×
اقتصادی
شناسه خبر : 274066
تاریخ انتشار : یکشنبه 1404/11/19 ساعت 20:20
مبلغ کالابرگ سال آینده افزایش می‌یابد؟

مبلغ کالابرگ سال آینده افزایش می‌یابد؟

معاون رئیس‌جمهور و رئیس سازمان برنامه‌وبودجه کشور از تأمین منابع کالابرگ برای سال آینده به میزان هر نفر یک میلیون تومان و پرداخت منظم آن طی هر ماه خبر داد.

نورنیوز- گروه اقتصادی: سید حمید پورمحمدی درباره اینکه چرا لایحه بودجه در کمیسیون تلفیق دستخوش تغییرات اساسی شد، گفت: دو موضوع افزایش حقوق کارمندان و تأمین منابع کالابرگ الکترونیک، وقت زیادی گرفت تا دولت و اعضای کمیسیون تلفیق به یک جمع‌بندی و تصمیم‌گیری نهایی برسند.

وی افزود: هم نظر مجلس و هم نظر رئیس‌جمهور این بود که دو درصد رشد مالیات بر ارزش‌افزوده که در لایحه دولت پیش‌بینی شده بود، حذف شود و به عدد ۱۰ درصد بازگردد؛ این کار یک‌بار مالی برای لایحه بودجه ایجاد کرد که می‌بایست جایگزین می‌شد.

معاون رئیس‌جمهور به اجرای سیاست‌های جدید ارزی دولت از جمله حذف ارز ترجیحی و یکسان‌سازی ارز تالارهای مرکز مبادله اشاره کرد و گفت: با اجرای این سیاست‌ها، هم دولت می‌بایست طی ۱۲ ماه سال آینده به‌ازای هر نفر یک میلیون تومان یارانه می‌داد و هم می‌بایست منابع لازم را برای هزینه غذای دانشجویان، سربازان و سایر موارد نیز پیش‌بینی می‌کرد.

پورمحمدی با بیان اینکه این هزینه‌ها مستلزم تغییر ارقام بودجه بود و می‌بایست اعداد تغییر می‌کرد، گفت: در چنین شرایطی برخی از پرداختی‌های ارزی یا برخی از هزینه‌ها مانند قیمت خرید تضمینی گندم افزایش می‌یافت. بنابراین تغییراتی در لایحه بودجه شکل گرفت.وی افزود: اکنون منابع همه این موارد تأمین و پیش‌بینی شده است و رقم دقیق هزینه‌های دولت در لایحه بودجه ۱۴۰۵ مشخص شده است.

رئیس سازمان برنامه‌وبودجه کشور درباره منابع کالابرگ در سال آینده نیز گفت: منابع طرح کالابرگ تأمین شده و با مجلس به تفاهم رسیدیم تا بتوانیم پرداخت منظم داشته باشیم.تسهیل مولدسازی برای تکمیل پروژه‌های نیمه‌تمام

رئیس سازمان برنامه‌وبودجه کشور درباره درخواست رئیس سازمان بورس برای واگذاری شرکت ملی نفت در بازار سرمایه گفت: در لایحه بودجه ۱۴۰۵ واگذاری این شرکت مطرح نشده است.

پورمحمدی درباره رقم بودجه عمرانی سال آینده نیز گفت: سال آینده سالی پُررونق از نظر فعالیت‌های عمرانی است؛ هم برای تکمیل کریدورهای حمل‌ونقلی منابع ارزی خوبی پیش‌بینی کردیم و هم بسیاری از فرایندهای مولدسازی را حذف کردیم تا بتوانیم در مشارکت و همراهی با پیمانکاران، پروژه‌های نیمه‌تمام را تکمیل کنیم.

وی افزود: همچنین بخش زیادی از درآمدهای اختصاصی دستگاه‌ها را که هزینه جاری بود، به هزینه‌های عمرانی اختصاص دادیم؛ بنابراین رشد خوبی به پروژه‌های عمرانی خواهیم داد.هزینه‌های ایجاد شده در کمیسیون تلفیق از محل نرخ تسعیر ارز تأمین می‌شود.

معاون رئیس‌جمهور با بیان اینکه پیش‌بینی ما در بودجه روی نرخ ارز ۷۵ هزارتومانی بود ولی اکنون به ۱۲۳ هزار تومان رسیده است، گفت: بخش مهمی از هزینه‌های جدیدی که در لایحه بودجه سال آینده در کمیسیون تلفیق مجلس اضافه شد، از محل تغییر نرخ تسعیر ارز تأمین خواهد شد.

پورمحمدی با تأکید بر اینکه تلاش شده تا بودجه سال آینده تراز و بدون کسری باشد، افزود: موضوع واگذاری سهام شرکت‌های دولتی در لایحه بودجه سال آینده تقویت شده است و بخشی از هزینه‌های ایجاد شده در فرایند رسیدگی به لایحه دولت در کمیسیون تلفیق نیز با استفاده از تقویت انتشار اوراق تأمین می‌شود.

وی در زمینه حقوق کارمندان دولت در سال آینده گفت: حقوق از ۲۱ تا ۴۳ درصد افزایش خواهد یافت. ضمن اینکه اقشار تحت پوشش نهادهای حمایتی دریافتیٰ‌های بالاتری خواهند داشت که فقط برای این موضوع ۲۷۰ هزار میلیارد تومان (۲۷۰ همت) بار مالی جدید به لایحه بودجه ۱۴۰۵ اضافه شد.


اخبار مرتبط
آغاز شارژ کالابرگ دهک‌های 4 تا 7 از امروز
دوشنبه 1404/11/20 ساعت 09:09
آغاز شارژ کالابرگ دهک‌های 4 تا 7 از امروز
کالابرگ الکترونیکی دهک‌های 4 تا 7 از امروز شارژ شد و خانوارها می‌توانند بدون محدودیت از فروشگاه‌های طرف قرارداد مایحتاج اساسی خریداری کنند.
جزئیات کالابرگ 12 میلیونی در سال 1405؛ پرداخت ماهانه برای هر نفر
یکشنبه 1404/11/19 ساعت 14:45
رئیس سازمان برنامه و بودجه اعلام کرد :
جزئیات کالابرگ 12 میلیونی در سال 1405؛ پرداخت ماهانه برای هر نفر
رئیس سازمان برنامه و بودجه از تأمین منابع کالابرگ الکترونیک به میزان سالانه یک میلیون تومان برای هر نفر و پرداخت منظم ماهانه در سال 1405 خبر داد. افزایش حقوق کارمندان، رونق عمرانی و تأمین هزینه‌ها از محل تسعیر ارز از محورهای مهم بودجه است.
شارژ کالابرگ دهک‌های 4 تا 7 از فردا؛ زمان خرید اعلام شد
یکشنبه 1404/11/19 ساعت 09:33
شارژ کالابرگ دهک‌های 4 تا 7 از فردا؛ زمان خرید اعلام شد
اعتبار کالابرگ بهمن‌ماه برای خانوارهای دهک‌های چهارم تا هفتم، فردا دوشنبه 20 بهمن شارژ می‌شود. مشمولان می‌توانند از فروشگاه‌های طرف قرارداد، 11 قلم کالای اساسی را در دو شیوه متفاوت خریداری کنند؛ اعتباری که در صورت استفاده‌نشدن، به ماه‌های بعد منتقل خواهد شد.
نظرات

آخرین اخبار
پیش بینی قیمت دلار سه‌ شنبه 5 خرداد 1405 / شمارش معکوس دلار برای سقوط به کریدور پایین‌تر
عراقچی عید مقاومت و آزادسازی لبنان را به رئیس مجلس و دبیرکل حزب‌الله تبریک گفت
وزیر علوم: سیاست‌های آموزش عالی در دوران پساجنگ بازنگری می‌شود
معرفی 6 تیم برتر لیگ به کنفدراسیون فوتبال آسیا
پزشکیان: تکریم خانواده شهدای جنگ باید در اولویت برنامه‌های وزارت دفاع باشد
دستور رئیس جمهور برای بازگشایی اینترنت بین الملل صادر شد
توافق تهران و واشنگتن تأثیر مثبتی بر ثبات کشورهای جهان خواهد داشت
زمان تشییع رهبر شهید انقلاب مشخص نیست
تربت‌جام همچنان در لیست 5 شهر اول کشور در شیوع تب مالت است
تغییر ذائقه نسل جدید به مدرک‌گرایی
اسماعیلی: ترامپ با رفتارهای خود روز به روز رسواتر می‌شود
حمایت پاکستان از ابتکار صلح چین در غرب آسیا
پیام جنگ 40 روزه به منطقه؛ امنیت برای همه یا ناامنی برای همه
6 نماینده‌ در انتخابات هیات رئیسه مجلس شرکت نکردند
ناگفته‌های جواد شمقدری از «آژانس شیشه‌ای»
روایت غلامعلی رجایی از علت نام‌گذاری چهارم خرداد به عنوان «روز دزفول»
تجلیل پزشکیان از سوابق قالیباف در پی انتخاب مجدد به عنوان رئیس مجلس
ریاض پیشنهاد ترامپ را رد کرد
میزبانان جام جهانی موظف به صدور ویزا برای تمام اعضای تیم ملی هستند
نرخ جدید 4 قلم لبنیات تنظیم بازاری ابلاغ شد
اولین پیام دبیر شورای عالی امنیت ملی؛ عقب‌نشینی در کار نخواهد بود
دریافت پول برای ثبت نام در مدارس ممنوع است
والیبال زنان ایران با صدرنشینی راهی نیمه‌نهایی شد
نورنما | روز عرفه؛ روز بارش رحمت بیکران و استجابت دعاهای عاشقانه
قیمت مرغ کاهش یافت
هیچ تصمیمی برای گرانی بنزین نداریم، نگران نباشید!
سردار شریف: رویای براندازی و تجزیه ایران به تاریخ پیوست
حرکت شعام قابل دفاع است
هشدار قرمز مسکو به ناتو و اتباع خارجی ساکن کی‌یف
افشای دروغ‌های نتانیاهو توسط لیبرمن
نوراینفو | راه و رسم زندگی در کلام امام حسین (ع)
عبور 32 کشتی از تنگه هرمز با هماهنگی نیروی دریایی سپاه
درخواست شفاف‌سازی بارزانی از آمریکا؛ سلاح‌های ارسالی کجاست؟
گروکشی از مذاکرات با «پیمان ابراهیم»
کاهش سرانه مصرف گوشت قرمز؛ هر ایرانی سالانه 8 تا 10 کیلوگرم
جزئیات سفر قالیباف و عراقچی به دوحه؛ از توافق احتمالی تا پرونده تنگه هرمز
افزایش کالابرگ بدون مهار گرانی بی‌فایده است
بازسازی فوری تأسیسات نفتی؛ بنزین گران نخواهد شد
ادعای ترامپ: مذاکرات با ایران به خوبی پیش می‌رود
جایگاه ویژه لبنان در میز مذاکرات ایران و آمریکا از زبان عضو حزب‌الله
تلاش عمان و قطر برای ازسرگیری کشتیرانی در قلب خلیج فارس
معمای امنیت خلیج فارس و معادله بازدارندگی جمهوری اسلامی ایران
قیمت سکه پارسیان امروز دوشنبه 4 خرداد 1405+ جدول
اعمال شرط معدل در جذب دانشجو معلمان
اعتراف محافل صهیونیستی به چالش جدی ارتش اسرائیل
هشدار سیلاب در شمال‌غرب کشور/ سه استان در وضعیت آماده‌باش
رشد چشمگیر بورس تهران؛ جهش 83 هزار واحدی شاخص کل
رایزنی پوتین و پادشاه بحرین درباره ایران و تحولات خاورمیانه
پیکر سرکنسول آذربایجان در تبریز به کشورش منتقل شد
حضور حداکثری نمایندگان در انتخابات هیات رئیسه/ بالاترین تعداد آرای قالیباف در 7 سال گذشته