×
حوادث
شناسه خبر : 274799
تاریخ انتشار : پنج‌شنبه 1404/11/23 ساعت 08:36
واژگونی کامیونت حامل بنزین در بزرگراه یاسینی

واژگونی کامیونت حامل بنزین در بزرگراه یاسینی

واژگونی یک کامیونت حامل حدود 1500 لیتر بنزین در بزرگراه یاسینی تهران، شامگاه گذشته عملیات فوری آتش‌نشانان را به‌دنبال داشت. با حضور سریع نیروهای امدادی، محل حادثه ایمن‌سازی شد و از بروز آتش‌سوزی و انفجار احتمالی جلوگیری به‌عمل آمد. این دومین حادثه مشابه در کمتر از یک ماه اخیر است.

نورنیوز-گروه حوادث: سخنگوی سازمان آتش‌نشانی و خدمات ایمنی شهر تهران از واژگونی یک دستگاه کامیونت حامل بنزین در بزرگراه یاسینی خبر داد و گفت: با حضور به‌موقع آتش‌نشانان، محل حادثه ایمن‌سازی و از بروز آتش‌سوزی جلوگیری شد.

جلال ملکی ، با اشاره به این حادثه اظهار کرد: ساعت ۱۸:۲۹ دقیقه شب گذشته حادثه واژگونی یک دستگاه کامیونت حامل سوخت بنزین در بزرگراه یاسینی مسیر جنوب به شمال، مقابل درب چهارم جنگل سرخه‌حصار به سامانه ۱۲۵ اعلام شد که بلافاصله سه ایستگاه آتش‌نشانی به همراه تجهیزات کامل از جمله خودروی حامل کف شیمیایی و تانکر آب به محل اعزام شدند.

وی افزود: در محل مشاهده شد یک دستگاه کامیونت حامل بنزین که اصطلاحاً به آن کامیونت‌های «کابینت P2» گفته می‌شود و معمولاً با ظرفیت حداکثر ۱۵۰۰ لیتر بنزین در برخی چهارراه‌ها و خیابان‌ها برای سوخت‌رسانی به خودروها مستقر می‌شوند، هنگام حرکت به دلیل نامشخصی واژگون شده است.

سخنگوی سازمان آتش‌نشانی تهران ادامه داد: راننده خودرو خوشبختانه پیش از رسیدن نیروهای امدادی از خودرو خارج شده و آسیبی ندیده بود، اما بخش زیادی از بنزین مخزن تخلیه شده و به علت شیب مسیر، مقداری از آن در سطح بزرگراه جاری شده بود که خطر آتش‌سوزی را افزایش می‌داد.

ملکی با بیان اینکه آتش‌نشانان در چند نقطه مستقر شدند، گفت: نیروها با اجرای عملیات ایمن‌سازی، از هرگونه ایجاد جرقه و بروز حریق جلوگیری کردند و با استفاده از آب و کف شیمیایی، بدنه کامیونت و بخش‌هایی از مسیر آلوده به بنزین را پوشش دادند تا احتمال اشتعال به صفر برسد.

وی تصریح کرد: در ادامه و با حضور یک دستگاه جرثقیل، کامیونت به حالت اولیه بازگردانده و به محل امنی منتقل شد و عملیات در ساعت ۲۰:۵۸ دقیقه به پایان رسید.

ملکی خاطرنشان کرد: در کمتر از یک ماه گذشته این دومین حادثه مرتبط با کامیونت‌های P2 حامل بنزین است. در حادثه قبلی که ناشی از تصادف بود، یک خودرو دچار آتش‌سوزی شد اما آتش‌نشانان از سرایت حریق به مخزن اصلی سوخت جلوگیری کردند که در غیر این صورت می‌توانست حادثه‌ای بسیار خطرناک رقم بزند.

سخنگوی سازمان آتش‌نشانی تهران تأکید کرد: لازم است پیمانکاران و شرکت‌های مسئول نظارت بر فعالیت این خودروها دقت بیشتری در نحوه تردد، ایمنی و کنترل این کامیونت‌ها داشته باشند و تمهیدات لازم برای جلوگیری از حوادث مشابه و حتی حوادث شدیدتر را اتخاذ کنند.


نظرات

آخرین اخبار
پیام تسلیت آیت الله آملی لاریجانی در پی شهادت دریابان تنگسیری
فرانسه خواستار نشست اضطراری شورای امنیت درباره لبنان شد
وقوع یک حادثه دریایی در نزدیکی دبی
پایگاه هوایی آمریکا در عربستان سعودی هدف حمله قرار گرفت
ریزش سنگین 1.3 تریلیون دلاری بازارهای سهام آمریکا در یک روز
پیام فرمانده نیروی قدس سپاه به مقاومت اسلامی یمن
ایران می‌تواند از جنگ قدرتمندتر خارج شود
جزئیات سی و یکمین روز عملیات وعده صادق 4
حمله هوایی به شمال استان بابل عراق/ منطقه «جرف‌النصر» هدف قرار گرفت
گفت‌وگوی فیدان و گوترش درخصوص تلاش‌ها برای پایان دادن به جنگ ایران
سازمان هواپیمایی:حمله به هواپیمای ایرانی حامل دارو جنایت جنگی است
عراقچی: ایران به عربستان سعودی احترام می‌گذارد و آن را کشوری برادر می‌داند
واکنش سفارت ایران در وین به اظهارات مارک روبیو
رشد 4,5 دلاری قیمت نفت آمریکا در یک روز
ماجرای هدف قرار گرفتن مرکز فرماندهی مخفی آمریکا در امارات
قالیباف: غلط می‌کند کسی ملت ما را تهدید کند
آوانوس سیمونیان؛ اولین شهید مسیحی جنگ رمضان در اصفهان
انهدام تیم تروریستی وابسته به منافقین
کمک‌های بشردوستانه عتبه امام حسین(ع) به تهران رسید
کاخ سفید: دیپلماسی اولویت ماست!
هواشناسی؛ این استان‌ها منتظر بارش رحمت الهی باشند
ایران «پایداری» را به یک دستاورد سیاسی و معنوی تبدیل کرده است
شوک نامتقارن جنگ علیه ایران به اقتصاد جهانی
قدردانی الیاس حضرتی از عملکرد رسانه‌ها در شرایط جنگی
انتقاد رئیس‌جمهور کره جنوبی از عواقب جنگ؛ خواب از چشمانم ربوده شده
تصویب طرح اعدام اسرای فلسطینی توسط کنست
مقاومت آماده مقابله و دفع تهدیدات است
قلعه‌نویی: نتیجه در بازی دوستانه برای ما ملاک نیست.
روایت گاردین از بمباران مدرسه‌ میناب: «هیچ چیز باقی نمانده»
در ایام جنگ چند نفر ازدواج کردند؟
پاسخ ایران از نظر شدت و گستره، آمریکا را به‌چالش کشید
متلاشی شدن راهبرد آمریکا در مقابله با تاکتیک‌های ایران
مرتس: امیدواریم که راه‌هایی برای پایان فوری جنگ پیدا کنیم
تحقیقات گسترده درباره جنایات آمریکا و اسرائیل انجام شود
حمله پهپادی به مقر پیشین سازمان ملل در سلیمانیه عراق
رهبران اروپایی خواستار توقف حملات اسرائیل به لبنان شدند
یونیفل از کشته شدن 2 نظامی‌اش در لبنان خبر داد
انهدام 3 دستگاه تانک مرکاوا توسط حزب‌الله
درخواست مقاومت عراق برای اخراج فوری اشغالگران آمریکا
انتخابات شوراها در شرایط جنگی چگونه انجام خواهد شد؟
مخالفت اکثریت یهودیان آمریکا با جنگ علیه ایران
دیدار اولیانوف با گروسی درباره وضعیت خلیج فارس
اعتبار تعمیرات جزئی اماکن بخش خصوصی آسیب‌دیده از جنگ تامین شد
سی شب ایستادگی؛ خیابان‌ها همچنان در اختیار مردم
آخرین جزییات حمله دشمن آمریکایی-صهیونی/ حمله تهران، شیراز، بوشهر، اهواز، تبریز و کرج
واکنش عارف به تهدید اعزام سرباز به خارک
شکار سومین پهپاد در آسمان استان البرز
نورویدئو | بادهای هرمز، قطار تسلیحات را منحرف کرد
دیگر برای چه کار‌هایی باید اجازه بگیریم؟ برای دستشویی رفتن!
هذیان‌گویی جدید ترامپ درباره تصرف جزایر ایران