×
اجتماعی
شناسه خبر : 274403
تاریخ انتشار : سه‌شنبه 1404/11/21 ساعت 11:11
اعمال محدودیت‌های ترافیکی در محورهای پرتردد شمال کشور تا 25 بهمن

اعمال محدودیت‌های ترافیکی در محورهای پرتردد شمال کشور تا 25 بهمن

رئیس پلیس راه راهور فراجا از اعمال محدودیت‌ها و ممنوعیت‌های ترافیکی در محورهای مواصلاتی کشور به‌مناسبت تعطیلات پایان هفته (از امروز سه‌شنبه 21 بهمن تا صبح شنبه 25 بهمن) خبر داد.

نورنیوز-گروه اجتماعی: پلیس راهور فراجا، سردار احمد کرمی اسد افزود: محدودیت‌ها و ممنوعیت‌های ترافیکی به‌منظور افزایش ایمنی، تسهیل عبور و مرور وسایل نقلیه و مدیریت ترافیک، از روز سه‌شنبه ۲۱ بهمن تا روز شنبه ۲۵ بهمن در برخی محورهای اصلی کشور اجرا می‌شود.

وی افزود: بر این اساس، تردد موتورسیکلت‌ها از ساعت ۱۲ امروز سه‌شنبه ۲۱ بهمن تا ساعت ۶ صبح روز شنبه ۲۵ بهمن در محورهای کرج–چالوس، هراز، فیروزکوه و محور تهران–سمنان–مشهد و برعکس ممنوع است.

رئیس پلیس راه راهور فراجا با اشاره به تردد در محور کرج–چالوس، اظهار کرد: تردد انواع تریلر، کامیون و کامیونت در این محور کماکان ممنوع است همچنین در صورت افزایش حجم ترافیک، در روزهای ۲۱، ۲۲، ۲۳ و ۲۵ بهمن، محدودیت‌های یکطرفه مقطعی با صلاحدید مأموران پلیس راه اجرا خواهد شد.

سردار کرمی اسد ادامه داد: در روز جمعه ۲۴ بهمن، محدودیت قطعی تردد در محور کرج–چالوس اعمال می‌شود، به‌طوری‌که از ساعت ۱۱ در آزادراه تهران–شمال برای خودروهای به مقصد چالوس محدودیت تردد اعمال شده و از ساعت ۱۲ محور از ابتدای پل زنگوله به سمت چالوس به‌طور کامل مسدود خواهد شد همچنین از ساعت ۱۴ تردد از مرزن‌آباد به سمت تهران به‌صورت یک‌طرفه (شمال به جنوب) اجرا شده و این طرح تا ساعت ۲۴ ادامه خواهد داشت. در صورت کاهش حجم ترافیک، پایان طرح زودتر از زمان اعلامی انجام می‌شود.

وی خاطرنشان کرد: تردد ساکنین محلی از مسیر جاده قدیم کرج–چالوس در محدوده پل زنگوله مجاز است اما تردد خودروهایی که قصد عزیمت به چالوس را در زمان اعمال محدودیت دارند، از میدان امیرکبیر ممنوع خواهد بود.

رئیس پلیس راه راهور فراجا درباره محور هراز نیز گفت: تردد تریلرها در این محور همچنان ممنوع است و تردد کامیون‌ها و کامیونت‌ها به‌استثنای حاملین مواد سوختی و فاسدشدنی، از ساعت ۱۲ تا ۲۴ روز سه‌شنبه ۲۱ بهمن و همچنین از ساعت ۸ تا ۲۴ در روزهای چهارشنبه، پنج‌شنبه، جمعه و شنبه به تاریخ‌های ۲۲، ۲۳، ۲۴ و ۲۵ بهمن ممنوع خواهد بود همچنین در صورت افزایش حجم ترافیک، محدودیت یک‌طرفه مقطعی در روز جمعه ۲۴ بهمن از محدوده پلور تا پلیس راه لاریجان اجرا می‌شود.

سردار کرمی اسد با اشاره به محور فشم افزود: در روز جمعه ۲۴ بهمن، از ساعت ۱۷ تا ۲۰، محدودیت ترافیکی به‌صورت یک‌طرفه از انتهای محور (محدوده پل حاجی‌آباد تا ابتدای پیچ آریانا) به سمت خروجی فشم اعمال خواهد شد.

وی گفت: در محور قدیم رشت–قزوین و بالعکس نیز در صورت افزایش حجم ترافیک، تردد انواع تریلرها و کامیون‌ها به‌استثنای حاملین مواد سوختی و فاسدشدنی، از ساعت ۱۲ تا ۲۴ روز سه‌شنبه ۲۱ بهمن و از ساعت ۸ تا ۲۴ روزهای چهارشنبه و جمعه به تاریخ‌های ۲۲ و ۲۴ بهمنممنوع است.

رئیس پلیس راه راهور فراجا از رانندگان خواست ضمن رعایت قوانین و مقررات راهنمایی و رانندگی، با مأموران پلیس همکاری لازم را داشته و برای اطلاع از آخرین وضعیت راه‌ها از منابع رسمی اطلاع‌رسانی پلیس استفاده کنند.


نظرات

آخرین اخبار
ترامپ مانع افتتاح پل میان آمریکا و کانادا شد
لیست تیم ملی فوتبال بانوان اعلام شد
استقلال - الحسین اردن ؛ آزمون بزرگ ساپینتو در لیگ قهرمانان آسیا/ترکیب استقلال
جهانگیر: مردم به خطای محاسباتی دشمن پاسخ دندان شکن می دهد
آغاز ثبت‌نام پانزدهمین دوره کارآموزی همراه اول
ترامپ بزرگ‌ترین تهدید امنیت ملی آمریکاست
فضای پرابهام مذاکرات!
بهره‌برداری از 868 واحد صنعتی و 508 واحد احیاشده
وزیر علوم: دانشگاه‌ها باید محور حل مسائل جامعه باشند
تقویت کیفیت خودرو از قطعه تا محصول نهایی
عارف: بی‌توجهی به ریشه حوادث فاصله ناآرامی‌ها را کوتاه می‌کند
رئیس سازمان انرژی اتمی: عقب‌ماندگی در بخش پرتودهی را باید جبران کنیم
متهمان و محکومان اغتشاشات اخیر مشمول عفو و ارفاق نمی‌شوند
قسد جزئیات توافق با دولت موقت سوریه را اعلام کرد
خبرهای خوش معیشتی برای فرهنگیان در راه است
سید حسن خمینی: تولید کالاهای پرمصرف متوقف شود
کرملین: تاریخ دور بعدی مذاکرات با اوکراین مشخص نیست
تالار وحدت میزبان اختتامیه جشنواره فیلم فجر شد
دیدار سه‌ساعته علی لاریجانی با سلطان عمان
نماینده روسیه: شورای امنیت ابزار مداخله آمریکا در ایران شده است
جزئیات موافقت رهبر انقلاب با عفو و تخفیف مجازات 2108 محکوم
عیدی بازنشستگان تأمین اجتماعی 10 میلیون تومان شد + زمان واریز
قیمت طلا و سکه امروز سه شنبه 21 بهمن 1404+ جدول
پدافند هوایی آماده پاسخگویی به هرگونه تهدید است
رئیس دانشگاه تهران: مقصران حوادث دی‌ماه عذرخواهی کنند
اجرای طرح «1500 زن نامدار ایران»
موافقت رهبر انقلاب با عفو یا تخفیف مجازات بیش از 2 هزار محکوم
سرلشکر حاتمی: دفاع و دیپلماسی امروز یک میدان واحد هستند
دعوت پزشکیان از ملت ایران برای حضور پرشور در راهپیمایی 22 بهمن
نورویدیو | رگ حیات انرژی اسرائیل کجاست؟
قیمت دلار و سایر ارزها امروز سه شنبه 21 بهمن 1404+ جدول
سقوط 38 هزار واحدی بورس؛ شاخص کل به زیر 4.1 میلیون واحد رسید
معاریو: آمریکا از پایان دادن به نبرد با ایران واهمه دارد
هشدار هواشناسی: وزش باد شدید در تهران و بارش برف و باران در استان
معاون دفتر پزشکیان: جان‌باختن حتی یک شهروند ایرانی غیرقابل‌قبول است
تایمز: اپستین یک مأمور استخدام‌شده توسط موساد بود
میزبانی وزیر خارجه از فرماندهان ارشد ارتش
پایان بازی دیپلماسی؛ آخرین ایستگاه سیاست یا آغاز مقاومت؟
هشدار اروپا: ترامپ نظم پساجنگ را تهدید می‌کند
دستگیری باند مسافرکش‌های زورگیر و مسافران سارق در ری
وزیر بهداشت: ارز ترجیحی دارو ادامه دارد
سه دانشجوی بازداشتی در شرف آزادی هستند
بیانیه ارتش: تا آخرین نفس در حفاظت از امنیت و منافع ملت ایران جان‌فشانی می‌کنیم
قیمت جدید محصولات سایپا و پارس خودرو اعلام شد + جدول خودروها و قیمت ها
بلوف آمریکا در برابر توان موشکی و پهپادی ایران
اعمال محدودیت‌های ترافیکی در محورهای پرتردد شمال کشور تا 25 بهمن
شهادت مامور فراجا در درگیری با سارقان مسلح در اهواز
دیدار محرمانه ترامپ و نتانیاهو درباره ایران
جزئیات واردات 46 هزار خودروی کارکرده مناطق آزاد در بودجه 1405
سیاست امنیتی