×
اقتصادی
شناسه خبر : 273850
تاریخ انتشار : شنبه 1404/11/18 ساعت 18:45
بخشش جرائم مالیاتی برای مودیان فاقد بدهی+ میزان جرائم

بخشش جرائم مالیاتی برای مودیان فاقد بدهی+ میزان جرائم

سازمان مالیاتی از بخشش مالیاتی مندرج در کلیه قوانین مالیاتی مودیان فاقد بدهی مالیاتی بابت اصل مالیات خبرداد.

نورنیوز- گروه اقتصادی: سید محمدهادی سبحانیان رییس کل سازمان امور مالیاتی کشور با صدور بخشنامه‌ای اعلام کرد: با عنایت به دستور رییس جمهور در خصوص حمایت از کسب و کارهای خرد و صاحبان مشاغل و سایر فعالان اقتصادی در دوره اجرای سیاست‌گذاری‌های جدید اقتصادی، جرایم قابل بخشش مالیاتی مندرج در کلیه قوانین مالیاتی مودیان فاقد بدهی مالیاتی بابت اصل مالیات یا مودیانی که بدهی مالیاتی خود را حداکثر تا تاریخ 28 بهمن ماه سال جاری پرداخت نمایند تا سقف 7/000/000/000 میلیارد ریال بخشیده می‌شود. 

وی در ادامه افزود: در صورتی که جرایم قابل بخشش مودی بیش از مبلغ مذکور باشد نیز جرایم قابل بخشش مودی در صورت پرداخت جرایم مازاد بر سقف مذکور تا سقف 7/000/000/000میلیارد ریال بخشیده می‌شود.

جزئیات بخشنامه به شرح ذیل است: 

الف) منظور از بدهی مالیاتی، جمع مبلغ اصل مالیات به علاوه جرایم غیر قابل بخشش مالیاتی در کلیه منابع و دوره/عملکردها می‌باشد و مودیان برای استفاده از مفاد این مصوبه می بایست درخصوص همه آنها تعیین تکلیف نمایند.

ب)در اجرای این مصوبه نیاز به درخواست مودی نبوده و در صورتی که مودی حائز شرایط باشد، بخشودگی تا میزان مندرج در مصوبه قابل اعمال می‌باشد.

ج)برای بهره مندی حداکثری مودیان از مصوبه، میزان اصل مالیات و جرایم قابل بخشش تا تاریخ 18 بهمن ماه 1404 مدنظر قرار می گیرد و تغییرات بعدی مبلغ اصل مالیات و جرایم غیر قابل بخشش و قابل بخشش تا تاریخ 28 بهمن ماه 1404 به استثنای مواردی که مودی درخواست می‌نماید تاثیری در اعمال مفاد مصوبه ندارد.

د) درخصوص جرایم موضوع بند الف ماده 22 قانون پایانه‌های فروشگاهی و سامانه مودیان، میزان جرایم بعد از اعمال بخشودگی های قبلی اعلامی قابل محاسبه می‌باشد.

هـ)در اجرای این مصوبه صرفا پرداخت تا تاریخ 28 بهمن ماه 1404 ملاک بوده و در صورت ترتیب پرداخت مالیات مفاد این مصوبه جاری نمی باشد. بدیهی است در صورت تمایل مودیانی که قبل از این مصوبه نسبت به تقسیط بدهی های مالیاتی خود اقدام نموده اند برای بهره مندی از مفاد این مصوبه، می توانند با پرداخت تا تاریخ 28 بهمن ماه از مفاد این مصوبه بهره‌مند شوند.

و)در صورتیکه مودیان دارای پرونده مطرح در مراحل دادرسی مالیاتی باشند می توانند در صورت تمایل با انصراف از اعتراض خود، نسبت به استفاده از مفاد این مصوبه اقدام نمایند.

ز) مودیانی که مایل به استفاده از مفاد این مصوبه نیستند می توانند از مفاد بخشنامه های قبلی سازمان امور مالیاتی کشور با رعایت مقررات مربوطه بهره‌مند شوند.

ح) در صورتیکه جمع جرایم قابل بخشش موضوع کلیه قوانین مالیاتی در تاریخ 18 بهمن ماه 1404  کمتر یا مساوی 7/000/000/000 میلیارد ریال باشد، جرایم یاد شده به میزان 100% بخشیده می‌شود.

ط) در صورتیکه جمع جرایم قابل بخشش موضوع کلیه قوانین مالیاتی در تاریخ 18 بهمن ماه 1404 بیشتر از 7/000/000/000 میلیارد ریال باشد ، در صوت پرداخت مازاد ، معادل مبلغ  7/000/000/000میلیارد ریال از جرایم قابل بخشش، به میزان 100% بخشیده می‌شود.


اخبار مرتبط
آزادی یک محکوم به قصاص پس از 8 سال
جمعه 1405/04/12 ساعت 12:59
گذشت به عشق امام حسین(ع)
آزادی یک محکوم به قصاص پس از 8 سال
رئیس‌کل دادگستری ایلام از مختومه شدن یک پرونده قصاص پس از هشت سال با گذشت اولیای دم و اعلام بخشش به عشق امام حسین(ع) خبر داد.
جزئیات شرط بخشودگی کامل جرایم مالیاتی تا سقف 700 میلیون تومان
یکشنبه 1404/11/19 ساعت 11:03
جزئیات شرط بخشودگی کامل جرایم مالیاتی تا سقف 700 میلیون تومان
سازمان امور مالیاتی از بخشش مالیاتی مندرج در کلیه قوانین مالیاتی مودیان فاقد بدهی مالیاتی بابت اصل مالیات خبر داد.
اعلام جزئیات حمایت مالیاتی دولت از اصناف و بازار
شنبه 1404/11/11 ساعت 20:56
اعلام جزئیات حمایت مالیاتی دولت از اصناف و بازار
رئیس‌کل سازمان امور مالیاتی کشور از اتخاذ رویکردی جدید با هدف «ثبات‌بخشی به اقتصاد» و «کاهش هزینه‌های اصناف» خبر داد و جزئیات بسته حمایتی و تسهیل‌گرانه این سازمان را تشریح کرد.
معافیت مالیاتی اصناف به 280 میلیون تومان افزایش یافت
شنبه 1404/11/04 ساعت 14:05
سخنگوی کمیسیون تلفیق مجلس:
معافیت مالیاتی اصناف به 280 میلیون تومان افزایش یافت
سخنگوی کمیسیون تلفیق لایحه بودجه 1405 گفت: اعضای این کمیسیون در نشست امروز خود مصوب کردند که حقوق گمرکی واردات شیر خشک و ملزومات پزشکی از 4 درصد به یک درصد کاهش یابد. همچنین پیرو مصوبه این کمیسیون، معافیت مالیاتی سالانه اصناف از 200 میلیون تومان به 280 میلیون تومان افزایش پیدا کرد.
نظرات

آخرین اخبار
موج تازه حملات صهیونیست‌ها در کرانه باختری
فشار تحریم‌ها ایران را به سمت بومی‌سازی دفاعی سوق داد
بی‌پاسخ ماندن جنایات، راه را برای تهدید همه ملت‌های آزاده باز می‌کند
ضرب‌الاجل آموزش‌وپرورش برای آماده‌سازی مدارس و اعلام سوابق تحصیلی
ویژگی‌های پزشک کامل
رحمانی نایب قهرمان کشتی آزاد جوانان جهان شد
آغاز فصل تازه ماجراجویی ستاره ایرانی با پیراهن الوصل
کارنی: کانادا تسلیم فشار آمریکا نمی‌شود
دو فینالیست برای ایران در کشتی آزاد جوانان جهان
برد شباب الاهلی با حضور سه ستاره ایرانی
زنگ خطر برای اقتصاد آمریکا به صدا درآمد
خانواده شهدا سرمایه‌های راهبردی کشور برای حل مسائل جامعه هستند
دوحه حمله اسرائیل به سوریه را محکوم کرد
چهار توصیه امنیتی آیت‌الله نوری همدانی به دبیر جدید شورای عالی امنیت ملی
تحول در شهرک‌های صنعتی با ورود فناوری و نوآوری
رایزنی عراقچی و وزیر خارجه مصر درباره کاهش تنش‌های منطقه
طرح ساماندهی معابر کلید خورد؛ برخورد با اشغال پیاده‌روها و خیابان‌ها
نقشه راه اقتصاد کشور
جدول قطعی برق چهارمحال و بختیاری فردا یکشنبه اول شهریور
فرانسه، آسمان اوکراین را در اختیار می‌گیرد؟
گام تازه بندر پارسیان برای پشتیبانی از صنایع بزرگ کشور
فارن پالسی: نتیجه محتمل، شکست راهبردی آمریکا است
وقتی شاگرد تیلور هم حریف ملی‌پوش ایران نشد
وکالت فقط شغل نیست؛ بلکه آغاز یک رسالت اجتماعی و اخلاقی است
بسکتبال جوانان ایران در نبرد رده‌بندی کاپ آسیا مقابل ژاپن
جهش قیمت طلا در بازار/ جدیدترین قیمت طلا
نورنما | یکم شهریور ؛ زاد روز حکیم بوعلی سینا و روز پزشک مبارک باد
گزارش تصویری رویترز از بیلبوردهایی در تهران، که اسرائیل و ترامپ را تهدید میکنند
قاهره خواستار توقف تجاوزات اسرائیل علیه لبنان شد
وعده دفاعی سرپرست وزارت دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح
جنوب لبنان زیر آتش اسرائیل؛ حملات هوایی و توپخانه‌ای تشدید شد
خانواده‌های شهدا مایه عزت و افتخار نیروی دریایی ارتش هستند
برنامه قطعی برق تهران فردا یکشنبه اول شهریور اعلام شد+ لینک
افتخار بسکتبال ایران؛ نام آقاجان‌پور در فهرست ستاره‌های فیبا
تعیین تکلیف پرونده کریدور دریا به دریا
دمشق حمله پهپادی اسرائیل به خاک سوریه را محکوم کرد
واکنش محمدرضا عارف به جنگ اقتصادی آمریکا
المپیاکوس به طارمی پیام داد؛ «متشکریم مهدی، موفق باشی»
روایت سردار شریف از فرمانده‌ای که معمار امنیت مرزها بود
زلزله در فیفا؛ آفریقا علیه اینفانتینو وارد میدان شد
شکار بی‌رحمانه آهوها در میمه؛ 2 شکارچی با 41 جمجمه دستگیر شدند
تأکید سران قوا برمهار فشارهای معیشتی
لاوروف: غرب به‌دنبال شعله‌ور کردن اعتراضات در روسیه
نویدکیا: استقلال مدعی است؛ بازی مهمی پیش رو داریم
کانادا مقابل ترامپ ایستاد؛ مذاکرات تجاری متوقف شد
بن‌بست در میدان، شکاف در واشنگتن؛ پیام استعفای وزیر ارتش آمریکا چیست؟
هشدار مقام حزب‌الله به رژیم صهیونیستی درباره اشغال نقاط جدید لبنان
90 درصد اراضی کشاورزی سنددار شدند
استقبال حماس از اقدام تشکیلات خودگردان درباره انتخابات فلسطین
طرح بزرگ بهینه‌سازی انرژی در دانشگاه‌ها