×
بین الملل
شناسه خبر : 274749
تاریخ انتشار : چهارشنبه 1404/11/22 ساعت 21:35
مسکو: کنار ایران می‌مانیم، تحریم‌ها بی‌اثر است

مسکو: کنار ایران می‌مانیم، تحریم‌ها بی‌اثر است

وزیر انرژی فدراسیون روسیه و رئیس طرف روسی کمیسیون مشترک همکاری‌های اقتصادی و تجاری با ایران با بیان اینکه مداخلات اخیر خارجی در امور داخلی تهران، نقض قوانین بین‌الملل بود، تأکید کرد که مسکو به دنبال تقویت مناسبات دوجانبه بدون تأثیرگذاری از تحریم‌ها است.

نورنیوز- گروه بین الملل: سرگئی یوگنوویچ تسیویلیف این سخنان را عصر چهارشنبه ۲۲ بهمن ۱۴۰۴ در آیین گرامیداشت چهل و هفتمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی و روز ملی جمهوری اسلامی ایران که با حضور سفیر کشورمان و با حضور جمعی از مقامات، معاونان وزرا، سفرا، رؤسای نمایندگی‌های دیپلماتیک و وابستگان نظامی شماری از کشورها در مسکو برگزار شد، بیان کرد.

وزیر انرژی روسیه خاطرنشان کرد:‌ پیروزی انقلاب اسلامی، یکی از رویداد های بزرگ قرن ۲۰ میلادی است که به جشن بنیادین ملی در جمهوری اسلامی ایران تبدیل شده و نبض و انگیزه ‌ای جدید به توسعه این کشور به عنوان کشوری مستقل و آزاد داده است.
این مقام روس گفت: روابط سنتی و دوستانه که بر شراکت راهبردی و وحدت نظر استوار است، ایران و روسیه را به یکدیگر پیوند زده است.

وی افزود: همکاری های چند چندوجهی اقتصادی و تجاری بین ایران و روسیه با تکیه بر پایه های در حال بهبود حقوقی و قراردادی و به لطف اجرای چندین پروژه کلیدی در حوزه های انرژی و حمل و نقل، پیوسته در حال توسعه است.

تسیویلیف یادآور شد: با نقش محوری روسای کشورهایمان، تماس های سازنده و منظمی بین اعضای دولت ها، وزارتخانه ها، نهاد ها وسازمان ها در حال شکل گیری هستند.

وی از امضای معاهده همکاری های جامع و راهبردی بین جمهوری اسلامی ایران و فدراسیون روسیه، به عنوان رویدادی کلیدی در توسعه مناسبات دوجانبه یاد کرد و گفت:‌ این سند موجب شد که همکاری های فی مابین به سطح جدیدی ارتقا پیدا کند.

وزیر انرژی روسیه ادامه داد: اینجانب به عنوان رئیس طرف روسی کمیسیون مشترک همکاری های اقتصادی و تجاری بین دولتی ایران و روسیه، بر تلاش های دو طرف جهت تحقق پروژه های عظیم و مشترک زیربنایی اذعان دارم. در میان این پروژه ها، بدون شک، می توان به جایگاه کلیدی و محوری پروژهای مربوط به حوزه های سوخت و انرژی، که تامین کننده امنیت انرژی و حاکمیت فن آوری دو کشور هستند، اشاره کرد.

ایران تعهد خود را به حفظ ثبات و حاکمیت ملی نشان داد

تسیویلیف در بخش دیگری از سخنان خود گفت:‌ مراتب تسلیت عمیق خود را در خصوص حوادث اخیر در ایران که به علت انجام تلاش هایی برای ایجاد بی ثباتی در وضعیت داخلی کشور به وقوع پیوسته است را ابراز می دارم. با اندوه و نگرانی عمیق، اخبار مربوط به اعتراضاتی که با هدایت از خارج صورت گرفته و به قربانی شدن و رنج شهروندان انجامیده است را دنبال می کنم.

وی تأکید کرد:‌ کشور ایران از حق حاکمیتی برای تامین نظم عمومی، امنیت شهروندان وتمامیت ارضی خود برخوردار است.

مداخلات اخیر در امور ایران، نقض قوانین بین‌الملل بود

وزیر انرژی روسیه ادامه داد: ما عملکرد حکومت در حفاظت از مردم در برابر تحرکات سازماندهی شده، کمپین های اطلاعاتی و دخالت در امور داخلی کشور مستقل را تایید و اذعان می داریم که موارد برشمرده شده، نقض مستقیم قوانین بین‌الملل است.

وی خاطرنشان کرد:‌ جمهوری اسلامی ایران تعهد خود بر حفظ ثبات، حاکمیت ملی و رعایت قوانین را نشان داد. به نظر ما، همه مسائلی که اتفاق افتاده‌اند، باید منحصراً در چارچوب گفتمان داخلی و بدون فشار و دخالت خارجی حل و فصل شوند.

تقویت همکاری‌های اقتصادی با وجود تحریم‌ها

رئیس طرف روسی کمیسیون مشترک همکاری‌های اقتصادی و تجاری ایران و روسیه گفت:‌ با وجود فشار های تحریمی ‌ای که از طرف کشور های غیر دوست بر کشورهایمان اعمال می شوند، من و دوست گرامیم آقای مسحن پاک‌نژاد وزیر نفت ایران و رئیس طرف ایرانی کمیسون مشترک بین دولتی ایران و روسیه، توجه ویژه ای بر ارتقای همکاری های اقتصادی و تجاری داریم.

وی با بیان اینکه افزایش حجم تجارت ایران و روسیه را به عنوان یک وظیفه اولویت دار ارزیابی می‌کنم، گفت: موافقت‌نامه تجارت آزاد ایران و پنج کشور عضو اتحادیه اوراسیا که دی‌ماه ۱۴۰۲ به امضا رسید، می‌تواند به نوبه خود به این امر کمک کند.

تسیویلیف در ادامه گفت:‌ امید است که در چارچوب نوزدهمین اجلاس کمیسیون مشترک بین دولتی ایران و روسیه که ۲۹ بهمن ۱۴۰۴ برابر با ۱۸ فوریه ۲۰۲۶ در شهر تهران برگزار می شود، بتوانیم به توافقات جدید هم در خصوص پروژه های حاضر و هم در خصوص پروژه های آتی دست پیدا کرده، به نحوی که این امر در نهایت بتواند باعث تحکیم روابط بین دو کشور شود.
وزیر انرژی روسیه با قدردانی از طرف ایرانی برای همکاری های سازنده و ثمر بخش تأکید کرد:‌ به همراه هم می توانیم با چالش ها و تهدیدات جدیدی که در پی تغییرات سریع در فضای ژئوپولیتیک ایجاد می گردند، مقابله کنیم.


نظرات

آخرین اخبار
آخرین وضعیت راه‌های کشور؛ترافیک سنگین در محورهای چالوس و هراز
130 آتش نشان کشور در خدمت زائران اربعین
بازدید معاون اجرایی رئیس‌جمهور از پل B1 کرج
کشف 45 کیلوگرم طلا از معاون بازداشتی وزیر نفت عراق
انفجارهای دزفول کنترل شده است؛مردم نگران نباشند
تجاوز دوباره آمریکا به خاک ایران/ پاسخ مقتدرانه نیروهای مسلح به دشمن در کویت و اردن
ظرفیت نخستین پارکینگ اصلی قصرشیرین تکمیل شد
ستیز اسپانیا با اسراییل، از میدان سیاست تا زمین فوتبال
پیام مهم سپاه به مردم کویت؛ آمریکاست که تمامیت ارضی و سیادت شما را هتک کرده است نه ما
ترامپ به دنبال حمله به کشور مالی
واکنش تند دیپلمات روس به همراهی نخست‌وزیر جدید انگلیس با امریکا
وضعیت آب و هوا امروز پنجشنبه 1مرداد 1405 + وضعیت استان‌ها
انصراف 9 کشتی برای عبور از باب‌المندب
پنجمین هشدار آمریکا برای سفر شهروندان خود به خاورمیانه
عربستان حمله به نفتکش خود در دریای سرخ را تأیید کرد
قیمت نفت به 96 دلار رسید
پیام تبریک حجت الاسلام والمسلمین رحیمیان به رئیس جدید دفتر سیاسی حماس
تولید نسل جدید داروی هدفمند درمان سرطان در ایران
دیدار رؤسای موساد و سیا پیش از شروع دوباره تجاوز به ایران
تردد 180 هزار زائر از مرز مهران در هفته نخست ماه صفر
عطارد در حال کوچک‌شدن است
کنگره آمریکا بودجه 1.15 تریلیون دلاری جنگی را تصویب کرد
دو نفتکش سعودی در دریای سرخ هدف قرار گرفتند
توافق هسته‌ای آمریکا و عربستان تهدیدی برای اسرائیل است
افزایش حملات پهپادی به روسیه در آستانه انتخابات دوما
هماهنگی ایران و عراق برای تردد روان زائران اربعین از مرز سومار
حمله به ایران آزمونی برای آینده حقوق بین‌الملل است
مذاکرات لبنان و اسرائیل ماه آینده از سر گرفته می‌شود
توان بومی ایران معادلات نبرد فناورانه را تغییر داد
پایانِ عصرِ اجاره‌نشینی در فضا؛ نقشه راه سه‌گانه ایران برای تسخیر مدار ژئو
فرارِ مس از نبردِ آبادان؛ فدراسیون در انتظار صدور حکمِ نهایی صعودِ نفت
اولیانوف:ایران مذاکره را می‌پذیرد، اما اولتیماتوم نه
هشدار غریب‌آبادی به اروپا: پایگاه‌دادن به متجاوز، شما را در جنگ شریک می‌کند
تاکید قطر و سوریه بر ضرورت کاهش تنش‌ها در منطقه
تغییر مسیر نفتکش‌ها پس از هشدار انصارالله
مأموریت غیرممکن در اوکراین؛ آیا ترامپ می‌تواند گره کورِ پنجمین سال جنگ را باز کند؟
سردرگمی واشنگتن پس از ضربات پشیمان‌کننده
هفتمین خرید پرسپولیس قطعی شد؛ اخباری با قراردادی دو ساله آمد
رئیس پارلمان لبنان:اسرائیل هنوز آتش‌بازی می‌کند
افشاگری بقائی از سکوت مرگبار کنگره آمریکا در قبال جنایات «میناب» و «لامرد»
واکنش انصارالله به بیانیه‌های عربی؛ این مواضع روایت آمریکا و عربستان است
نقض گسترده آتش‌بس در لبنان؛ ارتش اسرائیل جنوب این کشور را هدف قرار داد
اطلاعیه مهم پرسپولیس درباره بیرانوند؛ رأی محرومیت هنوز معتبر است
پزشکیان: اعتماد متقابل شرط احیای روابط ایران و آلمان است
طوفان گردوخاک در سیستان؛ دید افقی در زهک به 400 متر سقوط کرد
واکنش قاطع قرارگاه خاتم الانبیاء به تهدید ترامپ
یارانه کدام دهک ها 3 برابر می شود؟ + فیلم
خبر خوش برای صنعتگران: قطعی برق صنایع در مرداد و شهریور ممنوع شد
ادای احترام به تابوت‌ها؛ ترامپ باز هم با لفاظی سعی در پنهان کردن شکست دارد
اعترافِ تلخ به بهای خونین جنگ؛ آیا ترامپ قاتلِ سربازان خودش است؟