×
سیاسی
شناسه خبر : 273753
تاریخ انتشار : شنبه 1404/11/18 ساعت 12:17
خدمت به محرومان، پایه استوار امنیت ملی است

سیدحسن خمینی:

خدمت به محرومان، پایه استوار امنیت ملی است

سیدحسن خمینی تأکید کرد خدمت صادقانه به محرومان تنها اخلاقی نیست، بلکه رضایت مردم، قوی‌ترین سد در برابر بی‌ثباتی و توطئه است.

نورنیوز-گروه سیاسی: حجت الاسلام والمسلمین سید حسن خمینی روز شنبه در مراسم تجدید میثاق رئیس و کارکنان کمیته امداد امام خمینی(ره) اظهار کرد: آنان که طعم فقر را چشیده‌اند و با محرومان دمخور بوده‌اند، به درستی دریافته‌اند که پایه‌های حکومت بر رضایت توده‌ مردم استوار است. همان‌طور که در عهدنامه‌ مالک اشتر آمده، اگر عامه‌ مردم از حکومتی ناراضی باشند، رضایت خاصه ارزشی ندارد و اگر رضایت عامه جلب شود، ناخرسندی خاصه تأثیری نخواهد داشت. این حقیقتی است که امروز برای ما ملموس‌تر از همیشه است.

وی افزود: کسانی که تنها با وزش بادِ شرایط، سر برمی‌آورند، حزب باد هستند؛ اما مردمی که با انقلاب و با ایثار خود پایه‌های نظام را استوار کردند، ستون اصلی دین و اجتماع‌اند. امام راحل بارها تأکید کردند که این انقلاب را محرومان به پیروزی رساندند و پایه‌های آن بر عدالت و خدمت به محرومان استوار است.

یادگار امام خاطر نشان کرد: امروز نیز کمیته امداد، نماد همان توجه و خدمت به محرومان است؛ هم ادای دین انقلاب به این قشر است و هم پاسخی به ندای عدالتخواهی اسلام. ما در سال‌های گذشته از حیث تبلیغاتی کوتاهی کرده‌ایم. باید به‌خاطر بسپاریم که فقر و تبعیض در دوران پیش از انقلاب، نتیجه‌ سیاست‌های غلط و وابستگی بود، درحالی که انقلاب اسلامی با گسترش عدالت و تقویت طبقه متوسط، گام بزرگی در جهت رفع محرومیت برداشت.

سید حسن خمینی تصریح کرد: آمارها نشان می‌دهد که در حوادث اخیر، آنان که تحت پوشش خدمات مردمی و نهادهای حمایتی مانند کمیته امداد بوده‌اند، کمتر در گرداب فتنه‌ها گرفتار آمده‌اند. این نشان می‌دهد که خدمت صادقانه و جلب رضایت مردم، بهترین پشتوانه برای امنیت و استحکام نظام است.

وی افزود: ما، از روحانی تا مسئول، باید خود را خدمتگزار مردم بدانیم و هرچه بیشتر گرایش و توجه خود را به محرومان معطوف کنیم. این همان «لبّه‌ی کجاوه» است که امیرالمؤمنین علیه‌السلام به آن اشاره کردند: گرایش و تمایل به سمت نیازمندان، نه به معنای محروم کردن دیگران، بلکه به معنای اولویت‌دادن به محروم‌ترین‌هاست.

تولیت آستان امام (ره) گفت: اگر این رابطه‌ عمیق و برادرانه با مردم حفظ شود، جامعه در روز مبادا از نظام دفاع خواهد کرد، همان‌طور که در تاریخ انقلاب بارها شاهد بوده‌ایم. عدالت و بخشش، همان «داد و دهش» فردوسی، رمز ماندگاری و مقبولیت است.


اخبار مرتبط
سیاست امنیتی
سه‌شنبه 1404/11/21 ساعت 10:54
کیومرث اشتریان:
سیاست امنیتی
سیاست امنیتی بیش از هر سیاست دیگری نماد هسته اصلی قدرت در کشورهاست. قوایی که در پی انتخابات شکل می‌گیرند معمولا پایدار نیستند و در پی باد و باران انتخاباتی دچار فراز و فرود می‌شوند. اما این دستگاه‌های امنیتی هستند که از آمد و شد دولت‌ها و مجالس و حتی رژیم‌های سیاسی در امان می‌مانند.
سیدحسن خمینی: در بالاترین سطوح نظام به دستگاه دیپلماسی اعتماد دارند
دوشنبه 1404/11/13 ساعت 17:47
سیدحسن خمینی: در بالاترین سطوح نظام به دستگاه دیپلماسی اعتماد دارند
یادگار امام گفت: دستگاه دیپلماسی باید خودش را به توانایی، صداقت، عدالت و شجاعت مجهز کند. همان طور که یک فرمانده در میدان جنگ باید شجاع باشد، یک مامور و یک دیپلمات باید شجاع باشد، شجاعت در حمله، شجاعت در پذیرش سخن حق، شجاعت در دفاع و شجاعت در مانورهایی که باید فرا گرفته باشد.
سیدحسن خمینی: دشمنان براندازی خشن با هدف تجزیه کشور را دنبال کردند
سه‌شنبه 1404/10/23 ساعت 22:59
سیدحسن خمینی: دشمنان براندازی خشن با هدف تجزیه کشور را دنبال کردند
سید حسن خمینی گفت: وقتی پنج‌شنبه‌شب آن وقایع رخ داد، در مناطقی این‌ها رقم خورد که خیلی فقیرنشین نبود. دشمنان، اغتشاشات را ایجاد کردند. این یک ماجرای ساده نبود و بلکه یک براندازی خشن با هدف تجزیه کشور را دنبال کردند ولی الحمدلله قدرت نرم جمهوری اسلامی طومار این قضیه را برهم پیچید.
نظرات

آخرین اخبار
چشمِ الکترونیک در رحم مادر
بازتاب جهانی توافق ایران و آمریکا؛ تأکید رهبران کشورها بر امنیت تنگه هرمز
قلعه‌نویی و طارمی: به نمایندگی از ملت بزرگ ایران در جام جهانی بازی می‌کنیم
بیش‌فعالی، «شیطنت» نیست
8 عادت بد در بی کیفیت شدن خواب کودک
جلوگیری از هدررفت انرژی در باتری های فرسوده با هوش مصنوعی
چگونه بدون ایرباد، با موسیقی بخوابیم؟
شادی در جنوب لبنان پس از اعلام آتش‌بس و پایان جنگ
بیانیه مهم شورای عالی امنیت ملی درباره تفاهم ایران و آمریکا
توافق ایران و آمریکا نهایی شد؛ پایان فوری جنگ و لغو محاصره دریایی
غریب‌آبادی جزئیات مذاکرات ایران و آمریکا و متن تفاهم اسلام‌آباد را تشریح کرد
رواج آمپول‌های لاغری و خطر مصرف خودسرانه
استقبال فرانسه از توافق ایران و آمریکا
بعداً انجامش می‌دهم؛ آیا واقعاً تنبل هستیم یا گرفتار اهمال‌کاری؟
کاروان تیم ملی فوتبال ایران وارد فرودگاه لس آنجلس شد
تساوی ارزشمند ژاپن مقابل هلند
ترامپ: توافق با ایران نهایی شد
«فرسودگی همدلی» چیست و چگونه ما را بی‌حس می‌کند؟
ولایتی: حزب‌الله پاره تن محور مقاومت است
اعتراف رسانه رژیم صهیونیستی: حمله به بیروت با آمریکا هماهنگ شده بود
مانوئل نویر به باشگاه پنج‌تایی‌های تاریخ پیوست
گوترش حمله صهیونیست‌ها به بیروت را محکوم کرد
آخرین کاروان حجاج ایرانی در راه بازگشت به کشور
سقوط مرگبار هواپیما در آمریکا؛ 12 نفر جان باختند
بیانیه وزارت امور خارجه درباره تداوم جنایات رژیم صهیونیستی در حمله به ضاحیه بیروت
برخورد مرگبار دو بالگرد در آسمان ریودوژانیرو +فیلم
مخبر: به متجاوزان درس پشیمان‌کننده خواهیم داد
تشدید حملات حزب الله لبنان به اشغالگران/ادامه تجاوزات رژیم صهیونیستی به جنوب لبنان
هیچ نوتام جدیدی درباره محدودیت پروازی صادر نشده است
آلمان 7-1 کوراسائو ؛ جشنواره گل ژرمن ها مقابل تازه‌واردها
قالیباف: نمی‌توانند بخشی از مقاومت را تک گیر بیاورند/ بچرخ تا بچرخیم
تکذیب شایعات منتسب به سردار رادان
تأکید خبرگان بر رعایت خطوط قرمز رهبری در روند مذاکرات
اولین پیروزی همیلتون راننده بریتانیایی با تیم فراری
نیروی هوایی آمریکا بخشی از ناوگان راهبردی خود را از دست داد
یوزها با انرژی مکزیکی به استقبال جام جهانی رفتند
هشدار گروه حنظله به شهرک‌نشینان؛ فوراً به پناهگاه‌ها بروید
دانشگاه آزاد زمان‌بندی آزمون‌های سراسری 1405 را اعلام کرد
سردار قاآنی: پیروزی عظیم حزب‌الله در راه است
خانواده شهید شادمانی شایعات توهین در مراسم را تکذیب کرد
تیم ملی والیبال به بلژیک هم باخت/حق‌پرست امتیازآورترین بازیکن/عصبانیت شدید پیاتزا
کرملین: رؤسای جمهور روسیه و آمریکا تلفنی گفت‌وگو کردند
ذوالقدر: ‏پاسخ رزمندگان اسلام در پیش است
اختلال 4 بانک رفع شد
برادر و نامزد قربانی خشم جنون‌آمیز پسر جوان!
ترامپ: حمله به بیروت نباید رخ می‌داد/ ایران به حمله اسرائیل به بیروت پاسخ ندهد
ونس: رئیس‌جمهور از سلامت کامل برخوردار است
عکس های منتخب جام جهانی 2026 - روز سوم
برنامه تازه چین برای پرداخت‌های فرامرزی و مقابله با دلار
خبر وزیر آموزش و پرورش از مشارکت 2 میلیونی مردم در ساخت مدرسه