×
سیاسی
شناسه خبر : 273492
تاریخ انتشار : جمعه 1404/11/17 ساعت 10:30
پیام روشن «خرمشهر4» به میز مذاکره

پیام روشن «خرمشهر4» به میز مذاکره

معاون سیاسی سپاه پاسداران اعلام کرد رونمایی از موشک «خرمشهر4» حامل پیامی روشن به دشمنان است؛ ایران با وجود حضور در مذاکرات، از توان دفاعی و قدرت نظامی خود عقب‌نشینی نخواهد کرد و هرگونه خطای احتمالی با پاسخ قاطع روبه‌رو می‌شود.

نورنیوز-گروه سیاسی: معاون سیاسی سپاه پاسداران به المیادین گفت، رونمایی از موشک خرمشهر ۴ یعنی اینکه هر چند پای میز مذاکره نشسته‌ایم اما از قدرت نظامی خود صرف‌نظر نخواهیم کرد.

سردار «یدالله جوانی» معاون سیاسی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی پنجشنبه شب با حضور در استودیو تهران شبکه المیادین، اعلام کرد که موشک رونمایی‌شده خرمشهر۴، قدرت تخریب فوق‌العاده‌ای دارد و دشمنان باید این را بدانند. رونمایی از موشک خرمشهر ۴ حاوی پیام خاص خود است و پیامش این است که هر چند ایران پای میز مذاکره حاضر شده، اما حاضر نیست از قدرت نظامی خود چشم پوشی کند. 

هیچگاه به آمریکا اعتماد نداشتیم

سردار جوانی با بیان اینکه «ما دنبال جنگ نیستیم اما اگر طرف مقابل اشتباهی مرتکب شود، با قاطعیت پاسخ خواهیم داد»، گفت، تیم مذاکره کننده ایران تردید به خود راه نمی‌دهد و با اعتماد به قدرت ایران و توانمندی نظامی ایران، وارد مذاکره می شود. ما هیچ گاه به طرف مقابل اعتماد نداشتیم و ملت ایران دشمنان خود را به‌روشنی می شناسد و حول رهبران و سران خود حلقه زده و از آن حمایت میکند. ما تحت تاثیر جنگ روانی و اقدامات عملی دیگر دشمن قرار نمی‌گیریم. ایران درباره مذاکرات اصول خود را تغییر نداده است. 

اشتباه دشمن علیه ایران، شاید آخرین اشتباهش در منطقه باشد

معاون سیاسی سپاه در بخش دیگری از این مصاحبه در پاسخ به سوالی درباره تغییر دکترین ایران از دفاعی به هجومی و رونمایی از موشک خرمشهر ۴ گفت: این موشک قدرت تخریبی زیادی دارد و اگر دشمن اشتباهی کند شاید آخرین اشتباهشان در منطقه باشد. ایران تاکنون فقط بخشی از توان نظامی خود را در میدان رو کرده و درباره خرمشهر ۴ باید گفت که این هم فقط یکی از اقدامات در این ارتباط است. زیرا آمریکا خسارت‌هایی دریافت خواهد کرد که شاید تحملش برایش امکان‌پذیر نباشد. 

علت اصرار دشمن بر مذاکره درباره توان دفاعی ایران

سردار جوانی با بیان اینکه، چرا آمریکایی ها بر مذاکره درباره توان موشکی ما اصرار می‌کنند، گفت: چون ایران در این حوزه به قدرت بازدارندگی سطح بالایی رسیده و علیه ما اقداماتی انجام می‌دهند. قدرت دفاعی ایران باید حفظ شود و تقویت شود. همه طیف‌های سیاسی بر حفظ توان دفاعی در ایران اجماع دارند. دشمن هیچ‌گاه در این حوزه نمی‌تواند ایران را به زانو در آورد. 

نیروهای مسلح به طور صددرصدی آماده دفع تجاوز هستند

سردار جوانی گفت: دشمن از طریق جنگ روانی تلاش می‌کند مسئولان و مردم را مرعوب کند. نیروهای مسلح ما آمادگی صددرصد برای دفع هر تجاوزی هست و هیچ غافلگیری در کار نخواهد بود. ما از حاکمیت خود چشم پوشی نمی‌کنیم... همانطور که رهبری اعلام کرد، آنها به دنبال بلعیدن ایران هستند اما ملت ما استوار ایستاده است.. علاوه بر اینکه مردم امروز منسجم و متحدند و ایستاده‌اند، از قدرت دفاعی بالایی هم برخوردارند. 

در بخشی دیگر از این مصاحبه، سردار جوانی گفت: نیروهای مسلح ما همیشه برای برقراری امنیت منطقه از جمله خلیج فارس و تنگه هرمز تلاش کرده اند. اگر بخواهند امنیت ما را به خطر بیندازند، با قاطعیت مقابله خواهیم کرد... ایران بارها برای قدرتهای خارج از منطقه پیام داده که دچار خطای محاسباتی نشوند چرا که اگر جنگ منطقه ای شود، شعله های آن همه آنها را خواهد سوزاند. ایران بیش از همه نشان داده که به دنبال امنیت منطقه است چرا که تقویت امنیت منطقه برای ما بسیار اهمیت دارد... ایران ثابت کرده که قادر است از خود و حاکمیتش حمایت کند. 

سردار جوانی در خصوص خبرهایی از احتمال رزمایش مشترک ایران و روسیه و چین گفت: رزمایش‌های نظامی به طور رسمی اطلاع رسانی خواهد شد. 

وی همچنین گفت: ما با کشورهای همسایه و کشورهای دوست از جمله با روسیه و چین روابط مستمری داریم. در خصوص توان دفاعی، ایران بر توان و تجهیزات داخلی خود تکیه دارد. ما با قاطعیت ایستاده‌ایم و با قدرت به هر تجاوزی پاسخ خواهیم داد. روسیه و چین می‌دانند که اگر آمریکایی‌ها با سلطه جویی خود، بتوانند جبهه‌ای باز کنند به سوی منافع روسیه و چین هم حرکت خواهند کرد. لذا سران این دو کشور از سخنان ترامپ بسیار ناخرسندند. طبیعی است که با این تهدیدها مقابله کنند و بر اساس همین همکاری ما با این کشورها ادامه دارد و دست ما پر است و دست برتر را داریم. 

اقدام اروپا علیه سپاه اشتباه و مضحک بود

سردار جوانی در خصوص وضعیت سپاه و قرار گرفتن آن در لیست تروریسم اروپا گفت: کاری که آنها کردند، رسوایی خودشان بود. سپاه نزد ملتهای آزاده سرفراز است و محبوبیت دارد. سپاه به رهبری سردار سلیمانی توانست حکومت داعش در عراق و سوریه را نابود کند و این خطر را از ملتها دور کند. این خیلی مضحک است که اروپایی ها آن را در لیست تروریسم قرار دادند. این اشتباهی است که آنها مرتکب شده‌اند. آنها به دنبال راه انداختن جنگ روانی و تحت فشار گذاشتن جمهوری اسلامی ایران تحت بهانه‌هایی مثل دفاع از حقوق بشر هستند. من فکر می‌کنم آنها اشتباه کردند و از مسئولیت خود فرار می‌کنند و هر روز در دنیا از طریق این اقدامات آبروی خود را می‌برند و منزوی تر خواهند شد و هر روز به آمریکا وابسته‌تر می‌شوند.


نظرات

آخرین اخبار
گروسی: هیچ مدرک ملموسی از برنامه تسلیحاتی هسته ای ایران نداریم
ضرورت بیزاری و اعلام برائت همگان از جنگ غیرقانونی آمریکا علیه ایران
اولین مصاحبه‌ و افشاگری‌ مقام مستعفی دولت ترامپ
سازمان ملل یک بار دیگر، فقط حمله به زیرساخت‌های ایران را محکوم کرد
وال استریت ژورنال: ترامپ حامی حمله به پارس جنوبی بود
درخواست بودجه 200 میلیاردی پنتاگون برای جنگ با ایران
هر بشکه نفت عمان 200 دلار شد
توقف فعالیت تاسیسات گازی «حبشان» در ابوظبی
ماکرون: به نفع مشترک ماست که حملات به زیرساخت‌های غیرنظامی را متوقف کنیم
مهلت 5 روزه مقاومت عراق به سفارت آمریکا
اردوغان: بستن مسجد الاقصی توسط اسرائیل قابل قبول نیست
حزب‌الله با شلیک موشک‌های هدایت‌شونده سه تانک مرکاوا را منهدم کرد
انفجار یک نفتکش نزدیک امارات عربی متحده
عراق حمله به زیرساخت‌های انرژی ایران را محکوم کرد
پیام تسلیت محمد اسلامی؛ شهید خطیب سرباز مخلص و خستگی‌ناپذیر نظام بود
ادامه حملات آمریکا-اسرائیل به ایران/ جنایت جدید آمریکا و اسرائیل در تهران
زاخارووا: راه‌حل مشکلات عبور از تنگه هرمز باید در میز مذاکره جستجو شود
معاون رییس‌جمهور شهادت رییس سازمان بسیج مستضعفین را تسلیت گفت
واکنش پوتین به شهادت دبیر شورای عالی امنیت ملی ایران
گفتگوی تلفنی وزرای امور خارجه جمهوری اسلامی ایران و سوئد
ایران ابعاد مختلف تجاوز جنایتکارانه آمریکا و اسرائیل را برای سازمان ملل تبیین کرد
ترامپ مخالت حملات بیشتر به زیرساخت‌های انرژی ایران است
موج‌ 63 عملیات وعده صادق 4 ادامه دارد/ انهدام مراکز استقرار نظامیان صهیونیست با یک موشک
بیانیه جمعی از روسای دانشکده‌های دانشگاه امیرکبیر در حمایت از رهبری
اقتدار ایران در تنگه هرمز؛ عقب‌نشینی کشتی غول‌پیکر با پرچم باربادوس
واکنش ونس به استعفای مقام آمریکایی درباره مخالفت با جنگ علیه ایران
ساختمان اداره کل گمرک بندر انزلی آسیبی ندیده است
پیام حزب مردم‌سالاری در پی شهادت دکتر لاریجانی و سرلشکر سلیمانی و تاکید بر پاسخ به عاملان
سرلشکر عبداللهی: وزیر اطلاعات‌ به دست شقی‌ترین افراد به شهادت رسید
شلیک همزمان موشک از ایران و لبنان به سمت صهیونیست‌ها
سردار تنگسیری: شهید لاریجانی پاسدار عزت و استقلال ایران اسلامی بود
سردار کرمی: مجاهدت‌ها و تلاش‌های مخلصانه حجت‌الاسلام خطیب ماندگار خواهد بود
پیام آیت الله جوادی آملی به مناسبت شهادت دکتر علی لاریجانی
دستگیری 2 مزدور دشمن آمریکایی صهیونیستی در ارومیه
گفتگوی تلفنی وزیر امور خارجه با وزرای امور خارجه ترکیه، مصر و پاکستان
استاندار قم: پیکر شهید لاریجانی در حرم حضرت معصومه(س) خاکسپاری می‌شود
قالیباف: ‏از دل این ملت هزاران شهید خامنه‌ای‏ خواهد رویید
ایران؛ تله امپراتوری آمریکا
انجام دوربردترین حمله موشکی در تاریخ حزب‌الله
پیوستن به ائتلاف ترامپ، خرید بلیت رقص شبانه در تایتانیک است
تشدید سهمیه‌بندی سوخت در سریلانکا
زاخارووا: ناتو یک ائتلاف تهاجمی است
انتقاد آلمان از برنامه مبهم آمریکا و اسرائیل علیه ایران
هشدار عراقچی نسبت به رویکرد مزدورانه برخی کشورهای اروپایی
عمان: حمله به تأسیسات پارس جنوبی ایران تنش‌زایی خطرناک است
تسلیت عراقچی در پی شهادت شهروند ترکیه در جریان حمله آمریکایی ـ صهیونیستی به ایران
پیام تسلیت حزب‌الله به‌مناسبت شهادت علی لاریجانی
عصبانیت تحلیلگر بلومبرگ از آمریکا: در بازار مداخله نکن
بررسی مسکو برای خروج احتمالی روسیه از بازار گاز اروپا
دستیار پوتین تجاوز موسوم به «خشم حماسی» را زیر سوال برد