×
سیاسی
شناسه خبر : 274642
تاریخ انتشار : چهارشنبه 1404/11/22 ساعت 14:33
قدردانی پزشکیان از حضور مسئولانه ملت در راهپیمایی 22 بهمن

قدردانی پزشکیان از حضور مسئولانه ملت در راهپیمایی 22 بهمن

پزشکیان:در برابر این هوشیاری و زمان‌شناسی شما مردم بزرگوار ایران سر تعظیم فرود می‌آورم.

نورنیوز-گروه سیاسی:رئیس جمهور در پیامی ضمن قدردانی از حضور پر شور ملت ایران در راهپیمایی ۲۲ بهمن تصریح کرد: در برابر این هوشیاری و زمان‌شناسی شما مردم بزرگوار ایران سر تعظیم فرود می‌آورم و بر عهد و پیمانی که با شما بسته‌ام تا پای جان خواهم ایستاد.مسعود پزشکیان در پیام قدردانی از حضور پرشور و مسئولانه مردم بیدار ایران در مراسم بزرگ ملی و گرامی‌داشت چهل‌وهفتمین سالروز پیروزی انقلاب اسلامی، این حضور پرمعنا را پیامی رسا از تسلیم‌ناپذیری و ایستادگی ملت در برابر سلطه‌گران به جهانیان توصیف کرد و افزود: دولت وفاق ملی برای تحقق مطالبات و جلب رضایتمندی ملت بزرگوار ایران، با انجام اصلاحات ساختاری و اقتصادی به از میان برداشتن رانت، تبعیض و بی‌عدالتی مصمم است. این وظیفه به یاری خدا و با اتکا به حضور شما که مهم‌ترین سرمایه و پشتوانه ما در انجام کارهای بزرگ هستید با قوت انجام خواهد شد.

متن پیام رئیس جمهور به شرح زیر است:

بسم الله الرحمن الرحیم

ملت آگاه و سرافراز ایران

حضور پرشور و مسئولانه شما مردم بیدار ایران در مراسم بزرگ ملی و گرامی‌داشت چهل‌وهفتمین سال‌روز پیروزی انقلاب اسلامی، صحنه‌های درخشانی از همبستگی، تعلق ملی و حس مسئولیت نسبت به آینده کشور را به نمایش گذاشت و وظیفه همه خادمان ملت را در پاسخ‌گویی به مطالبات و اصلاح امور کشور دو چندان کرد.

در هنگامه‌ای که دشمنان و بدخواهان این مرز و بوم در طول یک سال اخیر، با حربه‌های مختلف از جمله تشدید تحریم‌های ظالمانه اقتصادی، راه‌اندازی جنگ ۱۲ روزه، جنگ رسانه‌ای و تبلیغی و ایجاد آشوب و اغتشاش در کشور و اخیرا تحرکات نظامی در منطقه، در صدد مأیوس و خارج کردن ملت ایران از صحنه و دلسردی آنان نسبت به آرمان‌های انقلاب و نظام بوده و هستند، این حضور پرمعنا، پیامی رسا از تسلیم‌ناپذیری و ایستادگی ملت در برابر سلطه‌گران به جهانیان مخابره کرد.

اینجانب در برابر این هوشیاری و زمان‌شناسی شما مردم بزرگوار ایران سر تغظیم فرود می‌آورد و بر عهد و پیمانی که با شما بسته‌ام تا پای جان خواهم ایستاد و باور دارم اگر دست در دست هم دهیم، قادر خواهیم بود بر همه مشکلات خود غلبه کرده و آینده روشن‌تری را برای ایران عزیز بسازیم.

دولت وفاق ملی برای تحقق مطالبات و جلب رضایتمندی ملت بزرگوار ایران، با انجام اصلاحات ساختاری و اقتصادی به از میان برداشتن رانت، تبعیض و بی‌عدالتی مصمم است. این وظیفه به یاری خدا و با اتکا به حضور شما که مهم‌ترین سرمایه و پشتوانه ما در انجام کارهای بزرگ هستید با قوت انجام خواهد شد.

اینجانب ضمن گرامی‌داشت یاد و خاطره همه شهدای والامقام انقلاب اسلامی، از آحاد مردم ایران که همچون سال‌های گذشته در صفوف به هم پیوسته در راهپیمایی ۲۲ بهمن حضور یافتند، قدردانی می‌کنم و از درگاه خداوند متعال عزت و اقتدار روزافزون ایران بزرگ را مسئلت دارم.

مسعود پزشکیان

رئیس جمهوری اسلامی ایران


اخبار مرتبط
پیام تبریک سران 6 کشور به رئیس‌جمهور به مناسبت سالگرد انقلاب
پنج‌شنبه 1404/11/23 ساعت 13:39
پیام تبریک سران 6 کشور به رئیس‌جمهور به مناسبت سالگرد انقلاب
سران کشورهای چین، کوبا، ترکیه، هند، صربستان و موریتانی در پیام‌هایی جداگانه، چهل‌وهفتمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی را به رئیس‌جمهور، دولت و ملت ایران تبریک گفتند و بر تقویت روابط دوجانبه، توسعه همکاری‌های مشترک و تداوم پیوندهای تاریخی و فرهنگی میان کشورها تأکید کردند.
رئیس‌جمهور وارد استان گلستان شد
پنج‌شنبه 1404/11/23 ساعت 08:52
رئیس‌جمهور وارد استان گلستان شد
رئیس‌جمهور در هجدهمین سفر استانی دولت وفاق ملی وارد گرگان شد و با استقبال مسئولان استان گلستان روبه‌رو شد. ادای احترام به شهدای استان، نشست با سرمایه‌گذاران، بررسی نظام ارجاع خدمات پزشکی و جلسه توسعه عدالت آموزشی از مهم‌ترین برنامه‌های این سفر اعلام شده است.
کارشناس لبنانی: راهپیمایی امروز  ایران همه‌پرسی مردمی جدید است
چهارشنبه 1404/11/22 ساعت 17:10
کارشناس لبنانی: راهپیمایی امروز ایران همه‌پرسی مردمی جدید است
یک کارشناس معروف لبنانی حضور میلیونی ملت ایران در راهپیمایی امروز را حامل پیام مهمی برای دشمنان دانست.
بازتاب حضور میلیونی مردم ایران در رسانه های بین المللی
چهارشنبه 1404/11/22 ساعت 15:28
بازتاب حضور میلیونی مردم ایران در رسانه های بین المللی
راهپیمایی باشکوه و گسترده مردم ایران در سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی، بازتاب وسیعی در رسانه های معتبر بین المللی بخصوص اروپایی داشته و بسیاری از خبرگزاری ها و شبکه های خبری جهان، این حضور را نشانه ای از حمایت مردمی، انسجام اجتماعی و اقتدار ملی جمهوری اسلامی ایران توصیف کردند.
دعوت پزشکیان از ملت ایران برای حضور پرشور در راهپیمایی 22 بهمن
سه‌شنبه 1404/11/21 ساعت 13:24
دعوت پزشکیان از ملت ایران برای حضور پرشور در راهپیمایی 22 بهمن
رئیس‌جمهور با اشاره به شرایط حساس کشور و فشارهای خارجی، حضور مردم در راهپیمایی 22 بهمن را نماد وحدت ملی و پاسخی قاطع به دشمنان توصیف کرد.
نظرات

آخرین اخبار
رایزنی تلفنی عراقچی با همتای بریتانیایی
تمدید آتش‌بس روزه در روسیه و اوکراین
ادعای ترامپ برای حمله به قایق ها در دریای کارائیب
چه خبر از برگزاری امتحانات دانشگاه‌ها؟
ایروانی: اقدامات آمریکا نقض آتش‌بس و حقوق بین‌الملل است
شبیه‌ترین بازیکن به «مسی» کیست؟
البطائح به قعر جدول سقوط کرد
برقراری آتش‌بس سه‌روزه میان روسیه و اوکراین
مجری غربی: اسرائیل بیشترین نفع را از جنگ علیه ایران می‌برد
رئال دو بازیکن خاطی را جریمه کرد
اتریش خواستار حل دیپلماتیک مسئله هسته‌ای ایران
تمایل ترامپ برای پایان جنگ با ایران
8 مصدوم در تصادف پژو 405 و دنا در محور سلماس–خوی
دیدار رئیس جمهور پاکستان با سفیر منتخب پاکستان در تهران
4 ملوان در میناب همچنان مفقود هستند
نماینده پارلمان اروپا: حمله به مدرسه میناب عمدی بود
حزب‌الله مقر فرماندهی تیپ گولانی را هدف گرفت
قالیباف: هیچ چیز جلودار پیشرفت و عزت ملی ایران نیست
الجولانی دو برادر خود را برکنار کرد
شانس بالا ایران برای صعود به مرحله دوم جام جهانی
روسیه: موضع مسکو درباره ایران تغییر نکرده است
بلومبرگ: تنگه هرمز پس از درگیری آمریکا و ایران مسدود است
سی‌ان‌ان مدعی شد: هشدار سپاه به کشتی‌ها در تنگه هرمز
محسنی اژه‌ای: شهید تنگسیری سند اقتدار دریایی ایران را با خونش مُهر کرد
سفیر ایران در آلمان: نگران تنگه هرمز هستید، واشنگتن را مهار کنید
اتحادیه اروپا: ابتدا باید درباره موضوعات مذاکره با روسیه توافق کنیم
پیام تبریک رئیس قوه قضاییه به تیم ملی وزنه‌برداری جوانان
صالحی‌امیری: 149 اثر تاریخی در جنگ آسیب دید
پلیس راهور: از توقف زیر درختان در تهران خودداری کنید
آناتولی: واشنگتن زیر فشار برای پایان جنگ با ایران
عکس های منتخب ایران، جمعه 18 اردیبهشت 1405
آسمان جنوب روسیه باز شد
فوتسال زنان ایران دهم جهان شد
حملات ادامه دار اسرائیل به جنوب لبنان
شهادت بیش از 2750 لبنانی در دوماه
پیام تبریک رئیس جمهور به وزنه برداران قهرمان کشور
نخست وزیر لبنان: به دنبال تثبیت آتش بس هستیم
شاگردان شمسایی بهترین تیم فوتسال آسیا شدند
ان‌پی‌آر: اروپا سناریوی ناتوی بدون رهبری آمریکا را بررسی می‌کند
دیدار احتمالی «ونس» و نخست وزیر قطر
حمله به دو ملی‌پوش بوکس در مجموعه انقلاب
ادعای حمله ایران به نفتکش چینی در تنگه هرمز رد شد
وزیر جهاد کشاورزی: سال خوبی برای تولید محصولات کشاورزی داریم
راز آمادگی جسمانی رونالدو در 41 سالگی
مخبر: خون‌بهای شهدا قابل معامله و چشم‌پوشی نیست
انتشار اسناد تازه پنتاگون درباره «یوفوها»+ تصویر
روایت باقری از 17 روز پایانی زندگی شهید لاریجانی
سفیر ایران: روابط تهران و برزیل 120 ساله و پایدار است
رئیس جمهور: مدارا و مبارزه با ظلم در تاریخ ایران می‌درخشد
آغاز به کار کمپین ملی «#از_نو برای ایران»