×
سیاسی
شناسه خبر : 274590
تاریخ انتشار : چهارشنبه 1404/11/22 ساعت 10:21
ایران در قاب وحدت؛ 22 بهمن با حضور میلیونی مردم رقم خورد

راهپیمایی یوم‌الله ۲۲ بهمن همزمان در تهران و سراسر کشور آغاز شد

ایران در قاب وحدت؛ 22 بهمن با حضور میلیونی مردم رقم خورد

راهپیمایی یوم‌الله 22 بهمن در چهل‌وهفتمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی، از ساعات ابتدایی صبح امروز با حضور گسترده و پرنشاط مردم تهران و همزمان در سراسر کشور آغاز شد؛ حضوری که بار دیگر وحدت، اقتدار ملی و پایبندی ملت ایران به آرمان‌های انقلاب را به نمایش گذاشت.

نورنیوز-گروه سیاسی: از نخستین ساعات صبح امروز چهارشنبه، خیابان‌های تهران شاهد حضور پرشور مردمی بود که با وجود سرمای هوا و پیش‌بینی بارش برف و باران، برای شرکت در راهپیمایی چهل‌وهفتمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی به میدان آمدند. این مراسم همزمان با سراسر کشور در بیش از هزار و ۴۰۰ شهر، بخش و شهرستان و در بسیاری از روستاها برگزار شد.
مردم تهران با حضور در مسیرهای تعیین‌شده، ضمن تجدید پیمان با آرمان‌های بنیانگذار کبیر انقلاب اسلامی و رهبر معظم انقلاب، بر ادامه راه شهیدان و ایستادگی در برابر دشمنان ایران تأکید کردند. شعار محوری امسال «ایران مقتدر، ملت پیروز» بازتاب‌دهنده پیام وحدت، استقلال و مقاومت ملت ایران در شرایط حساس منطقه‌ای و بین‌المللی بود.
در راهپیمایی امروز، همه نسل‌ها در کنار یکدیگر حضور داشتند؛ از کودکان و نوجوانانی که همراه والدین خود آمده بودند تا سالمندانی که خاطره‌ساز روزهای مبارزه مردمی علیه رژیم طاغوت در بهمن ۱۳۵۷ بودند. این هم‌صف‌شدن نسل‌ها، جلوه‌ای نمادین از تداوم انقلاب در گذر زمان بود.

تهرانی ها در راهپیمایی ۲۲ بهمن با عبور از پرچم رژیم صهیونیستی و آمریکا شعارهایی از جمله «تا پرچم سبز حسین در این کشور برپاست تن به ذلت نمیدهیم»، «الله اکبر الله اکبر»، «مرگ بر اسراییل مرگ بر آمریکا»، «مرگ بر ترامپ»، «مرگ بر نتانیاهو»، «مرگ بر انگلیس»، «مرگ بر منافق»، «خونی که در رگ ماست، هدیه به رهبر ماستـ»، «تا آخرین قطره خون به این نظام و خاک وفا داریم»،‌ «ما اهل کوفه نیستیم علی تنها بماند»، «این همه لشکر آمده به عشق رهبر آمده»، «حیدر حیدر یا صهیون، جیش محمد غالبون»، «پرچم حسین تا ابد در ایران بلند است» سر دادند.
مراسم ۲۲ بهمن امسال با پوشش گسترده رسانه‌ای نیز همراه شد. بیش از ۷ هزار و ۷۰۰ نفر از عوامل رسانه‌ای داخلی و خارجی، از جمله حدود ۲۰۰ خبرنگار و تصویربردار رسانه‌های خارجی مقیم، این رویداد ملی را پوشش خبری دادند. شبکه‌های بین‌المللی از جمله الجزیره نیز راهپیمایی امروز را به صورت زنده منعکس کردند.

۲۲+بهمن

در حاشیه راهپیمایی تهران، میدان آزادی به صحنه نمایش جلوه‌هایی از اقتدار دفاعی کشور تبدیل شد؛ از جمله رونمایی از لاشه پهپادهای ساقط‌شده اسرائیلی در جریان جنگ ۱۲ روزه و نمایش موشک‌های دوربرد ایران که توجه شرکت‌کنندگان و رسانه‌ها را به خود جلب کرد.
همچنین سرلشکر سیدعبدالرحیم موسوی، رئیس ستاد کل نیروهای مسلح، با حضور در راهپیمایی ۲۲ بهمن، در کنار مردم به این حماسه ملی پیوست.
۲۲ بهمن به عنوان روز ملی جمهوری اسلامی ایران در مجامع بین‌المللی به ثبت رسیده و همزمان با برگزاری راهپیمایی در داخل کشور، سفارتخانه‌ها و رایزنی‌های فرهنگی جمهوری اسلامی ایران در بیش از ۷۰ کشور جهان نیز با برگزاری برنامه‌های فرهنگی و هنری، سالروز پیروزی انقلاب اسلامی را گرامی داشتند.

۲۲+بهمن

راهپیمایی امروز، بار دیگر نشان داد که انقلاب اسلامی پس از گذشت ۴۷ سال، همچنان ریشه در باور و حضور مردم دارد؛ حضوری که هر سال در بهمن‌ماه، خیابان‌های ایران را به صحنه نمایش وحدت و اقتدار ملی تبدیل می‌کند.

حضور پزشکیان در راهپیمایی ۲۲ بهمن

مسعود پزشکیان صبح امروز در جمع راهپیمایان ۲۲ بهمن حاضر شد. محمدجعفر قائم‌پناه معاون اجرایی رئیس‌جمهور و محسن حاجی‌میرزایی رئیس دفتر رئیس‌جمهور نیز رئیس‌جمهور را همراهی کردند.

۲۲+بهمن
 

حضور پهپاد های ایرانی با عنوان نمایشگاه بزرگ ققنوس در راهپیمایی ۲۲ بهمن

نمایشگاه بزرگ ققنوس دفاع وزارت دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح با حضور پهپاد های ایرانی در محل راهپیمایی ۲۲ بهمن برپا شد.

 در این نمایشگاه پهپاد کرار، پهپاد ابابیل ۵، ماکت هواپیمای ترابری سیمرغ، پهپاد آرش، پهپاد مهاجر ۸، پهپاد مهاجر ۶ و مهاجر ۱۰ نمونه ای از دستاوردهای وزارت دفاع در محل راهپیمایی به نمایش در آمدند.


نظرات

آخرین اخبار
شهادت 26 شهروند لبنانی در حملات رژیم صهیونیستی
بلومبرگ: جنگ علیه ایران رشد اقتصاد جهانی را تهدید می‌کند
آکسیوس: روبیو و ویتکاف با وزیر خارجه قطر درباره راه‌های توافق با ایران رایزنی کردند
نماینده دموکرات کنگره: ترامپ برای امنیت ملی ایالات متحده خطرناک است
هند موشکی جدید با قابلیت حملات چندگانه را آزمایش کرد
گفت وگوی وزرای خارجه قطر و عربستان درباره تحولات منطقه
سقاب اصفهانی: می‌توان با صرفه‌جویی، تابستان و زمستان را بدون بحران پشت سر گذاشت
بی‌نتیجه ماندن مذاکرات ملادینوف و نتانیاهو در مورد غزه
تاکید بن سلمان بر تقویت روابط برادرانه میان دو کشور عربستان و عراق
سناتور آمریکایی: ادعای 25 میلیارد دلاری درباره جنگ با ایران دروغ است
ژن‌هایی که می‌توانند به بازسازی اندام انسان کمک کنند
افشای یک پایگاه سری اسرائیل در خاک عراق علیه ایران
هشدار سپاه پاسداران نسبت به تعرض علیه شناورهای ایران
پیش‌نویس عجیب درباره تعرفه آب!
اعلام عبور کشتی قطری به مقصد پاکستان از تنگه هرمز
سازمان حمایت: امسال خودروسازان مجوز افزایش قیمت ندارند
سردار موسوی: منتظر فرمان شلیک هستیم
خنثی‌سازی 185 موشک دشمن از سوی فراجا
گروه ایران مشخص شد/قلعه‌نویی: تیم‌ آسان در آسیا نداریم+فیلم
پوتین:پیشنهاد ما برای انتقال اورانیوم غنی‌شده ایران همچنان روی میز است
جزئیاتی از «کارت امید مادر» با اعتبار ماهانه 2میلیون تومان
پیروزی قاطع سیتی با درخشش دوکو و هالند
مفتی اعظم عمان: جهان اسلام در برابر تجاوزها متحد شود
آژیر خطر در شلومی و حنیتا پس از هشدار حمله پهپادی
نجات معجزه آسای یک کودک یک‌ساله
دستور جدید در کاخ سفید: صحبت با رسانه‌ها بدون مجوز ممنوع
خدمات‌رسانی دوباره 5 ایستگاه خط 7 متروی تهران به مردم
ستاره بلغارستانی لوبه به فولاد سیرجان پیوست
جنگ با ایران افسانه «برتری مطلق» واشنگتن را فرو ریخت
ورود بیش از 10 همت پول حقیقی به صندوق‌های طلا و درآمد ثابت
پزشکیان با انتشار آیه‌ای از قرآن دعوت به وحدت کرد
عملیات تیراندازی در کرانه باختری/ حال یکی از زخمی‌ها وخیم است
نوراینفو | راه های انتقال ویروس مرگبار هانتاویروس و نحوه پیشگیری از آن
شهادت 7 غیرنظامی در حمله هوایی رژیم صهیونیستی به جنوب لبنان
ضرب‌الاجل اف ای سی برای معرفی 3 نماینده ایران
نماینده کنگره آمریکا: بنزین 5 دلاری نشانه پیروزی نیست
عکس های منتخب ایران، شنبه 19 اردیبهشت 1405
دستور دولت برای بازگشت قیمت روغن
پایان لیگ قطر با قهرمانی السد و حضور ابراهیمی در تیم منتخب
روند نزولی ذخایر جهانی نفت
افزایش قیمت جهانی غذا به بالاترین سطح از 2023 رسید
ترامپ در آستانه دو شکست بزرگ
استقلالی ها دوباره پا به توپ می شوند
سقوط یک پله‌ای ایران در رنکینگ جهانی فوتبال ساحلی
چراغ سبز خارجی‌های استقلال برای بازگشت به تهران
تحقیق و تفحص از 6 بانک در پرونده وام‌های ازدواج و فرزندآوری
تاکید پزشکیان بر اجرای اصلاح و بهینه‌سازی مصرف انرژی با مشارکت مردم
رقات چهار مدعی برای جانشینی گوترش
فرانسه ایلان ماسک و «ایکس» به دادگاه می کشد
نخست‌وزیر جدید مجارستان سوگند یاد کرد