×
سیاسی
شناسه خبر : 273984
تاریخ انتشار : یکشنبه 1404/11/19 ساعت 13:18
سرلشکر موسوی: خواهان آغاز جنگ منطقه‌ای نیستیم

سرلشکر موسوی: خواهان آغاز جنگ منطقه‌ای نیستیم

رئیس ستاد کل نیروهای مسلح تأکید کرد ایران با وجود آمادگی کامل، علاقه‌ای به شروع جنگ منطقه‌ای ندارد و مسئولیت عواقب آن بر عهده آمریکا و رژیم صهیونیستی است.

نورنیوز-گروه سیاسی: امیر سرلشکر سید عبدالحیم موسوی رئیس ستاد کل نیروهای مسلح صبح یکشنبه در دیدار با جمعی از فرماندهان و کارکنان نیروهای هوایی و پدافند هوایی ارتش که به مناسبت 19 بهمن روز نیروی هوایی ارتش، انجام شد، با تبریک اعیاد شعبانیه و دهه مبارک فجر، اظهار کرد: خداوند بزرگ را شاکر و سپاسگزارم که توفیق داد امسال به نیابت از فرمانده معظم کل قوا  در مراسم بزرگداشت ۱۹ بهمن، سالروز نیروی هوایی ارتش جمهوری اسلامی ایران شرکت کنم.

وی ادامه داد: مسیری که نیروی هوایی در پیش گرفته، مسیر درستی است. ان‌شاءالله به یاری خدا و کمک عزیزان‌مان در ارتش جمهوری اسلامی ایران، این مسیر نورانی با قدرت بیشتری ادامه پیدا کند.

رئیس ستاد کل نیروهای مسلح با تصریح بر اینکه نوزدهم بهمن فقط یک مناسبت سازمانی نیست، یادآور شد: این روز یادآور روز بزرگی است که در آن یک انتخاب الهی صورت گرفت و مسیر تاریخ را تغییر داد و نام نیروی هوایی ارتش را برای همیشه در حافظه ملت ایران ماندگار کرد. آن روز انقلاب هنوز به پیروزی نرسیده بود و چشم‌اندازی هم نبود که در کمتر از سه روز دیگر این اتفاق بزرگ رقم خواهد خورد، اما حقیقت راه خود را پیدا کرده بود و دل‌های مؤمن این روشنایی را احساس می‌کردند. در آن روز بزرگ فرزندان انقلابی ملت ایران در نیروی هوایی بر سر عهد الهی و ولایی خود، شجاعانه و آگاهانه ایستادند و با ایمان، بصیرت و عقلانیت با حضرت امام (ره) بیعت کردند و نیروی هوایی را از خدمت به طاغوت به خدمت به اسلام درآوردند.

سرلشکر موسوی تاکید کرد: فرمانده معظم کل قوا فرمودند که این بیعت، بیعت با شخص نبود؛ بلکه بیعت با هدف‌ها، آرمان‌ها و با جهاد مقدسی بود که امام راحل فرمانده مقتدر آن جهاد بود.

وی اظهار کرد: ۱۹ بهمن یک حادثه در گذشته و یک حادثه تمام‌شده نیست؛ بلکه یک جریان زنده، الهام‌بخش، عزت‌آفرین و زاینده است و امروز هر یک از آحاد نیروی هوایی و پدافند هوایی ارتش و هر کسی که در این نیرو در راستای اهداف والای انقلاب و کشور تلاش می‌کند و هر خلبان عزیزی که با اقتدار در پهنه آسمان ایران پرواز می‌کند فرزند رشید همان بیعت تاریخی است.

رئیس ستاد کل نیروهای مسلح  تصریح کرد: نیروی هوایی ارتش در آزمون بزرگ هشت سال دفاع مقدس ثابت کرد که بدون حضور مستشاران آمریکایی، قوی‌تر، خلاق‌تر، با اعتماد به نفس بیشتر و با ایمان و اراده‌ای قوی می‌توان بر هر دشمنی در هر سطحی غلبه کرد و پیروز شد.

سرلشکر موسوی ادامه داد: پس از دفاع مقدس هم، جنگ دیگری آغاز شد؛ جنگ تحریم‌ها، جنگ محدودیت‌ها، جنگ کمبودها، اما اراده ایرانی زمین‌گیر نشد، سپس خودکفایی آغاز شد، دانش بومی شکل گرفت و نیروی هوایی به یک نیروی دانش‌بنیان تبدیل شد و اثبات کرد که قدرت در وابستگی به دیگران نیست؛ بلکه وابستگی به دیگران پیامد ضعف را دارد. قدرت در تجربه، ایمان، اراده، دانش و روحیه انقلابی‌ جوانانی است که پس از انقلاب اسلامی و دفاع مقدس پایبند به آن بیعت بالنده و افتخارآفرین شده‌اند.

وی افزود: در جنگ تحمیلی ۱۲ روزه هم، با وجود ائتلاف شیاطین، پدافند هوایی و نیروی هوایی ارتش نشان دادند که آن بیعت محکم‌تر از هر زمان دیگری پابرجاست و روحیه ۱۹ بهمن ۵۷ همچنان زنده بوده و زنده‌تر از همیشه جریان دارد. نشانه آن را هم اشاره کردند؛ بازگشت مصرانه از طرف کسانی که از نیروها صرفاً بازنشسته‌های سر موقع نبودند.

رئیس ستاد کل نیروهای مسلح گفت: به یاد داریم که بعضی رزمندگان که به دلیل مشکلات جسمی زودتر از موعد از خدمت مرخص شده بودند با اصرار می‌خواستند به میدان مصاف با باطل برگردند و نقش ایفا کنند. فشارهای آن روز را به خاطر داریم که در حالی که همه درگیر مسائل عملیاتی بودند یک مشکل  این بود که چه کسی پاسخگوی فشار عزیزانی باشد که می‌خواستند در دست و پنجه نرم کردن با آمریکای جنایتکار و رژیم نحس صهیونیستی، که این فرصت برایشان ایجاد شده بود، نقش داشته باشند و این علامت پابرجا بودن آن بیعت الهی است.

سرلشکر موسوی با بیان اینکه «فرزندان بیعت ۱۹ بهمن ۵۷، به مراتب انقلابی‌تر از گذشته ایستاده‌اند»، عنوان کرد: آن نسل اول، دست حمایت خداوند از انقلاب را در صحرای طبس دیدند و با تکیه بر باورهای خود یقین داشتند که قوت ایمان و اراده و ایستادگی یک ملت می‌تواند هر دشمنی را در هر سطحی که باشد به زمین بزند اما این نسل آن را به چشم خود دیدند و  امروز آن را تجربه کردند.

وی ادامه داد: نسل امروز در این ۴۷ سال، بارها و بارها در مصاف با شیاطین آن‌ها را به زمین زدند. این نسل که اراده خداوندی در قدرت سیری‌ناپذیر آنها تجلی داد و آمریکای جنایتکار و رژیم صهیونیستی را با هم به شکست و خاک مذلت کشاند.

رئیس ستاد کل نیروهای مسلح افزود: این نسل، جنایت‌ها، خیانت‌ها، فریبکاری‌ها، زورگویی‌ها، زیاده‌خواهی‌ها، سلطه‌جویی‌ها و اشتهای غیرانسانی آمریکا برای بلعیدن ایران عزیز را بارها و بارها به چشم خود دیده‌اند و این تجربه هر بار این نسل را در ایستادن در مقابل این دشمن نابکار، جدی تر، راسخ‌تر، کارآمدتر، جدی‌تر، قوی‌تر و مصمم‌تر کرده است.

سرلشکر موسوی تاکید کرد: ایران عزیز ما برای بلعیده شدن گلوگیر است و هرگز بلعیده نخواهد شد و این ملت، لجوجان خیره‌سر را خفه خواهد کرد به حول و قوه الهی ان‌شاءالله.

وی در ادامه خطاب به حاضرین در این مراسم گفت: شما برادران عزیز این روزها چهره ایران مقتدر مسئول را می‌بینید؛ کشوری که هم اقتدار و آمادگی لازم را برای جنگ بلندمدت با آمریکا دارد و هم از روزنه های منطقی و بدون پیش شرط های غیرمنطقی برای مذاکره استقبال می‌کند.

رئیس ستاد کل نیروهای مسلح با تاکید بر اینکه ما در عین آمادگی واقعاً علاقه‌ای به شروع یک جنگ منطقه‌ای نداریم، عنوان کرد: اگرچه اهداف آتش جنگ منطقه‌ای متجاوزان هستند اما به هر حال، پیشرفت و توسعه منطقه را سال ها به عقب خواهد انداخت و عواقب آن بر عهده جنگ‌افروزان آمریکا و رژیم صهیونیستی خواهد بود.

سرلشکر موسوی در پایان گفت: یک بار دیگر به همه شما عزیزان، خانواده‌های محترم شما عزیزان، خانواده‌های معظم شهدا، جانبازان  و پیشکسوتان، تبریک عرض می‌کنم. می‌دانم و از نزدیک بعضی فعالیت‌ها را دیدم که در این چند ماه شبانه‌روزی و بی‌وقفه بعد از جنگ تحمیلی ۱۲ روزه کار کردید تا آماده‌تر از قبل به مصاف دشمن بروید. با توجه به مأموریت‌های جدیدی که به شما سپرده شده است یک لحظه را هم از دست ندهید. ان‌شاءالله به یاری خداوند بزرگ موفق خواهید شد و نامتان در کنار قهرمانان کمان ۹۹، حمله به اچ‌۳، قهرمانان فاو و مردان بزرگی همچون شهید عباس دوران و شهید ستاری ثبت خواهد شد.


نظرات

آخرین اخبار
قیمت خودرو داخلی و خارجی امروز26 فروردین 1405+ جدول
رقم وام ازدواج در سال 1405 ثابت ماند؛ منابع 37 درصد افزایش یافت
برنامه مسابقات ورزشی امروزچهارشنبه 26 فرودین 1405 +جدول
اقتصاد نگار | صنعتی که با فرمان جنگ ، چپ شد
حمایت ملی از قالیباف در مسیر اجرای یک نقش تاریخی
ترافیک سنگین در آزادراه تهران–کرج–قزوین
وضعیت آب و هوا امروز چهارشنبه 26 فروردین 1405 + وضعیت استان‌ها
ترافیک در محورهای شمالی روان است/ ترافیک سنگین در برخی ورودی‌های تهران
لاوروف:غنی‌سازی اورانیوم حق مسلم ایران است
خیزش دانشجویان آمریکایی برای پاکسازی افراد منتسب به پرونده اپستین
مقام سازمان ملل متحد: 14 میلیون سودانی آواره شده‌اند
شهادت 4 عضو یک خانواده در جنوب لبنان
ادعای ترامپ: پایان جنگ نزدیک است
بحران جهانی سوخت و تراکتورهایی که تردد را مختل کردند
زلزله سیاسی در اروپا؛ متحدان ترامپ یکی‌یکی می‌ریزند
مقام سابق پنتاگون: فشار جنگ ایران به خود ترامپ بازگشته است
پیامدهای تجاوز آمریکا به ایران بر مزارع انگلیس در یک تحقیق دانشگاهی
نفت ایران گران ترین برند اوپک پس از نفت کویت شد
بیانیه 10 کشور برای پایان جنگ در لبنان
624 نقطه در تهران طی جنگ اخیر مورد هدف دشمن قرار گرفت
آمریکا بالاخره سقوط پهپاد پیشرفته در خلیج فارس را تایید کرد
استقبال حماس از اقدام ایتالیا برای تعلیق توافق همکاری با رژیم صهیونیستی
مهدیه اسفندیاری:شهادت رهبر و مردم عزیزمان را تسلیت می‌گویم
تشکیل کمیسیون بررسی صلاحیت ترامپ در کنگره
وزیر دارایی انگلیس: جنگ ترامپ علیه ایران حماقت بود
معاون رئیس‌جمهور آمریکا: آتش‌بس برقرار است و ما در حال مذاکره با ایران هستیم
فایننشال تایمز: زمان به نفع ایران است
علت انفجار در منطقه 10 تهران اعلام شد
توییتی که سه میلیون بازدید خورد
نیویورک‌تایمز: تنها پاسخ اسرائیل برای مشکلاتش، به راه انداختن جنگ است
سه نهاد جهانی در مورد بحران انرژی هشدار دادند
الگوی انسجام ملی در بیانات رهبر شهید (ره)
آخرین وضعیت «بنت جبیل»، زمین‌گیر شدن ارتش اشغالگر در پی مقاومت شدید حزب‌الله
ایروانی: تسلیحات بکار رفته در تجاوز به ایران از زرادخانه برخی کشورهای حاشیه خلیج فارس بود
پایان بازی لیورپول 0 (0) _( 2) 2 پاری‌سن‌ ژرمن
پایان بازی اتلتیکومادرید 2 (1) _( 2) 0 بارسلونا
عملیات خشم حماسی به عملیات شکست حماسی تبدیل شد
روزنامه‌نگار آمریکایی در کویت دستگیر شد
آمریکا تحریم‌های بانکی ونزوئلا را کاهش داد
آمریکا معافیت موقت تحریم‌های نفتی ایران را تمدید نمی‌کند
در طول جنگ به چند مرکز درمانی و بهداشتی حمله شد؟
سلام نظامی سلطانیان پس از کسب طلا
ارسال نخستین محموله امدادی کمیته بین‌المللی صلیب سرخ به جمعیت هلال احمر ایران
گروسی: برنامه هسته‌ای ایران با اقدام نظامی متوقف نمی شود
مخالفت جنبش امل با مذاکره مستقیم لبنان با اسرائیل
دو برابر شدن قیمت لحظه‌ای نفت
آغاز مذاکرات مستقیم لبنان و رژیم صهیونیستی در واشنگتن/شروط اسرائیل/بیانیه مشترک + فیلم
سانچز: چین، تنها کشوری که می‌تواند جنگ ایران را حل‌ کند
اسکات ریتر: محاصره دریایی ایران قابل اجرا نیست
تعدیل 15 تا 20 درصدی مهندسان شرکت رنو