×
اقتصادی
شناسه خبر : 274228
تاریخ انتشار : دوشنبه 1404/11/20 ساعت 15:51
مرحله جدید فروش خودروهای وارداتی آغاز شد

مرحله جدید فروش خودروهای وارداتی آغاز شد

دور جدید فروش شش خودروی وارداتی از شنبه 25 بهمن آغاز می‌شود و متقاضیان می‌توانند با افتتاح حساب وکالتی نسبت به ثبت‌نام اقدام کنند.

نورنیوز-گروه اقتصادی: سامانه یکپارچه خودروهای وارداتی اعلام کرد: متقاضیان می‌توانند که از روز شنبه مورخ ۱۴۰۴.۱۱.۲۵ لغایت ساعت ۲۳:۵۹ روز دوشنبه مورخ ۱۴۰۴.۱۱.۲۷ یکی از حساب های خود را نزد شعب بانک های واجد شرایط اعلامی در سامانه salecars.ir، به نام «خودرو وارداتی» وکالتی و مبلغ ۵۰۰ میلیون تومان مسدود نمایند.

بدیهی است متقاضیانی که با عناوینی غیر از عنوان مذکور اقدام به وکالتی نمودن حساب می‌نمایند، امکان ثبت نام نخواهند داشت و سامانه هیچگونه مسئولیتی در خصوص موضوع مذکور ندارد.

شایان ذکر است پس از وکالتی کردن حساب (۲۴ ساعت پس از ثبت درخواست در بانک مربوطه) لغایت روز سه شنبه مورخ ۱۴۰۴/۱۱/۲۸، امکان ورود به سامانه و انتخاب دو اولویت برای متقاضیان به نشانی salecars.ir فراهم خواهد شد.

مشخصات خودرو های عرضه شده در سامانه یکپارچه

1
 

اطلاعات تکمیلی

۱. شرکت‌های عرضه‌کننده موظف‌اند در کلیه فروش‌ها، ضوابط و روش‌های ذیل ماده ۴ آیین‌نامه اجرایی قانون حمایت از مصرف‌کنندگان خودرو را رعایت کرده و بر اساس برنامه‌ریزی‌ها و اقدامات انجام‌شده جهت ترخیص خودروها، نسبت به انعقاد قرارداد با خریداران اقدام نمایند.

۲. مفاد قراردادهای منعقده باید کاملاً منطبق با آیین نامه اجرایی قانون حمایت از مصرف‌کنندگان و تولیدکنندگان خودرو و سایر دستورالعمل‌های قانونی مرتبط بوده و هرگونه درج بند خارج از چارچوب یا اخذ وجه اضافه یا تعهد تحویل خارج از مهلت قانونی، موجب مسئولیت حقوقی و قانونی شرکت عرضه‌کننده است.

۳. متقاضیان باید پیش از هرگونه پرداخت وجه یا امضای قرارداد، تمامی اطلاعیه‌ها، شرایط عمومی و اختصاصی و سایر اسناد مرتبط را کامل مطالعه کنند. پرداخت وجه یا امضای قرارداد، به منزله قبول کامل شرایط است و ادعای عدم آگاهی پذیرفته نخواهد بود.

۴. این اطلاعیه مطابق با مجوزهای شماره ۷١۵۳۹١۷ و ۷۱۲۷۵۷۲ وزارت صنعت، معدن و تجارت تدوین شده است. شایان ذکر است قیمت های قطعی اعلامی از سوی شرکت‌های واردکننده مطابق با مصوبه هیات محترم وزیران و تصمیمات متخذه از سوی ناظران و سیاست گذاران حوزه خودرو بوده و نظارت های پسینه توسط سازمان های ذیربط مطابق قانون انجام خواهد شد.

۵. مسئولیت قانونی هرگونه تخطی از قوانین بالادستی برعهده شرکت‌های واردکننده خودرو بوده و سامانه عرضه خودروهای وارداتی مسئولیتی در این حوزه ندارد. شایان ذکر است سکوی عرضه خودروهای وارداتی صرفا محل نمایش اطلاعات خودروهای دارای مجوز عرضه در بند شماره ۴ بوده و این سکو هیچگونه مسئولیتی در خصوص قیمت خودروهای ارائه شده ندارد.

۶. کاربرانی که نسبت به وکالتی‌سازی حساب بانکی خود اقدام نموده‌اند، می‌توانند صرفاً با شماره تلفن همراه ثبت‌شده در پایگاه اطلاعاتی بانک، به سامانه ورود نمایند، لازم به توضیح است که به‌منظور حفظ یکپارچگی اطلاعات و جلوگیری از بروز مغایرت و تخلف، امکان ورود با شماره تلفن همراهی خارج از اطلاعات دریافتی از بانک وجود نخواهد داشت. چنانچه متقاضی به شماره همراه ثبت‌شده در بانک دسترسی نداشته و یا تمایل به ورود به سامانه با شماره همراه دیگری که به نام ایشان است دارد، ضروری است ابتدا به شعب بانک عامل مراجعه کرده و نسبت به اصلاح یا به‌روزرسانی اطلاعات تماس خود اقدام فرماید، بدیهی است بانک پس از ثبت تغییرات، اطلاعات جدید را در بازه زمانی تقریبی ۲۴ ساعت به سامانه ارسال خواهد کرد و سامانه هیچگونه مسئولیتی در خصوص ثبت اطلاعات نادرست توسط متقاضیان در بانک ندارد.


اخبار مرتبط
آغاز ثبت‌نام خودروهای وارداتی از 25 بهمن+جزئیات
پنج‌شنبه 1404/11/23 ساعت 17:49
آغاز ثبت‌نام خودروهای وارداتی از 25 بهمن+جزئیات
دور تازه عرضه خودروهای وارداتی از 25 بهمن آغاز می‌شود و متقاضیان برای ثبت‌نام باید 500 میلیون تومان در حساب وکالتی مسدود کرده و از طریق سامانه مربوط اقدام کنند.
ثبت‌نام جدید خودروهای وارداتی بدون حساب وکالتی آغاز شد + نحوه ثبت نام و جدول نوع خودروها
یکشنبه 1404/11/05 ساعت 11:20
ثبت‌نام جدید خودروهای وارداتی بدون حساب وکالتی آغاز شد + نحوه ثبت نام و جدول نوع خودروها
سامانه جامع عرضه خودروهای وارداتی از آغاز دور جدید ثبت‌نام برای خرید چهار خودرو خبر داد. متقاضیان از 5 تا 7 بهمن می‌توانند بدون نیاز به افتتاح حساب وکالتی و بلوکه‌کردن 500 میلیون تومان، با ورود به سامانه، دو اولویت انتخاب کنند. رعایت دقیق مفاد قرارداد و مطالعه شرایط پیش از پرداخت، الزامی اعلام شده است.
تصویب حقوق ورودی 4 درصد برای خودروهای وارداتی
چهارشنبه 1404/11/01 ساعت 15:47
تصمیم جدید کمیسیون تلفیق:
تصویب حقوق ورودی 4 درصد برای خودروهای وارداتی
سخنگوی کمیسیون تلفیق لایحه بودجه سال 1405 از تصویب حقوق ورودی 4 درصد برای خودروهای وارداتی در سال آینده خبر داد و بر لزوم تسهیل واردات خودروهای کم مصرف و سوخت پاک تأکید کرد.
آغاز دور جدید عرضه خودروهای وارداتی +جزییات وکالتی کردن حساب
سه‌شنبه 1404/09/25 ساعت 10:25
آغاز دور جدید عرضه خودروهای وارداتی +جزییات وکالتی کردن حساب
سامانه تخصیص خودروهای وارداتی از امروز 25 آذر با عرضه چهار مدل خودروی خارجی آغاز شد و متقاضیان تا 30 آذرماه فرصت دارند اقدام کنند.
نظرات

آخرین اخبار
کانادا خشونت‌های صهیونیست‌ها در کرانه باختری را محکوم کرد
مراسم یادبود اکبر عبدی؛ از اشک هنرمندان تا عصبانیت از سلفی‌بگیران + تصاویر
فعالیت تمامی مدارس به صورت حضوری خواهد بود
هدایت پیکان به الهامی سپرده شد
هلاکت عامل تروریستی در شهرستان بوکان
زیدان برای عشق به فرانسه آمد، نه پول
تعیین ضرب‌الاجل تا بیست‌وسوم صفر
تامین اجتماعی به 48 میلیون بیمه‌شده خدمات می‌دهد
خوراکی‌ها؛ رکورددار خالی کردن جیب مردم
افشاگری «ریتر» از دلایل دوری ترامپ از دروازه‌های جهنم
مجلس اعلای اسلامی عراق: هدف از تجاوز به کشور ما، ایجاد بی ثباتی است
رضایت زائران از «مرز خسروی»
نورنما | فقط با آب می تونیم از زوارش پذیرایی کنیم ...
سید عمار حکیم حمله آمریکا و عربستان به عراق را محکوم کرد
بهبود معیشت مردم در فهرست ضروریات اساسی دولت
حمله AFC به پیشنهاد جنجالی فیفا
پیشنهاد جبران قطعی برق صنایع با تعطیلی هفتگی؛ کارگران چه می‌گویند؟
پیشروی ارتش روسیه در اوکراین
سرایا اولیاء الدم خواستار قطع روابط عراق با عربستان پس از حملات اخیر شد
ماجرای بسته اضطراری زمستانی ترامپ برای اوکراین
ذخیره خون کشور در دوران جنگ به 10 روز رسید؛ مشارکت مردم ناجی بیماران شد
حکمت اشراق و راز ماندگاری هویت ایرانی
بهره‌برداری از مسیر راه‌آهن چابهار ـ زاهدان تا پاییز انجام می شود
خبر مهم برای بازار خودرو؛ واردات 70 تا 75 هزار خودرو در دستور کار دولت
آخرین وضعیت ارتباطات در مرز مهران؛ اینترنت رایگان برای زائران اربعین
آخرین آمار اربعین 1405؛ کاهش 85 درصدی جان‌باختگان تصادفات زائران
شرط استقلال برای حفظ آسانی؛ حذف بند فسخ از قرارداد
دستگیری عضو سابق ارتش رژیم صهیونیستی به اتهام همکاری با ایران
وداع تلخ با پیراهن زرد؛ نیمار از تیم ملی برزیل خداحافظی کرد
محکومیت حملات آمریکا و عربستان به مواضع حشدالشعبی توسط رئیس پارلمان عراق
ریاست جمهوری عراق: حمله به مقرهای حشدالشعبی غیرقابل قبول است
اعلان قرمز روسیه علیه پاول دورف
بازسازی پل B1 کرج؛ زمان افتتاح و بهره برداری اعلام شد
ترامپ: حمله ایران غافلگیرمان کرد؛ فقط چند دقیقه فرصت واکنش داشتیم
جزئیات برنامه جدید استانداری قم برای کاهش مصرف انرژی در ادارات
آخرین تغییرات وثیقه خروج از کشور برای دانشجویان
هشدار سیل در پاکستان؛ صدها زخمی و خسارت به 800 خانه بر اثر بارندگی
تصمیم جدید اوپک‌پلاس با کاهش ذخایر نفت خام آمریکا
هشدار امنیتی جدید آمریکا؛ شهروندان آمریکایی از سفر به عراق منع شدند
ایران حملات آمریکا و عربستان به عراق را به‌شدت محکوم کرد
ضربه اطلاعاتی به گروهک‌های تروریستی تکفیری؛ 4 تیم عملیاتی پیش از اقدام بازداشت شدند
بازگشت کاپیتان سابق پرسپولیس به فولاد خوزستان
پیکر شهید خلبان مجید کاظمی به وطن بازگشت ؛ روایت ارتش از عملیات سوخو 24
آیا نتانیاهو از واشنگتن دست خالی برگشت؟
جدول و لینک ساعت قطعی برق استانها فردا پنج شنبه 8 مرداد اعلام شد
هشدار هواشناسی تهران؛ وزش باد شدید در نیمه جنوبی و غربی استان
مدیریت مصرف انرژی شرط تداوم تولید کشور است؛ دولت با اخلالگران برخورد می‌کند
نورنما | بزرگداشت زنده‌یاد اکبر عبدی در جشن «نفس»
وام 20 میلیون تومانی اربعین بازنشستگان کشوری آغاز شد؛ شرایط و نحوه ثبت‌نام
حمله به عراق؛ مقدمه تقابل بزرگ‌تر یا پرده آخر بحران؟