×
بین الملل
شناسه خبر : 273703
تاریخ انتشار : شنبه 1404/11/18 ساعت 13:43
حمایت مصر و قطر از مذاکرات هسته‌ای ایران و آمریکا

حمایت مصر و قطر از مذاکرات هسته‌ای ایران و آمریکا

وزارت امور خارجه مصر و قطر در بیانیه‌های جداگانه، بر اهمیت گفت‌وگوی مبتنی بر احترام متقابل و جلوگیری از تشدید نظامی در پرونده هسته‌ای ایران تأکید کردند.

نورنیوز-گروه بین الملل: وزارJتخانه های امور خارجه مصر و قطر در بیانیه های خود تاکید کردند که تنها راه حل بحران هسته‌ای، گفت وگوی مبتنی بر احترام متقابل است تا از تبعات فاجعه‌ بار تشدید نظامی در منطقه جلوگیری شود.

مصر: هیچ راه‌حل نظامی برای پرونده هسته‌ای وجود ندارد

وزارت امور خارجه مصر در بیانیه‌ای اعلام کرد که قاهره به‌ طور کامل از ازسرگیری مذاکرات میان آمریکا و ایران که امروز در مسقط با میانجی‌گری عمان برگزار شد، حمایت می‌کند.

به گزارش رسانه های مصر، این بیانیه تصریح کرد که این حمایت در چارچوب توصیه های «عبدالفتاح السیسی» رئیس جمهور برای کاهش تنش و دستیابی به حل و فصل صلح‌آمیز و پایدار در پرونده هسته‌ای ایران صورت گرفته است.

مصر بر این نکته تاکید کرد که اساس این تلاش‌ها باید بر ایجاد فضایی مبتنی بر حسن‌ نیت و احترام متقابل استوار باشد تا امکان دستیابی به توافقی پایدار در کوتاه‌ترین زمان ممکن فراهم شود و منطقه از خطرات تشدید نظامی که تبعات فاجعه‌باری برای تمام کشورهای منطقه به همراه خواهد داشت، در امان بماند.

بیانیه وزارت خارجه مصر با تاکید براینکه «هیچ راه‌حل نظامی برای این پرونده وجود ندارد» ، افزود: تنها مسیر تامین‌کننده منافع تمام ذی‌ نفعان، گفت‌وگو و مذاکره است.

در این بیانیه به ویژه از تلاش‌های سازنده قطر، ترکیه، عمان، عربستان و پاکستان در این زمینه قدردانی شده و ابراز امیدواری شده است که این تلاش‌های صادقانه به پیشرفت مثبتی منجر شود که به افزایش چشم‌ انداز ثبات و صلح در منطقه کمک کند.

وزارت خارجه مصر در پایان این بیانیه بر لزوم تقویت تلاش‌ های جامعه بین‌المللی برای مقابله یکپارچه با خطرات عدم اشاعه هسته‌ای در منطقه، از طریق حمایت از اجرای هدف تبدیل خاورمیانه به منطقه‌ای عاری از سلاح هسته‌ای که بدون استثنا همه کشورهای منطقه را شامل شود و همچنین دستیابی به جهان‌شمولی معاهده عدم اشاعه سلاح‌های هسته‌ای در خاورمیانه، و قرار دادن همه تاسیسات هسته‌ای در این منطقه تحت توافقنامه جامع پادمان‌ های آژانس بین‌ المللی انرژی اتمی، تاکید کرد.

قطر: امیدواریم مذاکرات آمریکا و ایران به توافقی جامع برای تثبیت امنیت منطقه منجر شود

وزارت خارجه قطر نیز با صدور بیانیه‌ای، ضمن استقبال از برگزاری مذاکرات میان آمریکا و جمهوری اسلامی ایران در مسقط ، ابراز امیدواری کرد که این گفت‌ و گوها به توافقی جامع که منافع دو طرف را تامین و امنیت و ثبات منطقه را تقویت کند، منجر شود.

در این بیانیه از سلطنت عمان به‌ عنوان کشور میزبان و تسهیل‌گر مذاکرات، بصورت ویژه، قدردانی و از تلاش‌های سازنده مسقط همراه با تعدادی از کشورهای دوست و برادر برای کاهش تنش و تقویت فرصت‌های گفت‌ و گوی سازنده در قبال تمام موضوعات معلق قدردانی شده است.

وزارت خارجه قطر همچنین بار دیگر حمایت کامل خود را از تمام تلاش‌ های هدفمند به منظور کاهش تنش و حل اختلافات از طریق کانال‌های دیپلماتیک و تثبیت پایه‌ های صلح و ثبات منطقه‌ای اعلام کرد.

این وزارتخانه همچنین بر حمایت کامل دولت قطر از تمام تلاش‌ها با هدف کاهش تنش و حل و فصل مناقشات از طریق مجاری دیپلماتیک و تحکیم پایه‌های صلح و ثبات منطقه‌ای تاکید کرد.

 دور جدید گفت و گوهای هسته ای ایران و آمریکا که از صبح جمعه ۱۷ بهمن ۱۴۰۴ در مسقط با وساطت سلطنت عمان آغاز شده بود، ساعتی قبل به پایان رسید. در این دور از گفت و گوها هیات های مذاکره کننده ایران و ایالات متحده؛ مجموعه ای از نظرات، ملاحظه ها و رویکردهای خود را از طریق بدر بوسعیدی وزیر خارجه عمان به یکدیگر منقل کردند.


اخبار مرتبط
ایران خواستار گسترش همکاری‌ها با مصر شد
دوشنبه 1404/11/20 ساعت 13:58
رئیس دفتر حفاظت منافع جمهوری اسلامی ایران:
ایران خواستار گسترش همکاری‌ها با مصر شد
در مراسم بزرگداشت سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی در قاهره، ایران تمایل خود را برای توسعه همکاری‌های دوجانبه با مصر در حوزه‌های مختلف اعلام کرد.
اظهار امیدواری وزارت خارجه قطر از توافق میان ایران و آمریکا
شنبه 1404/11/18 ساعت 19:42
اظهار امیدواری وزارت خارجه قطر از توافق میان ایران و آمریکا
وزارت خارجه قطر اعلام کرد وزیر خارجه این کشور با همتای ایرانی خود در دوحه درباره کاهش تشدید تنش در منطقه صحبت کرد.
تماس وزیر خارجه مصر با همتای عمانی درباره مذاکرات ایران و آمریکا
شنبه 1404/11/18 ساعت 17:09
تماس وزیر خارجه مصر با همتای عمانی درباره مذاکرات ایران و آمریکا
وزیران خارجه مصر و عمان در جریان گفت‌وگوی تلفنی با یکدیگر در خصوص جزئیات و روند مذاکراتی که میان ایالات متحده و ایران در مسقط برگزار شده به بحث و تبادل‌نظر پرداختند.
استقبال قطر از مذاکرات ایران - آمریکا در مسقط
جمعه 1404/11/17 ساعت 19:49
استقبال قطر از مذاکرات ایران - آمریکا در مسقط
به گزارش العربی، وزارت خارجه قطر امروز جمعه در بیانیه‌ای از مذاکرات آمریکا و جمهوری اسلامی ایران در مسقط استقبال کرد.
مصر: مذاکره تنها راه حل پرونده هسته‌ای ایران است
جمعه 1404/11/17 ساعت 15:40
مصر: مذاکره تنها راه حل پرونده هسته‌ای ایران است
وزارت خارجه مصر اعلام کرد که هیچ راهکار نظامی یا جایگزینی جز گفت‌وگو برای حل پرونده هسته‌ای ایران وجود ندارد. بدر عبدالعاطی، وزیر خارجه مصر، ضمن حمایت کامل از مذاکرات میان ایران و آمریکا با میانجیگری عمان، بر اهمیت امنیت و ثبات منطقه تاکید کرد.
نظرات

آخرین اخبار
آیا سفر پوتین به پکن آغاز آرایش جدید قدرت‌هاست؟
همه کشتی‌های ناوگان جهانی صمود توسط اسرائیل توقیف شدند
قاتل الهه حسین‌نژاد به دار مجازات آویخته شد + جزئیات جنایت
زاخارووا: تهدید به حملات مجدد علیه ایران وحشتناک است
آغاز آزمایشی حرکت قطار مشهد- سنندج از 6 خرداد
کاهش چشمگیر طلاق در فارس
اردوغان: تنگه هرمز باید در اسرع وقت بازگشایی شود
امضای حدود 40 سند همکاری میان روسیه و چین
از ابتدای سال 10 نوزاد خارجی در رویان متولد شدند
رشد سه برابری اعتبارات مدارس عشایری
توقف الطلبه منصوریان مقابل الکرما در لیگ عراق
هوش مصنوعی به کمک بیماران حرکتی آمد
تاکید معاون وزیر راه بر عزمی جدی برای بازسازی و ارتقای زیرساخت‌های صنعت هوانوردی
گفت وگوی وزیر خارجه آمریکا با دبیرکل سازمان ملل درباره تنگه هرمز
بقائی: سابقه بدعهدی آمریکا در قبال ایران، بیش از 73 سال است
آرسنال پس از 22 سال قهرمان لیگ‌برتر شد
نیروی هوایی در جنگ علیه ایران 42 هواگرد را از دست داده است
هلاکت معاون فرمانده گروهان اسرائیلی در جنوب لبنان
ابهام در روایت آمریکا از سقوط هواپیمای سوخت‌رسان بر فراز عراق
نشست مشترک وزارت خارجه و راه برای رفع موانع تجارت و ترانزیت منطقه‌ای
حکم پرونده پژمان جمشیدی صادر شد
سازمان ملل: 206 حادثه نقض آتش‌بس در جنوب لبنان
توکلی: تنها راه شکست دشمن دعاست
قاهره: راه‌حل نظامی درباره ایران وجود ندارد
شکایت پرسپولیس از سرمربی استقلال
بختیاری‌زاده: چرا روی کریم باقری زوم نکردند؟
یک الگوی چهاربخشی در پنج بار عقب‌نشینی
لژیونرها چه زمانی به اردوی تیم ملی در ترکیه ملحق می شوند؟
حضور ناتو در تنگه هرمز به دو ماه بعد موکول شد
وزیر رژیم صهیونیستی ترکیه را کشور متخاصم دانست
ناگفته های مخبر از روز حادثه بالگرد شهید رئیسی و نگرانی رهبر انقلاب
وزیر خارجه آمریکا راهی هند می‌شود
محیط‌زیست تهران: منشأ گرد و غبار هنوز مشخص نشده است
سپاه از انفجار کنترل‌شده در محدوده باقرشهر خبر داد
ادعاهای متناقض ونس درباره ایران؛ از تهدید نظامی تا دم زدن از بازآرایی روابط
مترو و اتوبوس تا هفته آینده رایگان است
مترو برا چه کسانی رایگان می‌ماند؟
رئیس الحشد الشعبی با سفیر انگلیس درباره تحولات منطقه گفت‌وگو کرد
صدها زائر ایرانی به‌زودی حج ‌می‌رسند
دیدار و رایزنی غریب‌آبادی و سفیر چین در تهران
مسکو: تمرکز ما بر تحولات خاورمیانه و وضعیت پیرامون تنگه هرمز است
آمریکا یک صرافی ایرانی و 19 کشتی مرتبط با صادرات نفت ایران را تحریم کرد
امارات مدعی پرواز پهپادها از خاک عراق به‌سوی «البراکه» شد
تعیین ضرب‌الاجل یک هفته‌ای برای ایران به‌منظور آمدن پای توافق!
رییس بازرسی سازمان اداری: رضایت‌ مردم از خدمات دستگاه‌های اجرایی نامطلوب است
طرح انتخابات تناسبی مجلس به کارگروه تخصصی کمیسیون امور داخلی ارجاع شد
صادرات چای مجاز شد
جنگ خاورمیانه رونق‌بخش صنعت توریسم در جنوب اروپا و مراکش
حمله حزب‌الله به سکوی گنبد آهنین رژیم صهیونیستی
پوتین وارد پکن شد