×
اقتصادی
شناسه خبر : 273947
تاریخ انتشار : یکشنبه 1404/11/19 ساعت 11:03
جزئیات شرط بخشودگی کامل جرایم مالیاتی تا سقف 700 میلیون تومان

جزئیات شرط بخشودگی کامل جرایم مالیاتی تا سقف 700 میلیون تومان

سازمان امور مالیاتی از بخشش مالیاتی مندرج در کلیه قوانین مالیاتی مودیان فاقد بدهی مالیاتی بابت اصل مالیات خبر داد.

نورنیوز-گروه اقتصادی: سید محمدهادی سبحانیان رییس کل سازمان امور مالیاتی کشور با صدور بخشنامه‌ای اعلام کرد: با عنایت به دستور رییس جمهور در خصوص حمایت از کسب و کارهای خرد و صاحبان مشاغل و سایر فعالان اقتصادی در دوره اجرای سیاست‌گذاری‌های جدید اقتصادی، جرایم قابل بخشش مالیاتی مندرج در کلیه قوانین مالیاتی مودیان فاقد بدهی مالیاتی بابت اصل مالیات یا مودیانی که بدهی مالیاتی خود را حداکثر تا تاریخ ۲۸ بهمن ماه سال جاری پرداخت نمایند تا سقف ۷/۰۰۰/۰۰۰/۰۰۰ میلیارد ریال بخشیده می‌شود.

وی در ادامه افزود: در صورتی که جرایم قابل بخشش مودی بیش از مبلغ مذکور باشد نیز جرایم قابل بخشش مودی در صورت پرداخت جرایم مازاد بر سقف مذکور تا سقف ۷/۰۰۰/۰۰۰/۰۰۰میلیارد ریال بخشیده می‌شود.

جزئیات بخشنامه به شرح ذیل است:

الف) منظور از بدهی مالیاتی، جمع مبلغ اصل مالیات به علاوه جرایم غیر قابل بخشش مالیاتی در کلیه منابع و دوره/عملکردها می‌باشد و مودیان برای استفاده از مفاد این مصوبه می بایست درخصوص همه آنها تعیین تکلیف نمایند.

ب)در اجرای این مصوبه نیاز به درخواست مودی نبوده و در صورتی که مودی حائز شرایط باشد، بخشودگی تا میزان مندرج در مصوبه قابل اعمال می‌باشد.

ج)برای بهره مندی حداکثری مودیان از مصوبه، میزان اصل مالیات و جرایم قابل بخشش تا تاریخ ۱۸ بهمن ماه ۱۴۰۴ مدنظر قرار می گیرد و تغییرات بعدی مبلغ اصل مالیات و جرایم غیر قابل بخشش و قابل بخشش تا تاریخ ۲۸ بهمن ماه ۱۴۰۴ به استثنای مواردی که مودی درخواست می‌نماید تاثیری در اعمال مفاد مصوبه ندارد.

د) درخصوص جرایم موضوع بند الف ماده ۲۲ قانون پایانه‌های فروشگاهی و سامانه مودیان، میزان جرایم بعد از اعمال بخشودگی های قبلی اعلامی قابل محاسبه می‌باشد.

هـ)در اجرای این مصوبه صرفا پرداخت تا تاریخ ۲۸ بهمن ماه ۱۴۰۴ ملاک بوده و در صورت ترتیب پرداخت مالیات مفاد این مصوبه جاری نمی باشد. بدیهی است در صورت تمایل مودیانی که قبل از این مصوبه نسبت به تقسیط بدهی های مالیاتی خود اقدام نموده اند برای بهره مندی از مفاد این مصوبه، می توانند با پرداخت تا تاریخ ۲۸ بهمن ماه از مفاد این مصوبه بهره‌مند شوند.

و)در صورتیکه مودیان دارای پرونده مطرح در مراحل دادرسی مالیاتی باشند می توانند در صورت تمایل با انصراف از اعتراض خود، نسبت به استفاده از مفاد این مصوبه اقدام نمایند.

ز) مودیانی که مایل به استفاده از مفاد این مصوبه نیستند می توانند از مفاد بخشنامه های قبلی سازمان امور مالیاتی کشور با رعایت مقررات مربوطه بهره‌مند شوند.

ح) در صورتیکه جمع جرایم قابل بخشش موضوع کلیه قوانین مالیاتی در تاریخ ۱۸ بهمن ماه ۱۴۰۴ کمتر یا مساوی ۷/۰۰۰/۰۰۰/۰۰۰ میلیارد ریال باشد، جرایم یاد شده به میزان ۱۰۰% بخشیده می‌شود.

ط) در صورتیکه جمع جرایم قابل بخشش موضوع کلیه قوانین مالیاتی در تاریخ ۱۸ بهمن ماه ۱۴۰۴ بیشتر از ۷/۰۰۰/۰۰۰/۰۰۰ میلیارد ریال باشد ، در صوت پرداخت مازاد ، معادل مبلغ ۷/۰۰۰/۰۰۰/۰۰۰میلیارد ریال از جرایم قابل بخشش، به میزان ۱۰۰% بخشیده می‌شود.


نظرات

آخرین اخبار
اعتراف آمریکا به زخمی شدن نظامیانش در پاسخ ایران به نقض آتش‌بس
وعده سرپرست وزارت دفاع از شگفتانه ای که در راه است
هشدار مقام آمریکایی درباره پیامدهای ادامه درگیری با ایران
تاج: فیفا را مسئول صدور ویزا می‌دانیم
قلعه‌نویی ملی‌پوشان را آماده معرفی فهرست نهایی جام جهانی کرد
سهمیه آب زمزم به حجاج نرسید
قدردانی فرماندهی کل سپاه از افتخارآفرینی ورزشکاران کشور در میانه جنگ
مبینا نعمت زاده: بازی‌های آسیایی را از دست دادم
کواراتسخلیا، بهترین بازیکن فصل لیگ قهرمانان اروپا 26-2025 شد
پسر زیدان مسافر آمریکا شد، گندوز خط خورد
شنیده شدن صدای انفجار در کنارک
زهرا کیانی و امیرحسین زارع، بانو و آقای ورزش ایران شدند
ثبت یک موفقیت درمانی جدید با جراحی پیشرفته «هایتوک»در مشهد
مکرون خواستار توافق فوری میان ایران و آمریکا شد
طباطبایی: رئیس‌جمهور ‎از خدمت به مردم عقب نخواهد نشست/حضرتی: شایعه استعفا کذب است
انتقاد رئیس اسبق سازمان تربیت بدنی از انتقال کمپ تیم ملی به مکزیک
عکس های منتخب ایران، یکشنبه 10 خرداد 1405
نبیه بری: مقاومت به مفاد آتش‌بس پایبند است
حمله پهپادی حزب‌الله به شمال اراضی اشغالی 6 زخمی برجای گذاشت
تمرینات سخت تیم ملی فوتبال برگزار شد
طلسم 15 ساله شکست؛ تالاب سولدوز دوباره لبریز شد
پاداش ویژه رئیس‌جمهور در انتظار صعود تیم ملی از گروه جام جهانی
دولت جنگ ، حکومت نظامیان نیست
هشدار معاون سابق ترامپ: آمریکا از اصول محافظه‌کاری فاصله گرفته است
گمانه‌زنی درباره سفر رئیس‌جمهور آمریکا به تل‌آویو
رخدادهای 90 شب گذشته یک «جنبش اجتماعی و ملی» است
جلسه کابینه ترامپ چیزی جز یک نمایش آشفته نبود
انفجار در شمال شرقی میانمار 46 قربانی گرفت+فیلم
اعتراف مقام سابق آمریکایی به «شکست راهبردی» در برابر ایران
عبدالله‌خانی: رخدادهای 90 شب گذشته یک «جنبش اجتماعی و ملی» است
سپاهان از دریافت مجوز حرفه‌ای AFC بازماند
بازگشت سه سکوی پارس جنوبی به مدار تولید
گروسی: حمله به نیروگاه‌ هسته‌ای غیرقابل قبول است
بازگشت حجاج از فردا
عامل دود سیاه حوالی اتوبان ستاری تهران چه بود؟
وکلا و سردفتران در لیست قرمز مبارزه با پولشویی
نورنما | خجسته میلاد با سعادت امام هادی (ع) مبارک
نگرانی بازنشستگان از تأخیر سه‌ماهه در دریافت حقوق/ وعده‌ پایان مهلت تا 15 خرداد
تهدید عمان از سوی رئیس‌جمهور آمریکا ماهیت جنگی دارد
ترامپ «هنر معامله‌گر» در بن‌بست جنگی گرفتار شد
عضو کمیسیون امنیت ملی: هدف مذاکرات، توقف کامل درگیری‌هاست
سپاه از شناسایی محموله نظامی در منطقه مرزی ارومیه خبر داد
معاملات آنلاین مسکن مجوز قانونی گرفتند
تام باراک نماینده ویژه آمریکا در سوریه و عراق شد
پزشکیان: بدون همبستگی و تحمل سختی نمی‌توان از چالش‌های بزرگ عبور کرد
سازمان ملل ورشکست شد!
ویزا ندادند! سفر تیم ملی آفریقای جنوبی متوقف شد
مشکلات آزادراه تهران–شمال ظرف دو هفته تعیین‌تکلیف شود
رکورد بالاترین سرعت ثبت‌شده در تاریخ رقابت‌های موتو جی‌پی شکسته شد
حاجی دلیگانی : اعتبار کالابرگ باید متناسب با تورم افزایش یابد