×
بین الملل
شناسه خبر : 273399
تاریخ انتشار : پنج‌شنبه 1404/11/16 ساعت 18:52
اتحاد ایران و روسیه اتحادی مستحکم است

طنین همبستگی در مسکو:

اتحاد ایران و روسیه اتحادی مستحکم است

در نشستی معنادار در مسکو، علمای مسلمان روسیه، تحلیلگران سیاسی و چهره‌های برجسته این کشور با حضور کاظم جلالی سفیر ایران، حمایت قاطع خود را از جمهوری اسلامی اعلام کردند.

نورنیوز-گروه بین الملل:«کریل سیمینوف» تحلیلگر روس در حوزه مسائل سیاسی و نظامی خاورمیانه از جمله صاحب‌نظرانی بود که در این نشست، حمایت و همبستگی خود را با ایران اعلام کرد. سیمینوف اظهار داشت:‌ آنچه در ارتباط با ایران شاهد بودیم، یک مشکل داخلی نیست بلکه یک هجوم تمام عیار خارجی است و اینکه غرب به دنبال شکستن استقلال و مقاومت ایران است.
وی با اشاره به تلاش‌های ایران و شماری از کشورهای پیشرو در جهان مانند روسیه و چین در زمینه خروج از یکجانبه‌گرایی در نظام بین‌الملل، گفت: غرب با فشار به ایران به دنبال آن است که مانع از تلاش تهران برای تحقق جهان چندقطبی شود.

این تحلیلگر روس خاطرنشان کرد: مصاف امروز غرب با ایران، نه تنها علیه اسلام، بلکه علیه اخلاق و مدنیت است و اینکه نظامی متکی به بنیاد مردمی را از بین ببرد.
وی با بیان اینکه متحدان ایران برای گذر از مقطع حساس کنونی به این کشور کمک خواهند کرد، به معاهده جامع راهبردی تهران و مسکو اشاره کرد و گفت: دو کشور علاوه بر همکاری در این چارچوب،‌ در سازکارهای بین‌المللی مانند بریکس و شانگهای، همکاری‌ها را تقویت می‌کنند.

سیمینوف با اشاره به مشارکت روسیه در رزمایش‌های نیروهای مسلح جمهوری اسلامی ایران تاکید کرد: این رزمایش‌ها با هدف معماری عادلانه امنیتی در منطقه خلیج فارس برگزار می‌شود؛ سازکاری که خود دولت‌های منطقه در آن حضور داشته باشند نه اینکه نیروهای خارجی ایفای نقش کنند.
وی در ادامه نسل‌کشی در غزه را یادآور شد و گفت:‌ وقایع فلسطین همه کشورهای منطقه را مجبور کرد که رویکردهای خود را تغییر دهند و در چنین فضایی است که کشورهایی همچون عمان، قطر، عربستان، ‌امارات، ترکیه و برخی دیگر کشورها در تلاش هستند که جلوی اقدامات خصمانه آمریکا علیه ایران را بگیرند.
این کارشناس روس تصریح کرد: کشورهای منطقه نیز امروز به این درک رسیده‌اند که ناامنی ناشی از فشار و اقدام نظامی علیه ایران را نمی‌توان منحصر به این کشور دانست و آن کشورها نیز از این وضعیت متأثر خواهند شد.
سیمینوف ادامه داد: امروز اتحاد ایران و روسیه،‌ اتحادی مستحکم است و ما شانه به شانه در کنار ایران ایستاده‌ایم.

غرب در طرح‌های ضد ایرانی خود شکست خورده است

«نفیع‌الله عاشیروف» رئیس بخش آسیایی اداره روحانیت دینی اهل سنت روسیه نیز در این نشست با با بیان اینکه غرب در طرح‌های ضد ایرانی خود پس از انقلاب اسلامی شکست خورده است، مقاومت ایرانیان را در این زمینه ستود.
وی اظهار داشت: طی دهه‌های گذشته، نیروهایی که به دنبال آسیب زدن به جمهوری اسلامی ایران بوده‌اند، اقداماتی را در سایر کشورها مانند لیبی، عراق، سومالی و افغانستان دنبال کردند و از آنجا که حکومت‌های این کشورها به دین اسلام متکی نبودند، دچار شکست شدند اما همین کشورهای غربی قادر به پیشبرد طرح‌های ضدایرانی خود نشدند.
این مفتی روس خاطرنشان کرد: جمهوری اسلامی ایران به خاطر پایداری مردم و برخورداری از رهبری واحد توانسته است مقابل اشرار غربی بایستد. عاشیروف تاکید کرد: ایران با اتکا به اعتقاد واقعی خود به تعالیم دینی و الهی، قادر به مقاومت در برابر شرّ بوده و با چنین رویکردی، همچنان طرح‌های دشمنان خود را ناکام خواهد گذاشت.

ملت‌ها برای دفاع از حق متحد شوند

در این نشست، حجت‌الاسلام و المسلمین «مهدی بخت‌آور» با ابراز قدردانی از برگزاری این نشست در دفاع از عدالت و حقانیت در جهان، از اقدام مسلمانان و دیگر پیروان ادیان الهی در روسیه در حمایت از ایران تجلیل کرد.

این خطیب دینی با اشاره به ادامه داشتن مصاف حق و باطل از ابتدای تاریخ گفت: در جهان امروز نیز قدرت‌های ظالم و فاسد به خاطر منافع خود به دنبال تسلط بر کره زمین هستند. وی تصریح کرد: پس از پایان جنگ سرد،‌ آمریکا و کشورهای اروپایی با رویکرد جهان تک‌قطبی به دنبال تحمیل هژمونی خود به دنیا بوده‌اند.
بخت‌آور خاطرنشان کرد:‌ این رویکرد تنها به دلیل قدرت‌طلبی این کشورها نیست، بلکه مفاسد اخلاقی ریشه چنین قدرت‌طلبی در دنیا بوده است. در برابر هجوم خشن کشورهای حامی نظام تک‌قطبی به سایر کشورها، مردم و دولت‌های سایر کشورها باید دست به دست هم دهند و متحد شوند.
این خطیب دینی گفت: آرمان مقدس حق‌طلبی سبب شده است که امروز ملت‌های جهان علیه برتری‌جویی غرب متحد شوند؛ رویکردی که نمونه آن در مقاومت کشورهای اسلامی و به ویژه جبهه مقاومت و ایران علیه نظام اشغالگری و ظلم بین‌المللی مشهود است. بدون تردید، چنین تقابلی سبب اعتلای جبهه حق و حکومت عدل در جهان خواهد شد.

اگر ایران ببازد، روسیه می‌بازد

«ماکسیم شفچنکو» رئیس پیشین مجلس اجتماعی روسیه و تحلیلگر ارشد سیاسی نیز با اعلام همبستگی با مردم و دولت ایران در مواجهه با اقدامات غرب گفت:‌ من به خداوند متعال و فرمان‌های او ایمان دارم و از این منظر، معتقد هستم تهدیدها علیه ایران منجر به شکست خواهد بود.
وی با انتقاد از کشورهای غربی به خاطر جنگ‌افروزی به بهانه تحقق صلح گفت: آنها تنها به دنبال حکومت بر سایر ملت‌ها هستند و دیگر کشورها را به عنوان ابزاری برای سوداگری مالی و بهره ‌گیری از منابع کشورها در نظر می‌گیرند.
این تحلیلگر روس گفت: کشورهای غربی آشکارا می‌گویند اگر زانو نزنید و برده ما نشوید، شما را نابود خواهیم کرد؛ ولادیمیر پوتین رئیس جمهور روسیه پیش از این در سخنرانی خود در سالیان قبل در مونیخ تصریح کرد که کشورهای ضعیف شکست می‌خورند. از این رو، در جهان امروز نمی‌توان ضعیف بود؛ به ویژه آنکه می‌دانیم زمانی که غرب به دنبال مذاکره با ما است، به دنبال توافق با ما نیست؛ این رویکرد غرب، نوعی فریب‌کاری است.
شفچنکو در بخش دیگری از سخنان خود تصریح کرد: فداکاری برادران و خواهران فلسطینی ما در دنیای مدرن بی‌نظیر است و ما هرگز نباید این موضوع را فراموش کنیم. همانطور که امام خمینی (ره) هرگز آن را فراموش نکرد و از ما خواست که روز قدس، روز همبستگی با مردم فلسطین را به یاد داشته باشیم.
وی ادامه داد:‌ با این حال، غربی‌ها فقط زور را متوجه می‌شوند و خودشان از طریق زور، صلح را اعلام می‌کنند. بنابراین، شما فقط می‌توانید از موضع قدرت با آنها صحبت کنید، گزینه دیگری وجود ندارد.
این فعال سیاسی اجتماعی روسیه خاطرنشان کرد:‌ مردم ایران قدرت خود را در طول جنگ ۱۲ روزه با رژیم صهیونیستی نشان دادند؛ ایران نشان داد که می‌توان اسرائیل را به آستانه نابودی کشاند و نه گنبد آهنین، نه سامانه‌های پاتریوت، تاد و شبیه آن قادر به دفاع از اسرائیل نیست؛ این موشک‌های مدرن ایرانی در هر نقطه مورد نظر در اسرائیل به هدف اصابت کردند.
وی اظهار داشت:‌ علاوه بر قدرت نظامی، مردم ایران از قدرت دیگری در وجود خود بهره‌مند هستند که عبارت است از قدرت ایمان که در سخنان رهبر عالی ایران نمودار است و همچنین قدرت فداکاری و معنویت ائمه اطهار (ع) و قدرت حضور مردم.
شفچنکو با بیان اینکه سفرهای زیادی به ایران داشته است و عاشق این کشور است، گفت: در وقایع اخیر به وضوح دیدیم که قشرهای مختلف مردم ایران از رهبر خود حمایت کردند و حتی افرادی که به نظر می‌رسید اعتقاد کمتری داشته باشند، نیز در این شرایط از رهبر خود حمایت کردند؛ این موضوع بیانگر کرامت ملی است که در ایرانیان موج می‌زند. ‌

این تحلیلگر روس ادامه داد: استقلال و آزادی در ایران بر پایه خون شهدا بنا نهاده شده است و افراد بسیاری برای صیانت از این اصول با حکومت صدام حسین جنگیدند؛‌ مردم ایران، این دستاورد خود را با هیچ چیز دیگری و حتی با دونالد ترامپ رئیس‌جمهور آمریکا معامله نخواهند کرد.

شفچنکو در بخش پایانی سخنان خود با بیان اینکه «اگر ایران ببازد، روسیه می‌بازد»، خاطرنشان کرد: بنابراین ما باید با اتحاد و یافتن افرادی در غرب که مطمئنا در آمریکا وجود دارند،‌ روند زیاده‌خواهی‌های غرب را متوقف کنیم و به دنیای مبتنی بر حرص و طمع، پول و تکبر غرب پایان دهیم.
وی با بیان اینکه ایران،‌ تنها سرزمین آزاد روی زمین است، تصریح کرد:‌ این تنها کشور شماست که نمی‌پرسد چگونه زندگی کنید. از لندن، واشنگتن، پاریس، برلین، پکن، مسکو یا هیچ کس دیگری نمی‌پرسد. شما خودتان تصمیم می‌گیرید که چگونه زندگی کنید. خودتان در مورد آن بحث می‌کنید.
وی تأکید کرد:‌ صیانت از آزادی و استقلال ایران،‌ نگاهبانی از آزادی و استقلال همه بشریت است و از این رو، روسیه همه تلاش خود را برای کمک و حمایت از ایران در سخن، عمل و اندیشه انجام خواهد داد و ما در کنار هم خواهیم ایستاد.

ایران، یک صخره مستحکم است
«انار رمضانوف» رئیس اداره مفتیات مرکزی مسکو نیز در این نشست با بیان اینکه آمریکا و اسرائیل در جبههٔ شرّ و جبهه شیطان قرار گرفته‌اند، گفت: نه فقط جهان اسلام بلکه پیروان دیگر ادیان و حتی در اروپا و آمریکا مردم متوجه شده‌اند که رژیم صهیونیستی فقط شرّ، ویرانی و مرگ به همراه می‌آورد.
این مفتی اهل سنت روسیه افزود : وقتی از دستاوردهای جمهوری اسلامی ایران صحبت می‌کنم، می‌شود خیلی چیزها گفت، اما مهم‌ترین چیزی که واقعاً برای من ارزشمند است این است که ایران یک «صخره مستحکم» بوده و هست.
وی گفت : آمریکا، اسرائیل و کشورهای غربی ۴۷ سال است از همه ابزارها استفاده کرده‌ و هر کاری بلد بوده‌اند انجام دادند تا جمهوری اسلامی را به زانو درآورند، اما در برابر صخره مستحکم و مقاوم ایران، خودشان به زانو درآمده‌اند.
رمضانوف تصریح کرد: واقعاً نمی‌دانم دیگر چه چیز تازه‌ای می‌توانند برای فشار بر ایران اختراع کنند، اما ایران همچنان ایستاده است و این نشان می‌دهد که ایران مسیر درستی را انتخاب کرده که مورد رضایت خالق است.


اخبار مرتبط
افزایش ظرفیت تبادل کالا میان ایران و روسیه به بیش از 2 هزار قلم
دوشنبه 1404/11/27 ساعت 14:09
افزایش ظرفیت تبادل کالا میان ایران و روسیه به بیش از 2 هزار قلم
دبیر روسی کمیسیون مشترک اقتصادی اعلام کرد امکان مبادله بیش از 2 هزار قلم کالا و خدمات میان ایران و روسیه وجود دارد و حجم تجارت دو کشور به 4.7 میلیارد دلار رسیده است.
واکنش روسیه به مذاکرات ایران و آمریکا در مسقط
جمعه 1404/11/17 ساعت 13:57
واکنش روسیه به مذاکرات ایران و آمریکا در مسقط
«دمیتری پسکوف» سخنگوی کاخ کرملین امروز در جمع خبرنگاران ضمن استقبال از آغاز مذاکرات غیرمستقیم ایران و آمریکا در مسقط، خواستار خویشتن‌داری کشورهای ذی‌نفع در مسئله ایران شد.
مسکو به تمام مفاد معاهده راهبردی با ایران پایبند است
پنج‌شنبه 1404/11/16 ساعت 20:00
مقام ارشد روس:
مسکو به تمام مفاد معاهده راهبردی با ایران پایبند است
سرگئی ناریشکین، مدیر سرویس اطلاعات خارجی روسیه (SVR)، روز پنج‌شنبه تأکید کرد که مسکو به‌طور کامل به تمام مفاد معاهده جامع راهبردی با جمهوری اسلامی ایران پایبند خواهد ماند.
جلالی: اعضای شانگهای دوستان ایران در شرق هستند
سه‌شنبه 1404/08/27 ساعت 13:33
جلالی: اعضای شانگهای دوستان ایران در شرق هستند
سفیر ایران در مسکو با اشاره به آغاز به کار اجلاس نخست وزیران سازمان شانگهای در پایتخت روسیه، از اعضای این اتحاد به عنوان دوستان ایران در رویکرد شرقی سیاست خارجی کشورمان یاد کرد.
نظرات

آخرین اخبار
چند گونه زنبور در جهان وجود دارد؟
درمذاکرات ژنو چه گذشت؛ گفتگو بدون توافق اما با پیشرفت قابل‌توجه
سعید اویسی درگذشت
نمایشگاه بین‌المللی تهران در 2هفته آخر اسفند میزبان نمی شود
دور سوم مذاکرات هسته‌ای ایران - آمریکا پایان یافت/ ادامه مذاکرات هفته آینده در وین
سایه‌سنگین ستاره‌های پابه‌سن گذاشته بر نیمکت‌ها
طرح سراسری ترافیک نوروز 1405 از چه زمانی آغاز می‌شود؟
سفیر ساق اسرائیل: آمریکا و اسرائیل برنامه عملی علیه ایران ندارند
قیمت اجاره نفتکش در خلیج فارس رکورد زد
کاهش قیمت نفت همزمان با پایان مذاکرات ایران و امریکا
ابراهیم عزیزی: ایران از مساله غنی‌سازی به هیچ وجه کوتاه نخواهد آمد
وقوع 546 زمین لرزه در یک ماه!
از بازار موقت جنت چه خبر؟
حملات زنجیره‌ای رژیم صهیونیستی به شرق لبنان+فیلم
18 هزار پرستار استخدام می شوند
مهار آتش سوزی در شهرک صنعتی آبادان
ترافیک نیمه‌سنگین در 5 مسیر پرتردد
تراکتور فاتح بازی با گل گهر شد
72 هزار شهید در نوار غزه
شب کشتی گیران ایرانی طلایی شد
چگونه از بیمه تکمیلی انصراف دهیم؟
ناوگان صمود به سمت غزه می رود
حمله تلافی‌جویانه افغانستان به پاکستان+ فیلم
اعلام نتایج دوره بدون آزمون کارشناسی ارشد دانشگاه آزاد
پس‌لرزه‌های رسوایی اپستین؛ استعفای رئیس داووس
تجهیز اتاق‌های عمل با کمک 20 میلیاردی خیر سلامت
وجود ناوهای آمریکایی در تیررس موشک‌ها، زحمت ما را کم کرده است!
«سرزمین فرشتگان» فیلم منتخب قوه قضاییه شد
رونمایی ازپوستر فیفا با تصویر جهانبخش
اپلیکیشن شمیم را از پیام رسان‌ها بروزرسانی نکنید
تاکید وزارت خارجه چین بر حمایت از ایران
زمان پرداخت معوقات کادر درمان اعلام شد
کدام دانشگاه‌ها تا پایان سال غیرحضوری شدند؟
سی ان ان: ترامپ در تله‌ای همچون عراق می افتد
صندوق بین‌المللی پول هشدار داد: افزایش خطرناک بدهی ملی آمریکا
زاخارووا: شاهد تهدیدهای مداوم علیه تهران هستیم
افزایش 17 درصد مبادلات ریلی با افغانستان
اتوبوس ویژه بانوان آغاز به کار کرد
طرح ساماندهی نیروهای شرکتی به کجا رسید؟
همه چیز درباره کالابرگ+جزئیات
تخلیه کاخ نیاوران تکذیب شد
حفظ و تقویت برد موشکی ضروری است
هواشناسی تهران هشدار داد؛ وزش باد به همراه گردوغبار
مهدیه اسفندیاری به 4 سال حبس محکوم شد
چند درصد از آمریکایی‌ها مخالف جنگ با ایران هستند؟
مرشایمر: توافقی مانند برجام امکانپذیر است
ژنو زیر سایه ابتکار ایران؛ حفظ حقوق هسته ای و رفع تحریم محور گفتگوها
در تامین کالاهای اساسی کمبود نداریم
افزایش نگرانی‌ها درباره وضعیت ذهنی و جسمی ترامپ
خبر خوش برای کارگران؛ 183 هزار مسکن برای کارگران+جزئیات