×
بین الملل
شناسه خبر : 274158
تاریخ انتشار : دوشنبه 1404/11/20 ساعت 10:39
ترامپ: ایران کشوری سرسخت است

ترامپ: ایران کشوری سرسخت است

ترامپ در گفت‌وگو با شبکه خبری آمریکا، ضمن تمجید از قدرت نظامی کشورش، ایران را کشوری «سرسخت» توصیف کرد.

نورنیوز-گروه بین الملل: «دونالد ترامپ» رئیس‌جمهور آمریکا در مصاحبه با شبکه خبری ان.بی.سی، در پی سخنان تحریک‌آمیزش و مداخله در امور داخلی ایران و دادن وعده‌هایی به اغتشاشگران، مدعی شد: «خب، ما از آنها حمایت کردیم! ببینید، ایران الان به خاطر ما آشفته است. ما وارد شدیم، ما سلاح‌های هسته‌ای آنها را از بین بردیم.»

ترامپ که به دستورکار «صلح از طریق زور» وابسته است و به تنش‌آفرینی در منطقه می‌پردازد، بار دیگر با اشاره به حملات متجاوزانه علیه تاسیسات هسته‌ای ایران در ژوئن مدعی شد: «ما خواهان صلح در خاورمیانه هستیم. اگر من سلاح هسته‌ای آنها را از بین نمی‌بردم، به آن فکر کنید، اگر ما آن سلاح هسته‌ای را از بین نمی‌بردیم، در خاورمیانه صلح نداشتیم، زیرا کشورهای عربی هرگز نمی‌توانستند این کار را انجام دهند. آنها از ایران بسیار بسیار می‌ترسیدند.»

رئیس‌جمهور آمریکا همچنین با اشاره به همسایگان ایران در اظهاراتی واهی ادامه داد: «آنها دیگر از ایران نمی‌ترسند. ما آنها را نابود کردیم. آن بمب‌افکن‌های زیبای بی-۲. یکی از آنها همین جاست، آن مدل کوچک زیبا، آن بمب‌افکن‌های زیبای بی-۲ منظورم است که به آنجا رفتند و هدف خود را نابود کردند. اگر این کار نمی‌شد، آنها ظرف یک ماه سلاح اتمی داشتند. این یک تهدید بزرگ بود. آنها به هر حال نمی‌توانند اکنون دیگر سلاح اتمی داشته باشند.»

ترامپ در ادامه صحبت‌هایش اذعان کرد که ایران کشوری سرسخت است.

رئیس جمهور آمریکا در ادامه صحبت‌هایش با شبکه خبری ان.بی.سی گفت که سال ۲۰۲۶، سال بهتری است: «می‌دانید ما صدها میلیارد دلار صرف این کشور کردیم. در واقع تریلیون‌ها دلار هزینه شده است. ۱۸ تریلیون دلار در کشور صرف کرده‌ایم. کارخانجات و شرکت‌ها و هزاران شغل در سراسر کشور ایجاد کرده‌ایم. هیچ‌کس تاکنون شاهد چنین چیزی نبوده است. من با «شی جین‌پینگ» رئیس جمهور چین صحبت کردم. ما درباره موضوعات مختلفی صحبت کردیم. به ویژه درباره اقتصاد صحبت کردیم.

شی جین پینگ اواخر ۲۰۲۶ به آمریکا می‌رود

وی افزود: «اقتصاد، رابطه بین چین و آمریکاست. در آوریل به چین می‌روم و رئیس جمهور چین هم اواخر سال ۲۰۲۶ به آمریکا می‌آید. او به کاخ سفید می‌آید. ما روابط خیلی خوبی داریم. می‌دانید مهم است که ما یک رابطه خوب با هم داریم. دو کشور خیلی قدرتمند در جهان هستیم. ما درباره تعرفه‌های گمرکی هم یک ساعت صحبت کردیم.»

ترامپ در ادامه افزود: «چینی‌ها دارند تعرفه‌های زیادی می‌پردازند. در گذشته اینطور نبود. من کسی هستم که تعرفه‌ها را بر چین وضع کردم. کشور ما صدها میلیارد دلار، در واقع تریلیون‌ها دلار، از طریق تعرفه‌ها به دست آورده است.»

ما از همه جلوتریم

وی همچنین درباره هوش مصنوعی نیز گفت: «هوش مصنوعی یک توافق بزرگ است. هوش مصنوعی شاید یکی از بزرگترین مسائل است بزرگتر از اینترنت و بزرگتر از هر چیز دیگری است. ما با اختلاف زیادی از چین جلوتر هستیم. ما از همه جلوتریم.»

رئیس جمهور آمریکا در بخش دیگری از صحبت‌هایش این سوال را مطرح کرد که آیا فکر می‌کنید چین تلاش می‌کند تا در انتخابات ایالات متحده تاثیر بگذارد یا نه و سپس مصاحبه‌کننده گفت: ما می‌دانیم دولت‌های خارجی تلاش دارند تا بر خیلی چیزها در این کشور تاثیر بگذارند اما ترامپ گفت: «بیایید این سوال را مطرح کنیم که اگر چین یا هر کشور دیگری در انتخابات ما دخالت داشته باشند، او را هم وارد ماجرا می‌کند. همه می‌دانند که روسیه، آنها درباره روسیه صحبت کردند، اما معلوم شد که یک فریب بوده است. این هانتر بایدن بود. این روسیه نبود. ببینید، ما باید انتخابات صادقانه‌ای داشته باشیم.»


نظرات

آخرین اخبار
گفت و گوی وزرای امور خارجه ایران و سنگاپور
آمریکایی‌ها معتقدند ترامپ اهداف جنگ با ایران را روشن نکرده است
توصیه مصباحی‌مقدم به پزشکیان درباره کالابرگ
وزیر صهیونیست از طرحی برای الحاق مناطق استراتژیک در کرانه باختری خبر داد
سرمایه‌گذاری 23 میلیارد یورویی مکرون در آفریقا
حمایت مدیریت شهری تهران از تاکسی‌های آسیب‌دیده در جنگ
افزایش سرعت گوشی اندرویدی در 10 دقیقه
انصارالله: تعلل عربستان در تحقق صلح ، صنعاء را به گزینه‌های دیگر سوق می دهد
پارلمان رژیم صهیونیستی با صدور حکم اعدام نیروهای حماس موافقت کرد
ترامپ: مشتاق سفر به چین هستم
درگیری نیروهای ناشناس در کربلا
وال استریت ژورنال: امارات حملاتی مخفیانه علیه ایران انجام داد
اسپانیا، ایرلند و اسلوونی به‌دلیل حضور اسرائیل «یوروویژن» را تحریم کردند
درمان جدید سرطان با الهام از باکتری‌های درون تومور
پارلمان رژیم صهیونیستی قانون محاکمه نیروهای ویژه حماس را تصویب کرد
«فیروزه» به یاد کودکان میناب
سفارت ایران در وین: یاد می گیرید با ایرانیان با احترام صحبت کنید
امارات؛ «نوک پیکان» پروژه آمریکایی - صهیونیستی در نبرد ژئوپلیتیکی تنگه‌ها
تایمز: وزیر کشور انگلیس از استارمر خواسته است به استعفا فکر کند
استاندار تهران: با حمل‌ونقل ریلی هزینه کالاها کاهش می‌یابد
قالیباف: راه دیگری جز پذیرش حقوق مردم ایران وجود ندارد
غریب آبادی: هر متنی درباره تنگه هرمز بدون رعایت حقوق مشروع ایران محکوم به شکست است
وزیر فرهنگ لبنان: ابتکار دیپلماتیک پاکستان شامل توقف درگیری‌ها در لبنان می‌شود
تکذیب خروج مواد غنی‌شده از کشور از سوی منبع آگاه
تنها چینی‌ها از تنگه هرمز گذشتند
اقدام خصمانه جدید ایالات متحده علیه ایران/هدف قرار دادن شبکه‌های صادرات نفت ایران به چین
مقررات جدید بیمه ای بانک مرکزی برای واردات
حمایت مجدد چین از مواضع ایران و محکومیت فشارهای اقتصادی ایالات متحده
دیدار معاون وزیر خارجه نروژ با غریب‌آبادی
انتقاد مقام اسرائیلی از تبدیل فرودگاه بن‌گوریون به پایگاه نظامی آمریکا
شکاف عمیق میان کی‌یف و واشنگتن با «جدایی» زلنسکی و ترامپ
پیوستن معاونان وزرا به جبهه مخالفان کی‌یر استارمر
صعود هانسی فلیک به تالار مشاهیر نیوکمپ
موافقت مشروط وزارت جهاد کشاورزی با صادرات مرغ حذفی
ادعای آکسیوس درباره بررسی گزینه‌های نظامی علیه ایران
قالیباف: برای تمام گزینه‌ها آماده‌ایم؛ شگفت‌زده می‌شوید
اعدام عامل نفوذی در پروژه‌های ماهواره‌ای
شیخ نعیم قاسم خطاب به دولت لبنان: دل به سراب مذاکرات مستقیم نبندید
ادعای وجود پایگاه مخفی در صحرای غربی هم‌زمان با تکذیب رسمی
رودریگز: رویای ترامپ تعبیر نمی‌شود
آسوشیتدپرس خبر داد؛ خشم ترامپ از مطالبه غرامت جنگی ایران
انتقادهای بی‌سابقه رئیس حزب «اسرائیل خانه ما» از نتانیاهو
اعتراض به توقیف دو نفتکش و وضعیت خدمه ایرانی
ترامپ: از سرگیری «پروژه آزادی» را بررسی می‌کنم/ «بهترین طرح» را ارائه دادیم
تغییر نام رختکن کمپ به یاد 168 شهید مدرسه میناب
بلومبرگ: تنگه هرمز همچنان مسدود است
سایه جنگ بر فراز کارائیب
کرملین: پوتین از میزبانی ترامپ خوشحال خواهد شد
پایان فیلمبرداری «عشق در انفرادی» مسعود کیمیایی
ولایتی خطاب به ترامپ: ما شما را در «میدان» شکست دادیم