×
بین الملل
شناسه خبر : 273604
تاریخ انتشار : شنبه 1404/11/18 ساعت 00:15
ابراز نگرانی مقامات امنیتی آلمان نسبت به ارتباط برلین با پرونده اپستین

ابراز نگرانی مقامات امنیتی آلمان نسبت به ارتباط برلین با پرونده اپستین

مقامات امنیتی آلمان با اشاره به پرونده جنجالی جفری اپستین، نگرانی خود را از احتمال ارتباط برخی افراد و نهادهای برلین با این پرونده مطرح کردند و خواستار بررسی دقیق‌تر و شفاف‌سازی موضوع شدند.

نورنیوز-گروه بین الملل : روزنامه هندلزبلات در مطلبی نوشت: اسناد جدید ایالات متحده آمریکا در مورد شبکه قاچاق جنسی جفری اپستین، سیاستمداران آلمانی را به واکنش واداشته است. کارشناسان اطلاعاتی خواستار شفاف‌سازی در مورد ارتباطات احتمالی با آلمان شده‌اند.

به این ترتیب در برلین، نگرانی‌ها در مورد اینکه ماجرای جفری اپستین می‌تواند خطرات امنیتی برای آلمان ایجاد کند، رو به افزایش است.

چندین عضو پارلمان این کشور خواستار ارزیابی سیستماتیک اسناد تازه منتشر شده ایالات متحده - هم از نظر حقوق جزا و هم از نظر اطلاعاتی - شده‌اند.

در اینجا مسئله تنها مربوط به تماس‌های احتمالی بین افراد نیست، بلکه در مورد این سوال است که آیا نفوذ سیاسی یا اقتصادی از درون شبکه اعمال شده است یا خیر.

کنستانتین فون نوتز، معاون رئیس گروه پارلمانی حزب سبز، خواستار اقدام سریع در این راستا شده است.

وی به روزنامه هندلزبلات گفت: دادستان‌های عمومی آلمان نیز باید پرونده‌های اپستین را از نزدیک بررسی کنند و در صورت لزوم، از مقامات آمریکایی اطلاعات بیشتری درخواست کنند.

فون نوتز از دولت آلمان اطلاعاتی در مورد میزان آگاهی سرویس‌های اطلاعاتی آلمان و سایر مقامات امنیتی از اقدامات اپستین و شبکه‌های استثماری، جنایی یا کودک‌آزار پشت آنها و همچنین ارتباطات بین‌المللی آنها را درخواست کرده است.

مارک هنریشمن (CDU)، رئیس کمیته نظارت بر اطلاعات هم نظر مشابهی را ابراز کرد.

هنریشمن به روزنامه هندلزبلات گفت: تصمیم‌گیرندگان عالی‌رتبه جامعه، تجارت و سیاست ظاهراً در ماجرای غیرقابل توصیف اپستین دخیل بوده‌اند. بنابراین، این افشاگری‌ها پتانسیل قابل توجهی برای سازش و باج‌گیری ارائه می‌دهند.

وی تاکید کرد که باید این مسئله بررسی شود که آیا این امر می‌توانسته منجر به تصمیماتی شود که برای امنیت آلمان و اروپا مضر باشد.

این سیاستمدار حزب دموکرات مسیحی گفت: پارلمان آلمان از مقامات امنیتی مربوطه سوالات لازم را خواهد پرسید.

به گفته وی بنابراین، این پرونده نه تنها به اجرای قانون، بلکه به منافع امنیت ملی نیز مربوط می‌شود. وی تاکید کرد: سوال مطرح این است که آیا ارتباطات درون حلقه اپستین می‌توانسته تصمیم‌گیرندگان سیاسی یا اقتصادی را آسیب‌پذیر کند، و آیا سازمان‌های دولتی از این موضوع مطلع بوده‌اند یا باید مطلع می‌بودند؟

در عین حال، مشخص نیست اطلاعات منتشر شده تاکنون چقدر قابل اعتماد هستند. بسیاری از اسناد سانسور شده‌اند یا فقط تا حدی شناخته شده‌اند. اینکه آیا این امر منجر به سرنخ‌های تحقیقاتی مشخص یا یافته‌های مرتبط با امنیت خواهد شد، هنوز مشخص نیست. این دقیقاً همان چیزی است که اکنون فشار سیاسی برای شفاف‌سازی را افزایش می‌دهد.

سباستین فیدلر، سخنگوی سیاست داخلی گروه پارلمانی حزب دولتی سوسیال دموکرات آلمان هم معتقد است که ارتباطات با آلمان امکان‌پذیر است.

وی در این باره به روزنامه هندلزبلات گفت: با توجه به درگیری‌های متعدد در محافل قدرت اروپایی، به هیچ وجه بعید نیست که ارتباطاتی با آلمان نیز ایجاد شود.

وی در مورد تحقیقات جنایی به همکاری نزدیک بین مقامات تحقیقاتی آلمان و آمریکا اشاره کرد و افزود: من انتظار دارم مقامات ما در پرونده‌های مربوطه مشارکت داشته باشند.

در عین حال، فیدلر به جنبه اطلاعاتی احتمالی این پرونده اشاره کرد. او گفت اگر سوءظن دونالد تاسک، نخست وزیر لهستان، مبنی بر اینکه این ممکن است یک عملیات نفوذ روسیه باشد، تأیید شود، این امر سوالات بعدی متعددی را مطرح می‌کند که ما را نیز نگران می‌کند.

وی تاکید کرد که می‌توان فرض کرد که مقامات امنیتی آلمان از این مسائل آگاه هستند. به گفته وی اکنون، باید در آلمان توافقی در مورد چگونگی سازماندهی یک ارزیابی پیشگیرانه از پرونده‌های اغلب سانسور شده یا هنوز منتشر نشده حاصل شود.

فیدلر همچنین به روشنی بیان کرد که این جرایم چقدر جدی بوده‌اند. او گفت که پرونده اپستین او را عمیقاً وحشت‌زده کرده است.

این مقام آلمانی تاکید کرد که اپستین نمایانگر نوعی از جدی‌ترین جرم سازمان‌یافته بود که در نهادها، اقتصاد و فرهنگ فراتر از مرزهای ملی نفوذ کرده بود.

فون نوتز، سیاستمدار حزب سبز آلمان هم گفت که افشاگری‌های تاکنون در مورد این شبکه گسترده سوءاستفاده به طور کلی بسیار نگران‌کننده و نفرت‌انگیزاست.

وی تاکید کرد: با توجه به ارتباطات چندین ساله با رهبران بین‌المللی در سیاست و تجارت، این رویدادها نیاز به تحقیقات و شفاف‌سازی‌های سیاسی و حقوقی ساختاریافته دارند.

در سطح بین‌المللی، افشاگری‌های اخیر پیامدهای سیاسی داشته است. کی‌یر استارمر، نخست وزیر انگلیس هم دستور تحقیق در مورد ارتباطات سفیر سابق بریتانیا در ایالات متحده، پیتر مندلسون، را صادر کرد. در این اسناد از جک لانگ، وزیر سابق فرهنگ و آموزش فرانسه، نیز نام برده شده است.

شاهزاده خانم مته-ماریت، ولیعهد نروژ هم از اشتباهات شرم‌آور در مدیریت تماس‌ها مرتبط با این پرونده صحبت کرده است. وزارت دادگستری ایالات متحده هفته گذشته این اسناد را منتشر کرد.

اپستین در سال 2019، پیش از محاکمه‌ای دیگر، در سلول زندانش مرده پیدا شد. مقامات آمریکایی آن را خودکشی اعلام کردند.

با این حال، تسویه حساب سیاسی و امنیتی با شبکه او از جمله در آلمان تازه آغاز شده است.


تسنیم
اخبار مرتبط
خاندان سلطنتی انگلستان همچنان در صدر اخبار مربوط به پرونده اپستین
دوشنبه 1404/11/20 ساعت 23:26
خاندان سلطنتی انگلستان همچنان در صدر اخبار مربوط به پرونده اپستین
هم‌زمان با موج تازه افشاگری‌ها درباره ارتباط اندرو مونت‌باتن برادر پادشاه انگلیس با جفری اپستین سرمایه‌دار بدنام آمریکاییِ متهم به جرایم جنسی، چارلز سوم برای دومین بار طی چند روز اخیر در یک برنامه عمومی با فریاد و هو شدن از میان جمعیت روبه‌رو شد.
سریال ادامه‌دار استعفاها در انگلستان
دوشنبه 1404/11/20 ساعت 19:13
سریال ادامه‌دار استعفاها در انگلستان
استعفای مدیر ارتباطات نخست‌وزیر انگلیس، فشارها بر دولت استارمر را تشدید کرده است.
اپستین، سردمداران اسرائیل را به جان هم انداخت
یکشنبه 1404/11/19 ساعت 23:00
اپستین، سردمداران اسرائیل را به جان هم انداخت
نتانیاهو ساعاتی بعد از حذف تصاویرش از پرونده آپستین، به باراک نخست وزیر اسبق حاضر در این پرونده حمله کرد.
افشای کمک مالی اپستین به گروه‌های حامی رژیم اسرائیل
یکشنبه 1404/11/19 ساعت 22:05
افشای کمک مالی اپستین به گروه‌های حامی رژیم اسرائیل
اسناد تازه منتشرشده وزارت دادگستری آمریکا نشان می‌دهد جفری اپستین مجرم محکوم‌ شده جرایم جنسی، به چند سازمان حامی رژیم صهیونیستی کمک مالی کرده است.
رئیس دفتر نخست‌وزیر انگلیس استعفا کرد
یکشنبه 1404/11/19 ساعت 20:14
درپی افشای پرونده اپستین؛
رئیس دفتر نخست‌وزیر انگلیس استعفا کرد
رئیس دفتر نخست‌وزیر انگلیس در ارتباط با پرونده جفری اپستین مجرم جنسی آمریکایی استعفا کرد.
احتمال استعفای نخست‌وزیر انگلیس در روزهای آینده
شنبه 1404/11/18 ساعت 22:26
پس از رسوایی مرتبط با پرونده اپستین؛
احتمال استعفای نخست‌وزیر انگلیس در روزهای آینده
برخی منابع خبری از احتمال استعفای کی‌یر استارمر، نخست وزیر انگلیس در روزهای آینده خبر دادند.
نظرات

آخرین اخبار
رایزنی بن‌فرحان با عراقچی و وزیر خارجه پاکستان درباره تحولات منطقه
دستگیری باند سارقان منازل در قم
کشف 500 تن برنج قاچاق در بندرعباس
رئیس مرکز حل اختلاف: تصویب کنوانسیون سنگاپور تسریع شود
بالاخره صدای اتحادیه عرب علیه حملات اسرائیل به «النبطیه» درآمد
عکس های منتخب ایران؛ یکشنبه 15 شهریور 1405
کارکرد شورای صلح به نفع نتانیاهو؛ استمرار نسل‌کشی در غزه
کارت آزاد جایگاه‌ها؛ 97 درصد شکایت‌ها واقعی نیست
«ماه عسل» در آستانه پخش تلویزیونی
عبور تحریم‌کنندگان ایران از تنگه هرمز ممنوع می‌شود
خسارت حادثه تانکر جبران می‌شود
فاز دوم روددره فرحزاد آماده افتتاح شد
آلومینیوم 0-0 استقلال/ آبی‌ها به دنبال سوغات پیروزی از اراک
بازیگر هالیوود: هنوز به خاطر حمایت از فلسطین، نقش‌ها را از دست می‌دهم
اورتون 2-2 یونایتد/ شیاطین سرخ به دور از پرستیژ پیروزی
زنگ خطر برای ترامپ؛ پیشتازی دموکرات‌ها رکورد زد
جاده‌سازی جدید در جنگل‌های هیرکانی ممنوع شد
جنوب لبنان؛ صندوق رأی خونین صهیونیست‌ها
بارسلونا 1-0 والنسیا/ برتری بارسا با سوپر گل یامال
پیش بینی قیمت دلار دوشنبه 16 شهریور 1405؛ اسکناس آمریکایی عقب نشست
فیلمی عراقی درباره زن تک‌تیرانداز به اسکار 2027 رفت
کمک‌های مالی به اوکراین؛ فرانسه تضمین می‌خواهد
گرنت جوان به 45 سال رسید
دستگیری اعضای شبکه 8 نفره مسلح در فارس
وال‌استریت ژورنال: شگرد ایران برای خروج پول از بانک‌های آمریکایی
صعود جوانان ایران به جام ملت‌های زیر 20 سال آسیا با کامبک مقابل ویتنام + فیلم گل ها
اعلام جرم حقوقدانان علیه آمریکا درباره حادثه سیریک
آلومینیوم اراک – استقلال؛ جدال جذاب همسایه‌های 11 امتیازی + ترکیب تیم‌ها
پیش‌ بینی قیمت طلا و سکه فردا دوشنبه 16 شهریور 1405؛ احتمال ریزش قیمت طلا و دلار
اولین پلاک ملی خودروی اروند صادر شد
نمایشگاه‌های استانی کتاب، جشنواره‌ای می‌شوند
اعلان جنگ آلمان به روسیه؟
اولین ایستگاه شارژ سبز ایران راه‌اندازی شد؛ قیطریه میزبان اتوبوس و تاکسی‌های برقی
فردا برق کدام مناطق استان فارس قطع می‌شود؟ برنامه خاموشی 16 شهریور
اصابت موشک یمن به محل تجمع مزدوران وابسته به عربستان
آخرین تحولات جنگ ایران و آمریکا؛ از تهدید قالیباف تا حمله موشکی به ناو هواپیمابر آمریکا
برنامه قطعی برق خراسان رضوی دوشنبه 16 شهریور؛ جدول قطعی برق مشهد
ترامپ زیر آب؛ دیوارنگاره «پیروزی بزرگ» جهانی شد
برنامه قطعی برق تهران فردا دوشنبه 16 شهریور تهران + لینک خاموشی مناطق تهران
مدنی‌زاده در مسکو؛ قراردادهای اقتصادی ایران و روسیه نهایی می‌شود+فیلم
خبر مهم برای گندمکاران؛ زمان پرداخت کامل مطالبات اعلام شد
تحلیل وزیر دفاع سایق آمریکا از جنگ با ایران؛ بن‌بست وحشتناک با چاشنی جنگ ابدی
ترکیب احتمالی بارسا مقابل والنسیا؛ غیبت دی‌یونگ و بازگشت گاوی
کشف محموله ضدامنیتی تروریست‌ها در مرز اشنویه
کارمزد خرید شمش طلا چقدر است؟
فروش 100 هزار سکه تمام بهار آزادی در بورس کالا؛ خریداران چگونه اقدام کنند؟
صف کامیون‌ها در ریمدان؛ نوبت‌دهی مجازی اجرا شد
مدنی‌زاده: اقتصاد ایران را مردم می‌سازند، نه آمریکا
جابه‌جایی 56 میلیون مسافر با حمل‌ونقل عمومی
پروژه عظیم CKU وارد فاز اجرایی شد؛ قطارهای چین در قلب آسیای مرکزی