×
بین الملل
شناسه خبر : 274658
تاریخ انتشار : چهارشنبه 1404/11/22 ساعت 15:28
بازتاب حضور میلیونی مردم ایران در رسانه های بین المللی

بازتاب حضور میلیونی مردم ایران در رسانه های بین المللی

راهپیمایی باشکوه و گسترده مردم ایران در سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی، بازتاب وسیعی در رسانه های معتبر بین المللی بخصوص اروپایی داشته و بسیاری از خبرگزاری ها و شبکه های خبری جهان، این حضور را نشانه ای از حمایت مردمی، انسجام اجتماعی و اقتدار ملی جمهوری اسلامی ایران توصیف کردند.

نورنیوز-گروه بین الملل: برخی از این رسانه ها ضمن ارائه برخی تحلیل های مغرضانه، نتوانستند از حضور باشکوه مردم در این راهپیمایی ها چشم پوشی کنند و ناگزیر به حضور گسترده مردم در حمایت از نظام جمهوری اسلامی ایران و نمایش انسجام و وحدت ملی اعتراف کردند.

خبرگزاری آسوشیتدپرس در گزارشی با اشاره به حضور گسترده مردم در تهران و دیگر شهرهای ایران، این راهپیمایی را نمایش همبستگی ملی و حمایت عمومی از نظام جمهوری اسلامی دانست و بر حضور پررنگ اقشار مختلف مردم تاکید کرد.

خبرگزاری رویترز نیز با پوشش این رویداد، از برگزاری راهپیمایی های گسترده و منظم در سراسر ایران خبر داد و مشارکت بالای مردم را نشانه ای از پایگاه اجتماعی قابل توجه نظام جمهوری اسلامی ارزیابی کرد.

شبکه راشاتودی (RT) روسیه نیز با پخش تصاویر زنده از تهران و دیگر شهرهای ایران، این مراسم را نمایش اقتدار مردمی و انسجام اجتماعی ملت ایران خواند و به حضور گسترده جوانان و خانواده ها در این راهپیمایی اشاره کرد.

پایگاه خبری دویچه وله آلمان نیز ضمن پوشش خبری این مراسم، حضور میلیونی مردم در راهپیمایی سالگرد انقلاب را نشانه ای از تداوم مشارکت اجتماعی و پیوند عمیق مردم با انقلاب اسلامی توصیف کرد.

همچنین شبکه فرانس ۲۴ با انتشار گزارش تصویری از این رویداد، راهپیمایی ۲۲ بهمن را نمایش وحدت ملی و حضور فعال مردم ایران در یکی از مهم ترین مناسبت های سیاسی کشور ارزیابی کرد


رادیو سراسری آلمان در خروجی خبری امروز با اشاره به آغاز مراسم سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی، از فراخوان برای گرامیداشت چهل‌وهفتمین سالگرد سخن گفت و گزارش داد که در تهران و دیگر شهرها تجمع‌های سالانه برگزار شده است.
در سوئیس نیز «سوئیس اینفو» با انعکاس تصاویر منتشرشده از مسیرهای اصلی پایتخت گزارش داد که در تظاهرات امروز علاوه بر مردم، وزرا و افسران نظامی نیز شرکت کردند. این رسانه همچنین فرازهایی از سخنرانی رئیس جمهوری کشورمان را بازتاب داد که در آن دکتر مسعود پزشکیان بر لزوم وحدت میان مردم تاکید کرد.

برخی رسانه‌های اروپایی در کنار تأکید بر حضور میدانی مردم، بخش قابل توجهی از اخبار خود را به نمایش‌ توان دفاعی ایران معطوف کردند. خبرگزاری ایتالیا با انتشار گزارش تصویری از تهران نوشت در میدان آزادی، موشک‌های کروز و بالستیک در معرض دید قرار گرفته و هم‌زمان به نمایش بقایای پهپادهای رژیم صهیونیستی که در جریان جنگ دوازده‌روزه خردادماه سرنگون شده‌اند، اشاره کرد.
شبکه خبری «اسکای تی‌جی۲۴» ایتالیا نیز خبر آغاز راهپیمایی‌ها را بازتاب داد و نوشت که در چند شهر ایران تجمع‌های سالانه برای گرامیداشت سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی آغاز شده است.

برخی رسانه‌های اروپایی با تکیه بر خروجی‌های تصویری، میدان آزادی را به عنوان کانون تجمع‌ها برجسته کرده‌اند. «فرانس۲۴» در صفحه پوشش زنده خود ضمن انتشار عکس‌هایی از تجمع مردم در نزدیکی برج آزادی، این رویداد را در کنار تحولات مربوط به مذاکرات هسته‌ای ایران روایت کرده است. این شبکه فرانسوی همچنین فرازهای مختلفی از سخنرانی رئیس جمهوری ایران بازتاب دادند که در آن پزشکیان تصریح کرد ایران تسلیم زیاده‌خواهی‌های ایالات متحده نخواهد شد.

خبرگزاری آسوشیتدپرس هم در گزارش خود از سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی، به سخنرانی رئیس‌جمهوری اشاره کرد و نوشت که وی در این مراسم، مواضع کشور را در زمینه گفت‌وگوها و پرونده هسته‌ای تشریح کرده است.

برآیند این پوشش‌ها نشان می‌دهد که رسانه‌های اروپایی، با وجود تفاوت در زاویه روایت، بر چند محور مشترک تمرکز داشته‌اند؛ نخست، برجسته‌سازی «حضور میدانی» و انعکاس تصاویر راهپیمایی‌ها در تهران و دیگر شهرها، دوم، توجه به جلوه‌هایی از توان دفاعی ایران در میدان آزادی و انتشار گزارش‌های تصویری از تجهیزات به نمایش درآمده، و سوم، انعکاس سخنان و پیام‌های مقام‌های ایران در مراسم.

در کنار این خطوط اصلی، برخی خروجی‌ها کوشیده‌اند مراسم را به تحولات سیاسی روز و فضای بین‌المللی پیوند بزنند، اما نقطه اتکای بخش مهمی از بازتاب‌ها، تصویر حضور پرشور و تداوم برگزاری راهپیمایی‌های سالگرد انقلاب بوده است.

بازتاب گسترده این حضور پرشور در رسانه های بین المللی، بار دیگر نشان داد که راهپیمایی ۲۲ بهمن همچنان یکی از مهم ترین نمادهای حمایت مردمی، انسجام ملی و اقتدار جمهوری اسلامی ایران در عرصه جهانی به شمار می رود.

 


نظرات

آخرین اخبار
ریه تهرانی ها فروردین 31 روز هوای پاک تنفس کرد
وزیر کشور روسیه با مقام های کره شمالی دیدار می کند
رئیس‌جمهور موقت سوریه به عربستان می رود
دومین نشست لبنان و اسرائیل روز پنجشنبه برگزار می شود
پوشش بیمه‌ای هزینه 10هزار دلاری کاشت حلزون شنوایی
جنگ ایران باعث شکاف بین آمریکا و متحدانش شد
سخنگوی حماس: بستن گذرگاه رفح و تداوم نقض تعهدات، نیازمند اقدام فوری میانجی‌ها است
آکسیوس: ونس برای مذاکره با ایران عازم پاکستان می‌شود
کارشناسان سازمان ملل: توافق تجاری اروپا با رژیم صهیونیستی باید فوری تعلیق شود
اعتراض کهنه‌سربازان آمریکایی به جنگ با لاله قرمز
شمار زخمی‌های ارتش آمریکا در جنگ علیه ایران به 415 نفر افزایش یافت
برزیل و آلمان خواهان تشدید دیپلماسی برای پایان جنگ علیه ایران شدند
مرندی: یکی از مطالبات اصلی ایران برای مذاکرات رفع محاصره دریایی است
تحلیلگر استرالیایی: جنگ علیه ایران به تقویت جایگاه تهران انجامید
دکلمه پرویز پرستویی خطاب به مادر شهید ماکان نصیری+فیلم
انتقاد سناتور آمریکایی از فساد بی‌سابقه در دولت ترامپ
رویترز: پاکستان فروش 1.5 میلیارد دلار سلاح به سودان را پس از مخالفت عربستان متوقف کرد
عبور 26 کشتی ناوگان سایه ایران از محاصره آمریکا
قالیباف: مذاکره زیر سایه تهدید را نمی‌پذیریم
در 12 ساعت گذشته تنها 3 کشتی از تنگه هرمز عبور کردند
گروسی: بدون مشارکت آژانس، توافق ایران و آمریکا موفقیت‌آمیز نخواهد بود
اطلاعیه‌ی دفتر حفظ و نشر آثار رهبر شهید درباره‌ فعالیت‌های تبلیغی‌، ترویجی درباره ایشان
نشست چارچوب هماهنگی برای انتخاب نخست‌وزیر عراق به تعویق افتاد
واکنش تهران به تحولات سومالی‌لند: اقدام اسرائیل مغایر حقوق بین‌الملل است
عبدالباری عطوان: سه روز آینده تعیین‌کننده روند تنش‌ها و تحولات منطقه است
ابراز امیدواری پاکستان برای برقراری گفت‌وگوها میان ایران و آمریکا در هفته جاری
ظفرقندی: حمله به انستیتو پاستور فاجعه‌ای بین‌المللی است
شرط جدید ایران بار دیگر قیمت نفت را صعودی کرد
ترامپ با انتشار پست طولانی مدعی «پیشتازی در جنگ» شد
ملوانان امنیت گوشی خود را ارتقا دهند
40 صهیونیست در فرودگاه مسکو بازداشت شدند؛ ماجرا چه بود؟
کمک هزینه رزیدنت‌های پزشکی 20 درصد افزایش یافت
الاهلی عربستان فینالیست لیگ نخبگان آسیا شد
بارگیری نفت از ینبع به کمترین میزان در یک ماه رسید
عقب نشینی شرکت‌های نفتی غربی از خلیج فارس
نورنما | یکم اردیبهشت روز بزرگداشت شیخ اجل سعدی شیرازی گرامی باد
گفتگوی تلفنی وزیران خارجه ایران و عراق
اعلام جزئیات شارژ سهمیه بنزین اردیبهشت ماه
تمدید شد؛ مترو و اتوبوس تا اطلاع ثانوی رایگان است
انفجار کنترل شده در تبریز و کیش
سفیر ایران در هلند: اقدامات دفاعی ما محدود به مراکز منشأ حملات بوده است
حماس: بسته شدن گذرگاه رفح، نقض آشکار توافقات است
سفیر روسیه در آلمان احضار شد
انتخاب پرواز همای به عنوان خواننده ترانه تیم ملی فوتبال در جام جهانی
نگرانی روسیه از افزایش ایده هسته‌ای شدن متحدان غیرهسته‌ای آمریکا
ادامه انتقاد دموکرات‌ها؛ ابزار مهار ترامپ در دست کنگره
پیش بینی میزان هزینه بازسازی غزه از سوی آسوشیتدپرس
مجارستان در پی بازداشت نتانیاهو در بوداپست
آمادگی مسکو برای کمک به توافق بین ایران و کشورهای عربی
جوزف عون خواهان دیدار با ترامپ بدون حضور نتانیاهو است