×
سیاسی
شناسه خبر : 273984
تاریخ انتشار : یکشنبه 1404/11/19 ساعت 13:18
سرلشکر موسوی: خواهان آغاز جنگ منطقه‌ای نیستیم

سرلشکر موسوی: خواهان آغاز جنگ منطقه‌ای نیستیم

رئیس ستاد کل نیروهای مسلح تأکید کرد ایران با وجود آمادگی کامل، علاقه‌ای به شروع جنگ منطقه‌ای ندارد و مسئولیت عواقب آن بر عهده آمریکا و رژیم صهیونیستی است.

نورنیوز-گروه سیاسی: امیر سرلشکر سید عبدالحیم موسوی رئیس ستاد کل نیروهای مسلح صبح یکشنبه در دیدار با جمعی از فرماندهان و کارکنان نیروهای هوایی و پدافند هوایی ارتش که به مناسبت 19 بهمن روز نیروی هوایی ارتش، انجام شد، با تبریک اعیاد شعبانیه و دهه مبارک فجر، اظهار کرد: خداوند بزرگ را شاکر و سپاسگزارم که توفیق داد امسال به نیابت از فرمانده معظم کل قوا  در مراسم بزرگداشت ۱۹ بهمن، سالروز نیروی هوایی ارتش جمهوری اسلامی ایران شرکت کنم.

وی ادامه داد: مسیری که نیروی هوایی در پیش گرفته، مسیر درستی است. ان‌شاءالله به یاری خدا و کمک عزیزان‌مان در ارتش جمهوری اسلامی ایران، این مسیر نورانی با قدرت بیشتری ادامه پیدا کند.

رئیس ستاد کل نیروهای مسلح با تصریح بر اینکه نوزدهم بهمن فقط یک مناسبت سازمانی نیست، یادآور شد: این روز یادآور روز بزرگی است که در آن یک انتخاب الهی صورت گرفت و مسیر تاریخ را تغییر داد و نام نیروی هوایی ارتش را برای همیشه در حافظه ملت ایران ماندگار کرد. آن روز انقلاب هنوز به پیروزی نرسیده بود و چشم‌اندازی هم نبود که در کمتر از سه روز دیگر این اتفاق بزرگ رقم خواهد خورد، اما حقیقت راه خود را پیدا کرده بود و دل‌های مؤمن این روشنایی را احساس می‌کردند. در آن روز بزرگ فرزندان انقلابی ملت ایران در نیروی هوایی بر سر عهد الهی و ولایی خود، شجاعانه و آگاهانه ایستادند و با ایمان، بصیرت و عقلانیت با حضرت امام (ره) بیعت کردند و نیروی هوایی را از خدمت به طاغوت به خدمت به اسلام درآوردند.

سرلشکر موسوی تاکید کرد: فرمانده معظم کل قوا فرمودند که این بیعت، بیعت با شخص نبود؛ بلکه بیعت با هدف‌ها، آرمان‌ها و با جهاد مقدسی بود که امام راحل فرمانده مقتدر آن جهاد بود.

وی اظهار کرد: ۱۹ بهمن یک حادثه در گذشته و یک حادثه تمام‌شده نیست؛ بلکه یک جریان زنده، الهام‌بخش، عزت‌آفرین و زاینده است و امروز هر یک از آحاد نیروی هوایی و پدافند هوایی ارتش و هر کسی که در این نیرو در راستای اهداف والای انقلاب و کشور تلاش می‌کند و هر خلبان عزیزی که با اقتدار در پهنه آسمان ایران پرواز می‌کند فرزند رشید همان بیعت تاریخی است.

رئیس ستاد کل نیروهای مسلح  تصریح کرد: نیروی هوایی ارتش در آزمون بزرگ هشت سال دفاع مقدس ثابت کرد که بدون حضور مستشاران آمریکایی، قوی‌تر، خلاق‌تر، با اعتماد به نفس بیشتر و با ایمان و اراده‌ای قوی می‌توان بر هر دشمنی در هر سطحی غلبه کرد و پیروز شد.

سرلشکر موسوی ادامه داد: پس از دفاع مقدس هم، جنگ دیگری آغاز شد؛ جنگ تحریم‌ها، جنگ محدودیت‌ها، جنگ کمبودها، اما اراده ایرانی زمین‌گیر نشد، سپس خودکفایی آغاز شد، دانش بومی شکل گرفت و نیروی هوایی به یک نیروی دانش‌بنیان تبدیل شد و اثبات کرد که قدرت در وابستگی به دیگران نیست؛ بلکه وابستگی به دیگران پیامد ضعف را دارد. قدرت در تجربه، ایمان، اراده، دانش و روحیه انقلابی‌ جوانانی است که پس از انقلاب اسلامی و دفاع مقدس پایبند به آن بیعت بالنده و افتخارآفرین شده‌اند.

وی افزود: در جنگ تحمیلی ۱۲ روزه هم، با وجود ائتلاف شیاطین، پدافند هوایی و نیروی هوایی ارتش نشان دادند که آن بیعت محکم‌تر از هر زمان دیگری پابرجاست و روحیه ۱۹ بهمن ۵۷ همچنان زنده بوده و زنده‌تر از همیشه جریان دارد. نشانه آن را هم اشاره کردند؛ بازگشت مصرانه از طرف کسانی که از نیروها صرفاً بازنشسته‌های سر موقع نبودند.

رئیس ستاد کل نیروهای مسلح گفت: به یاد داریم که بعضی رزمندگان که به دلیل مشکلات جسمی زودتر از موعد از خدمت مرخص شده بودند با اصرار می‌خواستند به میدان مصاف با باطل برگردند و نقش ایفا کنند. فشارهای آن روز را به خاطر داریم که در حالی که همه درگیر مسائل عملیاتی بودند یک مشکل  این بود که چه کسی پاسخگوی فشار عزیزانی باشد که می‌خواستند در دست و پنجه نرم کردن با آمریکای جنایتکار و رژیم نحس صهیونیستی، که این فرصت برایشان ایجاد شده بود، نقش داشته باشند و این علامت پابرجا بودن آن بیعت الهی است.

سرلشکر موسوی با بیان اینکه «فرزندان بیعت ۱۹ بهمن ۵۷، به مراتب انقلابی‌تر از گذشته ایستاده‌اند»، عنوان کرد: آن نسل اول، دست حمایت خداوند از انقلاب را در صحرای طبس دیدند و با تکیه بر باورهای خود یقین داشتند که قوت ایمان و اراده و ایستادگی یک ملت می‌تواند هر دشمنی را در هر سطحی که باشد به زمین بزند اما این نسل آن را به چشم خود دیدند و  امروز آن را تجربه کردند.

وی ادامه داد: نسل امروز در این ۴۷ سال، بارها و بارها در مصاف با شیاطین آن‌ها را به زمین زدند. این نسل که اراده خداوندی در قدرت سیری‌ناپذیر آنها تجلی داد و آمریکای جنایتکار و رژیم صهیونیستی را با هم به شکست و خاک مذلت کشاند.

رئیس ستاد کل نیروهای مسلح افزود: این نسل، جنایت‌ها، خیانت‌ها، فریبکاری‌ها، زورگویی‌ها، زیاده‌خواهی‌ها، سلطه‌جویی‌ها و اشتهای غیرانسانی آمریکا برای بلعیدن ایران عزیز را بارها و بارها به چشم خود دیده‌اند و این تجربه هر بار این نسل را در ایستادن در مقابل این دشمن نابکار، جدی تر، راسخ‌تر، کارآمدتر، جدی‌تر، قوی‌تر و مصمم‌تر کرده است.

سرلشکر موسوی تاکید کرد: ایران عزیز ما برای بلعیده شدن گلوگیر است و هرگز بلعیده نخواهد شد و این ملت، لجوجان خیره‌سر را خفه خواهد کرد به حول و قوه الهی ان‌شاءالله.

وی در ادامه خطاب به حاضرین در این مراسم گفت: شما برادران عزیز این روزها چهره ایران مقتدر مسئول را می‌بینید؛ کشوری که هم اقتدار و آمادگی لازم را برای جنگ بلندمدت با آمریکا دارد و هم از روزنه های منطقی و بدون پیش شرط های غیرمنطقی برای مذاکره استقبال می‌کند.

رئیس ستاد کل نیروهای مسلح با تاکید بر اینکه ما در عین آمادگی واقعاً علاقه‌ای به شروع یک جنگ منطقه‌ای نداریم، عنوان کرد: اگرچه اهداف آتش جنگ منطقه‌ای متجاوزان هستند اما به هر حال، پیشرفت و توسعه منطقه را سال ها به عقب خواهد انداخت و عواقب آن بر عهده جنگ‌افروزان آمریکا و رژیم صهیونیستی خواهد بود.

سرلشکر موسوی در پایان گفت: یک بار دیگر به همه شما عزیزان، خانواده‌های محترم شما عزیزان، خانواده‌های معظم شهدا، جانبازان  و پیشکسوتان، تبریک عرض می‌کنم. می‌دانم و از نزدیک بعضی فعالیت‌ها را دیدم که در این چند ماه شبانه‌روزی و بی‌وقفه بعد از جنگ تحمیلی ۱۲ روزه کار کردید تا آماده‌تر از قبل به مصاف دشمن بروید. با توجه به مأموریت‌های جدیدی که به شما سپرده شده است یک لحظه را هم از دست ندهید. ان‌شاءالله به یاری خداوند بزرگ موفق خواهید شد و نامتان در کنار قهرمانان کمان ۹۹، حمله به اچ‌۳، قهرمانان فاو و مردان بزرگی همچون شهید عباس دوران و شهید ستاری ثبت خواهد شد.


نظرات

آخرین اخبار
احتمال خداحافظی نیمار از تیم ملی برزیل
جنگ علیه ایران، صادرات نفت را دچار اختلال می‌کند
ادامه فعالیت احسان حدادی تا اعلام رأی قطعی دادگاه
تحلیلگران آمریکایی: توان موشکی ایران بازدارنده است
ادامه ثبت‌نام داوطلبان انتخابات شوراهای اسلامی روستاها تا 30 بهمن
گله دار فارس لرزید
بُرد اقتصادی چادرملو در خانه
پرسپولیس(0)- ملوان(1)/سه امتیاز پرید + فیلم
اتیوپی: اریتره خاک ما را اشغال کرده است
ممنوع شدن استفاده از سیلندرهای گاز هیدروژن در دانشگاه تهران
چه کسی از مذاکره می‌ترسد؛ تهران یا واشنگتن؟
برنز آسیا بر گردن دختر دونده ایران
افتتاح کنسولگری در گرینلند توسط فرانسه و کانادا
قائم‌پناه: اگر مردم را از دست بدهیم مشروعیت نخواهیم داشت
اعلام تعداد دانشجویان جان باخته و بازداشتی در حوادث اخیر
ایران زیر فشار آمریکا کوتاه نمی‌آید
ملونی معترضان را دشمنان کشور خواند!
فیفا 100 هزار توپ آمریکا توزیع می کند
قدردانی پوتین از رئیس امارات
اعلام آخرین وضعیت جاده‌های کشور
پیش بینی رشد چشمگیر بارش‌ها از نیمه دوم بهمن ماه
عامل سوءقصد به ژنرال روسی در دبی بازداشت شد+فیلم
11 فیلم برتر آرای مردمی جشنواره فجر معرفی شدند
مجلس فردا درباره مذاکرات جلسه غیرعلنی دارد
فرمانده کل ارتش: دشمن را به دقت رصد می‌کنیم
سیدحسن خمینی: خروج از عدالت عامل اصلی کینه است
شناسایی 62 شبکه قاچاق ارز با گردش مالی 6 میلیارد یورو
11 درصد گاز کشور در پایتخت مصرف می‌شود
کلاس‌های درس مدارس دولتی به فناوری روز مجهز می‌شوند
گزارش یک شنود: ایران موضوع رایزنی اتباع غیرآمریکایی بود
ثبت با سند ترامپ در شکست تورم برابر نشد
وضعیت سدهای کشور همچنان قرمز است
محدودیت مصرف برق صنایع لغو شد
نفت در اسارت سیاست؛ از شوک بازداشت مادورو تا بازی دوگانه تهران - واشنگتن
کاروان استقلال عازم امارات شد
روایت یک خاموشی بی‌اعلام در شبکه‌های ایران
خوداتکایی گندم در خطر، کشاورزان نباید قربانی تاخیر در تعیین قیمت شوند
رشد 10 هزار واحدی شاخص کل ؛ نمادهای کوچک زیر فشار فروش
نقدینگی و کمبود ارز ؛ چرا شعار مبارزه با رانت ارزی عملی نشد
جزئیات کالابرگ 12 میلیونی در سال 1405؛ پرداخت ماهانه برای هر نفر
قیمت گوشت قرمز امروز 19 بهمن 1404 / بازار آرام است + جدول
قیمت طلا و سکه امروز یکشنبه 19 بهمن1404+ جدول
اگر به آموزه‌های کتاب خدا عمل می‌کردیم، امروز با بسیاری از مشکلات مواجه نبودیم
ثبت‌نام داوطلبان انتخابات شوراهای اسلامی روستاها از 24 بهمن
برگزیدگان و شایستگان تقدیر جایزه کتاب سال معرفی شدند
مدیرعامل واشنگتن‌پست از سمت خود کناره‌گیری کرد
رونمایی از 63 محصول دارویی جدید
توزیع اقلام رمضان از فردا در میادین تره‌بار تهران
اقدام برای عقیم‌سازی پشه آئدس با کمک سازمان انرژی اتمی
پزشکیان: بدون عدالت، جامعه پایدار نمی‌ماند