار باشند و ما حتما این کار را انجام خواهیم داد.

پزشکیان اظهار داشت: رهبر معظم انقلاب همواره توصیه می‌کنند که باور «ما می‌توانیم» را در جامعه ایجاد کنیم، اگر بر این باور باشیم، می‌توانیم اما اگر چشم‌مان فقط به اعتبار دولتی باشد، بودجه دولت محدود است و کاری انجام نخواهد شد.

ریشه مشکلات ما از آموزش نادرست است

رئیس جمهور با اشاره به ناآرامی‌های دی ماه گذشته، اظهار کرد: جوانان ما که در خیابان بودند مقصر نیستند، مقصر ما هستیم که نتوانستیم خوب آموزش دهیم، نتوانستیم برای جوانان بستر کار فراهم کنیم و به دغدغه و نگرانی آنها به درستی پاسخ دهیم و دشمن صهیونیست نیز بر این اعتراضات مردمی سوار شد و با اجیر کردن عده‌ای نامرد مشکلاتی را ایجاد کرد که امروز با آن مواجه هستیم.

پزشکیان با تاکید بر اینکه نباید به اینجا می‌رسیدیم، افزود: ریشه همه مشکلات ما از آموزش نادرست است، ساختن ساختمان مدرسه قدم اول است. مردم و خیرین تاکنون ۲۴ هزار میلیارد تومان اعتبار گذاشته‌اند و قول دادند که تا پایان سال ۳۰ هزار میلیارد تومان اعتبار برای حل مشکل مدارس کشور اختصاص دهند. درخصوص تجهیز مدارس نیز تاکنون اعتباری بالغ بر ۲۹ همت اختصاص داده ایم و تمام کلاس‌های ساخته شده را به ابزار، تجهیزات و تکنولوژی برتر تجهیز خواهیم کرد.

نپذیریم و نپذیرید فرزندان ما ضعیف باشند

رئیس‌جمهور با تاکید بر اینکه نباید بپذیریم فرزندان ما از دیگران ضعیف تر باشند،خاطر نشان کرد: تمام دانش‌آموزان و آینده سازان ما در سراسر کشور باید از ابزار، امکانات و آموزش مناسب بهره‌مند باشند و مهارت لازم را کسب کنند و ما در دولت این کار را خواهیم کرد و این اقدامات با کمک خیرین انجام خواهد شد، دولت هم اگر اعتباراتی داشته باشد، کارسازی خواهد کرد.

پزشکیان با اشاره به اینکه می گویند ابزار و امکانات لازم برای تجهیز مدارس در بازار وجود ندارد و باید ابزار و امکانات لازم را بسازیم، گفت: با وجود همه مشکلات و موانع، ما تجهیز مدارس را هم انجام خواهیم داد، البته همه اینها آغاز کار است و ما باید روش‌های آموزشی خود را نیز متحول کنیم.

رئیس‌جمهور با تاکید بر اینکه علم بدون عمل بی‌فایده است، تصریح کرد: باید مهارت‌ها و باورهایی را به فرزندانمان آموزش دهیم که امروز دنیا به سمت آن حرکت می‌کند، آموزش تکنولوژی منسوخ و از رده خارج شده، بی‌فایده است. اینکه ما فرزندان خود را به کدام سو سوق می‌دهیم، تعیین‌کننده است، به علم و مهارت برتر و بهره‌وری بالاتر یا استفاده از تکنولوژی از دور خارج شده، هر چه آموزش دهیم همان خواهیم شد.

تاکید بر نقش حیاتی معلمان در تربیت آینده سازان کشور

وی در ادامه نقش معلمان در هدایت دانش‌آموزان به سوی برترین‌ها را مهم و حیاتی دانست و تاکید کرد: باید بچه‌های ایران را به قله برسانیم، باید کاری کنیم که فرزندان ما بهترین باشند، مشکلات این کشور را انسان‌ها حل می‌کنند و نه پول و سرمایه. ما باید طوری به فرزندانمان آموزش دهیم که پایبندترین افراد به این آب و خاک باشند نه اینکه فریب چند نفر آن طرف دنیا را بخورند.

پزشکیان با بیان اینکه با قدرت پای کشور و این آب و خاک ایستاده‌ایم، اظهارداشت: بر این باوریم که باید مملکت خود را بسازیم و در این مسیر آموزش و پرورش مهمترین، حیاتی‌ترین و حساس‌ترین جایی است که امکان تحقق این مهم وجود دارد.

رئیس‌جمهور با قدردانی از زحمات تمامی دست‌اندرکاران حوزه مدرسه‌سازی در استان گلستان، خاطرنشان کرد: باید بیش از این تلاش کنیم و از زحمات این عزیزان الگو بگیریم. در عین حال الگوی سایر استان‌ها را نیز در این زمینه به گلستان منتقل کنیم.

پزشکیان تاکید کرد: هنر معلمان به ظهور رساندن قدرت خدایی است که در وجود بچه‌هاست، نباید بپذیریم که دانش‌آموزان ما ضعیف و ناتوان باشند، نپذیریم که فرزندان ما چشمشان به خارج از کشور باشد و یا از آینده ناامید باشند، آینده جایی است که ما اراده می‌کنیم نه جایی که بیگانگان برای ما ترسیم می کنند. ما باید آینده را با قدرت و با کمک فرزندان این مرز و بوم بسازیم، باید تلاش کنیم و دست به دست هم دهیم، به قدرت و توان مردم اعتماد داشته باشیم.

رئیس‌جمهور در پایان تصریح کرد: شایسته مردم کشور ما این است که بهترین و برترین باشند، باید به خودمان متکی باشیم و اگر این باور را داشته باشیم خواهیم توانست.

 


اخبار مرتبط
پزشکیان: تشدید فشارهای اقتصادی علیه کشور برای افزایش نارضایتی مردم است
یکشنبه 1404/11/26 ساعت 21:12
پزشکیان: تشدید فشارهای اقتصادی علیه کشور برای افزایش نارضایتی مردم است
رئیس‌جمهور گفت: مردم در رنج معیشتی به سر می‌برند و در کنار آن، فشارهای بیرونی نیز وجود دارد؛ به‌گونه‌ای که دشمنان ایران خود اعلام می‌کنند باید فشارهای اقتصادی را افزایش دهند تا نارضایتی علیه مسئولان کشور شکل گیرد.
افتتاح همزمان 25 پروژه آب، برق و مسکن در گلستان با حضور رییس‌جمهور
پنج‌شنبه 1404/11/23 ساعت 11:35
افتتاح همزمان 25 پروژه آب، برق و مسکن در گلستان با حضور رییس‌جمهور
همزمان با سفر رییس‌جمهور به گلستان، 25 پروژه مهم آب و برق با اعتبار 6300 میلیارد تومان و 4284 واحد مسکونی شهری و روستایی به بهره‌برداری رسید. افتتاح 9 نیروگاه خورشیدی با رشد 400 درصدی انرژی‌های تجدیدپذیر، پایداری برق و توسعه زیرساخت‌های استان را تقویت می‌کند.
رئیس‌جمهور وارد استان گلستان شد
پنج‌شنبه 1404/11/23 ساعت 08:52
رئیس‌جمهور وارد استان گلستان شد
رئیس‌جمهور در هجدهمین سفر استانی دولت وفاق ملی وارد گرگان شد و با استقبال مسئولان استان گلستان روبه‌رو شد. ادای احترام به شهدای استان، نشست با سرمایه‌گذاران، بررسی نظام ارجاع خدمات پزشکی و جلسه توسعه عدالت آموزشی از مهم‌ترین برنامه‌های این سفر اعلام شده است.
نظرات

آخرین اخبار
هوای اراک در آستانه وضعیت خطرناک قرار گرفت
میکروب‌های دهان چه نقشی در آرتروز دست دارند؟
درخواست 70 نماینده انگلیس برای اقدام علیه اسرائیل
محسن رضایی: پاسخ ایران به حملات زیرساختی، تصاعدی و شدید است
تکذیب اعدام خواهران رحیمی در اصفهان
امتحانات نهایی در هرمزگان طبق جدول زمان‌بندی برگزار خواهد شد
اختیارات جنگی ترامپ؛ مجلس نمایندگان تصویب کرد ولی در سنا رای نیاورد
تجاوز مجدد ارتش آمریکا به خاک ایران؛ از اصابت موشک به قشم تا انفجارهای مهیب در کویت
آلمان دو شناور خود را از دریای سرخ خارج می‌کند
کاخ سفید: توافق هسته‌ای با عربستان منوط به عادی‌سازی روابط با اسرائیل است
قیمت نفت از مرز 100 دلار عبور کرد
سرخپوشان برای آماده‌سازی فصل جدید عازم ترکیه شدند
واکنش کنایه‌آمیز قالیباف به قیمت نفت
جنایت خانوادگی در آذرشهر؛ مرد 72 ساله همسرش را به قتل رساند
چرا مقصد بعدی دیپلماسی ایران، قلب اوراسیا شد؟
گاز برای خودرو‌ها رایگان شد
تجاوز دوباره آمریکا به خاک ایران/ پاسخ مقتدرانه نیروهای مسلح به دشمن در کویت و اردن
سلیمی: پاسخ یک ضربه آمریکا باید چند ضربه باشد
ذوق‌زدگی نتانیاهو از شرط ترامپ برای هسته‌ای شدن عربستان
دستیابی جدید دانشمندان به درمان صرع
بیش از 9300 خدمت درمانی رایگان در اربعین
تکذیب تعویق کنکور از سوی وزیر آموزش و پرورش
حسن خادم، نویسنده «اقیانوس آرام» درگذشت
مامور آمریکایی به افشای اطلاعات سفرهای ونس مظنون شد
برقراری امنیت در همه مرزها/ هیچ‌ خللی در تردد زائران ایجاد نشده است
قرارداد اجاره می‌تواند بالاتر از حد افزایش 25 درصد امضا شود؟
مخبر: شعله‌های آتش آمریکا دامن همه جهان را می‌گیرد
شرط ترامپ برای توافق هسته‌ای با عربستان
امضای اسناد مشترک همکاری ایران و عراق
بازگشایی پناهگاه‌ها در اراضی اشغالی از بیم حملات احتمالی ایران
محدودیت ترافیکی کندوان و آزادراه تهران-شمال جمعه 2 مرداد
دیالوگ تاریخی مسی و یامال پس از شکست آرژانتین
جزییات قتل هولناک شاگرد میوه فروشی در مشهد
نیمی از جمعیت جهان نباید در برابر بحران‌های منطقه سکوت کنند
آمادگی کامل زیرساخت‌های مرز خسروی برای میزبانی از زائران اربعین
معاون وزیر جهاد کشاورزی: ذخایر کالاها در امن‌ترین وضعیت ممکن است
هلاکت 2 تروریست در درگیری مسلحانه مرزبانان هنگ مرزی
مرسدس‌بنز در آستانه حذف از بازار ایالات متحده
حمایت کرملین از حق هسته‌ای صلح‌آمیز ایران و عربستان
بیانیه هشدارآمیز حنظله؛ شبکه آب، برق و ترابری آمریکا در خط مقدم حملات بعدی
چرا بزرگترین شرکت هواپیمایی هند بازگشت به اسرائیل را به تعویق انداخت؟
تحرکات دیپلماتیک عمان در دریای سرخ
واکنش وزارت امور خارجه ایران به واگذاری پایگاه نظامی انگلیس به آمریکا
توقف اعزام‌های دولتی عتبات؛ مسیر کربلا در اختیار کاروان‌های خصوصی
الزیدی و پیام ترامپ!
تولد نوزاد 5650 گرمی درهفتمین زایمان مادر کرمانشاهی
تنگه باب‌المندب، کابوس جدید بازارهای جهانی؛ قیمت نفت به 99 دلار رسید
سونامی تعدیل در آلمان؛ خداحافظی با 6 هزار نیروی کار در امپراتوری پورشه
ابلاغ الگوی جدید هم‌ترازی رشته‌های تحصیلی؛ پایان ابهامات آزمون های استخدامی
یورش شهرک‌نشین های صهیونیست به صحن‌های مسجدالاقصی