×
سیاسی
شناسه خبر : 273540
تاریخ انتشار : جمعه 1404/11/17 ساعت 13:47
دیدار مهم دفاعی تهران و باکو

دیدار مهم دفاعی تهران و باکو

وزیر دفاع ایران در رأس هیأتی بلندپایه با رئیس‌جمهور جمهوری آذربایجان در باکو دیدار و درباره گسترش روابط دوجانبه و همکاری‌های دفاعی گفت‌وگو کرد. در این دیدار، دو طرف بر اصول دوستی، حسن همجواری و توسعه همکاری‌ها تأکید کردند و پیام رئیس‌جمهور ایران نیز به علی‌اف ابلاغ شد.

نورنیوز-گروه سیاسی: به گزارش خبرگزاری رسمی جمهوری آذربایجان، رئیس‌جمهور این کشور امروز در باکو میزبان وزیر دفاع ایران بود.

«الهام‌ علی‌اف» رئیس‌جمهور جمهوری آذربایجان امروز ۶ فوریه(۱۷ بهمن) میزبان هیات بلندپایه ایرانی به ریاست امیر سرتیپ «عزیز نصیرزاده» وزیر دفاع ایران بود.

خبرگزاری ترند خبر این دیدار دوجانبه و تصاویر آن را منتشر کرد.

پیشتر در ۱۱ بهمن، علی‌اف تماسی تلفنی با «مسعود پزشکیان» همتای ایرانی خود داشت که در آن تاکید شد روابط میان جمهوری آذربایجان و ایران بر اصول دوستی، برادری و حسن همجواری استوار است و میان ملت‌های دو کشور پیوندهای تاریخی، قومی و دینی وجود دارد.

در جریان این گفت‌وگوی تلفنی سفرهای رئیس‌جمهور ایران به جمهوری آذربایجان، دیدارهای سران دو کشور و مذاکرات سازنده‌ای که میان آنان برگزار شده بود یادآوری و تاکید شد که این دیدارها سهم مهمی در توسعه روابط دوجانبه داشته است.

رئیس‌جمهور جمهور آذربایجان با ابراز نگرانی نسبت به وضعیت منطقه، آمادگی این کشور را برای کمک به حل‌وفصل تنش‌ها اعلام و تاکید کرد که باکو از حل‌وفصل این مسائل و اختلافاتی از طریق مذاکره و تفاهم متقابل حمایت می‌کند.

ترند گزارش داد: رئیس‌جمهور آذربایجان با اشاره به گفت‌وگوی اخیر خود با رئیس‌جمهور ایران گفت که تماس‌ها در سطح عالی در قالب‌های مختلف فرصت‌های بسیار خوبی برای بحث درباره مسائل دستور کار دوجانبه فراهم می‌کند.

علی‌اف با اشاره به اینکه سفر رسمی رئیس‌جمهور ایران به جمهوری آذربایجان در سال گذشته موفقیت‌آمیز بود و نتایج مثبتی به همراه داشت، اظهار کرد که روابط دو طرف از زمان این سفر بیشتر توسعه یافته است.

او تاکید کرد که امروزه در بسیاری از نقاط جهان جنگ‌ها و درگیری‌ها ادامه دارد اما به ابتکار جمهوری آذربایجان، صلح در قفقاز جنوبی برقرار شده است.

علی‌اف با گفتن این که موضوع برای ایران اهمیت بسیار بالایی دارد که با هر دو کشور جمهوری آذربایجان و ارمنستان همسایه است، بیان کرد: «ما صلح در سراسر جهان، بدون کشتار و بدون جنگ می‌خواهیم.»

به گفته او «جمهوری آذربایجان یک نمونه‌ موفق گذار از جنگ به صلح است.»

رئیس‌جمهور آذربایجان خاطرنشان کرد که جمهوری آذربایجان نگران وضعیت کنونی منطقه بوده و آماده است تا برای کاهش تنش‌ها حمایت خود را ارائه دهد.

عزیز نصیرزاده نیز در این دیدار با قدردانی از استقبال و میزبای باکو در آغاز، سلام‌ پزشکیان را به همتای آذربایجانی او ابلاغ کرد.

او با گفتن این که به دستور رئیس‌جمهور ایران به باکو سفر کرده و تأکید کرد که پزشکیان علاقه زیادی به جمهوری آذربایجان دارد.

او همچنین خاطرنشان کرد که رئیس‌جمهور ایران از سفرهای خود به جمهوری آذربایجان از جمله سفر به خانکندی خاطرات خوبی دارد.

الهام علی‌اف از نصیرزاده خواست تا سلام‌ او را به رئیس‌جمهور ایران برساند.

دو طرف در این دیدار بر توسعه روابط دوجانبه بر اساس اصول دوستی، برادری و حسن همجواری تاکید و درباره چشم‌اندازهای همکاری‌های دفاعی تبادل نظر کردند.


نظرات

آخرین اخبار
اقدامات فوری پس از آسیب به دندان‌های شیری و دائمی کودکان
دمای گیلان تا اواسط هفته آینده 8 درجه گرم تر می شود
چرا پنتاگون صورت حساب نجومی جنگ را پنهان می کند؟
عارف : امنیت خلیج فارس خط قرمز و غیرقابل معامله ایران است
ترکیه: توقیف کشتی‌های حامل کمک به غزه دزدی دریایی است
پزشکیان: مسئولیت ناامنی در خلیج فارس با آمریکا و رژیم صهیونیستی است
انتقاد سناتور دموکرات از اولویت‌های مالی آمریکا
چرا دوباره طلا در بازار صعودی شد؟
اهانت سفیر اسرائیل در سازمان ملل به کاروان کمک‌رسانی به غزه
سناریوی عجیب دو موتورسوار برای سرقت موبایل
اندیشکده آمریکایی: جنگ ایران محدودیت قدرت نظامی آمریکا را آشکار کرد
محاکمه سریع و عادلانه عوامل دخیل در ناآرامی‌ها با جدیت ادامه دارد
برگزاری اولین حراج شمش طلا در سال 1405
فارن افرز: حمله آمریکا و اسرائیل به تقویت انسجام داخلی ایران انجامید
بستن تنگه هرمز به اهرم راهبردی قدرتمند ایران تبدیل شده است
قیمت گوشت قرمز امروز 10 اردیبهشت 1405 + جدول
توزیع 91 همت سود سهام عدالت در سال 1404
پیروزی بزرگ النصر برابر الاهلی؛ یک قدم تا قهرمانی لیگ عربستان
21 کشتی ناوگان «الصمود» در مسیر غزه توقیف شدند
مورینیو بازهم به رئال مادرید پاسخ منفی داد
قالیباف درگذشت عبدالحمید نقره‌کار را تسلیت گفت
دستور پزشکیان به چهار استاندار برای تسریع در بازسازی مناطق آسیب‌دیده
ترافیک نیمه‌سنگین تا سنگین در محور کندوان
ترافیک سنگین در محور چالوس و آزادراه پردیس - تهران
فیلم های سینمایی امروز تلویزیون پنجشنبه 10 اردیبهشت1405+جدول پخش
برگی در نکوداشت مرد تدبیر و وفا؛ بنده خدا شهید علی لاریجانی
رونمایی نزدیک از توانمندی جدید دریایی
سطح چهارم جنگ
ادای احترام وزیر فرهنگ به شهدای خلیج فارس در هرمزگان
قیمت طلای جهانی امروز پنجشنبه 10 اردیبهشت 1405
ممنوعیت خالی‌فروشی در بازار خودروهای وارداتی
ذهنیت سیاستگذار و مساله اینترنت
53 حمله اسرائیل به لبنان در 24 ساعت گذشتنه
فرمول محاسبه حقوق بازنشستگی تغییر کرد + جزئیات اصلاحیه
قیمت خودرو داخلی و خارجی امروز 10 اردیبهشت 1405+ جدول
چرا سالمندان صبح‌ها خیلی زود بیدار می‌شوند؟
4 چالش اسرائیل در «جنوب لبنان»
هشدار پاریس درباره فشار دو جنگ بر معیشت مردم فرانسه
آشفتگی بازار طلا در خاورمیانه ؛ لهستان بزرگترین خریدار طلا
تساوی آرسنال و اتلتیکومادرید در نیمه‌نهایی لیگ قهرمانان
برنامه مسابقات ورزشی امروز پنج شنبه 10 اردیبهشت1405 +جدول
رمز گشایی از کلیدواژه ای که وزیر جنگ آمریکا را به مرز انفجار رساند!
حمایت مجلس خبرگان رهبری از تیم مذاکره‌کننده
انتخاب ایران در هیات رئیسه کنفرانس بازنگری در NPT
هوشمندسازی کنتورهای برق مشترکان خانگی به کجا رسید؟
جو کنت: نمی‌توانیم ایرانیان را وادار کنیم مطابق خواسته‌های ما عمل کنند
هزینه‌های جنگ اسرائیل علیه غزه حدود 108 میلیارد دلار برآورد شده است
مقام حزب‌الله: مقاومت تا آزادی کامل خاک لبنان ادامه دارد
نخست وزیر سوئد: آمریکا راهبرد منسجمی در جنگ علیه ایران ندارد
تشکیلات خودگردان فلسطین، احداث واحدهای شهرک سازی در شمال کرانه باختری را محکوم کرد