×
بین الملل
شناسه خبر : 273686
تاریخ انتشار : شنبه 1404/11/18 ساعت 08:35
ترامپ: گفت‌وگوهای خوبی با ایران در عمان داشتیم

ترامپ: گفت‌وگوهای خوبی با ایران در عمان داشتیم

دونالد ترامپ پس از مذاکرات عمان گفت واشنگتن گفت‌وگوهای مثبتی با ایران داشته و مدعی شد تهران به دنبال توافق است و نشست دیگری نیز هفته آینده برگزار می‌شود.

نورنیوز-گروه بین الملل: دونالد ترامپ جمعه شب به وقت محلی در گفت وگو با خبرنگاران افزود: ما مذاکرات خوبی با ایران داشتیم. آنها واقعا خواهان توافق هستند.

وی افزود: آنها (ایران) به شدت خواهان توافق هستند. باید ببینیم آن توافق چیست و فکر می کنم به نظر می‌رسد که ایران می‌خواهد به توافق برسد.

ترامپ مدعی شد: دفعه قبل آنها تصمیم گرفتند که توافق نکنند. اما احتمالا این بار متفاوت است. باید ببینیم، نسبت به دفعه قبل متفاوت خواهد بود.

رئیس جمهوری آمریکا ادامه داد: هفته آینده جلسه دیگری درباره ایران برگزار خواهد شد. برای توافق با ایران وقت کافی داریم.

ترامپ با تکرار ادعاهای واشنگتن درباره برنامه هسته ای جمهوری اسلامی ایران گفت: ایران به سلاح هسته‌ای دسترسی نخواهد داشت.

وی تصریح کرد: «آنچه لازم است با ایران از ابتدا اتفاق بیفتد نداشتن سلاح هسته‌ای است. اگر ایرانی‌ها همان اول چیزی که الان پیشنهاد می دهند را پیشنهاد می‌دانند با آن موافقت می‌کردیم.»

ترامپ در عین حال ادعا کرد: اگر ایران نتواند با آمریکا به توافق برسد، «عواقب بسیار شدیدی» خواهد داشت.

وی با تکرار ادعاها و تهدیدات خود گفت: ما یک ناوگان بزرگ داریم و خیلی زود به آنجا خواهد رسید. بنابراین خواهیم دید که چگونه پیش خواهد رفت.

ترامپ در پاسخ به خبرنگاری که با اشاره به حضور استیو ویتکاف و جرد کوشنر و برد کوپر رئیس سنتکام در مذاکرات عمان، سوال کرد تا چه زمانی برای رسیدن به توافق حاضر هستید، منتظر بمانید؟، گفت: باید موقعیت خود را حفظ کنید. ما وقت زیادی داریم. اگر ونزوئلا را به خاطر داشته باشید، مدتی منتظر ماندیم. ما عجله‌ای نداریم.

رئیس جمهوری آمریکا گفت: گفت وگوهای خیلی خوبی با ایران و نیز با روسیه و اوکراین داریم. ما گفت وگوهای زیادی انجام می‌دهیم.»

ترامپ افزود: با توجه به «نتایجی که امروز با ایران داشتیم، قرار است اوایل هفته آینده دوباره دیدار کنیم. آنها می‌خواهند به توافق برسند. ایران، همانطور که باید هم بخواهد، می‌خواهد به توافق برسد. آنها پیامدهای نرسیدن به توافق را می‌دانند. اگر به توافق نرسند، پیامدها بسیار شدید و سنگین خواهد بود. بنابراین خواهیم دید چه اتفاقی می‌افتد.خواهیم دید که همه چیز چگونه پیش می‌رود.

وی در پاسخ به سوال دیگری مبنی بر اینکه آیا توافقی که به موضوع هسته‌ای محدود شود، قابل قبول است؟ گفت: «بله، این قابل قبول است؛ اما از همان ابتدا یک شرط اساسی وجود دارد و آن این است که هیچ سلاح هسته‌ای نباید وجود داشته باشد.»

رئیس جمهوری آمریکا مدعی شد: «اگر ۲ سال پیش امکان این توافق وجود داشت، انجام می‌شد، اما آن‌ها تمایلی نداشتند. حالا شرایط فرق کرده و امروز حاضرند کارهای بسیار بیشتری انجام دهند. نتایج خوب می‌تواند مردم را شگفت‌زده کند.»

دور جدید گفت وگوهای هسته ای ایران و آمریکا پس از جنگ ۱۲ روزه، روز جمعه ۱۷ بهمن ماه ۱۴۰۴ (۶ فوریه ۲۰۲۶) در مسقط با وساطت سلطنت عمان برگزار شد. در این دور از گفتگوها، هیات های مذاکره کننده ایران و آمریکا، مجموعه ای از نظرات، ملاحظه ها و رویکردهای خود را از طریق بدر البوسعیدی وزیر خارجه عمان به یکدیگر منتقل کردند.


نظرات

آخرین اخبار
پافشاری فرانسه بر از سرگیری مذاکرات بازگشایی تنگه هرمز
جنگ ایران صادرات نظامی آمریکا را متوقف کرد
لندن، صحنه بزرگ‌ترین حراج مدرن
افزایش تعداد موافقان برکناری نتانیاهو
گفت‌وگوی عراقچی و فیدان درباره مذاکرات
تالاب های عراق زنده شدند
تصادف مرگبار قطار در اندونزی
تحویل پیشنهاد تازه ایران به آمریکا توسط پاکستان
تمدید قرارداد فلیک با بارسلونا تا 2028
ائتلافی که وجود ندارد؛ اعتراف تلخ واشنگتن به ناتوانی
رای دهندگان آمریکایی به شدت از ترامپ ناامید هستند
رشد بی‌سابقه قیمت بنزین در آمریکا
فرمانده ارتش: با پشتوانه ملت مقابل تهدیدات دشمن می‌ایستیم
تشدید حملات پهپادی و موشکی حزب‌الله به مواضع صهیونیست‌ها
سپاه پاسداران :بمب پیشرفته امریکایی در پیشوا خنثی شد
رایزنی دنیامالی با وزرای ورزش ازبکستان و قرقیزستان
محسنی اژه ای: به همت کارگران ،دشمن آرزوی فروپاشی اقتصادی کشور را به گور می برد
وقوع انفجار در حرم حضرت زینب(س) در دمشق
ارائه متن تازه‌ترین طرح مذاکراتی ایران به میانجی پاکستانی
گفت‌وگوی تلفنی عراقچی با همتایان منطقه‌ای
بیکاری در فلسطین رکورد زد
شهردار نیویورک توقیف «ناوگان مقاومت جهانی» را محکوم کرد
وزیر بهداشت: ذخایر دارو و تجهیزات پزشکی با برنامه‌ریزی قبلی تأمین شد
پیام تسلیت عارف برای درگذشت پیشکسوت کشتی ایران
وقوع حادثه دریایی در آب‌های یمن
توافق وزارت نیرو و صمت برای افزایش سهم برق صنایع در تابستان
گفت‌وگوی تلفنی عراقچی و کایا کالاس درباره تحولات منطقه
مخاطرات پیدا و پنهان هند از جنگ ایران چیست؟
قیمت طلا و سکه امروز جمعه 11 اردیبهشت 1405+ جدول
صادق: شهرداری‌ها و نظام مهندسی در بازسازی خدمات رایگان ارائه می‌کنند
نشست وزرای گردشگری اکو در جمهوری آذرباجان برگزار شد
آغاز ثبت‌نام اعزام عتبات عرفه در سامانه حج و زیارت
جزئیات دستمزد مقطوع مشاغل صنفی برای محاسبه حق‌بیمه
بحران تنگه هرمز، صنعت هوانوردی اروپا را زمین‌گیر کرد
«آنتیک» صدرنشین جدید سینماها؛ پژمان و مجید رکود را شکستند
واشنگتن‌پست: پیش‌بینی ترامپ درباره فروپاشی صنعت نفت ایران بعید است
فراخوان جامعه کارگری برای حضور در تجمعات سراسری روز کارگر
حسین‌زاده: اینترنت برای معیشت روستاییان یک ضرورت است، نه کالای لوکس
چگونه جنگ خلیج فارس جهان را وارد هشدار گرسنگی می کند؟
اجرای رالی موتورسیکلت‌ها در محکومیت حمله به آثار تاریخی ایران
سفارت ایران در لندن اتهام دخالت در حملات تروریستی را رد کرد
واکنش بقایی به گزارش آمریکا درباره اقدام تجاوزکارانه علیه ملت ایران
پیام پزشکیان به مناسبت روز جهانی کار و کارگر
برخی خدمات ابری آمازون در خلیج فارس همچنان مختل است
تمدید واردات کالاهای اساسی از مرزها تا پایان شهریور
قیمت خودرو داخلی و خارجی امروز جمعه 11 اردیبهشت1405+ جدول
گزارش معاریو از «جنگ اعصاب» میان ترامپ و نتانیاهو
طباطبایی: ایران داعیه‌دار صلح است اما در برابر زور پاسخ قاطع می‌دهد
آیا ستاره مراکشی ها در جام جهانی پا به توپ می‌شود؟
گزارش الجزیره از خسارت چندین میلیارد دلاری تجهیزات آمریکا در جنگ ایران