×
بین الملل
شناسه خبر : 273881
تاریخ انتشار : یکشنبه 1404/11/19 ساعت 00:00
از دزدی همسر تا پسری که پدر را کتک می‌زند!

افشای رسوایی‌های اخلاقی و رفتاری خانواده نتانیاهو؛

از دزدی همسر تا پسری که پدر را کتک می‌زند!

رئیس سابق محافظان نتانیاهو برخی از مشکلات اخلاقی خانواده بنیامین نتانیاهو را رسانه‌ای کرد.

نورنیوز- گروه بین الملل: روزنامه معاریو مصاحبه کامل عامی بن درور رئیس سابق تیم حفاظت بنیامین نتانیاهو را منتشر کرد که در آن به بخشی از رسوایی‌های اخلاقی و رفتاری نتانیاهو و خانواده‌اش اشاره می‌کند.

رئیس سابق تیم حفاظت نتانیاهو از کتک خوردن نخست وزیر اسرائیل توسط پسرش، یائیر پرده برداشت و همچنین فاش کرد که سارا نتانیاهو عادت به سرقت از محل‌‌هایی دارد که از آنها بازدید می‌کند.

وی همچنین تاکید کرد، بنیامین نتانیاهو به شکلی کامل مستمر و از پیش طراحی شده، اقدام به خوردن غذا در رستوران‌ها و فرار از پرداخت صورتحساب می‌کند و این یکی از عادت‌های او شده است که همه محافظان و دستیارانش نیز از آن مطلع هستند.

رئیس سابق تیم حفاظت جنایتکار جنگی صهیونیست در این گفتگو گفت: من بعد از ترور رابین به واحد حفاظت شخصیت‌ها پیوستم و قبل از نتانیاهو با پرز هم کار کرده و برای مدتی هم محافظ ایهود باراک هم بودم.

بن درور درباره نتانیاهو گفت: من باید بگویم که نتانیاهو فرد اخلاق مداری نیست، به نظر من شما حتی یک نفر را هم نمی‌توانید از محافظانش بیابید که این نظر مرا رد کند.

وقتی مجری از وی پرسید منظور شما از غیر اخلاق مدار چیست توضیح داد:

شخصی غیر اخلاق مدار فردی است که به رستوران‌ها برای غذا خوردن می‌رود اما صورتحساب را متعمدانه نمی‌پردازد و باعث می‌شود دیگران این هزینه را متحمل شوند، این نوع رفتار معمول نتانیاهو است.

نتانیاهو به طور مستمر و از پیش طراحی شده، از پرداخت صورتحساب رستوران‌ها فرار می‌کرد و محافظان و دستیارانش را مجبور می‌کرد که صورتحساب را از جیب خودشان بپردازند.

وی به یک مورد که در هتل ملک داود قدس رخ داد اشاره کرده و گفت وقتی نتانیاهو برای اولین بار به رستوران فرانسوی این هتل رفت، مسئولین هتل گفتند که غذای شما به حساب هتل است، همین امر باعث شد تا نتانیاهو برای دومین بار هم به آنجا برود این بار مدیر هتل قبل از اینکه نتانیاهو غذایش تمام شود صورتحساب را برایش آورد اما نتانیاهو به آن بی توجهی کرده و از پرداخت صورت حساب طفره رفت.

بار سوم هم که او برای غذا خوردن به این رستوران مراجعه کرد باز هم مدیر هتل صورتحساب را فورا برای او آورد و این بار هم یکی از دستیاران یا محافظان مجبور شدند (به خاطر فرار نتانیاهو از پرداخت) آن را بپردازند.

او همیشه به این شکل عمل می کرد و نه تنها او بلکه خانواده‌اش هم همینطور بودند.

اگر یک یا دو بار رخ می‌داد، مسئله قابل اغماض بود اما وقتی همیشه و همواره تکرار شود و به طور مستمر دستیاران و محافظان و بقیه مردم مجبور به پرداخت صورتحساب غذای او شوند دیگر مسئله عادی نیست.

رئیس محافظان نتانیاهو در ادامه تاکید کرد، شاید او از لحاظ سیاسی اقدامات قابل قبولی داشته باشد اما از نظر اخلاقی او فردی پلید و پلشت است.

وی در مورد سارا نتانیاهو هم فاش کرد که سارا نتانیاهو یک سارق بالفطره است، من قبلا هم گفته ام و دوباره هم تکرار می‌کنم که سارا نتانیاهو دچار وسواس دزدی است، بارها دیده ام که هدایا، حوله‌ها و... از هتل‌ها ناپدید می‌شود، هدایایی که به نخست وزیر داده می‌شود متعلق به ساختار حاکم است نه خانواده اش، (اما او انها را برای خود بر می دارد) علاوه بر این سارا یک زن شرور است.

نتانیاهو تلاش زیادی کرد تا سارا را یک هیلاری کلینتون کند اما سارا در این حد و اندازه نیست.

ابتدا این نتانیاهو بود که شخصیت سارا را ساخت، اما بعد از آن سارا حاکم مطلق شد، حتی درباره محاکمه نتانیاهو هم سارا مانع توافق پذیرش اتهامات توسط نتانیاهو می‌شود زیرا می‌خواهد همچنان در قدرت باقی مانده و این توهم را دارد که پسرش، جانشین شوهرش خواهد شد.

در بخش دیگری از این مصاحبه محافظ شخصی نتانیاهو از درگیری یائیر با پدرش و مضروب شدن بنیامین نتانیاهو توسط پسرش پرده بر می‌دارد و در این رابطه می‌گوید:

حادثه بسیار سختی رخ داده است، من این را از نظر امنیت شخصی به شما می‌گویم، از منظر یک محافظ شما می‌بینید که سوژه تحت محافظت شما توسط یکی از اعضای خانواده‌اش مورد حمله قرار می‌گیرد، لزوما این حمله با سلاح گرم نیست.

به هر شکل یائیر نتانیاهو به پدرش حمله کرد او را به شدت کتک زد، دو بار این امر رخ داد و باعث شد تا مسئولین امنیتی برای حل و فصل این مسئله وارد عمل شوند. همین حادثه باعث شد تا یائیر برای زندگی به میامی در ایالات متحده (تبعید) شده تا در آنجا زندگی کند.

او در رابطه با شرایط نتانیاهو هم گفت: وقتی نخست وزیر باشی با وجود پسری پرخاشگر و همسری که دست کج دارد، باز هم  مجبور هستی اسرائیل را هم اداره کنی.

«سارا یک فاجعه انسانی است. او از جنون دزدی رنج می‌برد. او کسی است که هر چیزی را که بتواند در هر فرصتی پیدا کند، حتی حوله‌های هتل، می‌دزدد و این امر یک راز مخفی نیست».

«هدایا ناپدید می‌شوند، حوله‌ها از هتل‌ها ناپدید می‌شوند و بعد انگار ما، ماموران امنیتی، بیرون می‌رویم و می‌پرسیم چه اتفاقی افتاده است».

«می‌دانید، من نظر شما را درک می‌کنم. به عنوان عضوی از خانواده و با شناخت نتانیاهو، باورش برایم سخت است. بیایید بگوییم با دختر و نوه‌هایش چه کردید.

تصور کنید چه وضعیتی را دارید که می‌آیید و می‌گویید: «کافی است، دیگر به او نزدیک نمی‌شوید» و او او را رها می‌کند. این یک فاجعه است. در ابتدا، او تلاش کرد. ما مخفیانه فرار کردیم و اقدامات امنیتی فشرده ای انجام دادیم تا نتانیاهو با دخترش مخفیانه دیدار کند».

درور در مورد رابطه نتانیاهو با دخترش، نوآ از ازدواج اولش پرداخت و فاش کرد که نتانیاهو مجبور بوده بین سال‌های 1996 تا 1999 مخفیانه در کافه‌های قدس ، دور از چشم خانواده فعلی‌اش، با او دیدار کند، قبل از اینکه این دیدارها به طور کامل متوقف شود. درور این رفتار را نامناسب برای یک «پدرعادی» دانست.

درور سخنان خود را با ابراز امیدواری برای دیدن نتانیاهو پشت میله‌های زندان، نه از روی انتقام، بلکه برای دستیابی به عدالت، به پایان رساند.

او نتانیاهو را به خرابکاری در توافق مبادله اسرا به دلایل و اهداف سیاسی متهم و تاکید کرد او عامل اصلی مرگ تقریباً 44 اسیر شد که می‌توانستند از غزه آزاد شوند.


نظرات

آخرین اخبار
قیمت گوشت قرمز امروز 29 تیر 1405 + جدول قیمت ها
زمین‌لرزه‌ای با شدت 5.7 ریشتر کرمانشاه را دوباره لرزاند+ گزارش اولیه
قیمت خودرو داخلی و خارجی امروز 29 تیر 1405+ جدول قیمت ها
نوراینفو | تغذیه مغز با 11 ماده غذایی
ابتکار عمل دولت و دستگاه دیپلماسی در معادله پیچیده کنونی چیست؟
ونس و تنش‌های چندلایه با ایران
چرا نافرمانی در ارتش آمریکا ناگهان اوج گرفته است؟
امام‌جمعه اهل سنت میرجاوه ترور شد
وقوع حادثه دریایی نزدیک سواحل عمان
برنامه مسابقات ورزشی امروز دوشنبه 29 تیر 1405 +جدول پخش
ایران چگونه محاصره دریایی را به تله راهبردی تبدیل می‌کند
هم‌زمان با تجاوز جدید آمریکا به ایران؛ پایگاه‌های آمریکا در 3 کشور منطقه زیر آتش رفت
دوفوریتی | لو رفتن سئوالات کنکور؟ باور کنیم؟
پیش‌فروش بلیت‌ قطارهای مسافری نیمه اول مرداد آغاز شد
وضعیت آب و هوا امروز دوشنبه29تیرماه + وضعیت استان‌ها
افسردگی فقط ذهن را درگیر نمی‌کند
انقلاب در تشخیص عفونت تنها با یک تماس
چرا دایسکشن آئورت یک اورژانس واقعی است؟
نور آبی نمایشگرها واقعاً به چشم آسیب می‌زند؟
اشتباه رایج والدین در مصرف آنتی بیوتیک برای کودکان
اسپانیا تمام جوایز جام جهانی 2026 را درو کرد ؛ از دستکش طلایی تا توپ طلا
آرژانتین (0)-اسپانیا (1)/فران تورس قاتل آرژانتین؛ اسپانیا پس از 16 سال بر بام دنیا ایستاد
پادشاه بی‌تاج‌وتخت؛ کیلیان ام‌باپه دوباره آقای گل جهان شد
اطلاعیه آموزش‌و‌پرورش؛ سرنوشت امتحانات 30 تیرماه مشخص شد
تشخیص زودهنگام آسم با کمک هوش مصنوعی
انقلاب گوگل برای ناشنوایان؛ زبان اشاره به متن تبدیل می‌شود
گزارش تصویری | دیدار فینال جام جهانی فوتبال 2026: آرژانتین ـ اسپانیا
حمله موشکی دشمن آمریکایی به آبادان/حمله تلفاتی نداشت/انهدام چندین پهپاد دشمن در کشور
روسیه خواستار بررسی حمله به تاسیسات هسته‌ای دارخوین شد
آموزش‌وپرورش:تعویق امتحانات نهایی به ضرر دانش‌آموز است/برگزاری امتحانات به جز در هرمزگان
شکاف در کابینه اسرائیل؛ تهدید بن‌گویر علیه نتانیاهو
ادعای ارتش اسرائیل درباره رهگیری پهپاد در مرز سوریه
منبع لبنانی: آمریکا با عقب‌نشینی کامل اسرائیل از جنوب لبنان موافقت کرد
آیت‌الله عیسی قاسم: حاکمان دنیاطلب چهره اسلام را مخدوش کردند
درگیری مرزی طالبان و پاکستان در پکتیا
زخمی شدن 9 نفر در حادثه مسلحانه ایالت مینه‌سوتا آمریکا
پدافند هوایی ارتش یک موشک کروز دشمن را سرنگون کرد
بیانیه مهم نیروهای مسلح یمن فردا منتشر می‌شود
رایزنی تهران و بغداد برای سفر نخست‌وزیر عراق به ایران
وزیر کشور به پاکستان سفر می کند+ علت سفر
آیین بزرگداشت رهبر شهید در دانشگاه تهران لغو شد
فیدان خواستار بازگشت ایران و آمریکا به تفاهم‌نامه اسلام‌آباد شد
آیا واردات خودرو متوقف شده است؟
بغداد: سفر الزیدی به تهران به تقویت همکاری‌های دوجانبه کمک می‌کند
تخلیه هواپیماهای راهبردی آمریکا از العدید هم کلید خورد
اردن کاردار ایران را احضار کرد
فینالِ فوتبال و سیاست!
پرسپولیس به دنبال جانشین میلاد محمدی+ نامزد
آب‌شیرین‌کن بونجی احیا شد
نخست‌وزیر عراق راهی تهران می‌شود