×
اجتماعی
شناسه خبر : 274452
تاریخ انتشار : سه‌شنبه 1404/11/21 ساعت 15:19
خبرهای خوش معیشتی برای فرهنگیان در راه است

وزیر آموزش و پرورش:

خبرهای خوش معیشتی برای فرهنگیان در راه است

وزیر آموزش و پرورش اعلام کرد فوق‌العاده خاص، رتبه‌بندی و ارتقای معلمان و به‌روزرسانی پرداخت سنوات بازنشستگان به‌زودی عملیاتی می‌شود.

نورنیوز-گروه اجتماعی: علیرضا کاظمی روز سه شنبه در نشست با ۱۸۰ نفر از فرهنگیان به عنوان نمایندگان ۳۵ هزار نفر از فرهنگیان مازندران در ساری افزود: این که معلمان و مدیران مدارس با انبوهی از مشکلات و چالش ها همواره بدون توجه به مشکلات شخصی دغدغه‌های نظام آموزشی و پرورشی را دارند، بسیار با ارزش است.

وی با بیان این که بدهکار و شرمنده جامعه فرهنگیان هستیم چراکه همچنان این جامعه شایسته و بزرگ با مشکلات زیادی مواجه است، ادامه داد:‌عقب افتادگی پاداش بازنشستگان فرهنگیان بسیار دردناک است، موضوعی که شخص رئیس جمهور آن را دنبال می کند.

وی تصریح کرد: به زودی فوق العاده خاص معلمان، افزایش عمومی حقوق و حقوق فرهنگیان، رتبه‌بندی و ارتقای معلمان و پرداخت به روز بازنشستگان عملیاتی می شود، خبرهای خوشی که با درایت های دولت چهاردهم محقق شد.

با وجودکمبود معلم، کلاس بدون معلم نداریم

وزیر آموزش و پرورش کمبود معلمان را از مشکلات جدی دانست و گفت: اگرچه با حمایت دولت در جذب معلمان تراز کمبود معلم کاهشی شده است اما امسال با وجود کمبود معلم، کلاس بدون معلم نداریم.

کاظمی با ذکر این نکته که تمامی دستاورد های آموزش و پرورش ناشی از کوچک انگاری به این وزارتخانه بوده است، تصریح کرد: دولت چهاردهم این نوع نگاه را از بین برده است، چراکه شخص رئیس جمهور درک صحیحی از اهمیت نظام آموزش و پرورش به عنوان مبنای پیشرفت و توسعه کشور دارند.

وی با اشاره به این که گام دوم توسعه نهضت آموزش و پرورش با تحولات زیادی آغاز شده است، گفت: امروز علاوه بر توسعه فضا سازی آموزشی، الگوی مدارس در تراز بالا، استاندارد سازی تجهیزات آموزشی نیز در حال عملیاتی شدن است.

وزیر آموزش پرورش تاکید کرد: طبق مصوبه هیات دولت ۲۵ درصد اعتبارات بنگاه های اقتصادی کشور در قالب مسوولیت اجتماعی به آموزش و پرورش تخصیص می یابد. بنابراین تقویت آموزشی و ورزشی در مدارس مورد تاکید قرار گرفته است.

کاظمی گفت: تحولات عمیق و دقیق در آموزش و پرورش در راستای رفع مشکلات برنامه درسی با نگاه مهارت آموزشی و تربیتی و یکپارچه سازی شروع شده است. نگاه به استعداد یابی و هدایت درسی دانش آموزان، مناسب سازی حجم کتب درسی نیز بسیار جدی و درحال انجام است.

وی تصریح کرد: امروز تمرکز به آموزش عمومی در آموزش و پرورش است. باید به مدرسه و مدیر قدرت بدهیم. سرانه مدارس را اضافه خواهیم کرد. نظام های آموزشی مختلف در قالب انواع مدرسه را حذف خواهیم کرد، یعنی تنها دو مدرسه در نظام آموزش و پرورش تعریف خواهد شد.

وی از رشد ۳۰ درصدی بودجه امسال وزارت آموزش و پرورش خبر داد و گفت: تحول بنیادی در وزارت آموزش و پررش در حال شکل گیری است.

 شماری از معلمان در بخش های مختلف از جمله دانشگاه فرهنگیان، مشاوره معلمان، معلمان راهبر، هدایت تحصیلی، تقویت رشته های فنی و حرفه ای استان مازندران مشکلات و مطلبات خود را با وزیر آموزش و پرورش مطرح کردند.

کمبود مشاور و ضرورت توجه به خدمات مشاوره ای و مهارت آموزی به دانش آموزان، پیشگیری از آسیب های اجتماعی در مدارس ابتدایی، خطرات گسترش وجود اختلالات روحی و روانی بین دانش آموزان استان مازندران، آسیب های ناشی از کمبود ۱۵۰۰ مشاور برای حدود ۵۳۰ هزار دانش در مدارس استان، کمبود راهبران آموزشی، مشکلات ایاب و ذهاب راهبران آموزشی به مناطق دوردست، نبود پست راهبران آموزشی، ‌مشکلات و خطاهای هدایت تحصیلی، ضرورت توجه به دوره نوجوانی به عنوان دوره هویت یابی و استعدادیابی دانش آموزان، کمبود فضاهای آموزشی در هنرستان ها، کارگاه های غیر استاندارد، فرسودگی تجهیزات، افت کیفیت آموزش مهارتی و ترک تحصیل پنهان و آشکار دانش آموزان از جمله نظام مسایل مطرح شده فرهنگیان مازنران در دیدار با وزیر آموزش و پررش بوده است.

 «علیرضا کاظمی» وزیر آموزش و پرورش امروز سه شنبه در بدو ورود به مازندران با حضور در مزار شهید گمنام در محل استانداری، به مقام شامخ شهدای این خطه از شمال ادای احترام کرد.

وزیر آموزش و پرورش در سفر ۲ روزه خود امروز در شورای آموزش و پرورش مازندران شرکت می کند که همزمان حدود یک هزار و ۴۲۹ طرح های عمرانی دهه فجر استان به بهره برداری رسید.

بازدید از چند پروژه‌های آموزشی و فرهنگی، بررسی مسائل آموزشی مازندران از دیگر برنامه‌های وزیر آموزش و پرورش است.


اخبار مرتبط
کیفرخواست پرونده تعاونی مسکن فرهنگیان ورامین صادر شد
شنبه 1405/02/05 ساعت 15:46
کیفرخواست پرونده تعاونی مسکن فرهنگیان ورامین صادر شد
سرپرست دادستانی ورامین از صدور کیفرخواست پرونده کثیرالشاکی تعاونی مسکن فرهنگیان خبر داد و اعلام کرد این پرونده پس از دو سال تحقیق اکنون در مرحله ثبت و تشریفات اداری قرار دارد.
خبر خوش برای معلمان و فرهنگیان بازنشسته
یکشنبه 1405/01/02 ساعت 10:46
خبر خوش برای معلمان و فرهنگیان بازنشسته
وزارت آموزش و پرورش از اقدامات مالی این وزارتخانه طی 2.5 سال گذشته و کاهش چشمگیر بدهی‌های این وزارتخانه خبر داد و یادآور شد: برای نخستین بار در تاریخ آموزش و پرورش، در سال 1404 پاداش پایان خدمت بازنشستگان 1403 و 1404 پرداخت شد.
تاکید عارف بر تقویت تقسیم کار ملی برای بهبود معیشت مردم
دوشنبه 1404/11/27 ساعت 19:25
تاکید عارف بر تقویت تقسیم کار ملی برای بهبود معیشت مردم
معاون اول رئیس‌جمهور در سومین نشست نهادهای اجتماعی–اقتصادی اعلام کرد این نهادها بازوی اجرایی دولت برای حل مشکلات معیشتی مردم، رفع ناترازی‌ها و تأمین پایدار کالاهای اساسی و امنیت غذایی هستند.
خبری خوش برای فرهنگیان بازنشسته؛ پاداش‌تان پرداخت شد
شنبه 1404/11/11 ساعت 16:54
خبری خوش برای فرهنگیان بازنشسته؛ پاداش‌تان پرداخت شد
وزیر آموزش و پرورش از پرداخت 20 همت به عنوان پاداش پایان خدمت به 30 هزار بازنشسته فرهنگی خبر داد.
تمام پاداش فرهنگیان بازنشسته 1404 یکجا پرداخت شد
پنج‌شنبه 1404/11/09 ساعت 10:26
تمام پاداش فرهنگیان بازنشسته 1404 یکجا پرداخت شد
برای اولین بار، پاداش پایان خدمت فرهنگیان بازنشسته سال 1404 تنها سه ماه پس از بازنشستگی به صورت یکجا و کامل پرداخت شد. مشاور و سخنگوی وزارت آموزش‌وپرورش اعلام کردند که برای این اقدام 30 هزار معلم بازنشسته، 20 هزار میلیارد تومان اعتبار اختصاص یافته است و روند سابق چندقسطی و با تأخیر پایان یافت.
نظرات

آخرین اخبار
قیمت خودرو داخلی و خارجی امروز شنبه 20 تیر 1405+ جدول
پرونده جنایی عجیب؛ راز زیر گرفتن شوهر پس از انتقال خانه فاش شد
تداوم گرمای هوا و گرد و خاک در استان یزد
آماده‌سازی هتل‌های قصرشیرین برای میزبانی از زائران اربعین
آمار هولناک زلزله ونزوئلا؛ بیش از 4 هزار کشته و 16 هزار زخمی
ترافیک سنگین در هراز و مسیرهای تهران
جام جهانی 2026 | برنامه بازی‌های امشب شنبه 20 تیر و بامداد فردا
تهدید دوباره ترامپ علیه ایران: هزار موشک آماده شلیک است
پایان تفاهم یا آغاز دیپلماسی اجبار؛نقشه جدید واشنگتن برای بازگشت به میز مذاکره چیست؟
برنامه مسابقات ورزشی امروز 20 تیر 1405+ جدول پخش
وضعیت آب و هوا امروز شنبه 20 تیر 1405 + وضعیت استانها
هشدار پژوهشگران: آسم شدید تنها یک بیماری تنفسی نیست
هشدار متخصصان: دندان قروچه سلامت دندان و ایمپلنت را تهدید می‌کند
شیرین‌کننده‌های مصنوعی چه تاثیری بر متابولیسم دارند؟
شیوع یک انگل روده‌ای در آمریکا + علت
درباره پُرمصرف ترین مکمل‌ها چه می دانید؟
یک اتفاق عجیب ؛ دکمه کثیف سکه نادر 900 ساله از آب درآمد
مطالعه جدید: پیری زیستی، عامل افزایش سرطان در جوانان
حریق در یکی از واحدهای نیروگاه تبریز مهار شد/ شایعه حمله دشمن کذب است
بقائی:نقض تعهدات آمریکا با اقدام متقابل ایران روبه‌رو خواهد شد
بیش از 100 شب حضور مردمی؛ جلوه‌ای از وحدت و مقاومت ایرانیان
ارتباط شگفت‌انگیز مکمل بدنسازی با درمان افسردگی
طارمی در جمع برترین برندگان دوئل‌های جام جهانی قرار گرفت
عملیات اطفای حریق در مینی‌پالایشگاه پلدختر ادامه دارد+ جزئیات جدید حادثه
توافق دولت ترامپ و سناتورهای آمریکایی در مورد تحریم‌ها علیه روسیه
مرینو باز هم ناجی شد؛ اسپانیا با حذف بلژیک به مصاف فرانسه می‌رود
فرماندار قائم‌شهر: شایعه وقوع انفجار کذب است
حجت الاسلام سید علی خمینی: هرکس بخواهد با آمریکا برای صلح مذاکره کند خائن است
واکنش غریب‌آبادی به نقش امارات در تجاوز آمریکا به ایران
مخالفت حزب‌الله قاطعانه با «توافق چارچوب» و مذاکره مستقیم با اسرائیل
8 فلسطینی در حمله نظامیان اسرائیلی به الخلیل زخمی شدند
دیدار وزیر امور خارجه اندونزی با عراقچی در مشهد
تحریم‌های خصمانه جدید آمریکا علیه ایران
نامه ایران به سازمان حمل و نقل ریلی بین‌المللی در پی حمله آمریکا
هشدار ایران به آمریکا درباره پیامدهای نقض تعهداتش
رئیس فیفا زیر تیغ انتقاد ستاره‌های سابق انگلیس
قالیباف: به آمریکا اعتماد نداریم؛ در کنار مذاکره برای جنگ آماده ایم!
نوه خردسال رهبر شهید انقلاب در کنار پدربزرگش به خاک سپرده شد
معاون اول رئیس‌جمهور: آینده توسعه و اقتدار ایران وام‌دار نخبگان است
فیفا یک میلیون دلار به زلزله‌زدگان ونزوئلا اختصاص داد
دفتر نخست وزیری پاکستان : شهباز شریف برای کمک به صلح منطقه‌ای به پزشکیان اطمینان داد
روسیه: خواهان تفاهم کامل ایران و آمریکا هستیم
جنبش نجبا خواستار برخورد قاطع با متعرضان کویتی به صیادان عراق شد
وضعیت تنگه هرمز در 24 ساعت گذشته چگونه بود؟
روسیه در شورای امنیت ادعاها علیه برنامه هسته‌ای ایران را رد کرد
روس‌اتم: بازگشت کارکنان به نیروگاه هسته‌ای بوشهر آغاز شد
هیئت قطری برای تقویت نقش میانجی‌گری دوحه وارد ایران شد
ژرژ ژسوس رسماً سرمربی تیم ملی پرتغال شد
مخبر: خون قائد شهیدمان هندسه مقاومت را به سطحی فراتر بُرد
سی‌ان‌ان: ترامپ مخالف مشارکت اسرائیل در درگیری احتمالی با ایران است