×
سیاسی
شناسه خبر : 273116
تاریخ انتشار : چهارشنبه 1404/11/15 ساعت 12:38
دبیرکل حزب الله: جمهوری اسلامی ایران دولت صاحب الزمان است

دبیرکل حزب الله: جمهوری اسلامی ایران دولت صاحب الزمان است

شیخ نعیم قاسم دبیرکل حزب الله لبنان گفت: جمهوری اسلامی ایران دولت صاحب‌الزمان است و مقاومت، مسیر تعجیل در فرج است.

نورنیوز-گروه سیاسی: حجت‌الاسلام والمسلمین شیخ نعیم قاسم، در سخنرانی تصویری خود در مراسم جشن شب نیمه‌شعبان و آیین تجلیل از مهدی‌یاور سال آستان مقدس مسجد جمکران، با تأکید بر پیوند مهدویت، ولایت و مقاومت، تصریح کرد: جمهوری اسلامی ایران دولت صاحب‌الزمان است و مسیر انقلاب اسلامی، زمینه‌ساز تحقق وعده الهی ظهور خواهد بود.

وی با تأکید بر جایگاه مهدویت در نجات بشریت، گفت: امام مهدی(عج) امید همه مستضعفان جهان و وعده قطعی الهی برای برپایی عدالت در سراسر زمین است.

وی با استناد به آیات قرآن کریم و روایات نبوی، تصریح کرد: بشریت امروز، بیش از هر زمان دیگری به رهبری امام مهدی(عج) نیازمند است؛ چراکه جهان مملو از ظلم، طغیان و استکبار شده و تنها راه رهایی، تحقق وعده الهی، ظهور منجی است.

دبیرکل حزب‌الله لبنان با بیان اینکه امت اسلامی پیش از ظهور باید آماده باشد، افزود: مؤمنان باید نیرومند، فداکار و مجاهد باشند و رهبران پاک، شجاع و ایثارگر در میدان حاضر شوند و این همان مسیری است که امروز، به فضل الهی، در امت اسلام در حال تحقق است.

شیخ نعیم قاسم با اشاره به پیروزی انقلاب اسلامی ایران، آن را دستاوردی استثنایی در مسیر انتظار دانست و گفت: تأسیس جمهوری اسلامی ایران به رهبری امام خمینی(ره) در اوج طغیان جهانی، گامی بزرگ در مسیر زمینه‌سازی ظهور بود و امروز این مسیر با رهبری حکیمانه حضرت آیت‌الله العظمی امام خامنه‌ای(مدظله‌العالی) با اقتدار ادامه دارد.

وی تأکید کرد: جمهوری اسلامی ایران، دولت صاحب‌الزمان است و پرچم این انقلاب، در نهایت به دستان مبارک امام مهدی(عج) سپرده خواهد شد.

دبیرکل حزب‌الله لبنان با اشاره به شکل‌گیری جبهه مقاومت در لبنان، فلسطین و منطقه، گفت: مقاومت با هدایت امام خمینی(ره) متولد شد و امروز هر رزمنده مقاومت، نام امام مهدی(عج) را بر زبان دارد و خود را سرباز آن حضرت می‌داند.

وی با یادآوری نقش شهدا و فرماندهان مقاومت، اظهار داشت: شهیدان مقاومت، با نثار جان خود، وفاداری‌شان را به امام عصر(عج) ثابت کردند و خون آنان راه را برای پیوستن امت به کاروان ظهور هموار می‌کند.

شیخ نعیم قاسم با بیان اینکه راه امام مهدی(عج)، راه ولایت است، افزود: التزام به رهبری ولی‌فقیه، ایستادگی در برابر طاغوت‌ها، آمریکا و رژیم صهیونیستی و فداکاری در مسیر مقاومت، از مهم‌ترین مصادیق انتظار حقیقی و تعجیل در فرج است.

وی با اشاره به نقش مسجد جمکران، این آستان مقدس را از نزدیک‌ترین مکان‌ها به حضور معنوی امام عصر(عج) دانست و بر مداومت مؤمنان بر حضور و دعا در این مکان مقدس تأکید کرد.

دبیرکل حزب‌الله لبنان در پایان، با قدردانی از حجت الاسلام والمسلمین سید علی اکبر اجاق نژاد تولیت آستان مقدس مسجد جمکران به‌دلیل معرفی وی به‌عنوان «ناصرالمهدی سال» جمکران در مراسم امسال، دعا کرد: خداوند متعال فرج ولیّ‌اش را تعجیل فرماید و ما را از یاران، یاوران و شهیدان در رکاب امام مهدی(عج) قرار دهد.


نظرات

آخرین اخبار
تأکید رئیس‌جمهور بر وحدت مسلمانان در گفت‌وگو با رهبران منطقه
تقدیر باقری از تلاش‌های عراق برای حفظ امنیت خاورمیانه
برگزاری دیدار درون‌تیمی تیم ملی ایران در اردوی ترکیه
سنتکام: اسکورت کشتی‌های تجاری در تنگه هرمز در دستور کار ما نیست
پزشکیان: عید قربان نماد کرامت انسانی و ایستادگی در برابر ظلم است
سخنان جنجالی سفیر آمریکا؛ لغزش زبانی یا اعتراف به یک پروژه جدید؟
تعداد شهدای لبنان به 3 هزار و 213 نفر رسید
تأکید ایران و عمان بر تقویت همکاری‌های پایدار در جهان اسلام
انصارالله: حملات اسرائیل به لبنان برای اخلال در مذاکرات اسلام‌آباد است
انتقاد جان بولتون از دولت ترامپ درباره تنگه هرمز
فراجا در آماده‌باش کامل برای خدمت‌رسانی به زائران اربعین
تأکید ایران و ترکیه بر توسعه روابط و همکاری‌های منطقه‌ای
هشدار حماس درباره اجرای طرح «خط نارنجی» اسرائیل در نوار غزه
رشد شاخص اهدای عضو در کشور
نشست امنیتی تل‌آویو با محوریت ایران و لبنان برگزار شد
عارف از آغاز روند دسترسی قانون‌مند و آزاد به فضای مجازی خبر داد
پایان همکاری ماجدی با کمیته جوانان فدراسیون فوتبال
تهران و قاهره خواستار گشایش فصل تازه در روابط منطقه‌ای شدند
اتصال جهانی اینترنت ایران آغاز شد ؛ چه اپراتورهای تاکنون متصل شده اند؟
قالیباف به ایران بازگشت ؛ موضوع سفر به قطر چه بود؟
تجاوز اسرائیل از خط زرد عبور کرد
نورنما | عید سعید قربان ، جشن تقرب عاشقان حق مبارک
رایزنی مصر و قطر درباره کاهش اختلافات در مذاکرات ایران و آمریکا
مسی مشکلی برای حضور در جام‌جهانی ندارد
انصراف هیات‌رئیسه فدراسیون فوتبال برای حضور در جام جهانی
مترو و اتوبوس تهران رایگان شد؟
کالابرگ از تورم جا ماند ؛ چرا حمایت معیشتی دیگر پاسخگو نیست؟
انتقال مجدد ترامپ به بیمارستان نظامی
چهاردهمین ذخیره‌گاه زیست‌کره ایران در یونسکو ثبت شد
جزئیات بسته حمایتی وزارت اقتصاد برای عبور از تبعات جنگ
رونمایی از سامانه هوشمند و آغاز طرح ساماندهی سواحل در شمال کشور از هفته آینده
خرید 1822 میلیارد تومانی برگ سبز از چایکاران
گزارش نت بلاکس از آخرین وضعیت اتصال اینترنت ایران به شبکه بین المللی
وزیر خارجه ایرلند از ممنوعیت واردات کالا از شهرک‌های صهیونیست‌نشین خبر داد
وزیر جهادکشاورزی: امنیت غذایی نباید به واردات وابسته باشد
جزئیات گفتگوی پزشکیان با نخست وزیر جدید عراق پیرامون آخرین تحولات منطقه
جهش تاریخی قیمت آلومینیوم در بازار جهانی
میراثی که 700 میلیون سال در بدن انسانها درچرخش است
جهشی اقتصادی که می تواند چالش چین وآمریکا را جدی تر کند
جزئیات تازه از سفر قالیباف به قطر؛ پیگیری آزادسازی 12 میلیارد دلار
خبر بد اتاق اصناف ایران برای سیگاری ها!
حاشیه هایی که متن سفر قالیباف به قطر را تحت الشعاع قرار داد
یک باشگاه محبوب دیگر مجوز حرفه ای گرفت
اخرین خبرهای داغ از یوزهای مسافر ینگه دنیا
چرا حمله آمریکا به ایران بزرگترین خطای راهبردی قرن است؟
طرح فروش مشارکت «عید تا عید» در تولید ایران‌خودرو؛ بزودی+ لیست خودرو و زمان ثبت نام
قیمت سکه پارسیان امروز سه شنبه 5 خرداد 1405+جدول
چه محورهایی از اولین پیام حج رهبری بازتاب جهانی داشت؟
تصادف مرگبار قطار با اتوبوس مدرسه در بلژیک
چشمانتان درد را فریاد می‌زنند؛ حتی اگر سکوت کنید