×
اقتصادی
شناسه خبر : 273787
تاریخ انتشار : شنبه 1404/11/18 ساعت 14:49
قیمت طلا و سکه امروز شنبه 18 بهمن 1404+ جدول

قیمت طلا و سکه امروز شنبه 18 بهمن 1404+ جدول

قیمت طلا و سکه امروز شنبه 18 بهمن 1404 در مسیر کاهشی قرار دارد. اظهارات مسئولان ایرانی و آمریکایی مبنی بر مثبت بودن نتیجه مذاکرات عمان، باعث تخلیه هیجانات انباشته در بازارهای مالی شد و کاهش قیمت‌ها را در روز جاری رقم زد. به این ترتیب، بازار طلای داخلی تحت تاثیر کاهش قیمت دلار تا کانال 156 هزار تومان و افت تقاضای هیجانی، روند نزولی را تجربه می‌کند.

نورنیوز-گروه اقتصادی: قیمت طلا و سکه امروز شنبه ۱۸ بهمن ۱۴۰۴ در روند ریزشی بازگشایی شده است. قیمت طلا کاهش یافته و هر گرم طلای ۱۸ عیار به کانال ۱۸ میلیون و ۸۰۰ هزار تومان عقب‌نشینی کرده است. قیمت سکه نیز در در تمامی قطعات نزولی شده و سکه امامی در کانال ۱۸۸ میلیون تومانی معامله می‌شود.

سخنان روز گذشته عباس عراقچی، وزیر امور خارجه و اظهارات بامداد امروز دونالد ترامپ، رئیس جمهوری آمریکا مبنی بر مثبت بودن روند مذاکرات، بازارهای مالی را در مسیر کاهشی قرار داده است. کارشناسان معتقدند چنانچه مذاکرات میان دو کشور ادامه‌دار باشد و سیگنال‌های مثبتی از این مذاکرات ارسال شود، روند نزولی بازار طلا ادامه‌دار خواهد بود.

اونس طلای جهانی امروز رشد کرده و در این لحظه با رقم ۴۹۶۷ دلار در حال معامله است. با این حال، به‌نظر می‌رسد، ریزش قیمت دلار، اثر افزایشی اونس طلا را خنثی کرده است. گفتنی‌ست دلار در واکنش به اخبار سیاسی کاهش یافته و تا کانال ۱۵۶ هزار تومانی عقب‌نشینی کرده است.

با گذشت یک ماه از وقایع تلخ اخیر، معاملات بازار طلا دوباره به جریان افتاده است. پیش از این، سایه تهدیدهای سیاسی باعث التهاب شدید بازارهای مالی شده بود؛ قیمت طلا که جهشی باورنکردنی و بی‌سابقه را تجربه کرده و تا کانال ۲۴ میلیون تومانی هم پیش رفته بود، اکنون با کاهش نسبی ریسک‌های سیاسی و بیم و امید نسبت به توافق احتمالی میان ایران و آمریکا، روند نزولی به خود گرفته و تا کانال ۱۸ میلیون تومانی عقب نشسته است.

طلا
 

سکه امامی به کانال ۱۸۸ میلیونی سقوط کرد

قیمت سکه امروز در تمامی قطعات روند نزولی دارد. قیمت سکه امامی با رقم ۱۸۸ میلیون تومان اعلام شده است. سکه بهار آزادی روی رقم ۱۸۴ میلیون و ۵۰۰ هزار تومان قرار دارد.

نیم سکه و ربع سکه به ترتیب با رقم‌های ۹۸ میلیون و ۵۰۰ هزار تومان و ۵۴ میلیون و ۵۰۰ هزار تومان در حال معامله است. سکه گرمی نیز با قیمت ۲۶ میلیون و ۵۰۰ هزار تومان داد و ستد می‌شود.

طلا به کانال ۱۸.۸ میلیونی برگشت

بازار طلا امروز در روند کاهشی بازگشایی شده است. براساس قیمت‌های اعلامی سایت اتحادیه طلا و جواهر، مثقال طلا روی رقم ۸۱ میلیون و ۴۵۰ هزار تومان قرار دارد و طلای ۱۸ عیار با رقم ۱۸ میلیون و ۸۰۳ هزار تومان معامله می‌شود.


اخبار مرتبط
قیمت طلا و سکه امروز یکشنبه 19 بهمن1404+ جدول
یکشنبه 1404/11/19 ساعت 14:27
قیمت طلا و سکه امروز یکشنبه 19 بهمن1404+ جدول
قیمت طلا و سکه امروز یکشنبه 19 بهمن 1404 روند نوسانی و نزولی نسبت به زمان بازگشایی دارد. با این حال، قیمت انواع قطعات سکه و مصنوعات طلا همچنان در مقایسه با آخرین معاملات روز گذشته در سطوح بالاتری قرار دارد که از رشد نسبی تقاضا در روز جاری حکایت دارد.
پیش بینی قیمت طلا و سکه فردا یکشنبه 19 بهمن 1404/ سکه فردا اوج می‌گیرد؟
شنبه 1404/11/18 ساعت 19:25
پیش بینی قیمت طلا و سکه فردا یکشنبه 19 بهمن 1404/ سکه فردا اوج می‌گیرد؟
با تحلیل داده‌های روز جاری، روندهای کلان اقتصادی و عوامل روانی حاکم بر بازار، می‌توان پیش‌بینی کرد که بازار طلا و سکه در روز 19 بهمن نیز با فضایی ملتهب و نوسانی روبرو خواهد بود. به طور کلی، انتظار می‌رود روند نزولی در ساعات اولیه معاملات روز آینده ادامه یابد.
پیش بینی قیمت طلا و سکه فردا شنبه 18 بهمن 1404 + تحلیل قیمت طلا
جمعه 1404/11/17 ساعت 21:43
پیش بینی قیمت طلا و سکه فردا شنبه 18 بهمن 1404 + تحلیل قیمت طلا
پیش بینی قیمت طلا و سکه فردا شنبه 18 بهمن 1404 و تحلیل قیمت طلا را می خوانید. آیا فردا شاهد ثبت رکورد تاریخی جدید در بازار طلا و سکه خواهیم بود؟
نظرات

آخرین اخبار
پزشکیان: امسال بیش از هر زمان دیگری به نوروز نیاز داریم؛ نوروزی که وحدت را نشان دهد
پیام نوروزی رهبر انقلاب به مناسبت آغاز سال 1405
شهادت چهار نفر در حمله به ساختمان مسکونی در کرج/ جستجو برای نجات کودک هفت ساله ادامه دارد
«اقتصاد مقاومتی در سایه وحدت ملی و امنیت ملی» شعار سال 1405 شد
عقب‌نشینی ناو هواپیمابر جرالد فورد، پوشالی بودن قدرت مستکبران را ثابت کرد
نورنما | بارلها تحولمان را با شکوفایی همسو کن
وزیر خارجه فرانسه: راه‌حل آشکاری برای تنش‌های منطقه‌ای در کوتاه‌مدت وجود ندارد
دیدار معوقه بسکتبال ایران و سوریه برگزار می شود
اعلام اسامی کشتی‌گیران آزاد و فرنگی ایران در قهرمانی آسیا
پوتین در پیامی عید فطر را تبریک گفت
جهان در سراشیبی جنگ جهانی انرژی قرار گرفت
پخش مستقیم فوتبال‌های 2 لیگ ایتالیا و انگلیس
رونالدو عید فطر را تبریک گفت
عراقچی: به زیرساخت‌هایمان تعرض شود خط قرمزی برای پاسخ نخواهیم شناخت
ادعای استعفای مسئولان دولت تکذیب شد
پیکر ‌شهید ‌نائینی سخنگوی سپاه در تهران و کاشان تشییع می‌شود
هدف قرار گرفتن سایت پدافند پاتریوت آمریکا در بحرین
تکذیب شایعات درباره پناهنده شدن دیپلمات‌های ایرانی در دانمارک
دستگیری 45 نفر از تجزیه طلبان و مزدوران صهیون
تداوم صادرات نفت از جزیره خارگ
رسانه عبری: بودجه جنگ اسرائیل رو به اتمام است
مخالفت سریلانکا با استقرار جنگنده‌های مسلح آمریکا برای حمله به ایران
موج 68 عملیات وعده صادق 4نمایش ترکیبی از اقتدار دریایی و هوایی ایران
سال تحویل تلویزیون با محمدرضا شهیدی‌فرد، المیرا شریفی‌مقدم و رسالت بوذری
سخنگوی وزارت دفاع: درماندگی دشمنان در میادین رزم با ترور جبران نمی‌شود
تاکنون چند نفر در اسرائیل کشته و زخمی شده‌اند؟
قدردانی عراقچی از تاجیکستان
سوئیس صادرات سلاح به آمریکا را متوقف کرد
توییت ایلان ماسک درباره نقش «تنگه هرمز»
پیام تبریک قالیباف به مناسبت فرا رسیدن عید فطر به مسلمانان جهان
تهرانی‌ها فردا هم منتظر باران باشند
حمله موشکی حزب الله به کریات شمونه
بقائی: 29اسفند جلوه‌ای ماندگار از مقاومت ملی در برابر مداخله خارجی است
تمهیدات ترافیکی ویژه نماز عید فطر در تهران
تملق‌گویی توکیو برای مهار ترامپ
ترابی: برای وطنم در سنگر تیم ملی خواهم جنگید
یکی از کارکنان گنبد آهنین رژیم صهیونیستی به اتهام جاسوسی برای ایران بازداشت شد
فارن پالیسی: اقتصاد ایران در برابر جنگ مقاوم است
دستور پزشکیان به استانداران: مردم نباید کمبودی احساس کنند
اعلام مبلغ فطریه امسال از سوی مراجع عظام
روسیه به حمله متجاوزان آمریکایی و صهیونیستی به بندر انزلی واکنش نشان داد
حمله به جزیره خارک نوعی خودکشی است
سه تصمیم مهم در حوزه صادرات در شرایط جنگی
خطیب جمعه تهران: ملت مقاوم ایران در حال نگارش تاریخ جدید منطقه و جهان است
چرا حمله به زیر ساختهای انرژی معادلات جنگ را تغییر داد؟
سازمان فضایی: حملات دشمن خللی در برنامه‌های فضایی ایجاد نمی‌کند
حسام‌الدین سراج: جاهلان سفاک قتل‌عام بشریت را حق مسلم خود می‌دانند
تسلیت ستاد کل نیرو‌های مسلح به شهادت سردار نائینی
حمله مجدد رژیم صهیونیستی به جنوب لبنان
قدردانی از حضور و تاب‌آوری اجتماعی ملت غیور ایران در برابر دشمنان