×
سیاسی
شناسه خبر : 274371
تاریخ انتشار : سه‌شنبه 1404/11/21 ساعت 09:26
بیانیه ستاد کل نیروهای مسلح؛ پاسخ به تهدیدها «کوبنده‌تر و گسترده‌تر» خواهد بود

بیانیه ستاد کل نیروهای مسلح؛ پاسخ به تهدیدها «کوبنده‌تر و گسترده‌تر» خواهد بود

ستاد کل نیروهای مسلح در بیانیه‌ای به مناسبت سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی اعلام کرد جمهوری اسلامی ایران در برابر هرگونه تهدید، توطئه و زیاده‌خواهی با اقتدار می‌ایستد و تهدیدها را با پاسخی کوبنده‌تر و گسترده‌تر پاسخ می‌دهد. این بیانیه بر تداوم مسیر مقاومت تأکید دارد.

نورنیوز- گروه سیاسی: ستاد کل نیروهای مسلح جمهوری اسلامی ایران در بیانیه‌ای به مناسبت چهل‌وهفتمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی، بر تداوم مسیر مقاومت، پاسداری از منافع ملی و ایستادگی مقتدرانه در برابر هرگونه تهدید و زیاده‌خواهی تأکید کرد.

در این بیانیه با گرامیداشت یاد و خاطره شهدای انقلاب اسلامی، به‌ویژه شهدای اقدامات تروریستی اخیر که از آن‌ها با عنوان اقدامات «آمریکایی-صهیونیستی» یاد شده، تصریح شده است که جمهوری اسلامی ایران در مسیر تحقق اهداف متعالی خود، با صلابت و اقتدار در برابر نظام سلطه خواهد ایستاد.

متن این بیانیه به شرح زیر است: 

انقلاب شکوهمند و دشمن‌شکن ملت بزرگ، شجاع، قهرمان و بصیر ایران اسلامی به رهبری حضرت امام خمینی (رحمة‌الله‌علیه) که از آن به‌عنوان «پدیده قرن» یاد می‌شود، معجزه‌ای الهی و پرتوی از ایمان، آگاهی و اراده‌ی پولادین مردان و زنانی آزاده بود؛ مردمانی که با الهام از اندیشه ناب و دم مسیحایی حضرت روح‌الله (ره)، از تبار حضرت صدیقه طاهره (سلام‌الله‌علیها)، بساط رژیم دو هزار و ۵۰۰ ساله ستم‌شاهی را فروپاشاندند و استقلال و عزت ملی را برای میهن اسلامی به ارمغان آوردند. این پیروزی بزرگ از همان آغاز، نظام سلطه را با حیرت، خفت و شکستی تاریخی مواجه ساخت.

نظام منحط و وابسته پهلوی که بنا بر خواست اربابان امپریالیستی خود، نقش ژاندارم منطقه را ایفا می‌کرد، با نادیده‌گرفتن منافع ملت ایران به مجری مطامع آمریکا و اروپا بدل شده بود. این رژیم پوسیده، ابزار گسترش استعمار و استثمار غرب محسوب می‌شد و همچون خانه‌ای سست‌پی در برابر اراده مردم مؤمن و بیدار ایران که از ظلم و فساد و جنایات بی‌پایان پهلوی به ستوه آمده بودند، فرو ریخت و نابود شد.

نظام سلطه که با فروپاشی رژیم پهلوی منافع نامشروع خود را از دست رفته می‌دید، از نخستین روز‌های پیروزی انقلاب اسلامی کینه‌توزی و دشمنی با ملت ایران را آغاز کرد. آنان با ترور، ایجاد ناامنی، تحریم، تهدید و جنگ‌افروزی تلاش کردند مسیر انقلاب را سد کنند، اما به برکت رهبری‌های حکیمانه امام راحل (ره) و مقام معظم رهبری (مدظله‌العالی)، و با ایستادگی ملت بصیر ایران، جز خواری، رسوایی و شکست‌های پی‌در‌پی، بهره‌ای نصیبشان نشد.

دشمنان، به‌ویژه آمریکا و رژیم صهیونیستی، هر اندازه فشار‌ها را افزایش دادند، با ایرانی قدرتمندتر و مقاومتر روبه‌رو شدند. اکنون، پس از گذشت چهل و هفت سال از عمر پربرکت انقلاب اسلامی، هر انسان منصف و آزاده‌ای به روشنی می‌بیند که ایران مقتدر و مستقل، با وجود همه دشمنی‌ها و فشارها، توانسته است قله‌های افتخار، پیشرفت و خودباوری را در عرصه‌های علمی، دفاعی، فناوری، اجتماعی و فرهنگی فتح کند.

جمهوری اسلامی ایران بار‌ها نشان داده است که در مسیر تحقق اهداف متعالی و پاسداری از منافع ملی خود، در برابر هر نوع تهدید، توطئه و زیاده‌خواهی، مقتدرانه و با صلابت می‌ایستد و تهدید‌ها را با پاسخی کوبنده‌تر و گسترده‌تر مواجه می‌سازد. ملت ایران، با تکیه بر ایمان الهی و زعامت حکیمانه حضرت امام خامنه‌ای (مدظله‌العالی)، و با اتکا به فرزندان دلیر و نیرو‌های مسلح کارآمد و مردمی خود، در مسیر پیشرفت، عزت و اقتدار ملی هرگز عقب‌نشینی نخواهد کرد و باصلابت، از آرمان‌های بلند انقلاب اسلامی و عزت میهن پاسداری خواهد نمود.

ستاد کل نیرو‌های مسلح، از ملت غیور، مؤمن و وفادار ایران اسلامی دعوت می‌کند تا با حضور شکوهمند و وحدت‌آفرین خود در راهپیمایی سراسری ۲۲ بهمن، بار دیگر حماسه‌ای ماندگار بیافرینند و استکبار جهانی، به‌ویژه آمریکا و رژیم درمانده صهیونیستی را از تداوم توطئه علیه ملت سرافراز ایران مأیوس سازند.


نظرات

آخرین اخبار
لژیونرها چه زمانی به اردوی تیم ملی در ترکیه ملحق می شوند؟
حضور ناتو در تنگه هرمز به دو ماه بعد موکول شد
وزیر رژیم صهیونیستی ترکیه را کشور متخاصم دانست
ناگفته های مخبر از روز حادثه بالگرد شهید رئیسی و نگرانی رهبر انقلاب
وزیر خارجه آمریکا راهی هند می‌شود
محیط‌زیست تهران: منشأ گرد و غبار هنوز مشخص نشده است
سپاه از انفجار کنترل‌شده در محدوده باقرشهر خبر داد
ادعاهای متناقض ونس درباره ایران؛ از تهدید نظامی تا دم زدن از بازآرایی روابط
مترو و اتوبوس تا هفته آینده رایگان است
مترو برا چه کسانی رایگان می‌ماند؟
رئیس الحشد الشعبی با سفیر انگلیس درباره تحولات منطقه گفت‌وگو کرد
صدها زائر ایرانی به‌زودی حج ‌می‌رسند
دیدار و رایزنی غریب‌آبادی و سفیر چین در تهران
مسکو: تمرکز ما بر تحولات خاورمیانه و وضعیت پیرامون تنگه هرمز است
آمریکا یک صرافی ایرانی و 19 کشتی مرتبط با صادرات نفت ایران را تحریم کرد
امارات مدعی پرواز پهپادها از خاک عراق به‌سوی «البراکه» شد
تعیین ضرب‌الاجل یک هفته‌ای برای ایران به‌منظور آمدن پای توافق!
رییس بازرسی سازمان اداری: رضایت‌ مردم از خدمات دستگاه‌های اجرایی نامطلوب است
طرح انتخابات تناسبی مجلس به کارگروه تخصصی کمیسیون امور داخلی ارجاع شد
صادرات چای مجاز شد
جنگ خاورمیانه رونق‌بخش صنعت توریسم در جنوب اروپا و مراکش
حمله حزب‌الله به سکوی گنبد آهنین رژیم صهیونیستی
پوتین وارد پکن شد
تأکید رهبر انقلاب بر نقش افزایش جمعیت در خلق تمدن نوین ایران اسلامی
غریب‌آبادی: ایران برای مقابله با هرگونه تجاوز نظامی آماده و یکپارچه است
حماس گزارش شورای صلح غزه را تحریف واقعیت خواند
نورنما | ربات های کنگ فوکار چینی
روسیه: نیروگاه بوشهر طی هفته‌های آینده به سطح برنامه‌ریزی‌شده بازمی‌گردد
زلزله 4.6 ریشتری نورآباد دلفان در استان لرستان را لرزاند
نورویدیو | چرا پرونده چین به قلب قدرت ایران منتقل شد ؟
آمریکا تحریم‌های جدیدی علیه 12 فرد، 29 نهاد و 19 کشتی مرتبط با ایران اعمال کرد
حضور «رها» با بازی شهاب حسینی در جشنواره «ریندنس» انگلستان
کاپیتان پرتغال به ششمین جام جهانی می‌رسد
کاهش دارایی اوراق خزانه آمریکا در پی شوک انرژی
سینماهای کشور در «روز ملی جمعیت» برای عیالوارها رایگان شد
فردا؛ خنثی‌سازی مهمات عمل‌نکرده جنگ تحمیلی در احمدآباد مستوفی
سناریوی ساختگی در جاده چالوس؛چاقوی سوءظن بر قلب نوعروس
عراق: استفاده از خاک خود علیه امنیت منطقه را برنمی‌تابیم
حزب‌الله: هیچ گروهی در دولت نمی‌تواند تصمیم‌گیری ملی را به انحصار خود درآورد
گزارش اتلتیک از احتمال ممنوعیت پرچم پیش از انقلاب ایران در جام جهانی
آیا علیرضا بیرانوند محروم میشود؟
هادی چوپان با مربی مطرح جهانی در مسیر مسترالمپیا 2026
چرا هوای تهران در شرایط خطرناک قرار گرفت؟
خبرهای جدید معاون اول رئیس جمهور از تبدیل وضعیت نیروهای شرکتی
سه گزینه دشوار ترامپ در قبال ایران چیست؟
جزئیات جلسه شهردار تهران با پزشکیان؛ رسیدگی به آسیب دیدگان جنگ وبازسازی شتاب میگیرد؟
کیفیت هوای تهران در وضعیت قرمز؛ پایتخت در محاصره گرد و خاک
چین ادعای فایننشال تایمز درباره پوتین را رد کرد
باران و کولاک در راه تهران ؛ از سفرهای غیرضروری بپرهیزید
تعویق حمله آمریکا به ایران؛ فریب یا واقعیت؟