×
بین الملل
شناسه خبر : 273509
تاریخ انتشار : جمعه 1404/11/17 ساعت 11:36
همبستگی کامل حزب‌الله لبنان با ایران اعلام شد

همبستگی کامل حزب‌الله لبنان با ایران اعلام شد

بلوک وفاداری به مقاومت لبنان (حزب‌الله) در بیانیه‌ای همبستگی کامل خود را با رهبری، دولت و مردم ایران در مواجهه با تهدیدهای آمریکا اعلام کرد و تجاوزات صهیونیست‌ها در لبنان و فلسطین را محکوم کرد. این بلوک همچنین خواستار اصلاح فوری حقوق کارمندان و بازنشستگان شد.

نورنیوز-گروه بین الملل: بلوک وفاداری به مقاومت در بیانیه‌ای اعلام کرد: جهان همچنان نفس خود را در سینه حبس کرده و به صدای «دونالد ترامپ»، رئیس جمهور آمریکا که با باج‌گیری و تحریک آشکار صهیونیستی بر طبل جنگ علیه جمهوری اسلامی ایران می‌کوبد، گوش می‌دهد.

بلوک وفاداری به مقاومت، (فراکسیون پارلمانی حزب‌الله لبنان) جلسه عادی خود را در پنج فوریه ۲۰۲۶ برگزار کرد و در آن به بررسی چندین موضوع سیاسی و پارلمانی در راس آن ایران پرداخت.

بلوک وفاداری به مقاومت در بیانیه‌ای اعلام کرد: واشنگتن در حال جمع‌آوری ناوگان‌ها و کشتی‌های جنگی خود در یک نمایش بی‌سابقه از تجاوز در منطقه است. با این حال، پاسخ جمهوری اسلامی از سوی حضرت آیت‌الله خامنه‌ای، رهبر معظم انقلاب که، خداوند او را حفظ کند، و از سوی همه رهبران و مردم آگاه و شجاع ایران است که مصمم به مقابله با دشمنان با عزمی راسخ هستند. آنها تأکید می‌کنند که اگر آمریکایی‌ها این جنگ را آغاز کنند، قادر به کنترل مسیر یا نتیجه آن نخواهند بود، زیرا به یک جنگ منطقه‌ای تبدیل خواهد شد که کل منطقه را در بر می‌گیرد.

طبق گزارش المنار، در ادامه این بیانیه آمده است: دشمن صهیونیستی با مصونیت کامل و همدستی کامل آمریکا و غرب، به تشدید جنایات تجاوز خود علیه لبنان و فلسطین ادامه می‌دهد و باعث ده‌ها تلفات غیرنظامی و ویرانی گسترده در روستاها، شهرها و مناطق هدف قرار گرفته شده است. جهان هیچ اقدامی برای جلوگیری یا توقف تجاوز انجام نمی‌دهد. جنبش مقاومت و حامیان صبور، فداکار و شریف آن، به همراه همه میهن‌پرستان شریف و شهروندان آزاده ملت، نمونه‌ای از پایداری، مقاومت و آگاهی از ماهیت و وخامت مرحله فعلی برای کل کشور را به نمایش می‌گذارند. آنها مسئولیت ملی و رفتار شرافتمندانه‌ای را نشان می‌دهند که نشان دهنده تعهد آنها به شهروندی است که با غرور، عزت و شرافت انسانی مشخص می‌شود.

با توجه به تحولات و رویدادهای متعدد در لبنان، منطقه و جهان، این بلوک موارد زیر را خاطرنشان کرد: اول: این بلوک همبستگی کامل خود را با جمهوری اسلامی ایران - رهبری، دولت و مردم آن - در مواجهه با تجاوز آمریکا ابراز می‌کند. معتقد است که موضع قاطع و راسخ ایران، چه رهبری و چه مردم آن، آن را قادر می‌سازد تا در صورت وقوع هرگونه تجاوزی، آن را دفع کند. جهان انتظار دارد که جمهوری اسلامی ایران الگویی برای همه مردم و دولت‌ها در حفظ حاکمیت ملی و خنثی کردن توطئه‌های دشمنان ارائه دهد. این بلوک در حالی که امیدوار است خداوند به جمهوری اسلامی توفیق دهد تا شایستگی و توانایی خود را در حفاظت از اصول حاکمیتی و ایدئولوژیک خود بیشتر نشان دهد، به رهبری آن تبریک می‌گوید. این بلوک چهل و هفتمین سالگرد پیروزی خود را به مقامات و مردم لبنان تبریک می‌گوید و برای همه آنها آرزوی سربلندی و پیروزی مستمر دارد.

در ادامه این بیانیه به مورد دوم اشاره و افزوده شده است: این بلوک تشدید تجاوز صهیونیستی، از ترورهای روزانه گرفته تا هدف قرار دادن شدید زیرساخت‌های غیرنظامی، مسموم کردن محصولات کشاورزی و اراضی کشاورزی، قرار دادن شهروندان لبنانی در معرض خطر ابتلا به بیماری‌های لاعلاج و بیابان‌زایی عمدی مناطق خط مقدم برای خالی از سکنه نگه داشتن آنها را محکوم می‌کند. این بلوک همچنین سکوت بین‌المللی در قبال این جنایات و بی‌عملی در قبال آنها را محکوم می‌کند. این بلوک نهادهای جامعه بین‌المللی را کاملاً مسئول ادامه این تجاوزات بدون اتخاذ اقدامات لازم برای متوقف کردن آنها، چه با فشار بر دشمن و چه با اتخاذ اقدامات تنبیهی بازدارنده که کمپین‌های کشتار جنایتکارانه و نقض حاکمیت لبنان را متوقف می‌کند، می‌داند.

در مورد نکته سوم مورد تاکید در این بیانیه نیز آمده است: پس از تصویب بودجه ۲۰۲۶، بلوک وفاداری به مقاومت از دولت می‌خواهد که اطمینان حاصل کند وزارت دارایی فوراً به موضوع اصلاح حقوق بخش دولتی در تمام سطوح و برای بازنشستگان رسیدگی می‌کند. این کار باید در چارچوب یک رویکرد جامع انجام شود که با پاسخگویی به خواسته‌های این گروه‌ها، تصویب افزایش‌هایی که تأثیر ملموسی بر توانایی کارگران، کارمندان و بازنشستگان برای برآورده کردن الزامات یک زندگی شرافتمندانه داشته باشد و تسریع روند اصلاحات اساسی، آغاز می‌شود. دولت همچنین باید بدون تأخیر، بازسازی و ساده‌سازی بخش دولتی را بدون نقض حقوق مکتسبه آغاز کند.


اخبار مرتبط
«وفیق صفا» عهده‌دار سمتی جدید در حزب‌الله می‌شود
یکشنبه 1404/11/19 ساعت 00:05
«وفیق صفا» عهده‌دار سمتی جدید در حزب‌الله می‌شود
نایب‌رئیس شورای سیاسی حزب‌الله لبنان اعلام کرد که «حاج وفیق صفا»، مسئول بخش ارتباطات و هماهنگی در حزب‌الله پس از کنار رفتن از سمت خود؛ عهده‌دار منصبی جدید در ساختار حزب‌الله خواهد شد.
پایان سه دور گفتگوی فشرده میان ایران و آمریکا/اظهارات عراقچی پس از مذاکرات هسته‌ای + فیلم
شنبه 1404/11/18 ساعت 09:09
آخرین اخبار و تحولات مذاکرات هسته ای ایران و آمریکا در مسقط+ جزئیات دور اول و دوم مذاکرات
پایان سه دور گفتگوی فشرده میان ایران و آمریکا/اظهارات عراقچی پس از مذاکرات هسته‌ای + فیلم
مذاکرات غیرمستقیم ایران وآمریکا که درمسقط ساعت11:10 دقیقه روز جمعه با تبادل پیام آغاز شده بود، عصر پایان یافت. وزیر امور خارجه کشورمان در پایان مذاکرات گفت: مذاکرات امروز ایران و آمریکا که به صورت غیرمستقیم برگزار شد، شروع خوبی بود. درباره چگونگی ادامه مذاکرات بعد از مشورت با پایتخت ها تصمیم‌گیری خواهد شد.
حضور گسترده‌تر رسانه‌ها در مذاکرات تهران ـ واشنگتن
جمعه 1404/11/17 ساعت 10:53
حضور گسترده‌تر رسانه‌ها در مذاکرات تهران ـ واشنگتن
در دور جدید گفت‌وگوهای هسته‌ای تهران ـ واشنگتن در مسقط، تعداد خبرنگاران حاضر نسبت به دوره‌های گذشته افزایش یافته است. صداوسیما از حضور رسانه‌های ایرانی، عمانی و تعدادی خبرنگار مستقل خبر داده که برای پوشش این مذاکرات حساس خود را به محل رسانده‌اند.
پیام روشن «خرمشهر4» به میز مذاکره
جمعه 1404/11/17 ساعت 10:30
پیام روشن «خرمشهر4» به میز مذاکره
معاون سیاسی سپاه پاسداران اعلام کرد رونمایی از موشک «خرمشهر4» حامل پیامی روشن به دشمنان است؛ ایران با وجود حضور در مذاکرات، از توان دفاعی و قدرت نظامی خود عقب‌نشینی نخواهد کرد و هرگونه خطای احتمالی با پاسخ قاطع روبه‌رو می‌شود.
تیم مذاکره‌کننده باید بر اساس واقعیت‌های میدانی تصمیم بگیرد
جمعه 1404/11/17 ساعت 08:41
تیم مذاکره‌کننده باید بر اساس واقعیت‌های میدانی تصمیم بگیرد
مدیرکل پیشین خاورمیانه وزارت خارجه با اشاره به سایه جنگ بر مذاکرات ایران و آمریکا تأکید کرد تیم مذاکره‌کننده باید بر اساس واقعیت‌های میدانی تصمیم بگیرد و با اقدامات تاکتیکی، شکاف میان سیاست‌های واشنگتن و تل‌آویو را افزایش دهد. به گفته او، جلوگیری از جنگ اولویتی است که حتی از امتیازدهی نیز مهم‌تر است.
نظرات

آخرین اخبار
قیمت جدید بنزین اعلام شد؛ عرضه بنزین 87 هزار و 200 تومانی از بامداد پنجشنبه
حماس: با گسترده‌ترین ائتلاف ملی وارد انتخابات می‌شویم
سازمان ملل: تنها یک راه برای بازگشت ثبات به خاورمیانه وجود دارد
هشدار النجبا درباره طرح «انحصار سلاح» در عراق
نرخ باسوادی در ایران به 95.3 درصد رسید
بانوی اصفهانی حج عمره‌اش را به ساخت 168 کلاس درس بخشید
علت مرگ ماهیان بند الماس اردبیل اعلام شد
شب شهادت امام رضا(ع)؛ حرم رضوی غرق اشک و ماتم
هرمزگان، سرآمد مدیریت بحران در کشور
نورویدئو | وقتی گلوله ها خاموش شدند، اقتصاد هدف بعدی شد
شکستگی خط انتقال آب بجنورد مهار شد؛ آب پایدار ماند
مسکو: اوکراین تمایلی به پذیرش اتباع مجرم خود در روسیه ندارد
پیام تبریک سرلشکر صفوی به فرمانده جدید سپاه
وزیر دفاع پاکستان خواستار تقویت همکاری‌های دوجانبه با ایران شد
آغاز کاهش حضور نظامی ناتو در کوزوو
برنامه قطعی برق فارس فردا پنجشنبه 22 مرداد+ لینک
برنامه قطعی برق کرمانشاه فردا پنجشنبه 22 مرداد ماه اعلام شد+ جدول
واکنش دردناک مسی به درگذشت پدرش؛ «نمی‌دانم بدون تو چگونه ادامه دهم»
تهران در سوگ امام رضا(ع)؛ حرکت دسته‌های عزاداری به سمت بیت رهبر شهید
فشار تازه اروپا به ایران با اهرم حقوق بشر
صالحی: جنگ پایان راه نیست؛ مسیر «فتح اکبر» ادامه دارد
مخابره پیام «اس.او.اس» لینکن به آمریکایی‌ها!
پایان رزمایش مشترک ناوهای چین و اندونزی
توجه ویژه «رهبر شهید» به قرآن؛ روایتی از نزدیکان بیت
چرا مسابقات شطرنج کشور در خرم‌آباد لغو شد؟
جزئیات تشییع ایرج خواجه‌امیری اعلام شد
روسیه 2 شناور مرتبط با ارتش اوکراین را در اودسا هدف گرفت
جریمه سنگین برای حمل سوخت مازاد در دوغارون
آخرین وضعیت «چنگیز وثوقی» بازیگر پیشکسوت سینما
مزایده آمریکایی برای شرکت‌های نفت و گاز در خلیج مکزیک
جدول قطعی برق چهارمحال و بختیاری فردا پنجشنبه 22 مرداد به تفکیک شهرستان ها اعلام شد
زمانبندی قطعی برق کرمان پنجشنبه 22 مرداد اعلام شد+ لینک
چرایی سفر رئیس تشکیلات خودگردان فلسطین به ترکیه
آخرین قیمت مرغ امروز 21 مرداد/ مرغ کامل کیلویی چند؟+ جدول
هشدار انصارالله به عربستان؛ یمن در اوج آمادگی نظامی است
موتور طلا دوباره روشن شد؛ سرمایه‌ها به بازار برگشتند
صرب‌الاجل نهایی خروج نظامیان آمریکایی از عراق
گفت‌وگوی دقیقه نودی عراقچی و وزیر پاکستانی
اختصاص 7 همت برای مطالبات رتبه‌بندی فرهنگیان
اوپک:تولید نفت ایران در ژوئیه صعودی شد
انفجار مرگبار در بلوچستان پاکستان؛ 18 شورشی کشته شدند
سرمربی سابق کرواسی هدایت اماراتی‌ها را بر عهده گرفت
نورنما | دلم یک «یا رضا » می خواهد و یک پنجره فولاد ...
واکنش حماس به بستن مسجد ابراهیمی
جنگ با ایران، اقتصاد تاجیکستان را تحت فشار گذاشت
هویتی نشأت‌گرفته از پیوند سنجیده شعر و آواز
پیش بینی قیمت دلار فردا پنجشنبه 22 مرداد/ دلار افت می کند؟
هشدار روسیه درباره تأثیر جنگ ایران بر همکاری‌های خزر
پیام تبریک آیت‌الله حسینی بوشهری به محسن رضایی
وزن‌کشی تیم ملی کشتی پهلوانی ایران در ترکیه