×
بین الملل
شناسه خبر : 274853
تاریخ انتشار : پنج‌شنبه 1404/11/23 ساعت 12:04
تلاش ترامپ برای پاک کردن پست نژادپرستانه

تلاش ترامپ برای پاک کردن پست نژادپرستانه

پس از انتشار ویدئوی جنجالی که باراک و میشل اوباما را مورد تحقیر قرار داد، ترامپ مجموعه‌ای از تصاویر و ویدئوهای قدیمی با چهره‌های سرشناس سیاه‌پوست منتشر کرد و مدعی شد که به جامعه سیاه‌پوستان خدمت کرده است. این اقدام با انتقاد گسترده سیاستمداران و رسانه‌ها روبه‌رو شد.

نورنیوز-گروه بین الملل: رئیس‌جمهور آمریکا پس از انتشار ویدئویی جنجالی درباره «باراک اوباما» و «میشل اوباما» که با موجی از انتقادها مواجه شد، مجموعه‌ای از تصاویر و ویدئوهای قدیمی از ارتباط خود با چهره‌های سرشناس سیاه‌پوست را در شبکه‌های اجتماعی منتشر کرد و مدعی شد به جامعه سیاه‌پوستان خدمت کرده است.

«دونالد ترامپ» رئیس‌جمهور آمریکا در واکنش به انتقادهای گسترده نسبت به انتشار یک ویدئوی جنجالی درباره «باراک اوباما» رئیس‌جمهور پیشین آمریکا و «میشل اوباما» همسر وی، مجموعه‌ای از پست‌ها را در شبکه‌های اجتماعی منتشر کرد که در آن‌ها تصاویر و ویدئوهایی از ارتباط خود با چهره‌های سرشناس سیاه‌پوست دیده می‌شود تا نشان دهد که نژادپرست نیست!

ترامپ با انتشار چندین ویدئو و تصویر از جمله تصاویری از حضور در کنار «مایک تایسون» بوکسور و «دیدی» و «مایکل جکسون» خواننده‌های آمریکایی، تلاش کرد نشان دهد روابط نزدیکی با چهره‌های سیاه‌پوست داشته است.

او در یکی از پست‌های خود نوشت: «مردم چقدر سریع فراموش می‌کنند. خیلی ناراحت‌کننده است!»

در یکی از این پست‌ها ویدئویی از شبکه اجتماعی تیک‌تاک منتشر شد که در آن تصاویری از بوسیدن نوزادان سیاه‌پوست، در آغوش گرفتن «اوپرا وینفری»، دست دادن با «ویل اسمیت» و حضور در کنار «اسنوپ داگ» دیده می‌شد که همگی از سلبریتی‌های سیاه‌پوست آمریکایی هستند.

در پستی دیگر، ویدئویی قدیمی از حضور ترامپ در برنامه تلویزیونی پیشین اوپرا وینفری منتشر شد که در آن درباره سیاست خارجی صحبت می‌کرد. همچنین در پست دیگری، ویدئویی منتشر شد که در آن ادعا می‌شد ترامپ پس از طرح اتهاماتی علیه مایکل جکسون، از او حمایت کرده است.

این تحرکات رسانه‌ای پس از آن صورت گرفت که هفته گذشته ترامپ ویدئویی را منتشر کرده بود که در آن چهره‌های باراک اوباما و میشل اوباما بر بدن میمون‌ها قرار داده شده بود. این ویدئو با واکنش‌های گسترده‌ای روبه‌رو شد.

«تیم اسکات» متحد ترامپ و تنها عضو سیاه‌پوست مجلس سنای آمریکا، این اقدام را «نژادپرستانه‌ترین چیزی» توصیف کرد که از کاخ سفید دیده است.

«کارولین لیویت» سخنگوی کاخ سفید در ابتدا تلاش کرد از این اقدام دفاع کند و گفت این ویدئو صرفاً «یک میم اینترنتی» بوده که ترامپ را به‌عنوان «پادشاه جنگل» و دموکرات‌ها را به‌عنوان شخصیت‌های «شیرشاه» نشان می‌دهد. با این حال، چند ساعت بعد این پست حذف شد و کاخ سفید اعلام کرد یکی از کارکنان «به اشتباه» آن را منتشر کرده است.

مقایسه سیاه‌پوستان با میمون‌ها یا بوزینه‌ها سابقه‌ای طولانی در ادبیات گروه‌های افراطی و برتری‌طلب سفیدپوست دارد و همین موضوع موجب خشم گسترده در میان سیاستمداران هر ۲ حزب آمریکا شد.

ترامپ در طول فعالیت سیاسی خود نیز بارها مورد انتقاد قرار گرفته است؛ از جمله به دلیل انتقاد از ورزشکاران سیاه‌پوستی که هنگام پخش سرود ملی در اعتراض به نژادپرستی سیستماتیک زانو زده بودند و همچنین ترویج نظریه‌هایی درباره محل تولد باراک اوباما. سال گذشته نیز او تصاویر و ویدئوهای دستکاری‌شده‌ای از «حکیم جفریز» رهبر اقلیت مجلس نمایندگان منتشر کرد که جفریز آن‌ها را نژادپرستانه توصیف کرد.


نظرات

آخرین اخبار
ایران1 - 1مصر ؛ بازهم رامین رضاییان ناجی ایران شد + فیلم گل ها
شب بزرگ جام جهانی 2026 ؛ طوفان خروس‌ها و شکست سنگین عراق 10 نفره
متخصصان تغذیه: شکر به‌خودی‌خود سمی نیست
انفجار در سیریک پس از حمله آمریکا؛ سپاه مواضع نیروهای آمریکایی را هدف گرفت
هشدار پزشکان درباره سکته مغزی خفیف؛ انسداد موقت اما خطرناک
گرمازدگی را جدی بگیرید؛ تأخیر درمان به اندام‌های حیاتی آسیب بزند
پژوهش جدید راز بیماری نادر «MKD» را فاش کرد
این نوشیدنی‌ها قند خون را به‌سرعت بالا می‌برند
سازمان غذا و دارو درباره شامپوهای غیرمجاز هشدار داد
تکرار ادعای وزیر خزانه‌داری آمریکا درباره برنامه هسته‌ای ایران
پرسپولیس ( 1) - چادرملو (2) / پرسپولیس به آسیا هم نرسید+ فیلم
کمک تحقیرآمیز دولت تروریست آمریکا به دولت غربگرای لبنان
بورکینافاسو روابط دیپلماتیک با فرانسه را قطع می‌کند
برگزاری یکصد و هجدهمین شب تجمعات خودجوش مردمی در سراسر کشور
حزب‌الله: توافق دولت لبنان با اسرائیل را نمی‌پذیریم
نتانیاهو توافق با لبنان را «دستاورد بزرگ» خواند
کهورک زاهدان دوباره داغ‌ترین نقطه ایران شد؛ دما به 50 درجه رسید
ادعای مقام‌های اسرائیلی درباره دستیابی به توافق چارچوبی با لبنان
از میدان جنگ تا میز مذاکره؛ هرمز تعیین‌کننده بازی جدید
ترامپ اروپا را به تعرفه 100 درصدی تهدید کرد
ششمین شب عزاداری حسینی در جوار محل شهادت قائد شهید برگزار شد
نورنما | شهادت امام سجاد(ع) وارث نهضت عاشورا تسلیت باد.
سرلشکر رضایی: اگر آمریکا و اسرائیل جنگ جدیدی آغاز کنند، تلفات وسیع خواهند داد
گروسی بار دیگر خواستار بازرسی‌های آژانس در ایران شد
ادامه شکنجه اسرای فلسطینی در زندان‌های اسرائیل
درخشش نوجوانان تکواندو کار ایران؛ دو مدال نقره به کاروان کشور رسید
ادعای رسانه‌ها درباره توافق تاریخی لبنان و اسرائیل
نگرانی کشورهای عربی خلیج فارس از پیامدهای توافق احتمالی ایران و آمریکا
کشته های زلزله ونزوئلا به 920 تن افزایش یافت
گزارش دیده‌بان حقوق بشر علیه دولت ترامپ؛ او تهدیدی برای دموکراسی است
بیانیه مقاومت اسلامی: ادعای اشغال ارتفاعات علی‌الطاهر صحت ندارد
دبیرکل سازمان ملل: اجرای گزینشی قوانین، نظم جهانی را از بین می‌برد
رایزنی تلفنی وزیر خارجه ایران با همتایان رومانی، مصر، امارات، پاکستان و انگلیس
پیام تسلیت رهبر انقلاب در پی درگذشت امام جماعت مسجد ابوذر قرائت شد
پایان انتظار برای نیمکت تیم ملی هندبال؛ کلاییچ هدایت ایران را بر عهده گرفت
هشدار زرد هواشناسی برای اردبیل؛ رگبار و احتمال سیلاب از شنبه شب
موج گرمای بی‌سابقه اروپا قربانی گرفت؛ زندگی در چند کشور مختل شد
سخنگوی سپاه: تنگه هرمز سرزمین ایران است و هیچ ارتباطی با آمریکا ندارد
حمله دوباره اوکراین به نیروگاه هسته‌ای زاپوریژیا؛ تأسیسات برق آسیب دید
جایزه اورول 2026 به «رونویسی» و «فرار از کابل» رسید+ اسامی برندگان
تیم ملی ایران 2 - 3 ژاپن/واگذاری بازی به سامورایی ها
چه استان هایی فردا دیرتر از معمول کار خود را آغاز می کنند؟
اعتراف جان بولتون به نگهداری غیرقانونی اسناد محرمانه امنیتی
اختلافات خانوادگی به قتل جوانی ختم شد+ جزئیات حادثه
هشدار تهران به شورای همکاری خلیج فارس؛ ثبات منطقه را قربانی نکنید
پاسخ تند مشاور رهبر انقلاب به شورای همکاری خلیج فارس
استاندارد یورو 6 کافی نیست؛ خودروهای داخلی همچنان پرمصرف‌اند
ترامپ مدعی نقض آتش بس شد
ادعای بلومبرگ درباره پیام عمان به اروپا؛ آینده تنگه هرمز تغییر کرده است
نیروی هوافضای سپاه پیام منتسب به فرمانده خود را تکذیب کرد