×
ورزشی
شناسه خبر : 273917
تاریخ انتشار : یکشنبه 1404/11/19 ساعت 18:11
پرسپولیس(0)- ملوان(1)/سه امتیاز پرید + فیلم

پرسپولیس(0)- ملوان(1)/سه امتیاز پرید + فیلم

در هفته بیستم لیگ برتر فوتبال ایران، تیم‌های ملوان بندرانزلی و پرسپولیس تهران روز یکشنبه، نوزدهم بهمن‌ماه، از ساعت 16 در ورزشگاه سیروس قایقران به مصاف یکدیگر رفتند که این دیدار در نهایت با برتری یک بر صفر شاگردان ملوان به پایان رسید.

نورنیوز- گروه ورزشی: در هفته بیستم لیگ برتر فوتبال ایران، تیم‌های ملوان بندرانزلی و پرسپولیس تهران روز یکشنبه، نوزدهم بهمن‌ماه، از ساعت 16 در ورزشگاه سیروس قایقران به مصاف یکدیگر رفتند که این دیدار در نهایت با برتری یک بر صفر شاگردان ملوان به پایان رسید.

شرح گل:

ملوان 1 - پرسپولیس 0 (محمدجواد محمدی - دقیقه 12): مهاجم تیم ملوان با فریب پیام نیازمند از روی نقطه پنالتی توپ را به گوشه سمت چپ دروازه فرستاد و تیمش را یک بر صفر پیش انداخت.

 لحظات حساس:

دقیقه 9: فرهان جعفری بازیکن جوان تیم ملوان در ورود به محوطه جریمه با دریبل زیدانی حسین ابرقویی را دریبل زد و سپس از سروش رفیعی هم گذشت که این بازیکن با بی احتیاطی روی جعفری خطا کرد و به حریف پنالتی داد.

دقیقه 15: ارسال کوتاه سروش روی پای دنیل گرا ننشست و به راحتی در اختیار دروازه بان قرار گرفت.

دقیقه 16: شوت آرام فرهان جعفری از پشت محوطه جریمه به سادگی به پیام نیازمند رسید.

دقیقه 17: محمد علینژاد پس از ورود به محوطه جریمه سرتوپ زد و شوت خود را به سمت دروازه زد که نیازمند توپ را مهار کرد.

دقیقه 29: شوت علی علیپور از داخل محوطه جریمه با اختلاف بسیار زیاد به بیرون رفت.

دقیقه 30: ارسال دنیل گرا از کنار خط عرضی با ضربه قیچی میلاد محمدی همراه شد که طیبی پور توپ را به کرنر فرستاد.

دقیقه 40: سانتر میلاد محمدی با ضربه سر علیپور برای اورونوف کاشته شد اما این شوت هم راهی به دروازه نیافت.

دقیقه 44: ارسال بلند میلاد محمدی با حرکت علی علیپور همراه شد و او در موقعیت تک به تک قرار گرفت و دروازه بان را هم دریبل زد و پاس را به محمودی داد. او هم با یک دریبل توپ را به سروش سپرد اما ضربه این بازیکن با واکنش دروازه بان راهی به دروازه نیافت.

دقیقه 46: روی یک پاس غافلگیرکننده علیپور در موقعیت تک به تک قرار گرفت اما ضربه او بازهم از دست رفت.

دقیقه 72: روی دفع ناقص بازیکن ملوان، علی علیپور سعی کرد تا شوت خود را سریع به سمت دروازه بزند اما در حالی که دروازه بان هم از دروازه بیرون آمده بود، شوت او ازبالای دروازه به بیرون رفت.

دقیقه 88: مرتضی پورعلی گنجی توپ را عبور داد و پاس را به علیپور داد اما ضربه این بازیکن به امیررضا افسرده خورد و او توپ را از روی خط بیرون آورد و فرزین معامله‌گری هم نتوانست ضربه نهایی را بزند.

 حواشی:

دیدار تیمهای پرسپولیس و ملوان بدون حضور تماشاگر برگزار خواهد شد.
در حالی که نام رضا شکاری در میان بازیکنان مصدوم نبود و در تمرینات حضور داشت، حالا اسمش در لیست تیم دیده نمی‌شود.
وی ای آر ورزشگاه سن سیروس قطع شده و فعلا امکان استفاده از این تکنولوژی وجود ندارد.
مجتبی فخریان به سمت نیمکت پرسپولیس رفت و با همبازیان سابق خود دیدار کرد.
محمد عمری، امید عالیشاه و تیوی بیفوما در این بازی حضور ندارند و به علت مصدومیت در تهران مانده اند.
تعدادی از همراهان تیم ملوان در استادیوم حضور دارند و تنها سروصدای موجود متعلق به آنهاست.
در صحنه پنالتی سروش رفیعی اعتقاد داشت برخوردی با بازیکن حریف نداشته اما تصاویر آهسته نشان میداد داور تصمیم درستی گرفته است.
به نظر می رسد وی ای آر وصل شده است.
حسین کنعانی به علت مصدومیت نمیتواند کار را ادامه بدهد.

پرسپولیس- ملوان ؛ نبرد صدرنشینی در مرداب انزلی/ترکیب تیم پرسپولیس

رقابت‌های هفته بیستم لیگ برتر فوتبال امروز (یکشنبه، 19 بهمن) با برگزاری سه دیدار به پایان می‌رسد.در حساس‌ترین بازی این هفته عصر امروز پرسپولیس در ورزشگاه سن‌سیروس میهمان ملوان است؛ دیداری که نتیجه‌اش می‌تواند معادلات صدر جدول را تغییر دهد. سرخ‌ها برای صدرنشینی می‌جنگند و ملوان برای حفظ روند نباختن برابر مدعیان و شکستن طلسم پیروزی مقابل پرسپولیس.

رقابت‌های هفته بیستم لیگ برتر فوتبال امروز (یکشنبه، ۱۹ بهمن) با برگزاری سه دیدار به پایان می‌رسد.

دیدار تیم‌های ملوان بندرانزلی و پرسپولیس از ساعت ۱۶ امروز (یکشنبه) در چارچوب هفته بیستم لیگ برتر فوتبال ایران در ورزشگاه زنده‌یاد سیروس قایقران برگزار می‌شود؛ مسابقه‌ای که نه‌تنها برای دو تیم، بلکه برای سایر مدعیان قهرمانی نیز اهمیت ویژه‌ای دارد.

پرسپولیس با ۳۴ امتیاز در رتبه چهارم جدول ایستاده و با توجه به هم‌امتیاز بودن سه تیم بالای جدول با ۳۵ امتیاز، این فرصت را دارد که با پیروزی در انزلی، به صدر جدول صعود کند. در مقابل، ملوان با ۲۵ امتیاز در جایگاه هشتم قرار دارد و امیدوار است با تکیه بر امتیاز میزبانی، هم شکست هفته گذشته را جبران کند و هم روند نباختن مقابل مدعیان لیگ را حفظ کند.

ملوان در فصل جاری مقابل تیم‌های استقلال، پرسپولیس، سپاهان و تراکتور شکست نخورده و برابر همه آن‌ها به تساوی رسیده است. شاگردان مازیار زارع امیدوارند این روند برابر پرسپولیس نیز ادامه یابد، هرچند آمار تقابل‌های اخیر دو تیم به سود سرخ‌هاست؛ جایی که ملوان در پنج بازی گذشته، سه شکست و دو تساوی ثبت کرده و طعم پیروزی را نچشیده است.

یکی از دغدغه‌های اصلی کادرفنی ملوان، مهار اوستون اورونوف، ستاره تکنیکی پرسپولیس است که در هفته‌های اخیر نقش تعیین‌کننده‌ای در نتایج تیمش داشته است. همچنین درخشش امیرحسین محمودی در بازی قبلی، زنگ خطر دیگری برای خط دفاعی ملوان به شمار می‌رود.

در سوی مقابل، اوسمار ویرا با نگاه کاملاً هجومی تیمش را به میدان می‌فرستد. سرخ‌ها می‌دانند تساوی در این بازی به سود رقبا خواهد بود و حتی ممکن است آن‌ها را در رتبه چهارم نگه دارد. بنابراین پرسپولیس تنها با هدف کسب سه امتیاز پا به سن‌سیروس می‌گذارد.

ملوان در سال‌های گذشته در مقاطع حساس، ناخواسته به پرسپولیس کمک کرده است؛ از شکست استقلال در نخستین دوره لیگ برتر تا پیروزی مقابل سپاهان در اصفهان که مسیر قهرمانی سرخ‌ها را هموار کرد. حال باید دید این بار ملوان نقش تعیین‌کننده را به سود خود ایفا می‌کند یا پرسپولیس از این فرصت برای صدرنشینی بهره می‌برد.

با پیش‌بینی هوای آفتابی در انزلی، شرایط برای برگزاری یک مسابقه جذاب و تماشایی مهیاست. نتیجه این دیدار می‌تواند جدول لیگ را دستخوش تغییر کند؛ برد پرسپولیس به معنای صدرنشینی، برد ملوان تثبیت جایگاهش در نیمه بالایی جدول و تساوی، بهترین خبر برای سایر مدعیان خواهد بود.

ترکیب تیم پرسپولیس:

پیام نیازمند، محمدحسین کنعانی‌زادگان، حسین ابرقویی، میلاد محمدی، دانیل گرا، سروش رفیعی، امیرحسین محمودآبادی، استون ارونوف، مارکو باکیچ، علی علیپور و ایگور سرگیف.

چادرملو اردکان - پیکان (۱۵:۰۰)

چادرملو در پنج بازی آخر خود، دو تساوی و سه باخت را ثبت کرده و در مقابل پیکان با دو برد، دو مساوی و یک شکست به میدان این مسابقه می‌آید. تقابل دو تیم در دیدار رفت با تساوی بدون گل به پایان رسید. چادرملو با ۲۶ امتیاز در رده هفتم است و پیکان با ۲۲ امتیاز در رده یازدهم قرار دارد.

سعید اخباری، سرمربی چادرملو اظهار کرد: بازیکنان ما به‌خوبی می‌دانند که برای کسب سه امتیاز این مسابقه باید با تمام توان به میدان بروند. ما محکوم به بردن این بازی هستیم و امیدوارم با همکاری همه مسئولان، دیدار فردا در کنار حضور هواداران برگزار شود تا با حمایت تماشاگران، نمایش خوبی ارائه دهیم.

فولاد - گل‌گهر سیرجان (۱۶:۰۰)

در پنج تقابل آخر دو تیم، دو دیدار مساوی شده، سهم فولاد یک برد و دو پیروزی هم برای گل‌گهر بوده است. فولاد در پنج بازی آخر خود، دو پیروزی و سه تساوی را ثبت کرده و این آمار برای گل‌گهر، چهار برد و یک مساوی بوده است. فولاد با ۲۲ امتیاز در رده دهم است و گل‌گهر با ۳۳ امتیاز در رتبه پنجم قرار دارد.

حمید مطهری، سرمربی فولاد عنوان کرد: گل‌گهر یک تیم خوب و قابل احترام است و از کادر فنی خوبی بهره می‌برد. البته باید بدانیم بازی در اهواز برگزار می‌شود و ما تیم فوق العاده هستیم و تلاش کردیم یک فوتبال رو به جلو و هجومی ارائه دهیم.

 


نظرات

آخرین اخبار
10 درصدکمتر بخور، بیشتر زندگی کن
اثرات پنهان آلودگی هوا بر بدن که تازه آشکار شده است
اسکلت یک دایناسور تی‌رکس در حراجی زیر چکش می‌رود
چاقی پدر و اثر آن بر متابولیسم فرزندان
این رژیم غذایی خطر چاقی در دوران یائسگی را کاهش می‌دهد
ویتامینی که سلامت قلب و استخوان را تضمین می کند
پوتین خط و نشان کشید: کالینینگراد خط قرمز روسیه است
غریب آبادی: اکنون زمان پایان دادن به امنیت رژیم اشغالگر است
امیدواری گوترش به پایان درگیری ها در خاورمیانه
جزئیات تحرکات نظامی امارات در جنگ و پس از آتش‌بس با ایران
قدردانی واشنگتن از نقش اسلام‌آباد در مذاکرات با ایران
گرمای بی سابقه در مازندران رکورد زد
در پس این هیاهو؟!
شوی تبلیغاتی ترامپ با چاشنی تحریف توافق/ 12 میلیارد دلار کلید قفل مذاکرات تهران و واشنگتن
چرا ویزای تیم ملی هنوز توسط آمریکا صادر نشده است؟
6 پله صعود بانوان والیبالیست ایران در رده‌بندی جهانی
آماده باش یگان حفاظت منابع طبیعی برای مقابله با آتش سوزی
تشکیل ستاد ویژه برای آماده‌سازی تشییع میلیونی پیکر مطهر رهبر شهید انقلاب
جنگ علیه ایران پرده از بحران تقاضای نفت چین برداشت
حمله حزب‌الله به تجهیزات زرهی ارتش اسرائیل
ادامه بدون وقفه صادرات نفت و فرآورده‌های نفتی ایران
فعال شدن پدافند در قشم
آنکارا پس از حمله به کشتی باری اش هشدار داد
بولونیا در آستانه انتخاب سرمربی جدید از ترکیه
جوزف عون در گفتگو با روبیو: آتش‌بس در لبنان اولویت است
تنها راه خروج ترامپ از جنگ چیست؟
یاسر آسانی؛ نامزد بهترین گل لیگ قهرمانان آسیا 2
لوکاشنکو: در صورت حمله به بلاروس، با سلاح هسته ای پاسخ خواهیم داد
آغاز فروش جدید سایپا بدون قرعه کشی از فردا +جزئیات
گروسی: اورانیوم ایران به قزاقستان منتقل شود
حجاج ایرانی مراسم حج را با سلامت به پایان بردند
نگرانی از نفوذ آمریکا در ساختار امنیتی دولت جدید عراق
اظهارات جنجالی ترامپ علیه جو بایدن و همسرش
تشدید شکاف طبقاتی در آمریکا در پی پیامدهای اقتصادی جنگ
کارگاه ضایعات الیاف در ماهدشت طمعه حریق شد
6 کشته در تصادف زنجیره‌ای مرگبار در یکی از ایالت‌های آمریکا
طرح تل آویو برای احداث 18 شهرک جدید در کرانه باختری
خط و نشان ناتو برای مسکو/ رومانی کنسولگری روسیه را تعطیل کرد/احضار سفیر روسیه
وضعیت پایدار ذخایر استراتژیک نهاده‌های دامی
بلغارستان به آمریکا: یا ویزا را لغو کنید، یا هواپیماها بروند!
24 کشتی از تنگه هرمز گذشتند
وزیر علوم زمان برگزاری کنکور سراسری را اعلام کرد
بسته شدن مسجد ابراهیمی توسط نیروهای اشغالگر
افزایش بارندگی‌ها، سد علویان مراغه را پر کرد
پهپاد پیشرفته آمریکایی در یمن ساقط شد
بازگشت فعالیت در تونل‌های موشکی ایران
جزئیات مذاکرات نظامی لبنان فاش شد
گفت‌وگوی عراقچی و وزیر خارجه عمان درباره همکاری در مدیریت تنگه هرمز
شهروند یونانی به اتهام همکاری با ایران بازداشت شد
قهرمانی ایران در کشتی فرنگی نوجوانان آسیا؛6 طلا کار را تمام کرد/تبریک معاون اول رئیس جمهور