×
اجتماعی
شناسه خبر : 274403
تاریخ انتشار : سه‌شنبه 1404/11/21 ساعت 11:11
اعمال محدودیت‌های ترافیکی در محورهای پرتردد شمال کشور تا 25 بهمن

اعمال محدودیت‌های ترافیکی در محورهای پرتردد شمال کشور تا 25 بهمن

رئیس پلیس راه راهور فراجا از اعمال محدودیت‌ها و ممنوعیت‌های ترافیکی در محورهای مواصلاتی کشور به‌مناسبت تعطیلات پایان هفته (از امروز سه‌شنبه 21 بهمن تا صبح شنبه 25 بهمن) خبر داد.

نورنیوز-گروه اجتماعی: پلیس راهور فراجا، سردار احمد کرمی اسد افزود: محدودیت‌ها و ممنوعیت‌های ترافیکی به‌منظور افزایش ایمنی، تسهیل عبور و مرور وسایل نقلیه و مدیریت ترافیک، از روز سه‌شنبه ۲۱ بهمن تا روز شنبه ۲۵ بهمن در برخی محورهای اصلی کشور اجرا می‌شود.

وی افزود: بر این اساس، تردد موتورسیکلت‌ها از ساعت ۱۲ امروز سه‌شنبه ۲۱ بهمن تا ساعت ۶ صبح روز شنبه ۲۵ بهمن در محورهای کرج–چالوس، هراز، فیروزکوه و محور تهران–سمنان–مشهد و برعکس ممنوع است.

رئیس پلیس راه راهور فراجا با اشاره به تردد در محور کرج–چالوس، اظهار کرد: تردد انواع تریلر، کامیون و کامیونت در این محور کماکان ممنوع است همچنین در صورت افزایش حجم ترافیک، در روزهای ۲۱، ۲۲، ۲۳ و ۲۵ بهمن، محدودیت‌های یکطرفه مقطعی با صلاحدید مأموران پلیس راه اجرا خواهد شد.

سردار کرمی اسد ادامه داد: در روز جمعه ۲۴ بهمن، محدودیت قطعی تردد در محور کرج–چالوس اعمال می‌شود، به‌طوری‌که از ساعت ۱۱ در آزادراه تهران–شمال برای خودروهای به مقصد چالوس محدودیت تردد اعمال شده و از ساعت ۱۲ محور از ابتدای پل زنگوله به سمت چالوس به‌طور کامل مسدود خواهد شد همچنین از ساعت ۱۴ تردد از مرزن‌آباد به سمت تهران به‌صورت یک‌طرفه (شمال به جنوب) اجرا شده و این طرح تا ساعت ۲۴ ادامه خواهد داشت. در صورت کاهش حجم ترافیک، پایان طرح زودتر از زمان اعلامی انجام می‌شود.

وی خاطرنشان کرد: تردد ساکنین محلی از مسیر جاده قدیم کرج–چالوس در محدوده پل زنگوله مجاز است اما تردد خودروهایی که قصد عزیمت به چالوس را در زمان اعمال محدودیت دارند، از میدان امیرکبیر ممنوع خواهد بود.

رئیس پلیس راه راهور فراجا درباره محور هراز نیز گفت: تردد تریلرها در این محور همچنان ممنوع است و تردد کامیون‌ها و کامیونت‌ها به‌استثنای حاملین مواد سوختی و فاسدشدنی، از ساعت ۱۲ تا ۲۴ روز سه‌شنبه ۲۱ بهمن و همچنین از ساعت ۸ تا ۲۴ در روزهای چهارشنبه، پنج‌شنبه، جمعه و شنبه به تاریخ‌های ۲۲، ۲۳، ۲۴ و ۲۵ بهمن ممنوع خواهد بود همچنین در صورت افزایش حجم ترافیک، محدودیت یک‌طرفه مقطعی در روز جمعه ۲۴ بهمن از محدوده پلور تا پلیس راه لاریجان اجرا می‌شود.

سردار کرمی اسد با اشاره به محور فشم افزود: در روز جمعه ۲۴ بهمن، از ساعت ۱۷ تا ۲۰، محدودیت ترافیکی به‌صورت یک‌طرفه از انتهای محور (محدوده پل حاجی‌آباد تا ابتدای پیچ آریانا) به سمت خروجی فشم اعمال خواهد شد.

وی گفت: در محور قدیم رشت–قزوین و بالعکس نیز در صورت افزایش حجم ترافیک، تردد انواع تریلرها و کامیون‌ها به‌استثنای حاملین مواد سوختی و فاسدشدنی، از ساعت ۱۲ تا ۲۴ روز سه‌شنبه ۲۱ بهمن و از ساعت ۸ تا ۲۴ روزهای چهارشنبه و جمعه به تاریخ‌های ۲۲ و ۲۴ بهمنممنوع است.

رئیس پلیس راه راهور فراجا از رانندگان خواست ضمن رعایت قوانین و مقررات راهنمایی و رانندگی، با مأموران پلیس همکاری لازم را داشته و برای اطلاع از آخرین وضعیت راه‌ها از منابع رسمی اطلاع‌رسانی پلیس استفاده کنند.


اخبار مرتبط
اعمال محدودیت‌های ترافیکی در محورهای شمالی؛ چالوس یک‌طرفه می‌شود
جمعه 1404/12/01 ساعت 08:43
اعمال محدودیت‌های ترافیکی در محورهای شمالی؛ چالوس یک‌طرفه می‌شود
رئیس پلیس راه راهور فراجا از اجرای محدودیت‌های قطعی و مقطعی ترافیکی در محورهای کرج–چالوس، هراز و فشم در روز جمعه اول اسفندماه خبر داد و گفت: این محدودیت‌ها با هدف مدیریت بار ترافیکی و تأمین ایمنی سفرهای پایان هفته اعمال می‌شود.
اعمال محدودیت‌های ترافیکی در محورهای شمال از امروز
چهارشنبه 1404/11/29 ساعت 16:41
اعمال محدودیت‌های ترافیکی در محورهای شمال از امروز
رئیس پلیس راه مازندران گفت: محدودیت‌های ترافیکی گسترده در محورهای کلیدی شامل چالوس، هراز و فیروزکوه از امروز چهارشنبه، 29بهمن تا صبح شنبه، 2 اسفند و ممنوعیت تردد موتورسیکلت در این محورها اجرایی می شود.
اعمال محدودیت‌های ترافیکی در محورهای شمالی کشور
شنبه 1404/10/13 ساعت 22:03
اعمال محدودیت‌های ترافیکی در محورهای شمالی کشور
جانشین پلیس راه راهور فراجا، ضمن تشریح آخرین وضعیت ترافیکی و جوی محورهای مواصلاتی کشور، اعلام کرد: در حال حاضر تردد از آزادراه تهران – شمال و محور چالوس در مسیر جنوب به شمال تا اطلاع بعدی ممنوع است.
نظرات

آخرین اخبار
توضیح شرکت توزیع برق تهران درباره اختلال صبحگاهی
ارائه 25 هزار خدمت فوری و شناسایی بیش از هزار پرونده سایبری در یک ماه
حمله پهپادی به نفتکش کویتی در نزدیکی دوبی
جهاد کشاورزی تهران: مرغ در بازار به اندازه کافی موجود است
سیاست نامه | وقتی دشمن سیاست عقلانی را ترور کرد
اخراج یک دیپلمات بریتانیایی به اتهام جاسوسی در روسیه
افزایش 40درصدی آمار اهدای خون در 10 روز اول جنگ
سازمان هواشناسی اعلام کرد: باران و برف در اکثر مناطق کشور
محبوبیت ترامپ به کمتر از 40 درصد رسید
سناتور روس: ایران بارها قربانی تجاوز آمریکا یا اسرائیل شد،‌ اما کسی جرأت حمله به کره شمالی
امتحانات هماهنگ کشوری دوره متوسطه اول لغو شد/اعلام زمان جدید برگزاری امتحانات
روسیه: آژانس اتمی به‌دلیل تهدیدات آمریکا حملات ژوئن 2025 به ایران را محکوم نکرد
مِرتس و الشرع: بمباران ایران تغییری در حاکمیت ایجاد نمی‌کند و راهگشا نیست
پیام فرمانده اسبق نیروی دریایی سپاه در پی شهادت سردار تنگسیری
سی‌ان‌ان به نقل از منابع آگاه در دولت آمریکا: واشنگتن همچنان به دنبال گفت وگو با ایران است
جزئیات قطعی موقت برق در برخی مناطق تهران اعلام شد/برق مناطق شرق تهران وصل شد
وزارت بهداشت رژیم صهیونیستی تلفات این رژیم در جنگ رمضان را اعلام کرد
فایننشال تایمز: ایران می‌تواند از جنگ قدرتمندتر خارج شود
رضا نصری: اگر ترامپ تهدیدش در «جنگ زیرساخت‌ها» را عملی کند...
پیام مجلس خبرگان رهبری در پی شهادت دریابان تنگسیری
سناتور آمریکایی: پیش از اینکه هزینه‌ها گران‌تر از این شود باید جنگ با ایران را تمام کنیم
ادعای وال استریت ژورنال: ترامپ حاضر به پایان جنگ است
اعلام وضعیت هشدار در عربستان/ فعال شدن آژیر خطر در استان «الخرج»
اتحادیه اروپا از مشارکت در هر ماموریت احتمالی در تنگه هرمز خودداری کرد
مجری مطرح فاکس‌نیوز شبکه حامی ترامپ: آیا ترامپ از عواقب سنگین جنگ با ایران آگاه بود؟
سناتور آمریکایی: کنگره به جنگ با ایران پایان دهد
وزیر کشور: دریابان تنگسیری در راه اعتلای نام ایران ثابت‌قدم بود
مسدود شدن صفحه سردار قاآنی پس از انتشار نخستین پیام در شبکه ایکس
شوک نفتی تنگه هرمز در غرب تازه شروع به حرکت کرد
حمله جدید آمریکا به مقر حشد شعبی در دو استان عراق
حمله به دانشگاه آمریکایی در سلیمانیه عراق
حزب‌الله: در 24 ساعت گذشته 43 حمله علیه نیروهای اسرائیلی انجام دادیم
قیمت نفت آمریکا با انفجار نفتکش کویت 3 دلار گران شد
هزینه واردات سوخت اتحادیه اروپا به 13 میلیارد یورو رسید
پیام تسلیت آیت الله آملی لاریجانی در پی شهادت دریابان تنگسیری
فرانسه خواستار نشست اضطراری شورای امنیت درباره لبنان شد
وقوع یک حادثه دریایی در نزدیکی دبی
پایگاه هوایی آمریکا در عربستان سعودی هدف حمله قرار گرفت
ریزش سنگین 1.3 تریلیون دلاری بازارهای سهام آمریکا در یک روز
پیام فرمانده نیروی قدس سپاه به مقاومت اسلامی یمن
ایران می‌تواند از جنگ قدرتمندتر خارج شود
جزئیات سی و یکمین روز عملیات وعده صادق 4
حمله هوایی به شمال استان بابل عراق/ منطقه «جرف‌النصر» هدف قرار گرفت
گفت‌وگوی فیدان و گوترش درخصوص تلاش‌ها برای پایان دادن به جنگ ایران
سازمان هواپیمایی:حمله به هواپیمای ایرانی حامل دارو جنایت جنگی است
عراقچی: ایران به عربستان سعودی احترام می‌گذارد و آن را کشوری برادر می‌داند
واکنش سفارت ایران در وین به اظهارات مارک روبیو
رشد 4,5 دلاری قیمت نفت آمریکا در یک روز
ماجرای هدف قرار گرفتن مرکز فرماندهی مخفی آمریکا در امارات
قالیباف: غلط می‌کند کسی ملت ما را تهدید کند