×
اجتماعی
شناسه خبر : 274404
تاریخ انتشار : سه‌شنبه 1404/11/21 ساعت 11:55
وزیر بهداشت: ارز ترجیحی دارو ادامه دارد

وزیر بهداشت: ارز ترجیحی دارو ادامه دارد

وزیر بهداشت با تاکید بر پایبندی کادر درمان به سوگند حرفه‌ای و رسالت انسانی خود در درمان بیماران، گفت: وظیفه ما این است که محیط امنی را هم برای کادر درمان و هم برای بیماران فراهم کنیم که بتوانیم بهترین خدمت درمانی را ارائه کنیم؛ ما قسم خورده‌ایم و وظیفه‌مان را انجام می‌دهیم.

نورنیوز-گروه اجتماعی:دکتر محمدرضا ظفرقندی با حضور در مراسم افتتاح پروژه‌های سازمان اورژانس کشور که صبح امروز برگزار شد؛ گفت: هدف اصلی از برگزاری این مراسم در ابتدا تشکر از زحمات کادر بهداشت و درمان بویژه پرسنل اورژانس است که در همه شرایط در کنار مردم هستند و  وظیفه ماست که امکانات را بیشتر کنیم تا ارائه خدمت بهتر انجام شود.  

وی افزود: همچنین باید اقدامات اولیه اورژانسی را به مردم آموزش دهیم تا رسیدن پرسنل اورژانس، افرادی که در کنار بیمار هستند بتوانند اقدامات اولیه را انجام دهند و سواد عمومی سلامت در ابعاد اورژانس باید افزایش یابد.

بهبود معیشت پرسنل اورژانس در دستور کار

وی افزود: ما تلاش کردیم وضعیت معیشت و سختی کار پرسنل اورژانس بهتر شود که به زودی خبرهای آن به صورت رسمی اعلام می شود.

وزیر بهداشت ادامه داد: در حال حاضر کشور در شرایطی است که می‌طلبد ما آمادگی لازم را داشته باشیم و پرسنل اورژانس باید این آمادگی خود را حفظ کنند.

ظفرقندی گفت:یکی از برنامه‌های ما استفاده از هوش مصنوعی و انجام اقداماتی است که بشود سرعت کار را بالا برد و رفت و آمد را کمتر کرد.

تداوم ارز ترجیحی دارو و تجهیزات پزشکی

وزیر بهداشت همچنین در جمع خبرنگاران در پاسخ به سوالی درباره آخرین وضعیت ارز دارو و تجهیزات پزشکی، گفت: در خصوص ارز ترجیحی دارو و تجهیزات پزشکی هیچ تصمیم جدیدی در نظر گرفته نشده و همچنان به صورت قبل ادامه پیدا می‌کند و هیچ جای نگرانی وجود ندارد.

به سوگند پزشکی پایبندیم

ظفرقندی همچنین در پاسخ به سوالی درباره حوادث اخیر گفت: ما آن کاری که وظیفه‌مان است را در اورژانس و درمان مردم بدون توجه به سلیقه و فرمایشات افراد مختلف انجام می‌دهیم و به وظیفه خود پایبند هستیم؛ ما قسم خوردیم و وظیفه‌مان را انجام می‌دهیم.

وزیر بهداشت با بیان این اینکه پرسنل در اورژانس وظایف خود را که نجات جان انسان‌هاست انجام می‌دهند و این اتفاق تحت تاثیر مطالبی که دیگران می‌گویند قرار نمی‌گیرد، افزود: روند درمان یک کار اساسی و حرفه‌ای و علمی است که کادر درمان برای آن آموزش دیده‌اند و توجیه شده‌اند و به خوبی آن را در این ایام و سایر ایام‌ها انجام داده‌اند.

حمایت قاطع وزیر بهداشت از کادر درمان در حوادث اخیر

وی در پاسخ درباره آنچه که «دستگیری برخی پزشکان به علت مداوای مجروحان حوادث اخیر» عنوان می‌شود، گفت: آن چیزی که وظیفه ماست حمایت از کادر درمان در همه سطوح است. همچنین وظیفه ما این است که محیط امنی را هم برای کادر درمان و هم برای بیماران فراهم کنیم که بتوانیم بهترین خدمت درمانی را ارائه کنیم و اگر برخلاف این مطلب در سایر جاها مطلبی عنوان می‌شود آن را من نمی‌توانم پاسخ دهم.

آمادگی نظام سلامت برای حوادث احتمالی

وزیر بهداشت افزود: اورژانس کشور صلاحیت و شایستگی خود را بارها ثابت کرده است. در حوادث مختلفی که در کشور رخ داده اورژانس علی‌رغم همه مشکلات در صحنه بوده و وظیفه خود را به خوبی انجام داده؛ بنابراین برای حوادث احتمالی آینده نیز برنامه‌ریزی‌های خوبی انجام شده و طی جلسات متعدد آمادگی‌های لازم برای سراسر کشور فراهم شده است. البته امیدواریم اتفاقی رخ ندهد اما در صورت رخداد حادثه نیز ما در صحنه هستیم و آمادگی‌های لازم برای کمک به مردم را داریم.

رایزنی برای جبران کسری بودجه بیمه سلامت

وزیر بهداشت همچنین درباره بدهی بیمه‌ها به حوزه دارو و درمان گفت: بدهی بیمه سلامت با توجه به اینکه در بودجه سال گذشته کمتر از آن مقداری بود که تعیین شده بود، طبیعتا از محل این سازمان بدهی‌هایی به بیمارستان‌ها و دانشگاه‌های علوم پزشکی وجود دارد ولی با صحبتی که در جلسه هفته گذشته با رییس جمهور، مسئولان بیمه و مسئولان سازمان برنامه و بودجه داشتیم قرار شد به بودجه ۸۷ همتی، ۷۰ همت اضافه شود تا کمبودها جبران شود.


اخبار مرتبط
ارز 28500 تومانی برای دارو تثبیت شد
چهارشنبه 1404/12/06 ساعت 13:40
ارز 28500 تومانی برای دارو تثبیت شد
رئیس سازمان غذا و دارو اعلام کرد: نرخ 28500 تومانی ارز دارو در بودجه سال آینده بدون تغییر باقی می‌ماند.
ارز ترجیحی داروها و تجهیزات پزشکی حذف نمی‌شود
جمعه 1404/12/01 ساعت 19:42
عضو کمیسیون بهداشت مجلس خبر داد؛
ارز ترجیحی داروها و تجهیزات پزشکی حذف نمی‌شود
عضو کمیسیون بهداشت مجلس شورای اسلامی اعلام کرد : ارز ترجیحی 28 هزار و 500 تومانی برای دارو و تجهیزات پزشکی در بودجه 1405 حفظ شد و حتی با وجود حفظ این نرخ قیمت داروها افزایش یافته است و هرگونه تغییر می‌تواند سلامت مردم را تهدید کند.
موضع وزیر بهداشت نسبت به افزایش تعرفه‌های پزشکی
شنبه 1404/11/04 ساعت 19:53
موضع وزیر بهداشت نسبت به افزایش تعرفه‌های پزشکی
وزیر بهداشت گفت:‌ در شورای عالی بیمه پیگیر کاهش فاصله بین تعرفه واقعی و هزینه تمام‌شده خدمات هستیم.
وزیر بهداشت: افزایش بی‌رویه ظرفیت پذیرش دانشجوی پزشکی ضرورتی ندارد
پنج‌شنبه 1404/10/18 ساعت 19:22
وزیر بهداشت: افزایش بی‌رویه ظرفیت پذیرش دانشجوی پزشکی ضرورتی ندارد
وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی گفت: افزایش بی‌رویه ظرفیت پذیرش دانشجوی پزشکی نه تنها ضرورتی ندارد، بلکه می‌تواند کیفیت آموزش و سلامت جامعه را تهدید کند.
وزیر بهداشت: خرید دارو انجام شده اما در انتقال ارز مشکل داریم
جمعه 1404/09/28 ساعت 15:39
وزیر بهداشت: خرید دارو انجام شده اما در انتقال ارز مشکل داریم
وزیر بهداشت با اشاره به چالش‌های ناشی از تحریم‌ها و شرایط سخت کشور اعلام کرد که حداقل 600 میلیون دلار دارو خریداری شده، اما مشکلات انتقال ارز وجود دارد. او همچنین تاکید کرد که 175 هزار پزشک در کشور فعال هستند و اعتماد عمومی به جامعه پزشکی باید حفظ شود.
نظرات

آخرین اخبار
معاون اول رئیس جمهور: رژیم تنگه هرمز دیگر مانند گذشته نخواهد شد
واکنش محمدباقر قالیباف به میزان خسارت هواپیمای آواکس
ﺑﯿﺎﻧﯿﻪ داﻧﺸﮕﺎه علم و صنعت در ﻣﺤﮑﻮﻣﯿﺖ حمله هوایی دشمن آمریکایی و صهیونی
پیام جبلی به مدیران شبکه‌های المنار و المیادین برای شهادت خبرنگاران
چند دانشگاه و خوابگاه هدف حمله دشمن قرار گرفته‌اند؟
نماینده کنگره: همه‌چیز در آمریکا مدام گران‌تر می‌شود
اعلام فهرست دانشگاه‌های آمریکایی صهیونی در تیر‌رس ایران
آخرین جزییات حمله دشمن آمریکایی-صهیونی/ حمله به تهران، اصفهان بوشهر، شیراز، کرج و نوشهر
پویش ملی «کنار مردم» آغاز شد/اعلام زمان فرصت ارسال آثار
تاکنون چند درصد خانوارها از کالابرگ خود استفاده کرده‌اند؟
برگزاری یادواره 168 ستاره خاموش میناب در دانشگاه تگزاس
عبور نفتکش عربستانی از تنگه هرمز با اجازه ایران
تداوم آموزش مجازی دانشگاه‌ها از 15 فروردین
ژنرال پاکستانی: توان دفاعی ایران جهان را شگفت‌زده کرده است
حمله دشمن متجاوز به دفتر شبکه قطری «العربی» در تهران
خطاب آشنا به بن سلمان: با ایران دست بدهید لازم نیست پای کثیف آمریکا را ببوسید
ارتش: اردوگاه نیروهای آمریکایی در اردن مورد هدف قرار گرفت
رشد 5.6 درصدی تورم در اسفند 1404
تأمین اجتماعی مهلت پرداخت حق بیمه را تمدید کرد
قدردانی از رویکرد عدالت‌محور دولت در تعیین دستمزد کارگران
درخواست سیاستمدار آلمانی برای خروج نیروهای آمریکایی
آغاز وصول حقوق دولتی طبق تعرفه‌های بودجه 1405 در دفاتر اسناد رسمی
عیدی و پاداش، حق قانونی کارگران است
دستور معاون اول برای رسیدگی فوری به سیل اندیمشک
رابرت مالی: اهداف جنگ در دولت ترامپ روزانه تغییر می‌کند
تناقض در مواضع ترامپ، جمهوری‌خواهان را نگران کرد
14 کشور خواستار محدود شدن «حق وتو» در شورای امنیت شدند
خنثی‌سازی مهمات باقی‌مانده از حملات در میناب
طرح دریافت عوارض از کشتی‌های عبوری تنگه هرمز تدوین می‌شود
هشدار فرمانده نیروی دریایی ارتش به ناو «آبراهام لینکلن»
مشارکت هنرمندان مشهور در اعتراضات سراسری آمریکا
موج 86 وعده صادق اجرا شد/ اهداف آمریکایی و صهیونیستی در منطقه زیر ضرب سپاه
نورویدئو | مذاکره یا تاکتیک فشار؛ بازی جدید غرب در برابر تهران
کوسه‌های خلیج فارس منتظر نظامیان آمریکایی هستند
تأمین کالاهای اساسی در اولویت مناطق آزاد قرار گرفت
گفتگوی تلفنی وزرای امور خارجه ایران و پاکستان
برخورد با قاچاق و گرانفروشی سوخت در شرایط جنگ تحمیلی تشدید شد
عمان خواستار پایان جنگ و بازگشت به دیپلماسی شد
سازمان غذا و دارو: نظارت بر کیفیت مواد غذایی تشدید شد
باب‌المندب در مسیر هرمز؛ اروپا هشدار صادر کرد
اعتراف بلومبرگ به خسارت بزرگ آلومینیوم جهان پس از حمله ایران
ارتباط گروه خونی B با افزایش خطر دیابت نوع 2
عارف: از حمله مغول تا تجاوز آمریکایی-صهیونی، علم در ایران متوقف نشده است
سپاه: یک فروند آواکس آمریکایی منهدم شد
افزایش 27 درصدی ورودی آب به سدهای کشور
واکنش بقایی به جنایت‌های دشمن در حمله به دانشگاه‌ها
کرملین: جنگ علیه ایران عواقب ویرانگر بلندمدتی برای اقتصاد جهانی دارد
حملات موشکی و پهپادی به امارات و بحرین
قالیباف: به لطف الهی جز با پیروزی از این جنگ خارج نمی شویم
ثبت بیش از 25 میلیون سفر نوروزی در کشور تا هفتم فروردین