×
اقتصادی
شناسه خبر : 273791
تاریخ انتشار : شنبه 1404/11/18 ساعت 14:35
رشد 104 هزار واحدی شاخص بورس

رشد 104 هزار واحدی شاخص بورس

شاخص کل بورس تهران با رشد 2.5 درصدی در معاملات شنبه 18 بهمن توانست جبران بخشی از ریزش‌های هفته نخست بهمن را جبران کند و کانال 4.1 میلیون واحدی را پس بگیرد؛ رشدی که به نظر می رسد ناشی از امیدواری فعالان بازار سرمایه به کاهش ریسک های سیستماتیک و تنش‌های ژئوپلتیک باشد.

نورنیوز-گروه اقتصادی: شاخص کل بورس تهران در پایان معاملات شنبه ۱۸ بهمن با رشد ۱۰۴ هزار واحدی به تراز ۴ میلیون و ۱۶۳ هزار واحد رشد و یک صعود ۲.۵ درصدی نسبت به تراز سه‌شنبه ۱۴ بهمن رقم زد. شاخص هم‌وزن نیز با رشد ۲۲ هزار و ۸۳۴ واحدی در سطح یک میلیون و ۳۵ هزار واحد تثبیت شد.

ارزش کل بازار با ۳ پله صعود به رقم ۱۲.۴ هزار همت برگشت. ارزش معاملات امروز نیز ۱۷۶.۹ همت و ارزش معاملات خُرد ۱۵.۷ همت بود.

۲۷۱۱.۱ میلیارد تومان پول حقیقی وارد بازار سهام و ۲۶۸.۲ میلیارد تومان وارد صندوق های اهرمی شد؛ اما مجموع پول ورودی به صندوق های سهامی، بازار سهام و حق تقدم ها ۳۵۵۱.۷ میلیارد تومان بود. هر چند که از صندوق های سهامی حدود ۲۴ میلیارد تومان پول حقیقی ها خارج شد. ۲۳۹۲.۷ میلیارد تومان سرمایه های خُرد از صندوق های درآمد ثابت و ۲۷۷.۲ میلیارد تومان طی نیم ساعت اول فعالیت بورس کالا از صندوق های طلا خارج شد.

۹۳ درصد بازار سبزپوش و ۶۶۸ نماد مثبت و ۷ درصد بازار سرخ‌پوش و ۵۸ نماد منفی بود. ارزش صف خرید ۳۸۱۱.۹ میلیارد تومان بود حال آنکه در یک ساعت ابتدایی فعالیت بازار، ارزش صفوف خرید سهام از ۵ همت عبور کرده بود.

گروه شیمیایی‌ها با ورود ۵۸۵.۷ میلیارد تومان، فرآورده‌های نفتی با ۵۲۶.۶ میلیارد تومان و فلزات اساسی با ۴۷۶.۱ میلیارد تومان نقدینگی حقیقی‌ها، روز پر رونقی برای سهامداران رقم زدند. فملی و شبندر نیز در مجموع بیش از ۷۱۰ میلیارد تومان از پول سهامداران حقیقی را به خود جذب کردند. ولی نماد فزر (معدن طلای آق دره) با خروج ۲۲.۸ میلیارد تومان، در رتبه نخست لیست شرکت های با بیشترین خروج پول حقیقی ها ایستاد.

بورس
از نمادهای خودرویی چه خبر؟

در حالی که قرار بود نمادهای خودرو و خساپا امروز ۱۸ بهمن بازگشایی شود اما نه در میان پیغام های ناظر بازار خبری از بازگشت این دو خودروساز به معاملات بازار سهام بود نه در سامانه کدال پُستی در خصوص تمدید تعلیق نمادهای دو خودروساز اول کشور منتشر شد.

با این حال دو نماد بانکی نسبتا محبوب برای حقیقی ها شامل وتجارت و وسینا امروز بازگشایی شدند همچنین دیگر نماد بانکی محبوب، وبملت نیز مثل اکثر روزهای سال جاری در میان نمادهای پُرتراکنش قرار داشت و رشد نزدیک به سقف دامنه نوسان در ارزش سهام را رقم زد. سایر نمادهای پُرتراکنش امروز به جز فملی، نمادهای تازه عرضه‌شده همچون چاپ و اروند بودند که نشان می‌دهد سرمایه‌گذاران در بازار سرمایه همچنان به نمادهای عرضه اولیه نه تنها در روزهای رویش بلکه حتی در روزهای ریزش شاخص بورس علاقه‌مندترند.

فرابورس هم رشد کرد

شاخص فرابورس هم با رشد ۷۳۸ واحدی به سقف کانال ۳۰ هزار واحد نزدیک شد و به نظر می‌رسد می‌تواند در روزهای آینده در صورت عدم تزریق شوک جدید به بازار سهام، کانال ۳۱ هزار واحد را پس بگیرد.

۲۸۵.۳ میلیارد تومان پول حقیقی وارد فرابورس شد و ارزش معاملات خُرد این بازار را به ۱۷۴۴.۹ میلیارد تومان رساند.


اخبار مرتبط
بازهم شاهد خروج پول حقیقی از بورس فردا خواهیم بود؟
یکشنبه 1404/11/19 ساعت 19:00
پیش بینی بورس تهران فردا دوشنبه 20 بهمن1404؛
بازهم شاهد خروج پول حقیقی از بورس فردا خواهیم بود؟
بیستم بهمن ماه نیز متاثر از همان روندهای دوگانه و با حساسیت بالا نسبت به رفتار نمادهای بزرگ باشد. احتمالاً شاهد تداوم بی‌اعتمادی سهامداران خرد و احتیاط در معاملات خواهیم بود.
پیش بینی بورس فردا یکشنبه 19 بهمن 1404/ بورس فردا صعودی خواهد بود یا نزولی؟
شنبه 1404/11/18 ساعت 18:35
پیش بینی بورس فردا یکشنبه 19 بهمن 1404/ بورس فردا صعودی خواهد بود یا نزولی؟
با در نظر گرفتن بازار امروز، انتظار می‌رود بازار در ساعات اولیه تحت تأثیر هیجان مثبت باقی بماند و احتمالاً شاهد ادامه روند صعودی، هرچند با نوسانات و ممکن است با سرعتی ملایم‌تر، باشیم.
ارزش سهام عدالت امروز شنبه 18 بهمن 1404 + قیمت سهام عدالت 500 هزار تومانی
شنبه 1404/11/18 ساعت 15:57
ارزش سهام عدالت امروز شنبه 18 بهمن 1404 + قیمت سهام عدالت 500 هزار تومانی
امروز شنبه (18 بهمن 1404)، ارزش سهام عدالت 490 هزارتومانی با احتساب و اعمال تمام افزایش سرمایه های شرکت های بورسی در این سهام به 9 میلیون 15 هزار و 486 تومان رسید.
پیش بینی بورس فردا شنبه 18 بهمن 1404 + تحلیل بازار سرمایه
جمعه 1404/11/17 ساعت 22:05
پیش بینی بورس فردا شنبه 18 بهمن 1404 + تحلیل بازار سرمایه
پیش بینی بورس فردا شنبه 18 بهمن 1404 و تحلیل بازار سرمایه هفته دوم بهمن ماه را در این گزارش می خوانید.
نظرات

آخرین اخبار
پرداخت حقوق خانواده شهدای جنگ رمضان ابلاغ شد
رایزنی ایران با 4 کشور برای توسعه هوش مصنوعی
افشای کشتار خانواده‌های لبنانی توسط رژیم صهیونیستی
از بین‌الحرمین تا صحن رضوی؛ آغاز مراسم وداع و بدرقه «رهبر شهید»؛ محل خاکسپاری مشخص شد
توطئه‌های دشمن در شمال‌غرب و جنوب‌شرق کشور خنثی‌ شدند
جزئیات اصلاح نحوه محاسبه فوق‌العاده خاص حقوق کارمندان
افزایش دمای هوا در همدان
تداوم حملات کوبنده نیروهای مسلح ایران به پایگاههای آمریکا؛ بیانیه مهم نیروی دریایی سپاه
بیانیه مهم نیروی دریایی سپاه درباره تنگه هرمز
«تفنگ پدری» با صدای پرواز همای منتشر شد+فیلم
توقف فعالیت 5 ایستگاه مترو مشهد به دلیل ازدحام عزاداران
رسانه‌های صهیونیستی: نتانیاهو به پایان سیاسی خود نزدیک می‌شود
واکنش کولینا به جنجال داوری در بازی آرژانتین و مصر
فاجعه در ایلام؛ جان‌باختن دو مادر در «بیمارستان کوثر»
رایزنی قطر با عربستان، ترکیه و امارات درباره تحولات منطقه
قالیباف: خروش مردم عراق، «اعلامیه خونخواهی» و مهر تأیید بر راه رهبر شهید بود
قیمت طلا و سکه امروز پنج شنبه 18 تیر 1405+ جدول
تأکید روسیه و کشورهای ساحل بر گسترش همکاری‌های امنیتی
چرا آرژانتین برای مسی «جان» می‌دهد و پرتغال رونالدو را «طرد» کرد؟
توانیر: امسال خاموشی ناشی از کمبود برق نداشتیم
اسموتریچ: اردوغان فردی بسیار خطرناک است
اختصاص 11 پرواز فوق‌العاده شیراز ـ مشهد برای مراسم تشییع
آلمان اظهارات ترامپ علیه اعضای ناتو را تحریک‌آمیز خواند
بیانیه وزارت خارجه درباره حملات آمریکا؛ تهران بر دفاع از امنیت ملی تأکید کرد
قیمت دلار و سایر ارزها امروز پنج شنبه 18 تیر 1405
شرایط ثبت‌نام خودروی کوییک GX-L اعلام شد + لینک ثبت نام
یارانه نقدی تیرماه 1405چه زمانی واریز می شود + جزییات
جنایت در تبریز؛ وقتی کل کل‌های اینستاگرامی به «چاقوکشی» ختم می‌شود
کربلا در تسخیرِ اشک و حماسه؛ وداعِ 4 میلیونی با «رهبر شهید» تاریخ‌ساز شد
گنجی که بی‌صدا مرزهای جهان را فتح کرد
درباره تنگه‌ای که تفاهم میان ایران و آمریکا را به چالش کشید
جزئیات دریافت کارت آزمون ترمیم سابقه تحصیلی
عبور نفتکش‌ها از تنگه هرمز تقریباً به صفر رسید
محدودیت تردد در جاده چالوس و آزادراه تهران - شمال
مستندسازی مسیر تشییع رهبر شهید از تهران تا مشهد
حسین؛ حماسه جاودان انسان
آماده‌باش 4 هزار اتوبوس برای جابه‌جایی زائران تشییع رهبر شهید
زلزله‌ای که «دیوار تحریم» را لرزاند؛ فراخوان جهانی برای نجات ونزوئلا
پالتیکو: اروپا پس از تحولات ایران دیگر نمی‌تواند به آمریکا تکیه کند
ناکامی جدید منچستریونایتد؛ شوامنی در آستانه تمدید با رئال مادرید
قیمت نفت پس از تشدید تنش‌ها افزایش یافت
پیش بینی قیمت طلا و سکه پنجشنبه 18 تیر 1405
سفیر انگلیس در تهران به وزارت امور خارجه احضار شد
خشم ترامپ ناشی از قدرت نرم ایران
جنگ، انتقام و جهاد
لیست خرید تارتار فاش شد؛ پرسپولیس به دنبال شکار سه لژیونر
آخرین آمار شهدا و مجروحان حملات آمریکا به پنج استان
آخرین وضعیت تردد در محورهای شمالی کشور
بارش‌ها در حوضه آبریز دریاچه ارومیه چقدر افزایش یافت؟
جام جهانی 2026 | برنامه بازی‌های امشب پنجشنبه 18 تیر