×
اقتصادی
شناسه خبر : 274291
تاریخ انتشار : دوشنبه 1404/11/20 ساعت 18:52
پیش‌بینی قیمت دلار فردا سه‌شنبه21بهمن1404/ روند صعودی ادامه خواهد داشت؟

پیش‌بینی قیمت دلار فردا سه‌شنبه21بهمن1404/ روند صعودی ادامه خواهد داشت؟

با توجه به روند ثبت‌شده در روز جاری و مشاهده افزایش هم‌زمان اکثر ارزها، پیش بینی می‌شود که بازار در روز سه‌شنبه 21 بهمن 1404 نیز تحت فشار صعودی باقی بماند.

نورنیوز- گروه اقتصادی:  بازار ارز ایران در روز دوشنبه ۲۰ بهمن ۱۴۰۴ شاهد افزایش عمومی قیمت‌ها در کلیه ارزهای اصلی بود که نشان‌دهنده فشار تقاضا و احتمالاً تشدید انتظارات تورمی در فضای اقتصادی کشور است.

در این روز، نرخ دلار آمریکا در بازار به ۱۶۱,۷۰۰ تومان رسید که افزایشی معادل ۲,۲۰۰ تومان یا ۱.۳۸ درصد نسبت به روز قبل را ثبت کرد. هم‌زمان، ارزهای مهم دیگری مانند یورو با قیمت ۱۹۲,۰۰۰ تومان و رشد ۱.۹۱ درصدی و فرانک سوئیس با نرخ ۲۰۹,۸۰۰ تومان و رشد چشمگیر ۲.۰۴ درصدی، روندی مشابه را تجربه کردند.

این حرکت صعودی تنها محدود به ارزهای اصلی نبود و حتی ارزهای منطقه‌ای مانند دلار هرات و دلار سلیمانیه نیز با افزایش ۱.۳۸ درصدی مواجه شدند که نشان از هم‌جهتی بازارهای موازی دارد. در همین حال، دلار سنگاپور با رشد ۱.۶۱ درصدی به ۱۲۷,۴۶۰ تومان و دلار استرالیا با افزایش ۱.۷۹ درصدی به ۱۱۳,۹۰۰ تومان رسید که بیان‌گر گسترش فشارهای قیمتی به حوزه ارزهای با کاربرد تجاری است.

همچنین، درهم امارات با نرخ ۴۴,۰۰۰ تومان و رشد ۱.۴۱ درصدی و لیر ترکیه با قیمت ۳,۷۸۰ تومان و افزایش ۱.۳۴ درصدی، دیگر نقاط قابل توجه این گزارش هستند. این افزایش هماهنگ در اکثر ارزها می‌تواند نشانی از تشدید نگرانی‌های ارزی در بین معامله‌گران و فعالان اقتصادی باشد که معمولاً در پاسخ به تحولات داخلی و بین‌المللی شکل می‌گیرد.

تحلیل روند بازار ارز امروز دوشنبه ۲۰ بهمن ۱۴۰۴

تحلیل داده‌های امروز حاکی از آن است که بازار ارز ایران تحت تأثیر یک موج خرید گسترده قرار گرفته است. افزایش تقریباً هماهنگ درصدی در اکثر ارزها، از دلار آمریکا تا افغانی و دینار عراق، نشان می‌دهد که عامل محرک اصلی، مسائل کلان اقتصادی داخلی یا درگیری های روانی در بازار است. رشد بالاتر فرانک سوئیس و یورو در مقایسه با دلار آمریکا می‌تواند نشان‌دهنده تمایل سرمایه‌گذاران به پناه‌بردن به ارزهای امن‌تر باشد. از سوی دیگر، افزایش نرخ ارزهای تجاری مانند دلار سنگاپور و دلار کانادا نیز احتمالاً تحت تأثیر انتظارات از هزینه‌های وارداتی و بازتاب‌دهنده نگرانی‌ها از آینده مبادلات خارجی است. این روند صعودی عمومی در شرایطی رخ داده که بازار به نظر می‌رسد نسبت به اخبار و تحولات احتمالی حساسیت بالایی نشان می‌دهد و فضای کلی به سمت احتیاط و افزایش تقاضای احتیاطی متمایل شده است.

پیش بینی قیمت دلار فردا سه شنبه ۲۱ بهمن ۱۴۰۴

با توجه به روند ثبت‌شده در روز جاری و مشاهده افزایش هم‌زمان اکثر ارزها، پیش بینی می‌شود که بازار در روز سه‌شنبه ۲۱ بهمن ۱۴۰۴ نیز تحت فشار صعودی باقی بماند. انتظار می‌رود نرخ دلار آمریکا همچنان در کانال ۱۶۱,۰۰۰ تا ۱۶۳,۰۰۰ تومان نوسان کند و احتمال تست سطوح مقاومتی جدید وجود داشته باشد. ارزهای اروپایی مانند یورو و فرانک سوئیس ممکن است با توجه به رشد بالاتر امروز، در صورت تداوم جو بازار، روند افزایشی خود را با شدت بیشتری ادامه دهند.

در مورد ارزهای منطقه‌ای مانند دلار هرات و سلیمانیه نیز احتمال هم‌جهتی با بازار اصلی و حفظ فاصله قیمتی نزدیک با دلار آمریکا وجود دارد. با این حال، سرعت افزایش قیمت‌ها می‌تواند وابسته به انتشار اخبار جدید اقتصادی یا سیاسی باشد و اگر جو روانی بازار آرام‌تر شود، ممکن است شاهد تثبیت قیمت‌ها در سطوح فعلی باشیم.


صفحه اقتصاد
اخبار مرتبط
پیش‌بینی قیمت دلار فردا چهارشنبه 22 بهمن1404/ احتمال پایداری فشار تقاضا در بازار
سه‌شنبه 1404/11/21 ساعت 22:01
پیش‌بینی قیمت دلار فردا چهارشنبه 22 بهمن1404/ احتمال پایداری فشار تقاضا در بازار
در بازار ارز امروز سه‌شنبه 21 بهمن 1404، شاهد افزایش قیمت اغلب ارزهای مهم نسبت به روز گذشته بوده‌ایم. قیمت دلار آمریکا امروز با 400 تومان افزایش به رقم 162,400 تومان رسیده است که بیانگر رشد 0.25 درصدی است.
قیمت دلار و سایر ارزها امروز سه شنبه 21 بهمن 1404+ جدول
سه‌شنبه 1404/11/21 ساعت 13:09
قیمت دلار و سایر ارزها امروز سه شنبه 21 بهمن 1404+ جدول
قیمت دلار امروز با بازگشایی در کانال 161 هزار تومان همراه شد و تحت تأثیر تعطیلی‌ها و چشم‌انداز مذاکرات ایران و آمریکا، روند افزایشی خود را ادامه داد.
قیمت دلار و سایر ارزها امروز دوشنبه 20 بهمن1404+ جدول
دوشنبه 1404/11/20 ساعت 13:05
قیمت دلار و سایر ارزها امروز دوشنبه 20 بهمن1404+ جدول
دلار در روندی افزایشی بازگشایی شد؛ تعطیلات، رشد تقاضا و نگرانی از روند مذاکرات با مداخله رژیم صهیونیستی از دلایل جهش دوباره اعلام شده است.
طلای جهانی با اهرم تضعیف دلار افزایش یافت
دوشنبه 1404/11/20 ساعت 11:36
طلای جهانی با اهرم تضعیف دلار افزایش یافت
قیمت طلا در بازارهای جهانی روز شنبه 20 بهمن تحت تاثیر کاهش ارزش دلار آمریکا افزایش یافت و از مرز 5 هزار دلار در هر اونس عبور کرد.
یک پیش‌بینی مهم از قیمت دلار فردا 20بهمن1404
یکشنبه 1404/11/19 ساعت 19:29
یک پیش‌بینی مهم از قیمت دلار فردا 20بهمن1404
پیش بینی روند بازار ارز برای فردا، دوشنبه 20 بهمن 1404، نیازمند توجه به تداوم یا تغییر در محرک‌های امروز است. با توجه به اینکه افزایش قیمت‌های امروز بدون انتشار خبر یا شوک خاص داخلی و با یک روند آرام و تقریباً یکنواخت رخ داده است، احتمال تداوم این روند در کوتاه‌مدت وجود دارد.
نظرات

آخرین اخبار
پایان انتظار 22 ساله؛ آرسنال قهرمان لیگ برتر شد + فیلم جشن قهرمانی
بلینکن: توان موشکی و هسته‌ای ایران با جنگ از بین نمی‌برد
دیدار پوتین و شی در پکن؛ تاکید بر صلح در خاورمیانه
چرا خون‌دماغ می‌شویم ؟
اقتصادنگار | افزایش مبلغ کالابرگ بر سر یک دوراهی
سنای آمریکا به محدودسازی اختیارات جنگی ترامپ علیه ایران رأی داد
چرا کنسولگری اسرائیل در استانبول تعطیل می شود؟
آیا سفر پوتین به پکن آغاز آرایش جدید قدرت‌هاست؟
عراقچی: بازگشت به میدان جنگ شگفتی‌های بیشتری دارد
ترافیک سنگین تهران و بارش باران در جاده‌های شمالی
ادعای تازه ترامپ : جنگ با ایران به‌زودی تمام می‌شود
برنامه مسابقات ورزشی امروز 30 اردیبهشت 1405+ جدول پخش
همه کشتی‌های ناوگان جهانی صمود توسط اسرائیل توقیف شدند
قاتل الهه حسین‌نژاد به دار مجازات آویخته شد + جزئیات جنایت
زاخارووا: تهدید به حملات مجدد علیه ایران وحشتناک است
آغاز آزمایشی حرکت قطار مشهد- سنندج از 6 خرداد
کاهش چشمگیر طلاق در فارس
اردوغان: تنگه هرمز باید در اسرع وقت بازگشایی شود
امضای حدود 40 سند همکاری میان روسیه و چین
از ابتدای سال 10 نوزاد خارجی در رویان متولد شدند
رشد سه برابری اعتبارات مدارس عشایری
توقف الطلبه منصوریان مقابل الکرما در لیگ عراق
هوش مصنوعی به کمک بیماران حرکتی آمد
تاکید معاون وزیر راه بر عزمی جدی برای بازسازی و ارتقای زیرساخت‌های صنعت هوانوردی
گفت وگوی وزیر خارجه آمریکا با دبیرکل سازمان ملل درباره تنگه هرمز
بقائی: سابقه بدعهدی آمریکا در قبال ایران، بیش از 73 سال است
نیروی هوایی در جنگ علیه ایران 42 هواگرد را از دست داده است
هلاکت معاون فرمانده گروهان اسرائیلی در جنوب لبنان
ابهام در روایت آمریکا از سقوط هواپیمای سوخت‌رسان بر فراز عراق
نشست مشترک وزارت خارجه و راه برای رفع موانع تجارت و ترانزیت منطقه‌ای
حکم پرونده پژمان جمشیدی صادر شد
سازمان ملل: 206 حادثه نقض آتش‌بس در جنوب لبنان
توکلی: تنها راه شکست دشمن دعاست
قاهره: راه‌حل نظامی درباره ایران وجود ندارد
شکایت پرسپولیس از سرمربی استقلال
بختیاری‌زاده: چرا روی کریم باقری زوم نکردند؟
یک الگوی چهاربخشی در پنج بار عقب‌نشینی
لژیونرها چه زمانی به اردوی تیم ملی در ترکیه ملحق می شوند؟
حضور ناتو در تنگه هرمز به دو ماه بعد موکول شد
وزیر رژیم صهیونیستی ترکیه را کشور متخاصم دانست
ناگفته های مخبر از روز حادثه بالگرد شهید رئیسی و نگرانی رهبر انقلاب
وزیر خارجه آمریکا راهی هند می‌شود
محیط‌زیست تهران: منشأ گرد و غبار هنوز مشخص نشده است
سپاه از انفجار کنترل‌شده در محدوده باقرشهر خبر داد
ادعاهای متناقض ونس درباره ایران؛ از تهدید نظامی تا دم زدن از بازآرایی روابط
مترو و اتوبوس تا هفته آینده رایگان است
مترو برا چه کسانی رایگان می‌ماند؟
رئیس الحشد الشعبی با سفیر انگلیس درباره تحولات منطقه گفت‌وگو کرد
صدها زائر ایرانی به‌زودی حج ‌می‌رسند
دیدار و رایزنی غریب‌آبادی و سفیر چین در تهران