×
بین الملل
شناسه خبر : 273477
تاریخ انتشار : جمعه 1404/11/17 ساعت 09:06
کمک‌های متوقف شده باید هرچه سریع‌تر وارد غزه شود

درخواست فوری آنروا :

کمک‌های متوقف شده باید هرچه سریع‌تر وارد غزه شود

آژانس امدادرسانی سازمان ملل برای آوارگان فلسطینی (آنروا) با هشدار درباره وخامت بی‌سابقه اوضاع انسانی در غزه، خواستار صدور مجوز فوری برای ورود کمک‌های دپو شده در مصر و اردن شد. این سازمان اعلام کرد محموله‌های حیاتی آماده ارسال هستند اما ممانعت از ورود آن‌ها، امدادرسانی به غیرنظامیان را با بن‌بست روبه‌رو کرده است.

نورنیوز-گروه بین الملل: این آژانس در این بیانیه تأکید کرد که کمک‌های حیاتی آماده ارسال هستند اما ممانعت طولانی‌مدت از ورود کالاها، امدادرسانی به غیرنظامیان را با بن‌بست مواجه کرده است.

آنروا در بیانیه‌ جدید خود اعلام کرد که از مقامات اشغالگر صهیونیست می‌خواهد تا اجازه ورود تجهیزات بشردوستانه موجود در انبارهای این سازمان در خاک مصر و اردن را به داخل نوار غزه صادر کنند تا عملیات توزیع میان مردم در سایه وخامت اوضاع انسانی آغاز شود.

بنا به گفته آنروا، مقامات اسرائیلی از مارس ۲۰۲۵ از ورود مواد غذایی، اقلام بهداشتی، دارو و تجهیزات اسکان موقت به نوار غزه جلوگیری کرده‌اند که این اقدام باعث پیچیده‌تر شدن وضعیت معیشتی و انسانی در این باریکه شده است.

آنروا در این بیانیه تأکید کرده است که تمامی کمک‌های نجات‌بخش بسته‌بندی شده و آماده انتقال هستند و به محض دریافت مجوز، عملیات لجستیکی برای ورود آنها به غزه آغاز خواهد شد.

این آژانس در پایان این بیانیه هشدار داد که تداوم جلوگیری از ورود این اقلام ضروری، پیامدهای فاجعه‌باری برای صدها هزار آواره فلسطینی که به این کمک‌ها وابسته هستند به دنبال خواهد داشت.

رئیس آژانس امداد و کاریابی سازمان ملل متحد برای آوارگان فلسطینی (آنروا) پیش تر در واکنش به بمباران محله «شیخ رضوان» در شمال‌غرب شهر غزه توسط ارتش رژیم اسرائیل که منجر به شهادت ده‌ها فلسطینی شد، تاکید کرد: توافق آتش‌بس در این منطقه واقعی نیست.

«فیلیپ لازارینی» اظهارکرد: «آتش‌بس واقعی به معنای توقف کشتن و پایان دادن به جنگ است، در حالیکه بیش از ۵۰۰ نفر از جمله ۱۰۰ کودک از زمان اجرای توافق اکتبر گذشته، در غزه کشته شده‌اند.»

وی افزود: ساکنان نوار غزه سزاوار توافق آتش‌بس به معنای توقف کشتار و فراهم کردن زمینه برای پایان جنگ هستند.

این مقام سازمان ملل، بمباران محله «شیخ رضوان» در شمال‌غرب شهر غزه در روز شنبه (یازدهم بهمن) توسط ارتش رژیم اسرائیل که منجر به شهادت بیش از ۳۰ نفر شد را روز سیاه دیگری در غزه توصیف کرد.

لازارینی همچنین اشاره کرد که رژیم صهیونیستی از زمان اجرای توافق آتش‌بس در اکتبر سال گذشته تاکنون بیش از ۵۰۰ نفر را در غزه به شهادت رسانده است که از این تعداد ۱۰۰ نفر کودک بوده‌اند.

بر اساس گزارش مرکز اطلاع رسانی فلسطین از صبح روز شنبه (یازدهم بهمن) رژیم صهیونیستی با نقض جدی آتش بس که تعداد دفعات آن به بیش از ۱۵۰۰ مورد می‌رسد، ۳۱ نفر را به شهادت رساند و جنایتی دیگر به جنایات سابق خود افزود.

رژیم صهیونیستی هفتم اکتبر ۲۰۲۳ (۱۵ مهر ۱۴۰۲) جنگ علیه نوار غزه را با دو هدف اصلی از بین بردن جنبش حماس و بازگرداندن اسیران صهیونیست از این منطقه آغاز کرد، اما در رسیدن به این اهداف شکست خورد و ناچار شد به توافق با جنبش حماس برای تبادل اسیران روی بیاورد.

جنبش مقاومت اسلامی حماس روز پنجشنبه ۱۷ مهر ۱۴۰۴ با صدور بیانیه‌ای به طور رسمی دستیابی به توافق پایان جنگ در نوار غزه و تبادل اسرا را اعلام کرد.

ارتش رژیم صهیونیستی نیز ظهر جمعه ۱۸ مهر ۱۴۰۴ به صورت رسمی از اجرایی شدن آتش‌بس در نوار غزه خبر داد اما همچنان به کارشکنی در اجرای آن ادامه می‌دهد.

تجاوز رژیم صهیونیستی به نوار غزه با حمایت آمریکا علاوه بر نسل‌کشی فلسطینی‌ها، ویرانی گسترده‌ای بر جای گذاشت که منجر به نابودی ۹۰ درصد زیرساخت‌های نوار غزه شده است و سازمان ملل متحد هزینه بازسازی این خسارت‌ها را حدود ۷۰ میلیارد دلار برآورد کرده است.


نظرات

آخرین اخبار
قصاب غزه به کشورهای اروپایی حمله و آنها را به ضعف اخلاقی متهم کرد
حزب‌الله لبنان اولین پهپاد مجهز به سیستم نوری را علیه اسرائیل به پرواز درآورد
وزیرخارجه ترکیه: نتانیاهو بعد از ایران به سراغ ترکیه می‌آید
نماینده حزب دموکرات خواستار مهار ترامپ شد
طرح نامزد جدید برای نخست‌وزیری عراق در نشست «چارچوب هماهنگی»
ترامپ: قصد عذرخواهی ندارم و به پاپ زنگ نمی زنم
درخواست کانادا برای توقف حملات رژیم صهیونیستی به لبنان
اقدامات وزارت اقتصاد برای سرمایه‌گذاران ایرانی مقیم امارات
چهارمین تلاش دموکرات‌ها برای مهار ترامپ
اجتناب ناو هواپیمابر «بوش» از دریای سرخ و تنگه باب‌المندب
ملت ایران با چنین استقامتی در مقابل متجاوزان، شکست‌ناپذیر است
معاون ترامپ: در مذاکرات اسلام‌آباد همه چیز بد پیش نرفت
نیویورک‌تایمز: هنوز توافقی برای دور جدید مذاکرات وجود ندارد
وزیر انرژی آمریکا: قیمت نفت افزایش خواهد یافت
ریچارد هاس: ایران از نظر استراتژیک در جنگ با آمریکا و اسرائیل پیروز شد
واشنگتن پست: قالیباف تیم آمریکایی را تحت تاثیر قرار داد
پاسخ گسترده حزب‌الله به تجاوزات رژیم صهیونیستی با اجرای 47 عملیات در عمق مواضع دشمن
حمله ترامپ به نیویورک تایمز به خاطر ایران
دستورحذف مجموعه های واسطه پیمانکاری مبنای طرح ساماندهی نیروهای شرکتی
گفت وگوی وزیر خارجه ترکیه با همتایان روس و عربستانی در مورد تنش ها در خاورمیانه
تماس عراقچی و البوسعیدی؛ تشکر ایران از مواضع اصولی عمان
واکنش نخست وزیر ایتالیا به اهانت ترامپ به پاپ
مذاکرات ایران و آمریکا، محور گفت وگوی نخست وزیران پاکستان و کانادا
ایروانی: اعمال محاصره دریایی آمریکا نقض فاحش تمامیت ارضی ایران است
تحرکات دیپلماتیک قاهره برای مهار تنش‌ها در منطقه‌
گفتگوی تلفنی وزرای امور خارجه جمهوری اسلامی ایران و روسیه
محکومیت ترامپ در نامه سفیر ایران به پاپ
لاریجانی: با آمریکا فقط «معامله نقد» انجام شود
گفت وگو وزرای امور خارجه ایران و مصر
تاکید مجدد انگلیس بر گنجاندن لبنان در آتش‌بس بین ایران و آمریکا
ملت بصیر
اتمام کامل ذخایر موشکی یک واحد از ارتش آمریکا
ترامپ در تنگه هرمز بازنده است
احمد دنیامالی: تیم ملی را آماده می کنیم/ برای حضور در جام جهانی دولت تصمیم می‌گیرد
محکومیت شدید هتک حرمت مسجد الاقصی
کی‌روش سرمربی تیم ملی فوتبال غنا شد
صدراعظم آلمان بر ضرورت پایان جنگ در لبنان تأکید کرد
تنها در چارچوب قوانین و با هدف صیانت از حقوق‌مان آماده ادامه مذاکره‌ایم
سازمان ملل: آزادی کشتیرانی در تنگه هرمز نباید آسیب ببیند
آژانس بین‌المللی انرژی: بحران قیمت نفت هنوز شروع نشده است
قدردانی قالیباف از ایستادگی شجاعانه «پاپ لئو»
تنها شرط دستیابی به نتیجه در مذاکره با ایران از زبان جو کنت
ترامپ: از پاپ عذرخواهی نخواهم کرد‌
سندرز: فروش تسلیحات به اسرائیل متوقف خواهد شد
فنلاند: ایران در جنگ دست بالا را دارد
وضعیت کالابرگ الکترونیکی و طرح یسنا در سال 1405 چگونه است؟
نامه مهم آیت الله نوری همدانی به پاپ لئو چهاردهم
گوترش خواستار ادامه مذاکرات به شیوه‌ای سازنده شد
تاکید دوحه بر تداوم میانجیگری برای پایان دادن به جنگ
ترامپ مدعی آغاز محاصره دریایی ایران شد/چین و روسیه هشدار دادند