×
بین الملل
شناسه خبر : 273827
تاریخ انتشار : شنبه 1404/11/18 ساعت 20:58
ارتش آلمان تحت نظارت فزاینده سرویس‌های اطلاعاتی ایران قرار گرفته است

آلمان ادعا کرد؛

ارتش آلمان تحت نظارت فزاینده سرویس‌های اطلاعاتی ایران قرار گرفته است

مقامات امنیتی و قانون‌گذارن آلمانی پس از اقدام اتحادیه اروپا علیه سپاه پاسداران انقلاب اسلامی و پاسخ متقابل ایران به آن در تروریستی دانستن ارتش کشورهای اروپایی، با ادعای این که ارتش آلمان تحت نظارت فزاینده سرویس‌های اطلاعاتی ایران قرار گرفته است، سطح هشدار و مراقبت خود را افزایش داده است.

نورنیوز- گروه بین الملل: مقامات امنیتی و قانون‌گذاران آلمان پس از اقدام اتحادیه اروپا علیه سپاه پاسداران انقلاب اسلامی با قرار دادن نام آن در فهرست سازمان‌های تروریستی این بلوک، مدعی شدند که ارتش آلمان (بوندس‌ور) تحت نظارت فزاینده سرویس‌های اطلاعاتی ایران قرار گرفته و با تهدیداتی شامل جاسوسی، حملات سایبری و افزایش سطح تهدید روبه‌رو است.

این ادعاها پس از آن مطرح شده است که «محمد باقر قالیباف» رئیس‌ مجلس شورای اسلامی پس از اقدام اروپا علیه سپاه پاسداران روز یکشنبه ۱۲ بهمن در جلسه علنی و در نطق پیش از دستور خود بیان کرد که « طبق بند ۷ قانون اقدام متقابل در برابر اعلام سپاه به عنوان سازمان تروریستی، ارتش کشورهای اروپایی گروه تروریستی محسوب می‌شوند و عواقب این اقدام به عهده‌ اتحادیه‌ اروپا خواهد بود.»

شبکه یورونیوز گزارش داد: سازمان اطلاعات نظامی آلمان هشدار داد که در پی تصمیم ایران برای تعیین ارتش آلمان و سایر نیروهای مسلح اتحادیه اروپا به عنوان «گروه‌های تروریستی» سطح هشدار و مراقبت خود را افزایش داده است.

طبق ادعای قانون‌گذاران و کارشناسی که با یورونیوز صحبت کردند، اقدام ایران مبنی بر تروریستی اعلام کردن ارتش‌های اتحادیه اروپا، محیط تهدید تازه‌ای برای تاسیسات و کارکنان نظامی آلمان ایجاد می‌کند.

یک سخنگوی سرویس ضدجاسوسی نظامی آلمان به یورونیوز گفت که در کنار تهدیدات واقعی،«باید مخاطرات قابل‌توجهی از جاسوسی سایبری نیز در نظر گرفته شود.»

سرویس ضدجاسوسی آلمان به همین دلیل بر اقدامات پیشگیرانه تمرکز کرده است و اقداماتی شامل برگزاری جلسات آموزشی، نشست‌های مشاوره‌ای و تهیه مطالب جهت بالا بردن آگاهی سربازان درباره تهدیدات جاسوسی و روش‌های آژانس‌های اطلاعاتی خارجی را افزایش داده است.

به گفته این سخنگو، هدف این است که عملیات‌های اطلاعاتی «در سریع‌ترین زمان ممکن شناسایی و دفع شوند.»

به نوشته یورونیوز، واحدها و دفاتر حساس‌تر که بیشترین احتمال هدف‌گیری توسط سرویس‌های اطلاعاتی خارجی را دارند، تحت حمایت ویژه سرویس ضدجاسوسی نظامی آلمان قرار می‌گیرند. این اقدامات باعث می‌شود کارکنان هوشیاری بالاتری داشته باشند و سریع‌تر هرگونه فعالیت یا حادثه مشکوک را گزارش دهند.

«کنستانتین فون نوتز» رئیس کمیته نظارت پارلمانی آلمان در گفت‌وگو با یورونیوز مدعی شد که عملیات‌های اطلاعاتی ایران در آلمان پس از هفتم اکتبر ۲۰۲۳-هم‌زمان با عملیات «طوفان‌الاقصی» از سوی گروه حماس علیه اراضی اشغالی و آغاز جنگ غزه تشدید شده است.


اخبار مرتبط
مرتس مدعی شد: سرویس‌های اطلاعاتی ایران در اروپا و آلمان فعال هستند
یکشنبه 1404/12/10 ساعت 23:10
مرتس مدعی شد: سرویس‌های اطلاعاتی ایران در اروپا و آلمان فعال هستند
صدراعظم آلمان ضمن بیان اظهاراتی مداخله‌جویانه علیه ایران، مدعی شد که سرویس‌های اطلاعاتی ایران در آلمان و اروپا «فعال هستند».
روایت اندیشکده انگلیسی از هزینه سنگین اروپا برای برچسب‌زنی به سپاه
شنبه 1404/11/18 ساعت 16:18
روایت اندیشکده انگلیسی از هزینه سنگین اروپا برای برچسب‌زنی به سپاه
اندیشکده چتم‌هاوس انگلیس در یادداشتی، تصمیم اتحادیه اروپا برای قرار دادن سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در فهرست سازمان‌های به‌اصطلاح تروریستی را نقطه پایان راهبرد طولانی تعامل بروکسل با ایران توصیف کرد و تصریح کرد که اروپا با این مسیر، همان اندک نفوذ و نقش میانجی‌گرانه خود را نیز از دست می‌دهد.
وزیر اطلاعات خطاب به غربی‌ها: هزینه‌ تروریستی اعلام کردن سپاه را پرداخت خواهید کرد
چهارشنبه 1404/11/15 ساعت 18:32
وزیر اطلاعات خطاب به غربی‌ها: هزینه‌ تروریستی اعلام کردن سپاه را پرداخت خواهید کرد
وزیر اطلاعات با بیان اینکه سپاه پاسداران انقلاب اسلامی بزرگ‌ترین نیروی مبارز و ضدتروریسم دنیا است، گفت: این کشورها که علیه نظام ما چنین اقداماتی انجام می‌دهند، هزینه‌های آن را پرداخت خواهند کرد.
نظرات

آخرین اخبار
انگیزه‌های سیاسی ترامپ از سفر به تگزاس چیست؟
مرزبندی بهارستان بر سر مذاکره با آمریکا؛ توافق تاریخی یا تکرار تجربه‌های تلخ گذشته؟
چین چگونه به مسئله تنگه هرمز می‌نگرد؟
8 کشته و زخمی در حمله پهپادی حزب‌الله به پادگان نظامی اسرائیل
آتش‌سوزی در برج مسکونی چیتگر با نمای کامپوزیت
پزشکیان: تعاملات متوازن توسعه‌گرا مبنای سیاست خارجی دولت است
فرودگاه بین‌المللی شهید مدنی تبریز دوباره فعال شد
چرا ایران پیروز جنگ با آمریکا و رژیم صهیونیستی است؟
ارسال نامه اضطراری رئیس‌جمهور اوکراین به ترامپ
جزئیات توافق امنیتی لهستان و انگلیس با تمرکز بر روسیه و سایبر
بازگشت 6 دستگاه حفاری سنگین به چرخه عملیات
آتش‌سوزی در فرودگاهی امام خمینی(ره) مهار شد + اطلاعیه گمرک
نقد وندی شرمن بر جنگ انتخابی و اشتباه ترامپ در قبال ایران
آتلانتیک: ترامپ معامله‌گر حرفه ای شکست خورده است
سانسور تلفات پس از انفجار پهپادهای حزب‌الله
ضرورت جلوگیری از درگیری‌های جدید در خلیج‌فارس
شایعات جدی درباره استیضاح یا تعویض مرتس
ام‌باپه بهترین بازیکن بدون جام
مطالبات «دارویار» پرداخت شد
نورویدیو | جنگ منطقه ای چگونه معادلات امنیت در خلیج فارس را تغییر داد ؟
یک پرونده قصاص با صلح و سازش پایان یافت
اعلام آخرین فرصت ثبت‌نام در مرحله دوم آزمون دکتری تخصصی 1405
هشدار وضعیت نارنجی هوا؛ گرما و طوفان در راه خوزستان
تصمیم غیرمنتظره صدر؛ سرایا السلام به دولت می‌پیوندند
عراقچی: عید قربان فرصتی برای تقویت همبستگی اسلامی در منطقه است
تشخیص زودهنگام سرطان در خانه با یک قطره خون
در ستایش تصمیم‌گیری بهنگام و سریع
پرونده 24 میلیارد دلاری ایران/کدام کشورها پول تهران را بلوکه کرده اند؟+ اسامی کشورها
حادثه در کارخانه دماوند انرژی/ درگذشت یک کارگر
جزئیات سند غیر رسمی یادداشت تفاهم ایران و آمریکا منتشر شد
انتقاد از عملیات‌های پنتاگون در اقیانوس آرام
مرشایمر :آمریکا هیچ ایده‌ای برای حل و فصل بحران ایران ندارد
جنگ بیت‌کوین و طلا/ این بار طلا برنده است
نقشه راه جدید ناسا برای سکونت در ماه فاش شد
پنتاگون آمار واقعی تلفات آمریکا در جنگ اخیر را پنهان می‌کند
ریابکوف: سرنوشت اورانیوم ایران در مذاکرات آتی روشن می‌شود
توافق دریایی میان ایران و هند
چرا دستور توقف فعالیت «ستاد فضای مجازی» صادر شد؟
آمادگی 750 پایگاه کمیته امداد برای توزیع نذورات
ادعای ونس درباره موضع مذاکراتی ایران
پیام قالیباف به روسای مجالس کشورهای اسلامی
واکنش علیرضا قربانی به برگزاری کنسرت در تخت‌جمشید
زنگ خطر در بزرگترین دریاچه جهان
غریب‌آبادی: نوبت مدعیان غربی است که بین فشار آمریکا و حقوق بین‌الملل یکی را انتخاب کنند
ورود پزشکیان به پرونده سهمیه آسیایی پرسپولیس
نیویورکر: «خشم حماسیِ» ترامپ علیه ایران به «فاجعه حماسی» تبدیل شد
آتش سوزی در پشت بام یک مجتمع تجاری در میدان شوش
خداحافظی ستاره میلان بعد از جام جهانی
پیش بینی طلای جهانی چهارشنبه 6 خرداد ؛ طلا در انتظار سقوط بزرگ
500 لیتر آب، بهای 24 ساعت فعالیت یک کولر آبی بدون سایه‌بان