×
بین الملل
شناسه خبر : 274760
تاریخ انتشار : چهارشنبه 1404/11/22 ساعت 21:15
پیام‌ تبریک وزاری خارجه کشورها به مناسبت فرا رسیدن چهل وهفتمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی

پیام‌ تبریک وزاری خارجه کشورها به مناسبت فرا رسیدن چهل وهفتمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی

وزیران خارجه کشورهای هند، ترکیه، کرواسی، ونزوئلا، مالزی، ازبکستان، کوبا و بلاروس در پیام‌های جداگانه‌ای به سید عباس عراقچی، فرا رسیدن چهل و هفتمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی را به وزیر خارجه ایران تبریک گفتند.

نورنیوز-گروه بین الملل: وزیران خارجه کشورهای هند، ترکیه، کرواسی، ونزوئلا، مالزی، ازبکستان، کوبا و بلاروس در پیام‌های جداگانه‌ای به سید عباس عراقچی، فرا رسیدن چهل و هفتمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی را به وزیر خارجه ایران تبریک گفتند.

پیام تبریک وزیر خارجه هند به وزیر امور خارجه ایران به مناسبت سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی

سوبرامانیام جایشانکار وزیر خارجه هند با انتشار تصویری از خود و سید عباس عراقچی وزیر امور خارجه کشورمان، فرارسیدن چهل و هفتمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی را به ایشان، دولت و مردم ایران تبریک گفت.

پیام تبریک وزیر خارجه ترکیه به مناسبت سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی

هاکان فیدان وزیر خارجه ترکیه در پیامی خطاب به سید عباس عراقچی وزیر امور خارجه کشورمان، سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی و روز ملی جمهوری اسلامی ایران را به ایشان و ملت دوست و برادر ایران صمیمانه تبریک گفت.

وزیر خارجه ترکیه در این پیام ابراز امیدواری کرده است که روابط همسایگی بین دو کشور به‌عنوان نمایندگان دو تمدن کهن که قرن‌هاست در صلح ادامه یافته، در راستای منافع ملت‌های برادر و دوست دو کشور ایران و ترکیه مستحکم‌تر تداوم یابد.

فیدان همچنین بر حمایت این کشور از تداوم ثبات و ارتقای رفاه و بهروزی برادران ایرانی خود تاکید کرده و برای وزیر امور خارجه و مردم ایران سلامتی و سعادت آرزو کرده است.

پیام تبریک وزیر خارجه کرواسی به مناسبت روز ملی جمهوری اسلامی ایران

گوردان گرلیچ رادمان وزیر خارجه کرواسی در پیامی روز ملی جمهوری اسلامی ایران را به سید عباس عراقچی وزیر امور خارجه کشورمان تبریک گفت.

وزیر خارجه کرواسی در پیام خود ابراز امیدواری کرده است پیشرفت روابط خوب بین کرواسی و ایران در حوزه‌های مورد علاقه دوجانبه در راستای منافع دو کشور و دو ملت و مشارکت در صلح و رفاه در منطقه و جهان تداوم یابد.

پیام وزیر خارجه ونزوئلا به مناسبت چهل و هفتمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی ایران

ایوان خیل پینتو وزیر خارجه ونزوئلا در پیامی به سید عباس عراقچی وزیر خارجه کشورمان فرا رسیدن چهل و هفتمین سالگرد انقلاب اسلامی ایران را تبریک گفت.

از طرف دولت و ملت جمهوری بولیواری ونزوئلا مراتب تبریکات خود را به ملت و دولت جمهوری اسلامی ایران به مناسبت چهل و هفتمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی تبریک اعلام می‌کنم.

تاکید بر برادری و همبستگی و همچنین تعهد خود بر همکاری مشترک برای جهانی چند قطبی در جهت رفاه، عدالت اجتماعی و پایبندی بر اصولی که صلح ملت های ما را تضمین می‌کنند را تجدید می‌کنم.

پیام تبریک وزارت خارجه مالزی به مناسبت روز ملی جمهوری اسلامی ایران

صفحه وزارت خارجه مالزی در شبکه ایکس با انتشار پیامی با درج عبارت فارسی «روز بخیر» و با عنوان «تبریک از سوی مالزی به ایران» نوشت: وزارت خارجه مالزی صمیمانه‌ترین تبریکات خود را به دولت و مردم جمهوری اسلامی ایران به مناسبت فرخنده روز ملی این کشور ابراز می‌دارد.

پیام تبریک وزیر خارجه ازبکستان به مناسبت سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی

بختیار سعیداف وزیر خارجه جمهوری ازبکستان در پیامی جشن ملی سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی را به همتای ایرانی خود صمیمانه تبریک گفت.

وزیر خارجه ازبکستان در پیام خود ابراز اطمینان کرده است روابط دوستانه و همکاری‌های سودمند متقابل بین دو کشور با تلاش‌های مشترک در مسیر رفاه ملت‌ها بیش از پیش و به‌طور مستمر و موثر رشد و توسعه خواهد یافت.

سعیداف از درگاه خداوند متعال سلامتی و سعادت و موفقیت وزیر امور خارجه کشورمان و بهروزی و سربلندی و رفاه مردم ایران را مسالت کرده است.

پیام تبریک وزیر خارجه کوبا به مناسبت سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی و روز ملی جمهوری اسلامی ایران

برونو رودریگز پاریا وزیر خارجه کوبا در پیامی خطاب به سید عباس عراقچی وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران چهل و هفتمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی و روز ملی جمهوری اسلامی ایران را صمیمانه تبریک گفت.

وزیر خارجه کوبا در این پیام بر تلاش مشترک دو کشور برای تقویت روابط همبستگی، دوستی و همکاری بین دو کشور ایران-کوبا تاکید کرده است.

پیام تبریک وزیر خارجه بلاروس به مناسبت سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی و روز ملی جمهوری اسلامی ایران

ماکسیم رژینکوف وزیر خارجه جمهوری بلاروس در پیامی خطاب به سید عباس عراقچی وزیر امور خارجه، چهل و هفتمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی و روز ملی جمهوری اسلامی ایران را تبریک گفت.

وزیر خارجه بلاروس با تاکید بر اهمیت ویژه‌ای که بلاروس برای روابط دوستانه و ممتاز بلاروس-ایران قائل است، از روند خوب هماهنگی نزدیک و همکاری ثمربخش دو کشور در سازمان‌های بین‌المللی و چارچوب‌های چندجانبه با هدف حفظ اصول و قواعد حقوقی بین‌المللی و جهان چند قطبی ابراز خرسندی کرده است.

رژینکوف همچنین با اشاره به سفر اخیر وزیر امور خارجه کشورمان به مینسک و مذاکرات خوب بین طرفین در مورد موضوعات دستور کار دوجانبه، بر تعهد دو کشور برای اجرای همه توافق‌های حاصله تاکید کرده است.

وزیر خارجه بلاروس ابراز اطمینان کرده است که توسعه روزافزون همکاری بین بلاروس و ایران به تقویت ثبات در جهان و ترویج آرمان‌های برابری و احترام متقابل کمک خواهد کرد.


اخبار مرتبط
پیام تبریک امپراطور ژاپن به پزشکیان به مناسبت سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی
یکشنبه 1404/11/26 ساعت 21:48
پیام تبریک امپراطور ژاپن به پزشکیان به مناسبت سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی
امپراطور ژاپن در پیامی چهل و هفتمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی را به رئیس‌جمهور کشورمان تبریک گفت.
ادامه پیام‌های تبریک سران کشورهای جهان به پزشکیان
جمعه 1404/11/24 ساعت 23:17
به مناسبت سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی
ادامه پیام‌های تبریک سران کشورهای جهان به پزشکیان
سران و رهبران 14 کشور دیگر جهان در پیام‌هایی جداگانه چهل و هفتمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی را به رئیس جمهور تبریک گفتند.
پیام تبریک وزیر خارجه بوسنی و هرزگوین به مناسبت سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی
جمعه 1404/11/24 ساعت 20:50
پیام تبریک وزیر خارجه بوسنی و هرزگوین به مناسبت سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی
وزیر امور خارجه بوسنی و هرزگوین در پیامی پیروزی انقلاب اسلامی ایران را تبریک گفت.
وزیر خارجه قرقیزستان  سالگرد پیروزی انقلاب را به عراقچی تبریک گفت
پنج‌شنبه 1404/11/23 ساعت 20:11
وزیر خارجه قرقیزستان سالگرد پیروزی انقلاب را به عراقچی تبریک گفت
وزیر امور خارجه قرقیزستان در پیامی سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی را به عراقچی تبریک گفت.
پیام تبریک رسمی ترکمنستان به مناسبت چهل‌وهفتمین سالگرد انقلاب
پنج‌شنبه 1404/11/23 ساعت 14:19
پیام تبریک رسمی ترکمنستان به مناسبت چهل‌وهفتمین سالگرد انقلاب
رشید مردوف، وزیر امور خارجه ترکمنستان، در پیامی خطاب به سید عباس عراقچی، چهل‌وهفتمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی و روز ملی جمهوری اسلامی ایران را تبریک گفت و بر توسعه همکاری‌های دو جانبه و چندجانبه میان دو کشور برادر در راستای صلح و توسعه پایدار تأکید کرد.
بازخوانی نارسایی‌های امروز ارجاع غلط به گذشته مردود
پنج‌شنبه 1404/11/23 ساعت 11:02
علی ربیعی:
بازخوانی نارسایی‌های امروز ارجاع غلط به گذشته مردود
انقلاب اسلامی ایران صرفا یک رخداد سیاسی نبود؛ پدیده‌ای اجتماعی و تاریخی بود که بر بستری از خواست‌های انباشته‌شده یک جامعه شکل گرفت. پیروزی انقلاب، نتیجه اراده جمعی مردمی بود که صداقت، استقلال، آزادی و عدالت را طلب می‌کردند. جامعه ایرانِ آن روز، چنان به‌هم‌پیوسته و هم‌صدا بود که تردیدی در وجود یک خواست ملی برای تغییر رژیم باقی نمی‌گذاشت.
نظرات

آخرین اخبار
مشهد دریای سیاه و سرخ شد
یک انتقال غیرمنتظره برای امید ابراهیمی
از بین‌الحرمین تاصحن رضوی؛ رواق دارالذکر، آرامگاه ابدی رهبر شهید انقلاب
هشدار زاخارووا به برلین
هشدار قطع برق ادارات پرمصرف تهران
حضور امدادگران 26استان درمشهد
لاوروف:جنگ ایران با توافقی همه جانبه حل می شود
علیرضا شریفی در جمع برترین تازه‌واردهای بسکتبال آسیا
هشدار سفیر ایران در فنلاند درباره امنیت کریدورها برای کشورهای اروپایی
دوران جدیدی را با راهبری آیت‌الله سید مجتبی خامنه‌ای آغاز کرده ایم
رای منفی روسیه و چین به سند پیشنهادی امارات درباره تنگه هرمز
تداوم حملات کوبنده نیروهای مسلح ایران به پایگاههای آمریکا؛ بیانیه مهم نیروی دریایی سپاه
شلیک امریکا به قلب 10 قایق صیادی در عسلویه
تقدیر رئیس جمهور از حضور تاریخی مردم در مراسم بدرقه رهبر شهید
آغاز فروش ارز اربعین از شنبه 20تیرماه
تشییع رهبر شهید ایران از دریچه نگاه CNN
گزارش تصویری| تشییع پیکر مطهر رهبر شهید انقلاب اسلامی در مشهد مقدس
فرودگاه ایرانشهر بسرعت بازسازی می شود
سرلشکر عبداللهی: قاتلان قائدِ شهید را قصاص خواهیم کرد
اسرائیل در ترور سخنگوی حماس ناکام ماند
بازسازی یک خط از مسیر ریلی آسیب دیده نیشابور - مشهد
وداع تاریخی یک ملت با رهبر شهید
بازتاب تشییع رهبر شهید ایران در رسانه‌های روسیه
نتانیاهو: از جنوب لبنان عقب نشینی نمی کنیم
امضای توافق‌های اقتصادی عربستان و کانادا
ترامپ، پیشوای ابتذال سیاست و سقوط اخلاق در حکمرانی
خدمت‌رسانی هزار طلبه قم به زائران مراسم تشییع رهبر شهید
تشییع میلیونی پیکر امام شهید نقطه عطف تاریخی است
نکیسا: جام را با نیوزیلند از دست دادیم
افزایش قیمت بنزین آمریکا در سایه تنش‌های نفتی
رونمایی از ترجمه روسی کتاب «پدر دلسوز»
ارائه 57هزار خدمات درمانی در مراسم وداع
ایران مقابل ماجراجویی امریکا می ایستد
مصر در آستانه هسته‌ای شدن
خروج اضطراری نفت ایران قبل از محاصره دریایی آمریکا
دستگیری سرکرده ارشد داعش در سوریه
3 شهید و 15 مجروح در حمله آمریکا به بندر صیادی سیریک
رایزنی تلفنی عراقچی با وزرای خارجه عمان و ترکیه
استقبال بن سلمان از نخست وزیر کانادا در جده
بازسازی فوری پل آق قلا پس از حمله امریکا
پدیده لیگ، پرسپولیسی شد
رایزنی اسلام‌آباد و دوحه برای بازگشت ایران و آمریکا به مذاکرات
بدرقه 10میلیونی رهبر شهید در عراق
بخشودگی 100درصدی جرایم مالیاتی تا 30 تیر
پرداخت سود سپرده‌های بانکی با رفع اختلال‌
جزئیات جدید بیمه سلامت/ کدام دهک ها رایگان شدند؟+ اعلام نرخ سایر دهک‌ها
این آمار فقط یک عدد نیست؛ یک هشدار است
آخرین خبر از نقل و انتقالات استقلال امروز پنجشنبه 18 تیر 1405 | شوک بزرگ به استقلال
نخست‌وزیر عراق: پس از پایان مهلت، سلاح در اختیار دولت خواهد بود
اصابت 10موشک بالستیک به مرکز فرماندهی کنترل دشمن در غرب آسیا