×
اجتماعی
شناسه خبر : 274217
تاریخ انتشار : دوشنبه 1404/11/20 ساعت 15:00
جزئیات عیدی 10 میلیونی برای بازنشستگان ، تأمین اجتماعی چشم‌انتظار تصمیم نهایی

جزئیات عیدی 10 میلیونی برای بازنشستگان ، تأمین اجتماعی چشم‌انتظار تصمیم نهایی

با اعلام رقم 10 میلیون تومانی عیدی از سوی هیئت دولت، بازنشستگان تأمین اجتماعی نیز چشم‌انتظار اجرای این مصوبه هستند. فعالان و نمایندگان بازنشستگان تأکید دارند عیدی باید به‌صورت یکسان و بدون تبعیض، شامل همه مستمری‌بگیران شود.

نورنیوز- گروه اجتماعی: با اعلام رقم ۱۰ میلیون تومانی عیدی کارکنان و بازنشستگان دولت، بحث درباره شمول این رقم برای بازنشستگان تأمین اجتماعی نیز دوباره داغ شده است. حسن ایزدان، بازرس کانون بازنشستگان تأمین اجتماعی تهران، با اشاره به مصوبه هیئت دولت گفت: «علی‌القاعده این رقم باید به بازنشستگان تأمین اجتماعی هم تعلق بگیرد.»
به گفته ایزدان، بر اساس آخرین اظهارات رسمی، عیدی امسال ۱۰ میلیون تومان تعیین شده و انتظار می‌رود سازمان تأمین اجتماعی نیز همین رقم را برای بازنشستگان خود اعمال کند. او درباره زمان پرداخت عیدی افزود: «مدیرعامل سازمان تأمین اجتماعی پیش‌تر وعده داده بود که عیدی بازنشستگان در نیمه دوم بهمن‌ماه پرداخت شود و امیدواریم به این وعده عمل شود.»
این در حالی است که پیش از این، در پیش‌نویس تصویب‌نامه هیئت وزیران، رقم عیدی بین ۴.۵ تا ۵.۵ میلیون تومان پیشنهاد شده بود که با احتساب حق همسر و حق فرزند، در نهایت به ۱۰ میلیون تومان افزایش یافت؛ رقمی که اکنون مطالبه اصلی بازنشستگان تأمین اجتماعی است.
در همین زمینه، حسن صادقی، رئیس اتحادیه پیشکسوتان جامعه کارگری و عضو هیئت‌مدیره کانون بازنشستگان تأمین اجتماعی تهران نیز تأکید کرد: «عیدی بازنشستگان تأمین اجتماعی امسال دیگر ۵ میلیون تومان نیست و مانند بازنشستگان دولت به ۱۰ میلیون تومان می‌رسد.»
او با اشاره به شیوه محاسبه عیدی گفت: «بازنشستگانی که ۳۰ روز کامل حقوق دریافت می‌کنند، بدون توجه به میزان مستمری، مشمول دریافت کامل عیدی خواهند بود، اما بازنشستگان با سابقه‌های کمتر ممکن است بر اساس فرمول تأمین اجتماعی عیدی کمتری دریافت کنند.»
صادقی با انتقاد از این تفاوت‌ها افزود: «ما معتقدیم حتی بازنشستگان زیر حداقل‌بگیر هم باید از عیدی ۱۰ میلیون تومانی بهره‌مند شوند. این مبلغ می‌تواند هرچند اندک، مرهمی بر مشکلات معیشتی آنان باشد.»
به گفته فعالان کارگری، نیازی به مذاکرات پیچیده برای پرداخت عیدی یکسان وجود ندارد و انتظار می‌رود مدیرعامل سازمان تأمین اجتماعی با تعامل مؤثر، زمینه پرداخت عیدی ۱۰ میلیون تومانی به همه بازنشستگان را فراهم کند.


اخبار مرتبط
واریز عیدی 10 میلیون تومانی  بازنشستگان کشوری آغاز شد
پنج‌شنبه 1404/11/30 ساعت 17:19
واریز عیدی 10 میلیون تومانی بازنشستگان کشوری آغاز شد
درحالی که بازنشستگان صندوق بازنشستگی کشوری نگران دریافت عیدی 10میلیون تومانی خود بودند، این پرداخت، آغاز شده است.
نگرانی بازنشستگان از عمق فاصله دریافتی با کارگران در 1405
شنبه 1404/11/25 ساعت 14:51
نگرانی بازنشستگان از عمق فاصله دریافتی با کارگران در 1405
رئیس کانون عالی بازنشستگان تأمین اجتماعی هشدار داد اگر افزایش حقوق کارگران بیشتر بر مزایا تمرکز کند، قدرت خرید بازنشستگان کاهش و فاصله درآمدی افزایش خواهد یافت.
عیدی بازنشستگان تأمین اجتماعی 10 میلیون تومان شد + زمان واریز
سه‌شنبه 1404/11/21 ساعت 14:17
عیدی بازنشستگان تأمین اجتماعی 10 میلیون تومان شد + زمان واریز
رئیس کانون عالی بازنشستگان کشور اعلام کرد عیدی بازنشستگان تأمین اجتماعی در سطح عیدی کارکنان دولت و به مبلغ 10 میلیون تومان پرداخت می‌شود. وی گفت تأمین منابع این پرداخت نیازمند همکاری دولت است و تلاش می‌شود این مبلغ هرچه سریع‌تر به دست بازنشستگان برسد.
جزئیات افزایش عیدی کارکنان به 10 میلیون تومان+ زمان واریز
دوشنبه 1404/11/20 ساعت 12:18
جزئیات افزایش عیدی کارکنان به 10 میلیون تومان+ زمان واریز
دولت با تصویب هیأت وزیران، عیدی کارکنان و بازنشستگان 1405 را به 10 میلیون تومان افزایش داد و حداقل عیدی کارگران به 20 میلیون تومان رسید. واریز عیدی کارکنان همزمان با حقوق بهمن و عیدی بازنشستگان و کارگران در بازه 15 تا 27 اسفند انجام خواهد شد.
نظرات

آخرین اخبار
ذخایر راهبردی کالاهای اساسی در سطح بی‌سابقه
دلنوشته قالیباف برای رهبر شهید
جهش 24 درصدی قیمت انرژی در سال جاری
چارلز سوم: پیوند آمریکا و بریتانیا ناگسستنی است
رحمانی فضلی: ایران تسلیم خواسته‌های غیرقانونی نمی‌شود
پوتین درباره پیامدهای حمله پهپادی به پالایشگاه توآپس هشدار داد
مهار فشارهای تورمی در اولویت کار ملونی
دیدارهای دوستانه تیم ملی فوتبال لغو شد
حزب‌الله: مذاکرات مستقیم با اسرائیل به نفع مردم نیست
واکنش ترامپ به اظهارات مرتس درباره ایران: «او نمی‌داند چه می‌گوید»
ترکیه خواستار تضمین ادامه مذاکرات اسلام‌آباد شد
کریستی: ویتکاف و کوشنر به درد مذاکره با ایران نمی خورند
طرح مجدد دموکرات‌ها در سنا برای مهار جنگ ‌افروزی ترامپ علیه ایران
پدافند سفارت آمریکا در بغداد در پی رصد پهپاد فعال شد
خدمت اجباری سربازی، حریدی‌ها را باز به‌خیابان‌های تل‌آویو کشاند
ادعای مأمور سابق سی‌آی‌ای درباره ساختگی بودن سوءقصد به ترامپ
سقوط کم‌سابقه ذخایر گاز اروپا
هشدار سازمان ملل: وضعیت غزه و کرانه باختری در حال وخامت است
نورویدئو | محاصره ای که قبل از ایران جهان را هدف می گیرد !
ادعای مقام‌های غربی درباره همکاری روسیه در جنگ اخیر به ایران
توییت عراقچی نفت آمریکا را 3 رقمی کرد
اعلام تحریم‌های خصمانه جدید آمریکا علیه ایران
راه‌اندازی مسیرهای جدید ترانزیتی برای تجارت
توضیحات وزارت بهداشت درخصوص افزایش قیمت دارو
خبرنگار سی‌بی‌اس: ایران در وضعیت فروپاشی نیست
سرعت وزش باد در تهران به 90 کیلومتر بر ساعت رسید/6 نفر راهی بیمارستان شدند
تخفیف 30 درصدی در انتظار مشترکان کم مصرف برق
برقراری پرواز مستقیم تهران- شانگهای
روایت خبرنگاران خارجی از تنگه هرمز
حماس: دشمن به گسترش خط زرد به سمت غرب ادامه می‌دهد
اصلاح قانون حمل سلاح به زودی به صحن مجلس می‌رود
رئیسی: اجرای طرح پزشک خانواده وارد فاز سوم شد
دانشگاه شریف بازگشایی می‌شود
افسر بازنشسته آمریکایی: فروپاشی ایران توهم ترامپ است
صدها مقام و نظامی آمریکایی هدف حملات سایبری ایران
سناتور دموکرات: نحوه رهبری هگست خیانت پشت خیانت است
ازسرگیری پروازهای روسیه و چین به ایران پس از 2 ماه
وزارت بهداشت لبنان: شمار زخمی‌های حملات اخیر به 7863 نفر رسید
ترامپ: آمریکایی‌ها هیچ دوست نزدیک‌تری از بریتانیایی‌ها ندارند
پولیتیکو: ناتو در برابر ایران و روسیه آسیب‌پذیر است
برگزاری حضوری کلاس‌ها در دانشگاه‌های دور از مناطق درگیر
انتشار فایل صوتی سفیر بریتانیا جنجالی شد
اختیار اعلام فهرست گروه‌های تروریستی به شعام واگذار شد + تصویر
تحریم و فشار نظامی نتوانسته ایران را به فروپاشی اقتصادی بکشاند
رکوردزنی نیروگاه بیستون در فروردین
ایران: مسئولیت هرگونه اختلال در تنگه هرمز متوجه ایالات متحده است
اژه ای: آغوش وطن به روی میهن‌دوستان باز است
طوفان هم تمرین ملی‌پوشان فوتبال را تعطیل نکرد
چهار نفر از اعضای گروهک‌های تجزیه‌طلب دستگیر شدند
خسارت چند میلیارد دلاری به پایگاه‌های آمریکا